Η πρώτη φορά της Αντας απο πισω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

θα σας πω για μια ιστορία που συνέβη πριν από 6 χρόνια περίπου.
Εκείνο το καλοκαίρι ήμουν με κάποιο παιδί σχεδόν 6 μήνες. Σχεδιάζαμε να πάμε διακοπές σε ένα μικρό όμορφο νησί για να γιορτάσουμε τη σχέση μας και τον έρωτα μας.
Κλείσαμε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο λίγο έξω από την πόλη. Μετά από λίγες μέρες ξεκινήσαμε για το νησί. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και διαπιστώσαμε ότι ήταν πολύ πιο όμορφο από αυτό που είχαμε δει στη φωτογραφία στο internet. Κάναμε μια γρήγορη ξενάγηση στους κοινόχρηστους χώρους και βρήκαμε μια πολύ όμορφη πισίνα. Η κοπέλα του ξενοδοχείου μας έδωσε τα κλειδιά και μας οδήγησε στο δωμάτιό μας. Την ευχαριστήσαμε και αρχίσαμε να τοποθετούμε τα πράγματά μας στις θέσεις τους. Ξεντυθήκαμε βάλαμε τα μαγιό μας και ξεκινήσαμε για την πιο κοντινή παραλία του νησιού. Φτάσαμε στην παραλία η οποία ασφυκτιούσε από κόσμο. Τοποθετήσαμε τις πετσέτες μας και βουτήξαμε στο νερό.
Ο Κώστας (έτσι έλεγαν το παιδί) άρχισε να με παίρνει αγκαλιά και να με φιλάει μέσα στη θάλασσα. Σιγά σιγά όμως ξέφυγε από τα όριά του και ξεκίνησε ένα υγρό παιχνίδι. Έβαλε το χέρι του μέσα από το μαγιό μου και άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνί και στη συνέχεια να βάζει ένα ένα τα δάχτυλά του μέσα μου. Είχαμε καυλώσει αρκετά και οι δύο μιας και καθ’ όλη τη διάρκεια εγώ έπαιζα με τον καυλωμένο πούτσο του. Δεν άντεξε άλλο και μου κατέβασε το μαγιό και άρχισε να με γαμάει μέσα στο νερό σε απόσταση λίγων μέτρων από τους υπόλοιπους λουόμενους. Ο Κώστας με γαμούσε δυνατά και αρκετοί γύρω μας είχαν καταλάβει τι τρέχει. Δεν άντεξα πολύ και τελείωσα. Ο Κώστας μη θέλοντας να δώσει κι άλλο στίγμα στους γύρω μας μου έκλεισε το στόμα και συνέχισε να με γαμάει με βία. Μου άρεσε η αίσθηση να γαμιέμαι μέσα στο νερό και να μου έχει κλειστό το στόμα. Δεν άργησε κι εκείνος να τελειώσει.
Βγήκαμε από το νερό λες και δεν είχε γίνει τίποτα και ξαπλώσαμε στις πετσέτες για την ηλιοθεραπεία μας. Κάτσαμε αρκετή ώρα στη παραλία. Όταν πια κουραστήκαμε πήραμε το δρόμο του γυρισμού στο ξενοδοχείο. Κατά τη διαδρομή δεν σταμάτησε να μου πειράζει το μουνάκι μου. Τόσο ώστε μέχρι να φτάσουμε στο ξενοδοχείο είχα χύσει δύο φορές.
Μπήκαμε στο δωμάτιο και πήγα για ένα γρήγορο ντουζάκι για να φύγουν τα αλάτια από πάνω μου. Με το που ξεντύθηκα και μπήκα κάτω από το νερό η πόρτα άνοιξε και ο Κώστας με το ηθικό στα ύψη μπήκε κι αυτός κάτω από το νερό. Ρύθμισε το νερό έτσι ώστε να πέφτει αργά και βασανιστικά πάνω μου και με έβαλε να σκύψω με τα χέρια να ακουμπάνε στον τοίχο. Ξεκίνησε να μου γλύφει τον λαιμό και να μου χουφτώνει το στήθος. Οι ρώγες μου ήταν σκληρές και τις τσίμπαγε μιας και ήξερε ότι μου άρεσε. Με γύρισε και συνέχισε να ασχολείται με τις ρώγες μου. Αυτή τη φορά με το στόμα. Μου ρουφούσε το στήθος με μανία και δάγκωνε τις ρώγες μου. Εμένα αυτό με καύλωνε περισσότερο. Σιγά σιγά κατέβαινε όλο και πιο χαμηλά.
’ρχισε να μου κάνει ένα τρελό γλυφομούνι. Ρούφαγε και δάγκωνε τα μουνόχειλά σαν λυσσασμένος. Χτύπαγε την καυλωμένη κλειτορίδα και στη συνέχεια έβαλε ένα ένα τα δάχτυλά του μέσα μου και με γαμούσε ενώ μου έγλυφε την κλειτορίδα. Του φώναζα ότι ήθελα να με γαμήσει άγρια όπως αυτός ήξερε, ότι ήταν ο καλύτερος που με είχε γαμήσει και ότι μου άρεσε να έχω τον πούτσο του μέσα μου. Φώναζα κι έχυνα. Τον Κώστα τον καύλωνα περισσότερο όσο φώναζα και συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Έχυνα συνέχεια.
