Το ερωτικό μασάζ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιώργος αποφασίζει να κάνει δώρο στην γυναίκα του ένα ερωτικό μασάζ με αποτέλεσμα να μεγαλώσει το ερωτικό πάθος και των δυο.

Η ιστορία:

Καταρχήν να σας πω ότι είμαστε ο Γιώργος και η Δώρα, είμαστε παντρεμένοι ένα χρόνο και είμαστε 30 και 28 χρονών αντίστοιχα.

Λίγο μετά το γάμο μας αποφασίσαμε να πάμε ένα ταξίδι σε μια όμορφη πόλη του εξωτερικού. Επειδή πάντα ψάχνουμε νέες συγκινήσεις και σεξουαλικές εμπειρίες, πριν πάμε στο ταξίδι μας κάτι είχα ακούσει και είχε πάρει το μάτι μου για το Tantra massage. Έτσι λοιπόν πριν φτάσουμε στον προορισμό μας είχα μιλήσει με μερικούς μασέρ αυτού του είδους για τις λεπτομέρειες του μασάζ και το πως ακριβώς γίνεται. Έκλεισα λοιπόν με αυτόν που μου φάνηκε πιο επαγγελματίας αλλά ήξερε και καλά αγγλικά έτσι ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Οι δυο πρώτες ημέρες κύλισαν όμορφα πηγαίνοντας στα κλασικά αξιοθέατα της περιοχής και διασκεδάζοντας, αλλά και με πολύ σεξ. Ήρθε λοιπόν η τρίτη ημέρα όπου είχα κανονίσει το μασάζ για τις 12:30. Επειδή η Δώρα δεν ήξερε ακόμη τίποτα, ξυπνώντας το πρωί την ενημέρωσα ότι σε λίγο της έχω μια έκπληξη η οποία είναι ένα αισθησιακό μασάζ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μόλις το άκουσε αυτό μπήκε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο κι εγώ μπήκα μαζί της. Εκεί περιποιήθηκε το σώμα της και ξυρίστηκε παντού αφήνοντας όπως πάντα μια λεπτή μικρή γραμμούλα στο μουνάκι της το οποίο ήταν ήδη υγρό. Κι εγώ όμως δεν πήγαινα πίσω, είχα ήδη καυλώσει στην ιδέα του μασάζ που θα γινόταν στην Δώρα από άντρα μασέρ μπροστά στα μάτια μου, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για κάτι παραπάνω γιατί η ώρα ήταν ήδη 12:00.

Βγήκαμε λοιπόν από το μπάνιο και εκείνη φόρεσε ένα μαύρο σέξι στρινγκάκι, σουτιέν και από πάνω ένα μακρύ κιμονό, εγώ μια φόρμα και καθίσαμε στο κρεβάτι χαζεύοντας στην τηλεόραση. Γύρω στις 12:20 με πήρε τηλέφωνο ο μασέρ και κατέβηκα στο Lobby του ξενοδοχείου για να γνωριστούμε και στη συνέχεια να πάμε στο δωμάτιο όπου θα μας περίμενε η Δώρα. Ήταν ένας ωραίο άντρας γύρω στα 30 και καλοντυμένος. Ήπιαμε έναν καφέ στην καφετέρια του ξενοδοχείου συζητώντας για το μασάζ και διάφορες λεπτομέρειες.

Ξεκινήσαμε για το δωμάτιο, χτυπήσαμε και έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις με τη Δώρα να δίνει ντροπαλά το χέρι της για χειραψία. Έβγαλε από την τσάντα του μια ποικιλία από 3-4 διαφορετικά λάδια για μασάζ και ρώτησε τη Δώρα αν έχει κάνει μπάνιο ή αν θέλει να την κάνει εκείνος ο οποίος έτσι και αλλιώς θα έκανε. Εκείνη είπε πως έχει κάνει και του πρότεινε να πάει να κάνει μπάνιο γιατί ανυπομονούσε όπως είπε για το μασάζ. Μετά από πέντε λεπτά ο μασέρ μας είχε βγει από το μπάνιο φορώντας μόνο το μποξεράκι του. Είπε στη Δώρα να βγάλει όσο περισσότερα ρούχα θέλει και να ξαπλώσει. Εκείνη ντροπαλά έβγαλε το κιμονό και έμεινε με το στρινγκάκι της και το σουτιέν και ξάπλωσε. Την ενημέρωσε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ θα πρέπει να βγάλει και τα εσώρουχά της.

Εκείνη ανάσκελα ξαπλωμένη κι αυτός καθιστός δίπλα από τα πόδια της ξεκίνησε να της κάνει μασάζ στις πατούσες και να προχωράει αργά - αργά προς τις γάμπες της. Μόλις έφτασε ψηλά στα μπούτια της ανασηκώθηκε και ανασήκωσε λίγο το κωλαράκι της και της έβγαλε το στρινγκάκι λέγοντας της ταυτόχρονα να βγάλει το σουτιέν, πράγμα που έκανε, και έτσι αποκαλύφθηκε το απαλό φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της και τα βυζάκια της. Εκείνος συνέχισε να της κάνει μασάζ στην πάνω πλευρά από τα μπούτια ενώ φαινόταν μέσα από το μποξεράκι ότι είχε καυλώσει.

