Η τέλεια παρτούζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
(Συνέχεια από "Ξεκώλιασμα στο σπίτι")

Η γκόμενα που έφερε ο Άρης (Εύα, όπως μας τη σύστησε), με φίλησε στο στόμα, αλλά την προσοχή της τράβηξε η μισοκοιμισμένη αλλά ερεθισμένη από τα χάδια μου Άννα.

Γονάτισε στο κάτω μέρος του κρεβατιού και πιάνοντας τα πόδια της Άννας απαλά, την τράβηξε κοντά της, σε σημείο που το μουνί της έφθασε στο στόμα της,κι αμέσως άρχισε να την γλείφει με αργές κινήσεις, φανερώνοντας τη μεγάλη εκπαιδευμένη γλώσσα της, ενώ με τα χέρια της θώπευε τα μπούτια της καβλίτσας μου. Για μια στιγμή η Άννα ανασηκώθηκε ξαφνιασμένη, αλλά αμέσως μετά αφέθηκε στα χάδια και τη γλώσσα της Εύας, δείχνοντας να τα δέχεται με ευχαρίστηση. Εγώ και ο Άρης τις βλέπαμε γεμάτοι ερωτική ζήλια και επιθυμία.

Ο Άρης έσκυψε προς το μέρος μου και μου είπε:
«Πρίαμε καμάρωσε, απόλαυσε θέαμα, και σε λίγο θα απολαύσεις το γαμήσι της ζωής σου! Αυτή, (έδειξε την Εύα), με έκανε σκλάβο της και με ξεπέταξε, μπορώ και κάνω τα πάντα μαζί της, είναι ψωλαχπάχτρα έμπειρη, ξέρει να γαμιέται και να γαμάει».
Προς το παρόν πάντως η Εύα έδειχνε να έχει μάτια μόνο για τη μικρή ερωμένη μου. Η Άννα, από την πλευρά της, σπαρταρούσε και είχε παραδοθεί στο γλυφομούνι της Εύας, που της ρούφαγε με λαχτάρα όσα υγρά έβγαζε το καυλωμένο μουνάκι της.

Ποτέ δεν είχα υπάρξει τόσο καυλωμένη. Δεν ήξερα πια τι μου συνέβαινε..ένιωθα μόνο εκείνη τη γλώσσα να με γλύφει, στο μουνάκι, και να με αναστατώνει..να απολαμβάνει τις συσπάσεις μου και να ρουφάει τα υγρά μου..δεν άντεχα..ένιωθα το κορμί μου όλο να συσπάται...οι ρώγες μου, πιο σκληρές από ποτέ, με πονούσαν από την ένταση και την κάβλα...το μουνάκι μου ήταν κάθιδρο και έκαιγε και έτρεμε... η κωλοτρυπίδα μου έκαιγε και αυτή..δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω..ο εραστής μου, ο Πρίαμος, μαζί με τον άγνωστο νεαρό, με είχαν πριν από λίγο ξεπαρθενιάσει από πίσω..!

πόνος, μα και ηδονή..δεν ήξερα ότι ένα ξεκώλιασμα μπορεί να είναι τόσο..οδυνηρά ωραίο!!. κι ας πονούσα ακόμα...έκαιγα...η γλώσσα στις ρώγες μου με έγλυφε, επιδέξια και ασταμάτητα..αυτή η γυναίκα θα με καταπιεί ολόκληρη, σκέφτηκα...χαλάρωσα λίγο το κορμί μου, αναστενάζοντας ηδονικά...εκείνη, λες και το ένιωσε, μου έσπρωξε μαλακά τα πόδια, ανοίγοντάς τα ακόμα πιο πολύ, και έχωσε το κεφάλι της ανάμεσα στα σκέλια μου...τώρα όλη της η γλώσσα είχε χωθεί μέσα στο καυτό μου μουνάκι...με έγλυφε και με γαμούσε με τη γλώσσα..η διέγερση που είχα ήταν πρωτοφανής...μέχρι και τα μαλλιά μου έσταζαν θαρρείς από κάβλα και ηδονή.. οι ρώγες μου δε...πονούσαν..είχαν μεγαλώσει, και θαρρείς και τινάζονταν να βγουν από το κορμί μου..

