Μια απίστευτη συνάντηση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λόγο του είδους της εργασίας μου, επιβάλλεται να πηγαίνω συχνά στην επαρχεία για 1-2 πολλές φορές και 3 μέρες. Μια φορά βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη για να επισκεφτώ ένα καινούργιο συνεργάτη. Τον επισκέφτηκα και αφού κλίσαμε την δουλειά, για την επιτυχία της συνεργασίας μας μου πρωτινέ να καλέσει και την γυναίκα του να πάμε σε μια ψαροταβέρνα να πάρουμε κάτι.
Μιας και δεν ειχα να επισκεφτώ πλέον κανέναν άλλον συνεργάτη δέχτηκα.
Δεν πέρασε πολύ ώρα όταν ήλθε η γυναίκα του. Μόλις την οίδα τα’ χασα. Κι εκείνη όμως αν και αλλαγμένος δεν δυσκολεύθηκε να με θυμηθεί. Αν και είχαν περάσει αρκετά χρόνια δεν ξεχνιόταν αυτή η γυναίκα που είμαστε συμμαθητές στο λύκειο. Όταν την αντίκρισα λες και ο χρόνος σχεδόν είχε σταματήσει στο τότε. Ήταν μια κοπέλα θυμάμαι τότε, όμορφη, καυλιάρα με στητό στήθος, και με υπέροχες αναλογίες. Ήταν η γυναίκα που πάντα ήθελα να την γαμήσω χωρίς να τα έχω καταφέρει. Φορούσε εκείνη την ημέρα ένα λεπτό άσπρο παντελόνι που από μέσα ξεχώριζε ένα μικρό στριγκάκι και ένα πουκαμισάκι εφαρμοστό που αναδείκνυε την ομορφιά του στήθους της.
Ανάμεσα από τα διάφορα θέματα που συζητήσαμε, έμαθα κι΄ ολας ότι είναι παντρεμένοι προ 25ετίας ότι ο άνδρας της την περνά 15χρονια και ότι έχουν μια κόρη 24 χρονών και ένα γιό 20 ετών από ότι μου είπαν υπηρετούσε την θητεία του στην ανακτορική φρουρά, στην Αθήνα. Τους είπα και την δική μου οικογενειακή κατάσταση και ότι λόγο δουλειάς ανεβαίνω ταχτικά στην Θεσσαλονίκη και ότι μένω πάντα στα ίδια ξενοδοχεία στην κάθε πόλη, όπως εδώ στο Καψής. Αφού πέρασε η ώρα και έπρεπε να φύγουμε γιατί ο συνεργάτης μου εργαζόταν και το απόγεμα, είπα και εγώ ότι θα πήγαινα στο ξενοδοχείο να φρεσκαριστώ, του έδωσα την κάρτα μου για να με βρει όποτε με χρειαστεί, χαιρετηθήκαμε και χωρίσαμε.
Δεν πέρασε μισή ώρα όταν δέχτηκα μια κλήση στο κινητό μου από έναν αριθμό άγνωστο για μένα. Όταν το σήκωσα όμως και κατάλαβα ότι ήταν η Κ…….. ξαφνιάστηκα. Την ρώτησα τι συμβαίνει και αυτή μου απάντησε ότι πείρε τον αριθμό από την κάρτα που άφησα στον άνδρα της, για να με πάρει και να μου πει ότι χάρηκε που ξαναειδωθήκαμε και ότι της έφερα στο νου, αναμνήσεις από τα παλιά. Της είπα κι΄ εγώ ότι και για εμενα ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η σημερινή. Με ρώτησε ποτέ θα φηγό για την Αθήνα και μιας και κατάλαβα ότι πήγαινε γυρεύοντας της είπα ότι δεν βιάζομαι και της πρότεινα αν ήθελε και είχε χρόνο να πιούμε ένα καφέ, πριν φύγω. Σαν να το περίμενε αυτό δέχτηκε αμέσως. Την ρώτησα που θα ήθελε να βρεθούμε και αυτή μου είπε ότι θα ερχόταν εκείνη στο ξενοδοχείο.
