Πως έγινε πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια έκπληξη ετοιμάζει ο Γιώργος με δυο φίλους του για να καταφέρει να βάλει την γυναίκα του σε παρτούζα, χωρίς όμως εκείνη να καταλάβει τίποτα.

Η ιστορία:

Ο Γιώργος και η Στέλλα ήταν ένα νεαρό ζευγάρι γύρω στα τριάντα. Ήταν παντρεμένοι τρία χρόνια και ζούσαν ευτυχισμένοι με την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Η ερωτική τους ζωή ήταν ήπια αν και ήταν αρκετά απελευθερωμένοι. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους ήταν ότι συζητούσαν αρκετά για τις φαντασιώσεις τους και η αλήθεια είναι ότι είχαν πολλές. Κάποιες από αυτές τις υλοποιούσαν ενώ άλλες ήταν πιο τολμηρές από όσο τολμούσαν να πράξουν.

Τα παιχνίδια με δονητές, butt plugs, χειροπέδες, ακόμα και μαστίγια ήταν αρκετά συχνά. Ειδικότερα, τα παιχνίδια ρόλων ήταν τα αγαπημένα τους. Περνούσαν ώρες συζητώντας στο κρεβάτι αγκαλιά τα διάφορα σενάρια, κάνοντας σχέδια για το πως θα τα υλοποιήσουν. Πολλές φορές έκαναν έκπληξη ο ένας στον άλλο στήνοντας κάποιο σκηνικό. Αυτό που δεν τόλμησαν ποτέ να κάνουν ήταν μια παρτούζα αν και οι δυο είχαν αυτή την φαντασίωση και σε διάφορα σχήματα. Αν και είχαν τις εμπειρίες τους πριν παντρευτούν κάτι τέτοιο δεν το είχε κάνει κανείς τους. Η ιδέα να συμμετέχει ένα τρίτο πρόσωπο στις ερωτικές τους περιπτύξεις τους τρομοκρατούσε εξίσου με τον ερεθισμό που τους προκαλούσε.

Μια άλλη αγαπημένη συνήθειά τους ήταν να κάνουν διακοπές με φίλους. Συνήθως με ζευγάρια αλλά και με ελεύθερους. Απολάμβαναν να στήνουν αφτί και να ακούν τα βογκητά από τα διπλανά δωμάτια των φίλων τους όταν εκείνοι έκαναν σεξ. Έτσι και εκείνο το καλοκαίρι είχαν κανονίσει με δυο φίλους, τον Νίκο και τον Πέτρο, να γυρίσουν τα νησιά με ιστιοφόρο. Οι φίλοι τους είχαν άδεια για ιστιοφόρο και αποφάσισαν να νοικιάσουν ένα και να μοιραστούν τα έξοδα. Ο καιρός ήταν υπέροχος και το ταξίδι κυλούσε ομαλά. Πηγαίνανε από νησί σε νησί και από παραλία σε παραλία. Όλη μέρα απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα και το βράδυ είτε γυρνούσαν από μπαράκι σε μπαράκι όταν άραζαν σε κάποιο λιμάνι, είτε χάζευαν τα άστρα δίπλα στη φωτιά όταν άραζαν σε κάποια ερημική παραλία.

Ο Γιώργος με τη Στέλλα είχαν ένα θέμα με το σεξ καθώς δεν μπορούσαν να ξεμοναχιαστούν και έτσι το έκαναν στα γρήγορα όποτε μπορούσαν. Μια μέρα που οι άλλοι κατέβηκαν στο λιμάνι για να φέρουν καφέδες και πρωινό, αυτοί κατέβηκαν στην καμπίνα τρέχοντας και γδύθηκαν. Η Στέλλα πήρε θέση πίσω από ένα φινιστρίνι για να βλέπει μήπως επιστρέψουν και τούρλωσε το κωλαράκι της. Ο Γιώργος ήρθε πίσω της και της έχωσε στο μουνί τον ήδη καυλωμένο πούτσο του με μια απότομη κίνηση. Εκείνη ήταν υγρή από την προσμονή και τον δέχτηκε με ένα ελαφρύ βογκητό. Σε αυτή τη στάση άρχισε να την πηδάει με ένταση και σε λίγα λεπτά τελειώσανε και οι δυο. Μέχρι να ανέβουν στο κατάστρωμα έφτασαν και οι φίλοι τους με τους καφέδες.