Ξαφνικά, σαν να ήταν συνεννοημένοι (-μπορεί και να ήταν!-), ένιωσα τον Πρίαμο να σκύβει πάνω μου και να παίρνει στο στόμα του την αριστερή μου ρώγα, ενώ συγχρόνως ο Άρης έπαιρνε στο στόμα του τη δεξιά.. ένιωσα ένα καυτό ρίγος να με διαπερνάει...όχι, δεν άντεχα άλλο, δεν... άρχισα να παραμιλάω... δεν ήξερα πια τι έλεγα, ήμουν τόσο καυλωμένη..οι δυο άνδρες πιπιλούσαν με απίστευτη δεξιοτεχνία ο καθένας από μία ρώγα μου και μου τις δάγκωναν ελαφριά, ενώ η Εύα, αισθανόμενη τα κύματα ρίγους που με διαπερνούσαν, με γαμούσε με τη γλώσσα της, έχοντας χωθεί ολόκληρη μέσα στο υγρό μου μουνάκι..δεν άντεχα...πονούσα από την κάβλα και την ηδονή..ένιωσα τις κόρες των ματιών μου να θολώνουνε από την κάβλα...οι ρώγες μου κόντευαν να βγάλουν γάλα, καθώς τις ρουφούσαν οι δύο άνδρες με μανία..ένιωσα τις συσπάσεις να έρχονται, να έρχονται...η Εύα έχωσε τη γλώσσα της βαθιά, πολύ βαθιά, και έμεινε εκεί, καρφώνοντάς με με τη γλώσσα..καθώς χανόμουνα μέσα σε έναν απίστευτο οργασμό, άνοιξα το στόμα μου για να φωνάξω, όμως δεν πρόλαβα, γιατί ο Πρίαμος έχωσε την ψωλή του στο λαρύγγι μου, και με πότισε με τα χύσια του...χύσαμε οι τρεις μαζί, εγώ στο στόμα της Εύας, ο Άρης με τον πούτσο του στο στήθος μου, γεμίζοντας τη ρώγα και τη θηλή μου με τα υγρά του, και ο Πρίαμος στο λαρύγγι μου...τον ρούφηξα όλον, τον στράγγιξα με ευχαρίστηση... στράγγιξα και τον Άρη, γλύφοντας ο,τι είχε απομείνει πάνω στον πούτσο του, και φίλησα την Εύα στο στόμα, (πρώτη φορά φιλούσα γυναίκα στο στόμα, αλλά μου ήρθε αυθόρμητα !) ευχαριστώντας την για την ηδονή που μόλις μου χάρισε...

Η Εύα όμως ήταν ακόμα καυλωμένη, και η μόνη που δεν είχε χύσει ακόμα..αλλά εγώ ήμουνα πια εξαντλημένη...ψιθύρισα στον Πρίαμο ότι η Εύα με έγλυψε τόσο καλά, είναι κρίμα να μη χύσει, με είχε καυλώσει πολύ..εκείνος με κοίταξε με νόημα. μου είπε να τους καυλώσω όλους για να τη γαμήσει..όμως εγώ δεν άντεχα άλλο..το μουνάκι μου (και η κωλοτρυπίδα μου, από πριν) έκαιγαν από το γαμήσι...και ένιωθα μια γλυκιά κούραση..έγειρα στο πλάι και για λίγο πρέπει να με πήρε ο ύπνος..
Δεν ήταν όμως φαίνεται γραπτό μου να ξεκουραστώ εκείνο το βράδυ...ξύπνησα, μετά από λίγο..η Εύα είχε γείρει και τριβόταν πάνω μου, χαϊδεύοντας απαλά μια το μουνάκι μου, μια τους γοφούς μου και πότε πότε, απαλά, το ξεσκισμένο μου κωλαράκι..οι κινήσεις της έγιναν πιο δυνατές, καθώς ο Άρης χώθηκε πίσω της και της τον κάρφωσε πισωκολλητά...ο δε Πρίαμος κοιτούσε το θέαμα και τον έπαιζε..με είδε που τον κοίταξα, με καβάλησε, και άρχισε να μου πειράζει τις ρώγες με τα δάχτυλά του... «σταμάτα..δεν αντέχω άλλο...» τον παρακάλεσα...εκείνος όμως άρχισε να μαλάζει τις ρώγες μου πιο δυνατά, ξέροντας καλά πόσο με καυλώνει αυτό... «ξεσκίστηκα...τι είναι αυτό σήμερα..μη..με καυλώνεις...με καυλώνεις πάλι», τον μάλωσα, αλλά δεν μου έδωσε σημασία..

Μου έσπρωξε την πούτσα και τα αρχίδια του στο πρόσωπό μου.. «έλα πουτανίτσα μου εσύ, όταν με βλέπεις να τα παίζω μόνος μου καυλώνεις..θες να μου τα πάρεις ε; πάρτα λοιπόν κάβλα.. » φώναξε, και συνέχισε «παρτα όλα, όπως ξέρεις, πουτανίτσα μου εσύ, παρτουζιάρα μου, γλυψαρχίδω μου»... «πάρτου τα αρχίδια» μου φώναξε και ο Άρης, που γαμούσε με λύσσα την ¨Εύα, καυλώνοντας ακόμη περισσότερο βλέποντας τα αρχίδια και την ψωλή του Πρίαμου να τρίβονται στο πρόσωπό μου..Είχα πλέον καυλώσει και δεν ήθελα δεύτερη παρότρυνση..άρχισα να γλύφω τον Πρίαμο, κάτι που τόσο μ αρέσει.