Μόλις ειχα τελειώσει το ντους και σκουπιζόμουν χτύπησε η πόρτα. Έβαλα βιαστικά το σλιπάκι, φόρεσα και το μπουρνούζι και άνοιξα την πόρτα. Μόλις μπήκε μεσα και έκλεισα την πόρτα πίσω της με αγκάλιασε σφιχτά και με φίλησε παθιασμένα. Μετά από αυτό αφού έβαλα να πιούμε ένα ουισκάκι από το μίνι μπαρ του δωματίου, καθίσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να μου λέει εν περίληψη για τον γάμο της. Μου έκανε παράπονα για την σεξουαλική ζωή της, γιατί ο άνδρας της είναι παραδομένος στην δουλεία του και την παραμελεί σεξουαλικά εφόσον επιστρέφει πτώμα στο σπίτι. Πέρασα το χέρι μου στον ώμο της, την αγκάλισα και αυτή δακρυσμένη μου είπε ότι της λείπει πολύ μια αγκαλιά, ένα ερωτικό χάδι. Της σκούπισα τα ματια και την έριξα στο κρεβάτι δίνοντας της ένα δυνατό καυτό φιλί. Με έσφιγγε στην αγκαλιά της και δεν με άφηνε να πάρω ανάσα. Με το καυλί μου που είχε γίνει κι΄ ολας κούτσουρο της πίεζα το μουνί. Αφού μείναμε αρκετή ώρα να χαμουρευόμαστε έτσι σηκώθηκα, έβγαλα το μπουρνούζι πέταξα και το σλίπ και άρχισα να την γδύνω κάνοντας την αρχή από το πουκαμισάκι της. Στην συνεχεία ξεκούμπωσα και το παντελόνι παρασέρνοντας μαζί και το στριγκάκι της. Τότε γονάτισα μπροστά στο Θεϊκό μουνάκι της και άρχισα να επιδίδομαι σε ένα γλείψιμο δίχως όρια. Αυτή ούρλιαζε από την καύλα.
-Γλύψε το μουνάκι μου γαμιά μου φώναζε. Ωχ! ωχ! ωχ! ωχ! χύνω! χύνωω! χύνωωω! Χυνωωωωωωωωωωωωωω. Αφού έφθασε στον πρώτο οργασμό και της έγλυψα τα χυσια την τράβηξα πιο πάνω στο κρεβάτι και έπεσα από πάνω της σε στάση 69. Συνέχισα το γλυφομούνι ενώ της έχωνα όλο τον πούτσο μου στο στόμα της, συνέχισε γλύφοντας και τα αρχίδια μου, ενώ εγώ την γαμούσα με την γλώσσα και της ρούφαγα την κλειτορίδα, αυτή βόγκαγε από ηδονή
-Ξαναχύνω! ξαναχύνωω! Ξαναχυνωωωωω πάλιιιιιιιιι φώναζε.
-Είσαι ο πρώτος άνδρας που με έκανε να χύσω με γλυφομούνιιιιιιιιιιι συνέχιζε να φωνάζει.
-Τώρα θα σου χύσω κι εγώ καυλιάρα μου της είπα και πήγα να τραβηχτώ.
-Όχιιιιιι Μηηηηηηη Θέλω να στα πιωωωωωωωωωωω φώναζε και με συγκράτησε για να τα πάρει στο στόμα.
Μόλις τα ρούφηξε όλα σηκωθήκαμε για να κάνουμε ένα ντουζάκι. Αφού κάναμε ένα τσιγάρο να χαλαρώσουμε και ήπιαμε και λίγο ουίσκι, άρχισα να της χαϊδεύω πάλι το μουνάκι να την φιλάω και αυτή έπαιζε με το καυλί μου. Έτσι όπως είμαστε ανάσκελα σηκώθηκε και ήλθε και κάθισε στο καυλί μου.
-Καρφώθηκα στην ψωλαρα σου γαμιά μου φώναζε ενώ κτυπιότανε σαν λυσσασμένη
-Χυνωωωωω πουτσαρά μου παλιιιιιιιιι. Χυνωωωω απάνω στην ψωλάρα σουυυυυυυυυυ. Σου την μουσκευωωωωωωωωωωωωω
Μόλις έχυσε την γύρισα στο κρεβάτι ανάσκελα και ήλθα εγώ από πάνω της.