Αυτή η κατάσταση τους ενοχλούσε λίγο αλλά τους εξίταρε κιόλας. Ήταν και οι δυο καυλωμένοι συνεχώς και έψαχναν ευκαιρία να πηδηχτούν. Όλη την ώρα κοιτάζονταν με νόημα και προσπαθούσαν να μην γίνουν αντιληπτοί από τους φίλους τους. Ο Νίκος και ο Πέτρος από την άλλη τους είχαν πάρει χαμπάρι και προσπαθούσαν να είναι διακριτικοί για να μην τους φέρουν σε δύσκολη θέση, αν και κάποιες φορές τους πετάγανε υπονοούμενα και σπόντες για πλάκα.

Μια μέρα ο Γιώργος πρότεινε στη Στέλλα να είναι πιο τολμηροί. Είχαν αράξει σε μια ερημική παραλία και θα διανυκτέρευαν εκεί για την νύχτα. Ο Νίκος και ο Πέτρος είχαν κατέβει με τη βάρκα στην παραλία για να μαζέψουν ξύλα για τη φωτιά, και να προετοιμάσουν το χώρο. Αυτό που είχαν καταλάβει ο Γιώργος και η Στέλλα ήταν ότι τους άφηναν διακριτικά το χώρο ελεύθερο. Έτσι η Στέλλα δέχτηκε την πρόταση του Γιώργου. Κλείστηκαν στην καμπίνα, γδύθηκαν και ο Γιώργος έφερε το σκοινί και έδεσε την Στέλλα στα τέσσερα στο πάτωμα. Στη συνέχεια της έδεσε τα μάτια και εκείνη διαμαρτυρήθηκε.

-    «Είσαι σίγουρος;», τον ρώτησε. «Μήπως είναι καλύτερα να έχω ανοιχτά τα μάτια;»

-    «Για ποιο λόγο; Άμα βλέπεις θα λυθείς;», την ρώτησε χαμογελώντας. «Θα έχω εγώ το νου μου μήπως γυρίσουν αλλά το ξέρεις καλά ότι έφυγαν για να μας αφήσουν να πηδηχτούμε. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγουν τόσο νωρίς», της επισήμανε.

Εκείνη τον κοίταξε και του χαμογέλασε πονηρά.

-    «Έχεις δίκιο Αφέντη μου. Είμαι στο έλεος σου», συμπλήρωσε και έσκυψε το κεφάλι δείχνοντας υποταγή.

Ο Γιώργος της χάιδεψε το κεφάλι με στοργή σαν να χάιδευε το κατοικίδιό του. Αφού σιγούρεψε ότι είναι καλά δεμένη, πεσμένη στα τέσσερα, με τουρλωμένο το κωλαράκι όσο πιο εκτεθειμένη γινόταν και με τα μάτια ερμητικά κλειστά, η Στέλλα τον ένιωσε να την χαϊδεύει. Τα χέρια του έτρεχαν πάνω στο καλλίγραμμο κορμί της χαϊδεύοντας κάθε της καμπύλη. Τον ένιωσε να παίζει με τις ρώγες της. Τις τσίμπαγε και τις έτριβε με τα δάχτυλά του και τις πιπιλούσε με το στόμα του. Ένιωσε το ελεύθερο χέρι του να διατρέχει την πλάτη της και να καταλήγει στο μουνάκι της. Χάιδεψε την κλειτορίδα της και έχωσε απαλά ένα δάχτυλο μέσα της. Το υγρό μουνάκι της τραντάχτηκε και της ξέφυγε ένα βογκητό.

-    «Σε θέλω», ψιθύρισε. «Ξέσκισε με Αφέντη».

Τον ένιωσε να σηκώνεται και να πηγαίνει πίσω της. Τον άκουσε να απομακρύνεται και να ξαναπλησιάζει αλλά δεν μπορούσε να δει γιατί. Ένιωσε κάτι υγρό και δροσερό να πέφτει πάνω στην κωλοτρυπίδα της. Κατάλαβε ότι ήταν λιπαντική αλοιφή. Κατάλαβε ότι θα την έπαιρνε από τον κώλο και γι’ αυτό το τούρλωσε λίγο περισσότερο, όσο της επέτρεπαν τα σκοινιά, και της ξέφυγε ένα ελαφρύ βογκητό ικανοποίησης. Αμέσως ένιωσε τον πούτσο του να πιέζει το έμπειρο κωλαράκι της και να το ανοίγει. Σιγά - σιγά χώθηκε όλος ο πούτσος του μέσα και ένιωσε ένα ρίγος σε όλο της το κορμί. Είχε καιρό να τον πάρει στον κώλο και της είχε λείψει. Όταν της είπε τα σχέδια του ο Γιώργος το είχε καταλάβει ότι θα της γαμήσει τον κώλο. Τουλάχιστον το περίμενε και το έλπιζε.

