Το ξεκίνημα για τις παρτούζες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια αγγελία είναι η αφορμή για ένα ζευγάρι να γνωρίσει έναν νεαρό για να μπει και η σύζυγος στο κόλπο και να ξεκινήσουν τις παρτούζες.

Η ιστορία:

Φιλαράκια γεια σας. Εδώ Μήτσος. Στην προηγούμενη ιστορία σας είπα πως έπιασα το πουτανάκι τη γυναίκα μου να γαμιέται με τον κουμπάρο (θα την ονομάσω Γιώτα). Αφού έγινε η αποκάλυψη πλέον ο δρόμος ήταν ανοιχτός να την χώσω στα βαθιά νερά. Άλλωστε εγώ από τα δεκαοκτώ ήμουν μέσα στα κόλπα και είχα τα κονέ μου.

Έτσι λοιπόν, μετά το ψήσιμο, αποφασίσαμε να βάλουμε κάποιες αγγελίες σε ένα περιοδικό της εποχής. Τα γράμματα απίστευτα πολλά. Ζευγάρια, μεμονωμένοι άντρες. Ώρες ατέλειωτες διαβάζαμε. Αποφασίσαμε να γνωρίσουμε μερικούς άντρες και ζευγάρια. Δεν είχαμε πολλά περιθώρια να βγαίνουμε έξω λόγω των παιδιών. Έτσι οι περισσότερες συναντήσεις ήταν στο σπίτι.

Έτσι πήραμε μερικά τηλέφωνα, κλείσαμε ραντεβού με έναν νεαρό από Μέγαρα. Ο τύπος ήρθε λοιπόν πράγματι. Ήταν πολύ ωραίος τύπος. Μου κάνει νόημα η γυναίκα μου ότι γουστάρει να γαμηθούμε μαζί του. Έτσι λοιπόν, αφήσαμε να περάσει η ώρα, βάλαμε τα παιδιά για ύπνο, έφτιαξε μεζέ και αράξαμε να πιούμε κανένα κρασάκι για ξεκίνημα και γνωριμία.

Όσο πέρναγε η ώρα, με την κουβέντα πάντα περί σεξ, σηκώνεται ο τύπος σε κάποια στιγμή και την αρχίζει στα φιλιά. Με βλέπει η Γιώτα και της δίνω το ok και αφήνεται η καύλα μου στα χάδια του. Αυτή καθισμένοι στην καρέκλα, ο Νίκος όρθιος να της δίνει γλωσσόφιλα. Της πετάει τους βύζους έξω και πλακώνεται στο ρούφηγμα, μια τα βυζιά, μια γλώσσα. Τον έχω πάρει γραμμή στο παντελόνι κι αυτό που βλέπω με ανησυχεί…

Το πουτανάκι μου του λύνει το παντελόνι και του βγάζει έξω το καυλί. Μάγκες μου εγώ ο 20άποντος πούτσος έμεινα μαλάκας. Ένα καυλί πάνω από 30 με 32 πόντους. Ένα θηρίο! Η μουνίτσα με το που το είδε, τρόμαξε. Με τα χίλια ζόρια τον έβαλε στο στόμα. Το κεφαλάκι βέβαια γιατί που να χωρέσει αυτό το θηρίο; Εγώ για την ώρα τους άφησα να κάνουν παιχνίδι και έπαιρνα μάτι βαρώντας μαλακία. Την σηκώνει από την καρέκλα και της σηκώνει το φουστανάκι, της τραβάει το κιλοτάκι στην άκρη και την πλακώνει στο γλειφομούνι.

Σπαρτάραγε η πουτανίτσα και μου έλεγε πως θα το πάρει μέσα της αυτό το καυλί. Την βάζει στα τέσσερα προς το τραπέζι και αρχίζει να της τον βάζει μέσα της. Με τα χύσια και με τα υγρά που κατέβαζε τον ρούφηξε όλο μέσα της. Σπαρτάραγε το πουτανάκι. Τα χύσια της τρέχανε στα μπούτια της. Τότε βρήκα την ευκαιρία και της τον έδωσα τσιμπούκι στα όρθια μέσα στην κουζίνα. Να σπαρταράει από την καύλα και να χύνει συνέχεια.

Για καμιά ώρα γαμιόμασταν έτσι. Δεν ήθελε να τον βγάλει από μέσα της. Εγώ έχυσα δυο φορές στο στόμα της και τα ρούφαγε λες και ήταν μέλι. Σε κάποια στιγμή της λέει ο Νίκος ότι θα χύσει και την ρωτάει που τα θέλει, στη μούνα της ή στο στόμα. Τραβιέται η μουνίτσα και τα πήρε στο στόμα. Ο τύπος έχυνε λες και είχε να γαμήσει κανένα μήνα. Άσε πόσα ρούφηξε. Ξεχείλισαν στη μάπα, στα βυζιά, στην κοιλιά… την έκανε γενικώς μέσα στα χύσια.

Ψιλο-μαζευτήκαμε λίγο εμείς κι εκείνη πήγε για μπάνιο. Ο Νίκος με ρώταγε μετά πως ξεκινήσαμε. Του εξήγησα ότι ήταν η πρώτη φορά που κάναμε τρίο, για εκείνη φυσικά. Ήρθε και η Γιώτα, κάναμε κάνα δυο τσιγάρα, μας ευχαρίστησε και έφυγε. Τον ξαναπήραμε άλλη μια φορά. Περάσαμε ακόμη καλύτερα. Αφού έφυγε, πήγαμε στο κρεβάτι και συνεχίσαμε το πήδημα. Η πούτσα μου κολύμπαγε μέσα της. Την είχε ξεχειλώσει. Το μωρό μου είχε να κάτσει σε καρέκλα δυο μέρες από τον πόνο. Χα χα χα χα!

Στην πορεία θα σας πω κι άλλες ιστορίες για το πως ταίριαξε με ζευγάρι γιατί το πουτανάκι ζήλευε και δεν ήθελε γυναίκες, μόνο πούτσες να γαμιέται.

(Copyright protected OW ref: 37759)