Ξαναγύρισε στις πατούσες της και της άνοιξε λίγο τα πόδια έτσι ώστε να φαίνεται πλέον καθαρά το μουνάκι της, ανέβαινε συνεχώς προς τα επάνω και της έκανε πλέον μασάζ στην μέσα πλευρά εκατοστά μακριά από το μουνάκι. Σε κάποια στιγμή προχώρησε και της έκανε μασάζ στα χείλι από το μουνάκι. Σταμάτησε και ξεκίνησε να κάνει το ίδιο και από το άλλο πόδι μέχρι που πάλι έφτασε να κάνει μασάζ γύρω από την τρυπούλα της που ήδη φαινόταν αρκετά υγρή. Τότε σταμάτησε και της είπε ότι για να συνεχίσει το μασάζ πρέπει να μείνει και εκείνος εντελώς γυμνός και εκείνη είπε οκ.

Έβγαλε το μποξεράκι του αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο καυλί το οποίο ήταν ήδη πολύ καυλωμένο. Κάθισε πάνω της ακουμπώντας το καυλί του λίγο πάνω από το μουνάκι της και ξεκίνησε να της κάνει μασάζ στην κοιλιά μέχρι τα βυζιά της όπου μετά από λίγο ξεκίνησε να τα κάνει μασάζ ένα - ένα. Κάπου εκεί ήταν που η Δώρα άρχισε να αναστενάζει έντονα. Αφού λοιπόν τελείωσε με τα βυζιά της και η Δώρα ήταν ήδη πολύ καυλωμένη, κατέβηκε από πάνω της και ξεκίνησε από τις πατούσες της να της κάνει μασάζ με το καυλί του. Ακουμπούσε και πίεζε το καυλί του παντού πάνω της. Εκείνη είχε κλείσει τα πόδια της. Ανέβηκε πιο πάνω, την πίεσε αρκετά όταν έφτασε στην περιοχή πάνω από το μουνάκι της και συνέχισε ακουμπώντας την στα βυζιά και φτάνοντας κυριολεκτικά λίγα εκατοστά από το στόμα της. Αυτό το επανέλαβε τρεις - τέσσερις φορές από πάνω μέχρι κάτω ενώ πλέον βογκούσαν από την καύλα και οι δυο.

Εκεί κάπου σταμάτησε και τη γύρισε μπρούμυτα, την ανασήκωσε και της έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από το μουνάκι, έτσι ώστε να ανασηκωθεί ο κώλος της και να έχει πρόσβαση στο μουνάκι της, το οποίο πλέον λόγω του ότι ήταν ανασηκωμένο και καυλωμένο φαινόταν πεντακάθαρα ανοιχτό και υγρό και ξεκίνησε πάλι το μασάζ από τα πόδια. Όταν έφτασε στο κωλαράκι της έκανε μασάζ στο κάθε κωλομέρι ακουμπώντας συνεχώς και τις δυο τρυπούλες της και τότε της έβαλε απαλά ένα δάχτυλο μέσα στο μουνάκι και το έβγαζε και το έβαζε στην αρχή απαλά και στη συνέχεια πολύ πιο έντονα με αποτέλεσμα η Δώρα να βογκάει όλο και πιο δυνατά, μέχρι που έχυσε τρεις φορές με μεγάλη ένταση. Ταυτόχρονα, όσο της γάμαγε το μουνί με το δάχτυλό του, με το άλλο χέρι της χάιδευε της κωλοτρυπίδα και της έβαζε και εκεί λίγο δαχτυλάκι. Έτσι όπως την είχε, της έχωσε ξανά δυο δάχτυλα στο μουνάκι και ένα στην κωλοτρυπίδα και άρχισε να παίζει μαζί της πολύ έντονα με αποτέλεσμα να χύσει πάλι με έντονους σπασμούς.

Στη συνέχεια σηκώθηκε και άρχισε να της κάνει πάλι μασάζ με το καυλί του και όταν έφτανε πάνω από τον κώλο της, άνοιγε τα κωλομέρια της έτσι ώστε το καυλί του να τρίβεται πάνω στις δυο τρυπούλες της. Εκείνη καύλωσε πάλι και άρχισε να βογκάει, τότε τη γύρισε ανάσκελα, της άνοιξε τα πόδια με λυγισμένα γόνατα και της έβαλε δυο δάχτυλα και άρχισε να της γαμάει το μουνάκι έτσι πολύ έντονα, μέχρι που η Δώρα έχυσε άλλες δυο φορές. Σαν τελευταία «στάση» ξάπλωσε εκείνος στα πλάγια και την πήρε μπροστά του ξαπλωμένη πλάγια, της άνοιξε και της εγκλώβισε τα πόδια με τα δικά του. Και έτσι όπως ήταν, έβαλε το χέρι της να πιάσει το καυλί του και τα αρχίδια του και εκείνη επιφυλακτικά και ντροπαλά του έπαιζε το καυλί όσο εκείνος είχε αρχίσει πάλι να παίζει με την κλειτορίδα της αλλά και σιγά - σιγά να της βάζει δαχτυλάκι μέχρι να χύσει ξανά.

Αυτή ήταν η εμπειρία μας από ένα πολύ ωραίο μασάζ. Περιττό να σας πω ότι με το που έφυγε, κάναμε σεξ μέχρι αργά το βράδυ και ότι η σεξουαλική μας ζωή είχε πάρει φωτιά και τον επόμενο καιρό, ακόμη και τώρα ένα χρόνο μετά, κάνουμε σεξ με αυτή την ανάμνηση. Συζητώντας αργότερα με τη Δώρα, μου είπε ότι ο μασέρ ήξερε πραγματικά τι έκανε και πως να βάζει δάχτυλο και πως να την κάνει να χύνει έντονα…

(Copyright protected OW ref: 39493)