Τον ένιωσε να μένει ακίνητος για λίγο χωμένος μέσα της, να πάλλεται  από την καύλα και μετά από λίγο να υποχωρεί και να βγαίνει. Για μια στιγμή ένιωσε μια απογοήτευση αλλά αμέσως τον ένιωσε να ξαναμπαίνει. Της άρεσε πολύ να νιώθει τον πούτσο του να κινείται αργά - αργά μέσα - έξω στον κώλο της σε όλο το μήκος του. Η στιγμιαία απογοήτευση που ένιωθε όταν έβγαινε, αποζημιωνόταν όταν τον ξανάνιωθε να την ανοίγει και να μπαίνει βαθιά μέσα της. Απολάμβανε κάθε χιλιοστό κίνησης. Κάθε φορά που έβγαινε τον ένιωθε να βάζει επιπλέον λιπαντικό κάνοντας την κίνησή του πιο εύκολη και πιο απολαυστική. Αφού την λίπανε τρεις - τέσσερις φορές, τον ένιωσε να ξαπλώνει πάνω της, να χουφτώνει τα βυζιά της και να την φιλάει στον λαιμό ενώ ο πούτσος του κινούταν απαλά και ρυθμικά μέσα έξω στο κωλαράκι της.

-    «Σου αρέσει μωρό μου;», την ρώτησε και εκείνη άφησε έναν αναστεναγμό γεμάτο ηδονή να της ξεφύγει.

Μόλις αυτός πήρε το μήνυμα, τον ένιωσε να επιταχύνει την κίνηση του πούτσου του και σε λίγο την σφυροκοπούσε. Αυτό την τρέλαινε και την έκανε να χάνει τον έλεγχο της. Βαριανάσαιναν και βογκούσαν και οι δυο έντονα και ανεξέλεγκτα. Σε λίγα λεπτά τον κατάλαβε που τελείωνε και άφησε και τον δικό της οργασμό να την κυριεύσει. Η Στέλλα δεν μπορούσε να κινηθεί αρκετά αλλά της αρκούσε που ένιωθε τον πούτσο του να καρφώνεται με δύναμη στον κώλο της, να μένει εκεί για μια στιγμή, να πάλλεται αδειάζοντας το σπέρμα μέσα της και την επόμενη στιγμή να υποχωρεί για να πάρει φόρα για το επόμενο χτύπημα.

Τον ένιωσε να χαλαρώνει και να υποχωρεί από το ταραγμένο κωλαράκι της που συσπώταν από την ηδονή. Βγήκε και ήρθε δίπλα της. Τον κατάλαβε να σκύβει μπροστά της και να βγάζει το προφυλακτικό. Της έχωσε τον πούτσο στο στόμα και της είπε:

-    «Δεν τελειώσαμε μωρό μου. Θα φας και άλλον πούτσο. Γλείφτον μου μέχρι να καυλώσει πάλι».

Η Στέλλα άρχισε να γλείφει με πάθος τον χαλαρό πούτσο του που ήταν γεμάτος χύσια. Λίγα λεπτά αργότερα τον ένιωσε να σκληραίνει και πάλι. Μόλις σκλήρυνε, υποχώρησε από το στόμα της και απομακρύνθηκε. Τον ένιωσε να χαϊδεύει τα  καπούλια της έτοιμος για τον δεύτερο γύρο. Της έχωσε ένα δάχτυλο στο μουνάκι για να δει αν ήταν έτοιμη να τον δεχτεί. Ω ναι! Ήταν. Το είχε τόσο μεγάλη ανάγκη. Μια εβδομάδα τώρα τον είχε πάρει δυο φορές στα πεταχτά. Ήταν πολύ καυλωμένη. Είχε ανάγκη ένα άγριο ξέσκισμα και επιτέλους γινόταν.

