Μια σκλάβα στη δουλειά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας πηγαίνει με μια συνάδελφο στην Κω και σε κάποια στιγμή που αυτή προσπάθησε να τον υποτιμήσει, αποφάσισε να την κάνει σκλάβα του.

Η ιστορία:

Φέτος το καλοκαίρι ήμουν για δουλειές στην Κω μαζί με μια συνάδελφο μου την Μαρία. Η Μαρία είναι 1.60 με καλό στήθος και γυμνάζεται συχνά και γι’ αυτό έχει ένα καλό κωλαράκι. Είναι παντρεμένη, 28 ετών, με τον άντρα της 35 ετών και είμαστε φίλοι λόγω δουλειάς.

Ένα βράδυ που είχαμε βγει στα Εξάρχεια στην Κω, για όσους γνωρίζουν έχει όλο μπόμπες ποτά, η Μαρία έγινε φέσι στο μεθύσι, οπότε την γύρισα στο ξενοδοχείο και ήταν όλο αστειάκια και υπονοούμενα, γιατί εγώ δεν είμαι ακόμα παντρεμένος και δεν έχω σταθερή σχέση. Όταν φτάσαμε στην είσοδο του ξενοδοχείου, ήταν τόσο λιώμα που την πήρα αγκαλιά για να την ανεβάσω επάνω. Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο μου λέει ότι είμαι τόσο ευγενικός με τις γυναίκες που θα μπορούσα να είμαι και γκέι, μιας και έχω και πολύ αθλητικό σώμα. Της λέω:

-    «Μα εγώ είμαι ευγενικός στις γυναίκες μόνο έξω» και γέλασα ειρωνικά.

Αυτή τότε μου λέει:

-    «Γιατί, πότε δεν είσαι ευγενικός;»

-    «Στο κρεβάτι».

-    «Δηλαδή τι κάνεις;»

Τότε της βουτάω το κεφάλι από πίσω και της χώνω τη γλώσσα με δύναμη μέσα στο στόμα και την φιλάω. Αυτή ξαφνιάζεται αλλά ανταποδίδει και μου πιάνει τον πούτσο ενώ με δαγκώνει ελαφρά στο χείλος. Τότε με την μια την πετάω στο κρεβάτι από την αγκαλιά μου και της χώνω μια σφαλιάρα. Αυτή τρόμαξε και με κοίταξε σαστισμένη.

-    «Είσαι σκύλα και τώρα θα σε εκπαιδεύσω!», της λέω.

-    «Εκπαίδευσε με…» μου λέει με πονηρό χαμόγελο.

Της δίνω άλλη μια σφαλιάρα και της λέω:

-    «Θα απαντάς: εκπαίδευσε με Αφέντη».

Οπότε απαντάει εκείνη:

-    «Εκπαίδευσε με Αφέντη».

Βγάζω το καυλί μου έξω κι αυτή χάζεψε μιας και 25 εκ. δεν τα βλέπει κανείς κάθε μέρα. Πάει να μου το πάρει στα χέρια της αλλά εγώ της των καρφώνω μέσα στο στόμα της που δεν χωρούσε και την έπνιγε μέχρι να μείνει χωρίς ανάσα και να χτυπιέται να ανασάνει. Τον βγάζω έξω, την αφήνω με τα σάλια της να τρέχουν και να προσπαθεί να ανασάνει, ενώ βγάζω τη ζώνη μου. Της δένω το λαιμό σαν ήταν το σκυλάκι μου και της δίνω εντολή να έρθει προς εμένα. Αυτή αρνείται. Τότε την βουτάω από τα μαλλιά και της λέω:

-    «Μωρή πουτάνα τώρα είσαι η σκλάβα μου και θα κάνεις ότι θέλω αλλιώς θα φας κι άλλες!»

-    «Ναι Αφέντη μου. Συγγνώμη αλλά φοβάμαι. Είναι πολύ μεγάλο…!»

Της σκάω άλλο ένα χαστούκι και μετά της γάμησα το στόμα μέχρι να χύσω μέσα της. Καμιά φορά την άφηνα να ανασάνει. Όλο το βράδυ την γάμησα και με τα εργαλεία που έχω πάντα μαζί μου (δυο δονητές, ένα μαστίγιο, ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα λάστιχο υποταγής) και γνώρισε και την χρυσή βροχή για πρώτη φορά. Στο τέλος του ταξιδιού μου ζήτησε να βρισκόμαστε όποτε μπορούμε γιατί ήταν η πρώτη της φορά μετά από χρόνια που γαμιόταν τόσο καλά. Και μόνο με την ιδέα ότι ήταν το υποχείριο μου, έχυνε.

Αφότου γυρίσαμε από την Κω την Μαρία δεν την συνάντησα για ένα μήνα. Μια μέρα όμως έμεινε στην εταιρία αργά για δουλειά και το ίδιο κι εγώ. Την έβλεπα που δούλευε στο γραφείο και ήμασταν μόνοι μας. Πλησιάζω από πίσω της, της πιάνω τα χέρια και τα φέρνω γρήγορα πίσω στην πλάτη της και της περνάω ένα πλαστικό κλιπ που είχα στο γραφείο. Αυτή ξαφνιάζεται αλλά δεν αντιδρά και μου λέει:

-    «Ευχαριστώ Αφέντη».

Ξαφνιάζομαι από την απάντηση της. Την ρωτάω:

-    «Γιατί με ευχαριστείς;»

Μου απαντάει πως νόμιζε ότι δεν με είχε ικανοποιήσει και ήταν στενοχωρημένη τόσο καιρό και ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι άλλο πάρα μόνο τις ημέρες μας στην Κω. Της λέω ότι είναι το τσουλάκι μου μέχρι να αποφασίσω το αντίθετο. Την κολλάω στο γραφείο της και χώνω το χέρι μου μέσα στο μουνάκι της, που έτρεχε είδη από τα χύσια της. Αρχίζω να της χτυπάω τα κωλομέρια με δύναμη. Όταν αρχίζουν να ματώνουν σταματάω και της δίνω εντολή να μου γλείψει τα πόδια. Αφού τελείωσε, της καρφώνω τον πούτσο μέσα στο λαρύγγι μέχρι που πνιγόταν. Την άφηνα να ανασαίνει μόνο αφού κοκκίνιζε τελείως και άρχιζε να δακρύζει.

Στο τέλος έχυσα μέσα της και την κατούρησα. Της έδωσα την εντολή να μου καθαρίσει τον πούτσο και τα αρχίδια από τα σάλια της που έτρεχαν. Την έβαλα να μου γλείψει και τον κώλο και μετά της είπα να πάει σπίτι αλλά να μην πλυθεί καθόλου μέχρι το πρωί που θα ξαναερχόταν στη δουλειά της για να έχει την μυρωδιά μου πάνω της μέχρι το πρωί. Με παρακαλούσε να την γαμήσω αλλά αυτό το άφησα για μια άλλη φορά…

(Copyright protected OW ref: 41277)