Με γύρισε ξανά πλάτη, έσκυψα ελαφρά και άνοιξα τα πόδια μου τόσο ώστε να βρεθεί η σωστή θέση για να μπει μέσα μου. Αφού μου έτριψε τον καυλωμένο πούτσο του τρεις τέσσερις φορές στο μουνί μου, τον κάρφωσε μέσα μου με όσο δύναμη είχε και συνέχισε να με γαμάει με την ίδια ένταση και βία. ’ρχισα να του λέω: “Σκίσε με καυλιάρη μου, κάνε το μουνί μου ότι θες, μ’ αρέσει να με γαμάει ένας πούτσος σαν τον δικό σου.” Κατάλαβα ότι ο Κώστας ήταν έτοιμος να τελειώσει. Ήξερα ότι το καλύτερό του ήταν να τελειώνει στο στόμα μου. Έτσι του είπα να τραβηχτεί για να κατέβω και να του πάρω ένα τσιμπούκι για να τελειώσει. Μόνο που του το είπα ο Κώστας τελείωσε την ώρα που τον έβαζα στο στόμα μου. Ξεπλυθήκαμε και ντυθήκαμε και πέσαμε κατάκοποι για ύπνο. Αφού πρώτα παραγγείλαμε κάτι από το εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ξυπνήσαμε αργά το απόγευμα. Δεν είχαμε όρεξη για βόλτες στο νησί και έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε τα μαγιό μας και να πάμε για ένα μπανάκι στη πισίνα.
Ο χώρος που ήταν η πισίνα μας βόλευε πολύ μιας και ήταν ακριβώς έξω από το δωμάτιό μας και αρκετά μακριά από τα άλλα δωμάτια. Πέσαμε στο νερό και αρχίσαμε να παίζουμε με το νερό και να γελάμε. Σε κάποια στιγμή έκανα πως κάτι είχε μπει στο μάτι μου και δεν μπορούσα να δω. Ο Κώστας έτρεξε προς το μέρος μου να δει τι έχω. Όταν έφτασε δίπλα μου βούτηξα με την μία κάτω από το νερό και του έβγαλα το μαγιό.
«Ώστε τέτοια θες πουτανάκι» μου είπε και ήρθε κοντά μου. «Τώρα θα δεις τι έχεις μα πάθεις. Τώρα θα σου κάνω ότι δεν σου έχω κάνει ποτέ, τώρα θα δεις για να με κοροϊδεύεις». Με πήρε αγκαλιά και άρχισε να με φιλάει (όπως μετά κατάλαβα για να μου ρίξει στάχτες στα μάτια). Με οδήγησε σε ένα σημείο της πισίνας που πατώναμε και οι δύο και συνέχισε να με φιλάει ενώ μου χούφτωνε το στήθος. Αρχίσαμε πάλι να καυλώνουμε και οι δύο.
Του είπα να πάμε στο δωμάτιο αλλά αυτός αρνήθηκε. «Εδώ δεν άρχισες τα παιχνίδια; Εδώ θα τα τελειώσεις», μου είπε και με γύρισε με την πλάτη σε αυτόν. Μου κατέβασε το μαγιό και άρχισε να παίζει με το χέρι του το μουνί μου. Μου έβαζε τα δάχτυλά του μέσα μου. Αφού έπαιξε αρκετά μαζί του τα έβγαλε και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο πίσω (μέχρι εκείνη τη φορά εγώ δεν το είχα κάνει ποτέ από τον κώλο). Ήταν πολύ σφιχτός με πόνεσε λίγο αλλά αυτό δεν τον έκανε να σταματήσει. Παίζοντας με το ένα δάχτυλο η τρύπα μου άρχισε να χαλαρώνει και έτσι προσπάθησε να βάλει κι άλλο. Με λίγη δύναμη τα κατάφερε. Με το άλλο χέρι του συνέχισε να παίζει με το μουνί μου. Εγώ ήμουν στην απόλυτη καύλα.
«Σ’ αρέσει πουτανάκι, έτσι δεν είναι; Γι αυτό δεν βγάζεις λέξη, το απολαμβάνεις. Αυτό που θα σου δώσω τώρα θα σε κάνει την μεγαλύτερη ξεκωλιάρα που υπάρχει». Με έβριζε και με καύλωνε περισσότερο. Βγάζει τα χέρια του και από τις δύο τρύπες και αρχίζει να πιέζει το πουτσοκέφαλό του στον κώλο μου. Παρόλο που είχε δεχτεί εισβολή από δύο δάχτυλα δεν είχε ανοίξει τόσο ώστε να δεχτεί ένα τόσο μεγάλο πούτσο μέσα του. Συνέχισε να σπρώχνει και τελικά η τρύπα μου άνοιξε και δέχτηκε την απόλυτη καύλα μέσα της. Δεν έβγαλα λέξη από τον πόνο μιας και ο πόνος είχε γίνει ηδονή. «Δεν βγάζεις λέξη καριολίτσα, φαίνεται ότι σου αρέσει να σου γαμάνε τον κώλο. Το ξέρω ότι είμαι ο πρώτος που στον γαμάει. Στο είπα ότι θα σε κάνω ξεκωλιάρα». Συνέχισε να με γαμάει από τον κώλο μέχρι του τελείωσε. Βγήκε έξω με προσοχή και με ευχαρίστησε που τον είχα αφήσει να είναι ο πρώτος που με γάμησε από τον κώλο.
Πήγαμε στο δωμάτιο και πέσαμε για έναν ύπνο.
Οι μέρες μας συνεχίστηκαν έτσι. Περάσαμε 15 ηδονικές μέρες και νύχτες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")