Τον ένιωσε να μπαίνει με δύναμη στο μουνί της. Αμέσως άρχισε να την πηδάει με δύναμη, με πάθος. Ένιωσε την λαχτάρα του. Ήταν αχόρταγος. Απτόητος από το προηγούμενο γαμήσι. Σφυροκοπούσε το μουνί της και βογκούσε όλο ηδονή. Την τρέλαινε. Η βαριά του ανάσα συνέπαιρνε τις αισθήσεις της. Δεν μπορούσε να τον δει αλλά τον άκουγε, τον ένιωθε μέσα της, ένιωθε τα στιβαρά χέρια του στη μέση της να την τραβούν με δύναμη πάνω στον χοντρό καυλωμένο πούτσο του. Δεν άργησαν να τελειώσουν. Μόλις τον ένιωσε να τελειώνει, έχασε την επαφή με το περιβάλλον. Ένιωσε να λιποθυμάει. Ο οργασμός την συνεπήρε. Για μια ακόμη φορά τον ένιωσε να βγαίνει, να έρχεται μπροστά της, να γονατίζει, να βγάζει το προφυλακτικό και να της χώνει τον πούτσο του στο στόμα της.

-    «Νομίζεις πως τελειώσαμε πουτανίτσα; Δείξε σε αυτόν τον πούτσο πόσο τον λατρεύεις. Ετοίμασε τον για άλλον ένα γύρο. Έχεις να φας κι άλλον πούτσο», άκουσε τον Γιώργο να λέει από πάνω της.

-    «Μάλιστα Αφέντη», είπε μπουκωμένη με τον πούτσο.

Κι άλλο γαμήσι; Θα το άντεχε; Ω ναι! Το είχε τόσο ανάγκη. Ήταν πολύ χαρούμενη που ο Γιώργος πήρε αυτή την πρωτοβουλία. Προσπαθούσε να καταλάβει πόσο καυλωμένος ήταν και καύλωνε κι αυτή. Πάλι τον ένιωσε να σκληραίνει μέσα στο στόμα της. Απομακρύνθηκε για τον τρίτο γύρο. Αναρωτιόταν που θα έμπαινε τώρα. Τι είχε άραγε στο μυαλό του ο Γιώργος; Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Το κατάλαβε μόλις ένιωσε την πρώτη σταγόνα λιπαντικού στο εκτεθειμένο κωλαράκι της. Ένιωσε τα χέρια του πάνω στα κωλομέρια της να τα ανοιγοκλείνουν. Ήταν πολύ ερεθιστικό αυτό. Της  έριξε μερικά σκαμπίλια στο κωλαράκι και μετά άρχισε πάλι να της ανοιγοκλείνει τα κωλομέρια της.

Δεν άργησε να τελειώσει με τα παιχνίδια. Τον ένιωσε να μπαίνει μέσα της σκληρός και περήφανος σαν να ήταν η πρώτη φορά. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν το ίδιο ευγενικός. Μπήκε με μια κίνηση χωρίς δυσκολία στον ήδη έτοιμο και καυλωμένο κώλο της. Αμέσως άρχισε να την σφυροκοπάει με δύναμη. Που και που της έριχνε σκαμπίλια στο κωλομέρια και την χούφτωνε. Την πήδαγε με ένταση, ακούραστος. Την πήδαγε σαν να το περίμενε καιρό, χωρίς καμιά τρυφερότητα, σαν να μην την είχε πηδήξει ήδη δυο φορές. Τόση ένταση, τόσο πάθος... δεν το άντεχε. Ήταν συγκλονισμένη. Δεν περίμενε τέτοιο γαμήσι σ’ αυτό το ταξίδι. Ήταν ευτυχισμένη. Τελειώσανε και πάλι μαζί. Συντονισμένη σε ένα ηδονικό χορό.  Ένιωσε  εξαντλημένη. Αν δεν ήταν δεμένη θα κατέρρεε. Δεν εξεπλάγη όμως όταν της έχωσε τον πούτσο του στο στόμα της. Άρχισε να τον γλείφει και να πίνει τα χύσια του.

-    «Πώς σου φάνηκε; Σου άρεσε που γαμήθηκες σαν πουτάνα;», την ρώτησε ο Γιώργος.

-    «Πολύ!», απάντησε μπουκωμένη ακόμα από τον πούτσο. «Η πουτάνα σου σε ευχαριστεί Αφέντη».

-    «Η πουτάνα μου;», ρώτησε ο Γιώργος και άρχισε να την λύνει.

Την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της  και της έλυσε τα μάτια. Η Στέλλα γούρλωσε τα μάτια. Μπροστά της στεκόταν ο Νίκος και ο Πέτρος και την χαιρετούσαν με ένα πλατύ χαμόγελο.

