Οι δυο φίλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας γνωρίζει δυο κοπέλες σε ένα μπαρ και κατάφερε να τις πάρει και τις δυο.

Η ιστορία:

Η ιστορία είναι αληθινή και έγινε πριν περίπου πέντε χρόνια. Τώρα είμαι 35 χρονών. Εκείνο το βράδυ είχα βγει για ποτό με δυο φίλες. Η «Μ» ξανθιά πληθωρική με μεγάλα βυζιά και προκλητική αφάνταστα. Η «Χ» μελαχρινή, πιο αδύνατη επίσης με μεγάλα βυζιά αλλά πιο συνεσταλμένη (έδειχνε τουλάχιστον).

Στο μπαρ υπήρχε πολύς κόσμος και μετά τα πρώτα ποτάκια η «Μ» άρχισε να τρίβεται πάνω μου. Αμέσως καύλωσα κι αυτό την έκανε να είναι ακόμα πιο διαχυτική. Είχε κολλήσει πάνω μου και έτριβε την κωλάρα της στον πούτσο μου ενώ κάποιες στιγμές μου τον χάιδευε έξω από το παντελόνι. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο. Της πρότεινα να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο και φυσικά δέχτηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Φτάνουμε σε ένα απομονωμένο μέρος και αρχίζουμε αμέσως τα γλωσσόφιλα. Της βγάζω την μπλούζα και εμφανίζονται δυο τεράστια βυζιά με μεγάλες σκουρόχρωμες ρώγες. Ήταν το κάτι άλλο. Τα έγλειφα και τα ρούφαγα λαίμαργα και αναστέναζε βαριά. Δάγκωνα τις ρώγες της και μου έλεγε:

-    «Έτσι καύλα μου, κάνε με να πονέσω!»

Άρχισα να της χαϊδεύω το μουνάκι πάνω από το παντελόνι και προσπάθησα να το χώσω μέσα της αλλά προς μεγάλη μου απογοήτευση με σταμάτησε λέγοντας ότι ήταν αδιάθετη αλλά δεν θα με αφήσει έτσι. Μου βγάζει την μπλούζα, ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και χωρίς να περιμένει καθόλου αρχίζει την πιο εκπληκτική πίπα που μου έχουν κάνει. Τον έγλειφε στην αρχή απαλά καθώς και τα αρχίδια μου. Τον γέμισε με τα σάλια της παντού και άρχισε να τον ρουφάει όλον μέσα της. Τον εξαφάνιζε ολόκληρο χωρίς κόπο και με είχε τρελάνει. Ήθελα οπωσδήποτε να χύσω και της ζητάω να χύσω στο στόμα της. Η απάντηση της:

-    «Όπου θέλεις αγόρι μου».

Της πιάνω το κεφάλι, φέρνω το καυλί μου στο πρόσωπο της και αρχίζω να χύνω ασταμάτητα. Αυτή με ανοιχτό το στόμα τα παίρνει όλα μέσα, δεν αφήνει σταγόνα, ενώ μου καθαρίζει το καυλί με τη γλώσσα της. Καθώς ντυνόμασταν μου λέει:

-    «Αυτή είναι η πρώτη δόση. Την επόμενη φορά θα σε ξεζουμίσω».

Επιστρέψαμε στο μπαρ και καθίσαμε με την «Χ». Αμέσως παρατήρησα διαφορετική συμπεριφορά από την «Χ». Ήταν πιο διαχυτική και προκλητική θα έλεγα. Μου μιλούσε συνέχεια, με ακουμπούσε δήθεν τυχαία και ψιλοτριβόταν πάνω μου. Άρχισα κι εγώ να παίζω και κάποια στιγμή της πρότεινα όταν φύγουμε να πάμε βόλτα και συμφώνησε. Μετά από μερικά ποτά φεύγουμε και πάμε στο ίδιο απομονωμένο μέρος στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Αρχίζουμε αμέσως να φιλιόμαστε. Της βγάζω την μπλούζα και το σουτιέν και εμφανίζονται δυο υπέροχα στητά βυζάκια. Δεν χορταίνω να τα πιάνω και να τα φιλάω. Βγάζω γρήγορα τα ρούχα μου και της δίνω τον πούτσο μου στο στόμα. Τον έγλειφε και τον ρουφούσε, όχι βέβαια με την μαεστρία της «Μ» αλλά αρκετά καλά για να καυλώσω. Την ξαπλώνω στο κάθισμα και της βγάζω όλα τα ρούχα. Το μουνάκι ξυρισμένο εντελώς. Αρχίζω να την γλείφω και σπαρταράει. Παίζω με την κλειτορίδα της και τρέμει. Φαίνεται καυλωμένη και έτοιμη να χύσει. Της χώνω δυο δάχτυλα στο μουνί και με τη γλώσσα έπαιζα σε γρήγορο ρυθμό την κλειτορίδα της. Δεν άργησε και άρχισε προς έκπληξη μου να φωνάζει:

-    «Έτσι καυλιάρη μου, χύνω! Χύνω η πουτάνα! Τι καύλα είναι αυτή!»

Αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο και χωρίς να χάσω χρόνο της τον βάζω στο μουνάκι της και την πηδάω δυνατά. Είμαι έτοιμος να χύσω μέσα σε ένα λεπτό. Τον βγάζω και τα πετάω όλα στο στήθος της και στην κοιλιά της.

Ήταν εκπληκτική βραδιά! Από τότε βρεθήκαμε πολλές φορές και με την «Μ» και με την «Χ» αλλά πάντα ξεχωριστά.

(Copyright protected OW ref: 37487)