Το ξέσκισμα της γκόμενας από το ίντερνετ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια γνωριμία με μια άγνωστη που θα κάνει ο φίλος μας πολύ γρήγορα θα καταλήξει ερωτικά, μόνο που ο φίλος μας δεν γνωρίζει ότι η κοπέλα είναι… παρθένα!

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Φέτος το καλοκαίρι γνώρισα μια κοπέλα από το ίντερνετ. Μιλούσαμε για αρκετό καιρό ώσπου αποφασίσαμε να βρεθούμε. Ήταν όμορφη με πράσινα μάτια καστανομάλλα, λεπτή 55 kg και 1.65cm ύψος. Δώσαμε λοιπόν ραντεβού και πήγα και την πήρα.

Στην αρχή ήμασταν κάπως ντροπαλοί και οι δυο, δεν μιλούσαμε και πολύ. Στη συνέχεια όμως μας είχε περάσει. Στην πολλή ώρα άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι σαν οδηγούσα. Εγώ είχα παλαβώσει και την ρώτησα:

-    «Τι κάνεις εκεί;»

-    «Δεν σ’ αρέσει;» με ρώτησε.

-    «Μ’ αρέσει πολύ!» της είπα.

-    «Τότε απόλαυσε το…» μου είπε.

Έγειρα λοιπόν λίγο πίσω το κεφάλι, όσο μπορούσα δηλαδή γιατί οδηγούσα, και το απολάμβανα. Στην συνέχεια το χέρι της είχε πάει πιο πάνω και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Εγώ είχα αρχίσει να καυλώνω και το κατάλαβε η πουτανίτσα και κρυφογελούσε. Μου είπε να πάμε κάπου που να είμαστε μόνοι μας και της είπα πάμε σπίτι μου κι αυτή δέχθηκε αμέσως. Παράλληλα μου άνοιξε το φερμουάρ και μου έβγαλε τον πούτσο μου έξω.

Στην αρχή έπαιζε με τον πούτσο μου και μετά με τα αρχίδια. Εγώ είχα καυλώσει και έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και ένιωσα το μουνάκι της υγρό. Προσπαθούσα να βάλω το δάχτυλο μου στη τρύπα της αλλά αντιστεκόταν και χωρίς να το περιμένω σκύβει και αρχίζει να μου γλείφει τον πούτσο. Τον έγλειφε για ένα εικοσάλεπτο περίπου μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι και κάθε τόσο της έσπρωχνα το κεφάλι να τον πάρει όλο και την πίεζα να τον αφήσει λίγο μέσα στο στόμα της. Αν και δεν έκανε καταπληκτικές πίπες με είχε καυλώσει άγρια.

Φτάσαμε στο σπίτι σταματώντας να μου κάνει πίπα. Άρχισα να της δείχνω το σπίτι και όταν φτάσαμε στο δωμάτιο μου, με έβαλε στον τοίχο, κόλλησε πάνω μου και άρχισε να με χαϊδεύει πάλι χωρίς να μπορώ να αντισταθώ. Την έριξα στο κρεβάτι και άρχισα να της βγάζω τα ρούχα της. Βγάζοντας της τα ρούχα αντίκρισα δυο τέλεια βυζάκια και ένα μουνάκι ξυρισμένο τελείως.

Άρχισα να γλείφω τις ρώγες της που είχαν γίνει τεράστιες από την καύλα και με το ένα μου χέρι της χάιδευα και το μουνάκι που άρχισε να υγραίνεται. Ένιωθα τα υγρά της στα δάχτυλά μου και της τα έδινα και τα έγλειφε. Πήρα τον πούτσο μου και της τον έβαλα πάνω στο μουνί της έτσι ώστε να τρίβεται πάνω στο κορμί της και να ερεθίζεται κι εγώ άρχισα να της δαγκώνω τις ρώγες. Πονούσε αλλά δεν το έδειχνε, την έβλεπα που δάγκωνε τα χείλη της κι αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ.

Μετά άρχισα να γλείφω το κορμί της κατεβαίνοντας στην κοιλίτσα της γύρω - γύρω από το σκουλαρίκι της κι αυτή μου τραβούσε τα μαλλιά, κάτι που με τρέλαινε. Μόλις έβαλα τη γλώσσα μου στο μουνί της αναστατώθηκε και τα υγρά της έτρεχαν ασταμάτητα. Της έβαλα το πουτσοκέφαλο μου και της τον έβγαζα. Αυτή τρελάθηκε μου έλεγε:

-    «Γάμησε με γαμιά μου!»

Δεν μπορούσα να αντισταθώ άλλο… της έχωσα τον πούτσο μου χωρίς να το σκεφτώ και την γαμούσα πολύ βίαια. Αυτή φώναζε επειδή πονούσε αλλά εγώ από την καύλα που είχα δεν καταλάβαινα τίποτα. Της κάρφωνα τον πούτσο μου τόσο γρήγορα που έτρεμε από την ηδονή και με κρατούσε τόσο σφιχτά που δεν μπορούσε να βγάλει λέξη. Όταν έβγαλα τον πούτσο μου είδα πως ήταν παρθένα και δεν μου το είχε πει. Ταράχτηκα στην αρχή όμως δεν με χάλασε καθόλου.

Σταμάτησα να την γαμάω και την άρπαξα από τα μαλλιά. Στην αρχή της έχωσα το καυλί μου ανάμεσα στα βυζιά της και της τα γαμούσα. Δεν άντεχα άλλο και της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της. Της πηγαινοέφερνα το κεφάλι της πολύ γρήγορα μέχρι που της έχυσα στο στόμα και τα κατάπιε όλα η πουτάνα. Βγάζοντας τον πούτσο μου, την φίλησα στο στόμα και της είπα:

-    «Μπράβο! Είσαι καλή πουτανίτσα!» και της χτύπησα τον πούτσο μου στο πρόσωπο της.

Πήγαμε για μπάνιο όπου την γάμησα ξανά και στο μπάνιο. Όλο το βράδυ πηδιόμασταν συνέχεια. Την ξεπαρθένεψα και από τον κώλο, μια φορά γιατί πονούσε πολύ και δεν με άφησε ξανά. Αυτό συνεχίστηκε για όλο το καλοκαίρι. Μετά χωρίσαμε και δεν την έχω δει από τότε. Αλλά ήταν το πιο ωραίο γαμήσι που έκανα μαζί της και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 38351)