-Της είπα να ανοίξει τα ποδιά της και να τα σήκωσα ψιλά σαν τις πουτάνες.
-Τώρα θα σου σκίσω μήτρα πουτάνισα μου της είπα και της τον έχωσα βίαια μεσα της βαθιά.
Ένα ωχχχχχχχχ δυνατό ακούστηκε και μετά ένα βογκητό όταν μου είπε
-Γαμιά μου θα με σχησειιιιιιιιιιιιιις. Γαμιά μου με πεθενειιιιιιιιιιιιιιιις
Όσο αυτή βόγκαγε τόσο εγώ της τον έβαζα βαθιά μέχρι και τα αρχίδια
Αυτή συνέχιζε να φωνάζει, να ουρλιάζει και να κλαίει από ηδονή κι΄ εγώ συνέχιζα να την σκίζω.
-Χύσε άντρα μουυυυυυυ. Χύσε γαμιά μουυυυυυυυ. Χύσε στην μουνάρα μουυυυυυυυυυυυυυυ.
-Σου χυνωωωωωωω καύλα μουυυυυυυ σου χινωωωωωωω
-Έλα μαζιιιιιιιιιιιιιιι Μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ψωλαρά μουυυυυυυυυυυυυυυυυ.
Μόλις χύσαμε πήγε στο μπάνιο άμεσος να πλίθι κι εγώ την ακολούθησα. Έτριψε ο ένας τον άλλον και όπως ξεπλέναμε τις σαπουνάδες, έσκυψε και μου τον ρούφηξε όλον.
Όταν επιστρέψαμε και πάλι στο κρεβάτι εκανα εκ νέου ένα τσιγάρο ενώ αυτή με είχε αγκαλιάσει και χαϊδεύοντας και φυλώντας με παντού μου έλεγε ότι είχε χρόνια να νοιώσει τόση καύλα.
Χαμογελώντας χαιρόταν για την σύμπτωση αυτή και μου έδωσε το τηλέφωνο της ζητώντας μου όποτε πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη να της τηλεφωνώ για να βρισκόμαστε λέγοντας χαρακτηρίσθηκα.
-Θέλω να είμαι η πουτάνα σου. Θα τηλεφωνάς στην αποκλειστικοί σου πουτάνα;
Έτσι λοιπόν από τότε όποτε πάω στην Θεσσαλονίκη τηλεφωνώ στην πουτάνα μου και έρχεται τρέχοντας.

Είχαν περάσει 6 μήνες από τότε που είχα ξαναβρεί την Κ……. στην Θεσσαλονίκη (βλέπε Μια απίστευτη συνάντηση) και είχαμε γαμηθεί αρκετές φορές μέχρι τώρα. Εκείνη την μέρα έφθασα μεσημεράκι στην Θεσσαλονίκη. Με την φίλη μου ειχα δώσει ραντεβού στο ξενοδοχείο όπως πάντα στις 5 το απόγευμα. ΄Εκανα ένα ντουζάκι μετά το ταξίδι και βγήκα έξω για να τσιμπήσω κάτι. Στον Δρόμο μου απάνω συνάντησα την Κ…… μαζί με μια φίλη της αρκετά παχιά γύρο στα 35 αλλά πολύ ωραίο μουνί, να κάθονται σε μια καφετέρια και να πίνουν καφέ. Παίρνοντας από μπροστά με είδε η δικιά μου αλλά δεν μίλησε. Τις προσπέρασα και κάθισα σε ένα τραπεζάκι στην διπλανή καφετέρια. Κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν αυτή και με καλούσε να πάω να κάτσω μαζί τους. Έτσι και εκανα. Όταν πήγα κοντά με σύστησε στην φίλη της σαν συνεργάτη του άντρα της και κάθισα κι εγώ μαζί τους. Είπαμε διάφορα ώσπου πέρασε η ώρα και είπαμε να φύγουμε. Χαιρετηθήκαμε και εγώ πήρα τον δρόμο μου και αυτές τον δικό τους. Όταν έφθασα στο ξενοδοχείο κτυπάει το τηλέφωνο και ήταν η φίλη μου. Μου είπε λοιπόν ότι η φιλενάδα της με γουστάριζε σαν τρελή και επειδή δεν ήξερε ότι εγώ γαμούσα την Κ…… της είπε να μου πεί καμία κουβέντα για να τα βρούμε μαζί. Μου είπε ακόμη ότι αν την γουστάριζα επειδή ήξερε ότι μου αρέσουν οι εύσωμε και οι παχιές, ότι δεν την πείραζε αυτήν, για να μη μας πάρει χαμπάρι η χοντρή, εφόσον θα είχα χρόνο για την άλλη μέρα να το κάνουμε μαζί. Συμφώνησα λοιπόν και συμφωνήσαμε να πάει η φιλενάδα της στην ίδια καφετέρια που είχαμε βρεθεί και περνώντας εγώ θα την έβλεπα και θα καθόμουνα μαζί της. Έτσι έγινε και βρέθηκα να πίνω καφέ με την Π……. Δεν χρειάσθηκε πολύ ώρα μέχρι να αποφασίσουμε να πάμε στο ξενοδοχείο.