Του έγλυφα μια το ένα αρχίδι, μια το άλλο, μια τον πούτσο του, που είχε γίνει απίστευτα σκληρός..ένιωθα τον πούτσο του να σκληραίνει και να σκληραίνει..είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, που άνοιγα το στόμα μου διάπλατα για να τον γλύψω...ο Άρης είχε πλέον ξεφύγει βλέποντας το θέαμα, ενώ η Εύα βογκούσε και απολάμβανε την ψωλή και το γαμήσι του Άρη, χαϊδεύοντας μου όμως με τα δάχτυλά της το μουνάκι μου..νιώθοντας τον Πρίαμο έτοιμο να χύσει πάλι στο στόμα μου, τον έβγαλα προσεχτικά, και του ψιθύρισα ότι..η Εύα μου χάρισε μια διαφορετική εμπειρία, και ότι θέλω να την «ανταμείψει»..Πρέπει να καύλωσε πάρα πολύ με τα λόγια μου αυτά..η Εύα, λες και κατάλαβε κάτι, μου έχωσε το μεσαίο της δάχτυλο στο μουνάκι..αμέσως το έβγαλε και το έβαλε λίγο μέσα στην κωλοτρυπίδα μου...δεν πρόλαβε όμως να συνεχίσει, γιατί, ενώ ο Άρης τη γαμούσε πισωκολλητά, χαρίζοντάς της ένα ατέλειωτο σε διάρκεια γαμήσι, ο Πρίαμος της έχωσε από πίσω την τεράστια πούτσα του..εκείνη έβγαλε μια κραυγή πόνου και ηδονής, και την ένιωθα να σπαρταράει ολόκληρη.

Εβλεπα και άκουγα και ένιωθα από πολύ κοντά, και είχα καυλώσει και εγώ πολύ..όπως ήταν σκυμμένη πάνω μου, και ενώ είχε μέσα της δύο πούτσους να τη γαμάνε, κοίταξα τον Άρη, και τον Πρίαμο..ανασηκώθηκα, τεντώθηκα, και ακούμπησα, εξερευνητικά στην αρχή, τις ρώγες της..Δεν ήταν τόσο πεταγμένες όσο οι δικές μου, και ήταν λίγο μικρότερες, όμως ήταν ερεθισμένες...ήταν η πρώτη φορά που έπιανα γυναικεία ρώγα (πέρα από τη δική μου) και η αίσθηση ήταν περίεργη..και εκείνης όμως φάνηκε πως της άρεσε..ο Άρης και ο Πρίαμος είχαν πλέον περάσει σε άλλη διάσταση, όπως και η Εύα, που φώναζε και βογκούσε και γαμιόταν δυνατά..δεν άργησε να χύσει ουρλιάζοντας, με τις δυο ψωλές να τη γαμάνε και τα χάδια μου στις ρώγες της..ο οργασμός της κράτησε ώρα πολύ..αμέσως μετά, ο Άρης βγήκε από μέσα της και της τον έχωσε στο στόμα, όπου και έχυσε και αυτός..εγώ έσκυψα και τη χάιδεψα απαλά στην πλάτη, εκστασιασμένη από το όλο θέαμα.

Έγειρε δίπλα μου ικανοποιημένη, και ξαφνικά ένιωσα να νυστάζω, μια υπέροχη, γλυκιά κούραση κατέκλυσε το κορμί μου, και έκανα να γείρω και εγώ..εκείνη με έπιασε απαλά και ακούμπησε το κεφάλι μου στο στήθος της. έγειρα κουρασμένη σε αυτό το πρωτόγνωρο..μαξιλάρι..ένιωσα όμως τη ματιά του Πρίαμου πάνω μου...ήξερα πως τον ερέθιζε πολύ το θέαμα, και ξέρω πως με είχε δει πριν να χαϊδεύω και να παίζω τα στήθη της Εύας..Τον κοίταξα και τον είδα να χαϊδεύει απαλά τον καυλωμένο πούτσο του..και κατάλαβα πως η βραδιά ακόμα δεν είχε τελειώσει..

