Η εκπαίδευση της μικρής ελληνο-αλβανιδούλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας, μας εξιστορεί το πώς κατάφερε μια μικρούλα να την κάνει πουτανίτσα.

Η ιστορία:

Καλησπέρα! Είμαι 31 ετών από Θεσσαλονίκη. Διαβάζω ερωτικές ιστορίες και ερεθίζομαι με αυτές από την εφηβεία μου και είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να γράψω δική μου εμπειρία.

Είμαι μελαχρινός, σωματώδης, περίπου στο 1.86, αρρενωπά χαρακτηριστικά και με ωραίο βλέμμα. Από τα φοιτητικά μου χρόνια και μετά είχα κάποιες ακραίες ερωτικές ιστορίες, πάντα τις επιδιώκω, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω και σταθερή σχέση οπότε δεν ψάχνομαι ιδιαίτερα.

Πριν δυο χρόνια περίπου, είχα πολύ επικοινωνία από το ίντερνετ με μια μικρούλα, μόλις τελείωνε το σχολείο και ετοιμαζόταν για πανελλαδικές, στα δεκαοκτώ. Ήταν μια μικροκαμωμένη ελληνο-αλβανιδούλα, ας την πούμε Χαρά, είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα όμως σε αυστηρό περιβάλλον, ήσυχη, καλή μαθήτρια αλλά με απίστευτες ορέξεις όπως διαπίστωσα σύντομα.. Κάτω από 1.55 ύψος, κάτω από 50 κιλάκια, μπιμπελό εντελώς.

Στις συζητήσεις μας είχα καταλάβει ήδη ότι ενδιαφερόταν όπως άλλωστε κι εγώ. Κάναμε συχνά ερωτικούς διαλόγους και την ενθάρρυνα να δοκιμάζει πράγματα. Ήξερα όμως ότι ήταν και παρθενίτσα, οπότε ότι έλεγα και έκανα το έκανα με προσοχή. Δεν είχα πάρει ποτέ παρθένα, εκτός από δυο αποτυχημένες προσπάθειες όταν ήμουν κι εγώ αρκετά άμαθος, οπότε κάτι η διαφορά ηλικίας, κάτι ότι τρελαίνομαι για μικροκαμωμένες, κάτι η πρόκληση του να "εκπαιδεύσω" μια μικρούλα, ήμουν συνέχεια ερεθισμένος μαζί της.

Αφού πέρασε κάποιος καιρός κανονίσαμε και βρεθήκαμε, για ένα σύντομο καφέ και βόλτα με το αμάξι μου. Ήταν ξεκαθαρισμένο ότι εγώ έχω σχέση, αυτή άμαθη, ωστόσο υπήρχε έλξη αλλά και καύλα μεγάλη.. Στο τέλος της βραδιάς τη φίλησα αρχικά στο μάγουλο, κοντά στα χείλη... Στη συνέχεια στο λαιμό. Γενικά ήμουν πολύ προσεκτικός, της έκανα αυτά και την άφησα να τα σκέφτεται.. Ήμουν άλλωστε ο πρώτος με τον οποίο τα δοκίμαζε. Ένα τέτοιο φιλί σε τέτοιες περιπτώσεις ισοδυναμεί με γλείψιμο κλειτορίδας. Την άφησα μια εβδομάδα να το σκέφτεται και να χαϊδεύεται με αυτό…

Μετά από δυο - τρεις μέρες ήταν εμφανές ότι με σκεφτόταν πολύ έντονα. Το μουνάκι της είχε πάρει φωτιά και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Της είπα ότι όταν θα ξαναβρεθούμε δε θα είμαι τόσο ευγενικός μαζί της και να το σκεφτεί πολύ καλά, αν θέλει να είμαι ο πρώτος της. Την επόμενη φορά λοιπόν την πήγα με το αυτοκίνητο ψηλά στο δάσος, την εκπαίδευσα στα φιλιά, τη χάιδευα παντού, της γυάλισα το μουνάκι με τη γλώσσα μου, της έδειξα πόσο τέλειο είναι να γλείφει πραγματικό πούτσο, της έλεγα γλυκόλογα αλλά και όλο και περισσότερα προστυχόλογα.

Μέσα στο επόμενο τρίμηνο η μικρή είχε γίνει η απόλυτη πουτανίτσα μου. Την ξέσκιζα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μέσα στο δάσος. Συνήθως νωρίς το βραδάκι, ένα δίωρο ιδρώτα, τρέλας, πειραματισμών, καύλας... Κάθε φορά της έλεγα από το ίντερνετ και με μηνύματα τι θα της κάνω και τι θέλω να μου κάνει, δεν πήγαινε πίσω σε προκλήσεις κι αυτή... Μέσα σε ένα καλοκαίρι την έκανα εντελώς ξεπεταγμένη. Φυσικά έπαιζε ρόλο και η φυσική καύλα που έκρυβε μέσα της αλλά και το πόσο γούσταρε όσα γινόταν... Δεν της 'πήρα' την παρθενιά παρά μόνο όταν ένιωσε απολύτως έτοιμη. Με λίγα λόγια κάθισε αυτή με το μικρό σωματάκι της πάνω στον τεράστιο κορμό μου, με ένιωθε εκατοστό - εκατοστό, και σε λίγη ώρα σπαρταρούσε πάνω στον πούτσο μου.. Φυσικά ανέβαινα και πάνω της, τη σκέπαζα ολόκληρη και την έσκιζα ώστε να νιώθει ποιος την εξουσιάζει..

Μέσα σε τρεις μήνες την είχα διαφθείρει τελείως: την είχα γλείψει παντού, την είχα πάρει από πίσω (μέχρι να "αποφασίσει" το μπροστά), την έσκιζα στο όρθιο από πίσω ενώ ακουμπούσε σε κορμό δέντρου εκτός αυτοκινήτου.. Την πείραζα που είναι αλβανιδούλα, της έβαζα να μιλάει στα αλβανικά όσο τη γαμούσα, ή να πει κάτι συγκεκριμένο στα αλβανικά ενώ είχε τον πούτσο μου χωμένο στο στόμα της.. Ήπιε σπέρμα από μένα, κοκκίνισαν τα κωλομάγουλα της άπειρες φορές από τις παλάμες μου. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι άλλο.. Μικρή, δε μπορώ να τα ξεχάσω κι εγώ όλα αυτά εύκολα να το ξέρεις!

Στα δυο χρόνια που πέρασαν εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κατά περιόδους.. Δοκίμασε με άλλους τρεις - τέσσερις άντρες αλλά είτε ήταν ανίκανοι είτε δεν της φέρθηκαν πολύ καλά. Πάντως στο σεξ εξακολουθώ να είμαι ο πρώτος της σε όλα μέχρι στιγμής και ο καλύτερος. Ελπίζω να μείνουν έτσι τα πράγματα για πολύ ακόμη.

Αν σας άρεσε η ιστορία περιμένω σχόλια και μηνύματα. Ίσως γράψω περισσότερες λεπτομέρειες για συγκεκριμένες βραδιές ή ίσως και παλιότερες ιστορίες...

(Copyright protected OW ref: 39335)