-    «Η πουτάνα δεν ανήκει σε έναν», είπε ο Γιώργος. «Η πουτάνα είναι κοινόχρηστη», συμπλήρωσε και γέλασαν όλοι μαζί.

Η Στέλλα ντράπηκε, κοκκίνισε και προσπάθησε να κρύψει το μουνί της και τα βυζιά της.

-    «Μην τα κρύβεις, τα έχουμε δει και τα έχουμε γευτεί», της είπε ο Νίκος χαμογελώντας.

Η Στέλλα δεν αποκρίθηκε και ο Γιώργος την πλησίασε και την αγκάλιασε.

-    «Μωρό μου, αυτό ήταν ένα δώρο από εμένα. Συνέχεια συζητάμε για φαντασιώσεις με παρτούζες. Ξέρω πόσο το ήθελες αλλά όπως έλεγες πάντα, δεν θα τολμούσες να το κάνεις. Επίσης είχες πει ότι μακάρι να μπορούσε να γίνει χωρίς να το καταλάβεις», είπε ο Γιώργος και της έδωσε ένα φιλί.

Την κοίταξε στα μάτια και συνέχισε:

-    «Αυτό έκανα. Δεν το κατάλαβες και το απόλαυσες».

Η Στέλλα του χαμογέλασε δισταχτικά.

-    «Μα… πώς;», ψέλλισε.

-    «Παιδιά!», φώναξε ο Γιώργος και τους έκανε νόημα.

Οι άλλοι πλησίασαν και άρχισαν να χουφτώνουν, να χαϊδεύουν και να φιλούν την Στέλλα.

-    «Μην ντρέπεσαι», της είπε. «Φίλησε τους. Πιάσε τους πούτσους τους, πάρ’ τους πίπα. Σε έχουν ήδη γαμήσει και έχεις γευτεί τα χύσια τους…», και της χαμογέλασε.

Η Στέλλα έπιασε τους πούτσους τους και άρχισε να τους παίζει ενώ ταυτόχρονα χαλάρωσε και έγινε πιο δεκτική στα φιλιά και τα χάδια τους.

-    «Μα, πώς;», ρώτησε ξανά καρφώνοντας τα μάτια της πάνω στον Γιώργο.

-    «Μια μέρα που βλέπαμε ποδόσφαιρο στο σπίτι του Πέτρου πίνοντας μπίρες, πιάσαμε την κουβέντα για σεξ και το ένα έφερε το άλλο. Τους είπα για την φαντασίωση σου να κάνεις παρτούζα και ότι δεν θα με πείραζε και έτσι προσφέρθηκαν. Βέβαια τις επόμενες μέρες που ήμασταν νηφάλιοι δεν είπε κανείς τίποτα αλλά εγώ το σκεφτόμουν. Τελικά το πήρα απόφαση και τους το πρότεινα. Στην αρχή κώλωσαν και είπαν ότι μίλαγε η μπίρα αλλά εγώ που είχα ψηθεί επέμεινα και είδαν ότι το εννοώ. Έτσι κανονίσαμε αυτές τις διακοπές», της εξήγησε ο Γιώργος.

Η Στέλλα είχε καυλώσει ήδη από τα χάδια των άλλων και κοίταζε τον Γιώργο με λάγνο βλέμμα.  

-    «Να κάνω μια ερώτηση;», ρώτησε η Στέλλα.

-    «Φυσικά!», απάντησε ο Γιώργος.

-    «Ποιος μου γάμησε τον κώλο;», ρώτησε.

-    «Πρώτα εγώ και μετά ο Πέτρος. Γιατί;», ρώτησε ο Γιώργος.

-    «Μα για να ξέρω», του αποκρίθηκε. «Την επόμενη φορά θα αλλάξουν θέση αυτοί οι δυο» είπε και έδειξε τους εραστές της.

-    «Μπα; Θα υπάρξει και επόμενη φορά;», ρώτησε με πονηρό χαμόγελο ο Γιώργος.

-    «Δεν θα υπάρξει;», ήταν η ερώτηση της Στέλλας αλλά ήξερε πολύ καλά ότι η επόμενη φορά ήταν τώρα.

Την κράταγε στα χέρια της την επόμενη φορά. Ήξερε ότι το υπόλοιπο ταξίδι θα το απολάμβανε περισσότερο από όσο είχε ποτέ φανταστεί. Ήταν η πουτάνα του πλοίου. Έσκυψε και πήρε τους καυλωμένους πούτσους στο στόμα της…

(Copyright protected OW ref: 38787)