Βλέποντας την Εύα εξαντλημένη, έκανα να πλησιάσω τον Πρίαμο, που στεκόταν παράμερα με τον πούτσο του ολόρθο, τόσο όρθιο που θαρρείς και θα τρυπούσε την κοιλιά του..όμως δεν πρόλαβα..ο Άρης που μόλις είχε χύσει στο στόμα της Εύας..μου έδειξε τον μαλακό του πούτσο και τα αρχίδια του, και με παρακάλεσε να τον στραγγίξω και να τα γλύψω λίγο, γιατί ήταν τόσο έντονη η κάβλα του απόψε που ήταν ακόμα πρησμένα..από τον τρόπο που με κοίταζε όταν έγλυφα τον Πρίαμο, κατάλαβα ότι ήθελε να πάρει και αυτός τη δόση του...ανασηκώθηκα, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του και άρχισα να τον χαϊδεύω και να τον γλύφω. σκυμμένη πάνω στον Άρη, ένιωθα το βλέμμα του Πρίαμου, αν και δεν τον έβλεπα, και ήξερα πως ο πούτσος του κόντευε να εκραγεί..

Ακουσα ένα σύρσιμο στα σεντόνια πίσω μου. τινάχτηκα αμέσως..δεν θα άντεχα να με ξαναπάρει από τον κώλο, όχι πάλι.. «μη...δεν αντέχω πάλι...με ξεπαρθένιασες και με γάμησες πολύ σήμερα...όχι άλλο από πίσω...μη...» και έκανα να γυρίσω, όμως ο Πρίαμος, αγνοώντας την ικεσία μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια και τον έχωσε μέσα μου με δύναμη... «μηηηηηηηηηηηηηη» του φώναξα, ξέροντας πια ότι δεν θα με ακούσει...ο πούτσος του χώθηκε μέσα μου με περισσότερη ευκολία από πριν..όμως αυτή τη φορά ο Πρίαμος ήταν ασυγκράτητος.. «πουτανίτσα μου εσύ..σ αρέσει λοιπόν να γαμιέσαι ε; ήθελες να με πεθάνεις από την κάβλα, έτσι δεν είναι;

Τόση ώρα με καίει η ψωλή μου πάλι, μουνάκι μου εσύ...σ αρέσει να σε γαμάω πολλές φορές, πάντα σ άρεσε..πάρτα τώρα..αν αντέχεις» Ήταν τρομερά καυλωμένος και παραμιλούσε και βογκούσε τρελαμένος πια...ο Άρης είχε σκύψει και μου έγλυφε το μουνάκι και η Εύα με κρατούσε και με φιλούσε όπου έβρισκε..στο στήθος, στο στόμα..η κάβλα όλων, αλλά κυρίως του Πρίαμου, ήταν μεταδοτική..άρχισα να νιώθω ένα ρίγος να με διαπερνάει... « ωχ...θα χυσ.. » άρχισα να μουρμουρίζω...Ο Πρίαμος δεν περίμενε λεπτό πια..Βγήκε από πίσω μου, με έσπρωξε ανάσκελα, κάτω, και τον κάρφωσε στο μουνάκι μου, βαθιά, βογκώντας όπως δεν τον είχα ξανακούσει ποτέ...χύσαμε μαζί, ταυτόχρονα, ενώ ο Άρης έγλυφε τώρα το μουνάκι της Εύας...πρέπει να ξανάχυσαν και εκείνοι, αλλά δεν θυμάμαι πια τίποτα, γιατί το καταγαμημένο μου μουνάκι έχυνε ασταμάτητα, με τον Πρίαμο να συσπάται και να χύνει και να χύνει και να χύνει μέσα του.

Αγκαλιαστήκαμε όλοι και μας πήρε ο ύπνος..

Ξύπνησα, πολύ μετά, στην αγκαλιά του εραστή μου, του Πρίαμου...η Εύα και ο Άρης πρέπει να είχαν φύγει..ανακάθισα στο κρεβάτι, και αμέσως τραβήχτηκα, γιατί το κωλαράκι μου πονούσε πολύ.. «ωχ..» έκανα ασυναίσθητα...Ο Πρίαμος με πήρε αγκαλιά, και άρχισε να με φιλάει παντού, λέγοντάς μου πως του χάρισα την πιο καβλωτική βραδιά της ζωής του, πως τον τρέλανα, πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη όλο αυτό...ούτε εγώ θα το πίστευα, αν δεν ήμουν γεμάτη μελανιές, και αν δεν πονούσα τόσο πολύ, σε σημείο να μην μπορώ να κάτσω άνετα..κάθισα στο πλάι, και εκείνος έσκυψε και άρχισε να μου φιλάει το κωλαράκι τρυφερά..Δεν πιστεύω να...σκέφτηκα...

Έριξα μια ματιά...ω ναι.... «μμμ... μα τι ώρα είναι;» τον ρώτησα σιγανά...

Με κοίταξε πονηρά και παιχνιδιάρικα « Ξημέρωσε...είναι ώρα να πιεις το γαλατάκι σου, καβλίτσα..»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")