Μόλις μπήκαμε μέσα πήγα να κάνω ένα ντουζάκι και μετά από λίγο ακολούθησε και η Π……. αρχίσαμε να τριβόμαστε και να της τον κολλάω πότε από μπροστά και ποτέ από πίσω. Της έτριβα το μουνί και τον κώλο και τις έχωνα τα δάχτυλα μεσα της, ενώ και αυτή δεν άφηνε από το χέρι της την πούτσα μου που μου ήταν σηκωμένοι, ώσπου πήγαμε στο κρεβάτι βρεγμένοι και την έβαλα να κάτσει στα τέσσερα της άνοιξα και τα πόδια καλά και άρχισα να της γλείφω την μουνάρα που ήταν το σπεσιαλιτέ μου. Έχυνε και ξανάχυνε και μούγκριζε από ηδονή. Τα χύσε της τρέχανε ποτάμι. Εγώ άνοιγα τα μουνόχειλα της με τα δάχτυλά μου και της τα έγλειφα χώνοντας και την γλώσσα μου μέσα της. Εν συνεχεία έχοντας κάνει ένα παπάρι σαν ρόπαλο σηκώθηκα και της τον έχωσα στην μουνάρα μέχρι που τον έχασα μέσα της. Μετά από λίγο της τα άφησα μέσα για να την κάψουν. Αυτή φώναζε και ούρλιαζε από την καύλα. Αφού τελείωσα τον έβγαλα και της τον έδωσα να μου τον καθαρίσει με το στόμα. Αυτή έγλειφε τον πούτσο και τα αρχίδια μου με μανία σαν ξελιγωμένη.
Είχε μείνει μπρούμυτα στο κρεβάτι κι εγώ καθιστός έκανα ένα τσιγάρο ενώ αυτή μου χάιδευε τον πούτσο κι εγώ ταυτόχρονα την χάιδευα παντού και ιδίως στα κωλομέρια της, χώνοντας και το δάχτυλο που και που στην κωλοτρυπίδα της. Αυτή μόλις της το έβαζα έσφιγγε τον κώλο της και μου έλεγε ότι της αρέσει. Μετά από λίγο μου ξανασηκώθηκε και της είπα να στηθεί όπως πριν για να της τον χώσω από πίσω. Στήθηκε και εγώ όρθιος από πίσω της τον έχωσα στην κωλάρα ενώ είχα βάλει το χέρι μου στο στόμα της και της είχα δώσει το δάχτυλο να μου το πιπιλάει. Όσο την γαμούσα μου ζήταγε να μη χύσω μέσα της αλλά να τις τα δώσω στο στόμα. Όταν έφθασε η ώρα τον έβγαλα και της τον έδωσα πίπα. Αυτή τον ρούφαγε σαν λυσσασμένη και έπαιζε τα χύσια στο στόμα της. Όταν της τα άφησα όλα έτρεχαν από το στόμα της και αυτή άρχισε να γλύφει τα χείλια της, μέχρι που δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη. Όταν τα κατάπιε όλα ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα με ανοιχτά τα ποδιά και απολάμβανε το γαμήσι όση ώρα ειχα πάει εγώ να πλυθώ στην μπανιέρα. Όταν γύρισα την είδα να χαϊδεύει το μουνί της και να γλύφει ότι τυχόν χυσια της ειχα αφήσει.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")