Με την κοπέλα μου στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας πηγαίνει με την κοπέλα του σε ένα γυμναστήριο κι εκεί φαντασιώνεται να βρει κάποιο ζευγάρι για να κάνουν παρτούζα. Η ευκαιρία του δίνεται και πολύ γρήγορα θα πραγματοποιήσει την φαντασίωση του.

Η ιστορία:

Γεια σας. Το όνομα μου είναι Πάνος και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου που μου άλλαξε τη ζωή. Εγώ είμαι 24 χρονών, ψηλός, γεροδεμένος με μεγάλη και χοντρή πούτσα. Το άλλο πρόσωπο της ιστορίας είναι η κοπέλα μου, η Νάντια, την οποία γνώρισα πριν από ένα χρόνο περίπου. Είναι 25 χρονών 1.75 και 55 κιλά περίπου. Δεν φημίζεται για τις καμπύλες της, αλλά για το σφιχτό καλογυμνασμένο κορμί της.

Πριν από τρεις μήνες περίπου και αφού είχα ξεμπερδέψει από κάποιες υποχρεώσεις, η κοπέλα μου με έπεισε να ξεκινήσουμε μαζί γυμναστήριο. Μετά από μια βδομάδα περίπου πήγαμε και γραφτήκαμε και ξεκινήσαμε κανονικά από την ίδια μέρα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο. Το γυμναστήριο ήταν γεμάτο από τρελά μουνάκια με τα κολάν, που με δυσκόλευαν πολύ στο να συγκεντρωθώ και να συνεχίσω το πρόγραμμα γυμναστικής που μου είχε βάλει ο γυμναστής.

Το βράδυ όταν ξαπλώσαμε με την κοπέλα μου, έσφιξε την πούτσα μου πάνω από το εσώρουχο και μου είπε ότι με είχε δει πως κοίταζα τα κωλαράκια νωρίτερα στο γυμναστήριο και πως είχε φτιαχτεί κι αυτή στην ιδέα και μόνο να γαμήσω ένα από αυτά. Εκτός από αυτό όμως μου είπε πως κι αυτή είχε ερεθιστεί στην θέα των πούτσων που διαγράφονταν μέσα από τις στενές φόρμες ή τα σορτσάκια. Το συγκεκριμένο βράδυ πηδηχτήκαμε άγρια στην ιδέα και μόνο μιας παρτούζας, και το παράξενο ήταν πως καύλωνα στην ιδέα να γαμήσει κάποιος άλλος το μουνάκι της κοπέλας μου. Την πήρα και από τον κώλο που σπάνια δεχόταν να της τον γαμήσω γιατί όπως έλεγε η πούτσα μου είναι πολύ χοντρή και θα την σκίσει στα δυο.

Μετά από αυτό το περιστατικό εμένα είχε καρφωθεί στο μυαλό μου η ιδέα να κάνουμε μια παρτούζα στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου. Δεν πέρασαν πολλές μέρες όταν γνωρίσαμε ακόμη ένα ζευγάρι που έρχονταν μαζί να γυμναστούν, την Νίκη και τον Μάνο. Η Νίκη είναι 1.65 περίπου και 50 κιλά και ο Μάνος γύρω στο 1.85 με ωραίο γυμνασμένο σώμα. Εγώ είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως θα πετύχαινα το σκοπό μου, αφού είχα βρει και τους συμμετέχοντες της παρτούζας.

Κάθε φορά που γαμούσα την κοπέλα μου της έλεγα πόσο θα ήθελα να κάνουμε παρτούζα με την Νίκη και τον Μάνο και ερεθιζόμασταν πολύ και χύναμε με σπασμούς και οι δυο.
Όμως δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια κίνηση εγώ καθώς μετά από λίγες μέρες έπιασα στα πράσα την κοπέλα μου να παίρνει πίπα του Μάνου στις τουαλέτες του γυμναστηρίου. Είχε πολύ μεγάλη πούτσα αλλά λίγο πιο λεπτή από τη δική μου. Καύλωσα πάρα πολύ, όμως δεν εμφανίστηκα σε αυτούς. Μετά από λίγα λεπτά, όταν είχαν τελειώσει, έπιασα τον Μάνο και του είπα ότι τους είχα δει και αν δεν θέλει να μάθει η Νίκη τι έκανε, να την ψήσει για μια παρτούζα. Προς μεγάλη μου έκπληξη μου είπε ότι το είχαν συζητήσει ήδη και ότι το ήθελαν πάρα πολύ.

Δυο μέρες αργότερα, πήγαμε αργά στο γυμναστήριο και με το που τελειώσαμε, δεν είχε άλλους στο γυμναστήριο. Πήγαμε και οι τέσσερεις στα αποδυτήρια των αντρών και όρμηξα στην Νίκη. Της έβγαλα τα ρούχα και μετά τα δικά μου και την έβαλα να μου πάρει πίπα. Ήταν τέλεια, το ίδιο έκανε και η κοπέλα μου. Ξεσκιστήκαμε με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Το μουνί της Νίκης ήταν πολύ στενό για την πούτσα μου, και έχυνε συνεχώς καθώς τη γαμούσα. Άφησα την Νίκη και πήγα στη Νάντια που την γαμούσε ο Μάνος από τον κώλο τώρα και έβαλα τη πούτσα μου στο μουνί της και είπα στην Νίκη να έρθει να καθίσει με το μουνί στο πρόσωπο μου. Ήταν μαγικά, όμως η ώρα είχε περάσει και ο μόνος γυμναστής που είχε μείνει στο γυμναστήριο ήρθε κάτω να δει τι γινόταν γιατί ήταν ώρα να κλείσει το γυμναστήριο.

Όταν αντίκρισε το θέαμα ήρθε στην παρέα μας και κάναμε το καλύτερο γαμήσι της ζωής μας. Από τότε με την κάθε ευκαιρία ξεσκιζόμαστε όλοι μαζί.

(Copyright protected OW ref: 37602)