Η πενηντάρα και ο εικοσάρης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Δεν ξέρω πώς να αρχίσω. Καιρό τώρα ψάχνω κάποιον να πω το μυστικό μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι τόσο φοβερό για άλλους, αλλά για μένα είναι. Είναι γιατί απλά κατάφερα να απατήσω τον άντρα μου (δεν το είχα κάνει ούτε όταν ήμουν νέα) μετά από τριάντα χρόνια γάμου και μάλιστα με τον γιο μιας πολύ φίλης μου. Πρέπει να σας πω ότι είμαι 52 χρονών γυναίκα που όπως λένε όσοι με ξέρουν, είμαι αυτό που λένε οι άντρες μεταξύ τους, μουνάρα. Εδώ πρέπει να πω ότι ο άντρας μου είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος από μένα. Βέβαια ακόμα κάνουμε σεξ αλλά όπως καταλαβαίνετε μόνο μια φορά τον μήνα και αν. Για να λέμε την αλήθεια αυτό δεν με πείραζε μέχρι τώρα, μπορεί μεν να ντύνομαι όμορφα, αλλά δεν μπορούσα να βάλω τον εαυτόν μου σε θέση μάχης μιας και νόμιζα ότι η ηλικία μου μάλλον ήταν αποτρεπτική για τους άντρες. Όταν δούλευα σε κάποια τράπεζα (πριν πάρω σύνταξη) πολλοί συνάδελφοι μου με πολιορκούσαν, ποτέ όμως δεν απάτησα τον άντρα μου, κι όμως να που τώρα παρασύρθηκα από έναν νεαρό μόλις 22 χρονών.
Ο νεαρός αυτός (δεν λέω το όνομα του, ούτε θα ήθελα να βάλω κάποιο φανταστικό όνομα, προτιμώ να τον λέω νεαρό, φυσικά ούτε το δικό μου θα γράψω, γιατί κανείς δεν ξέρει πότε μπορεί να αποκαλυφθεί το μυστικό μου), ο νεαρός λοιπόν είναι γιος της πιο κολλητής μου φίλης που σχεδόν έχουμε την ίδια ηλικία αν και αυτή είναι δύο χρόνια μικρότερη από μένα. Έχω και εγώ μια κόρη που είναι στην ηλικία του νεαρού.
Ο νεαρός πολλές φορές ερχόταν στο σπίτι μας μαζί με την μάνα του και φίλη μου, είχα πιστέψει ότι τις περισσότερες φορές που ερχόταν το έκανε για να δει την κόρη μου. Κι όμως όποτε τύχαινε να συναντηθούν δεν αντάλλαζαν παρά μόνο ένα ξερό «…γεια σου τι κάνεις;» και τίποτα παραπάνω. Κι όμως εκείνος καθόταν μαζί μας και συμμετείχε πολλές φορές στις κουραστικές για τους άντρες συζητήσεις μας. Μέχρι που μου πέρασε η ιδέα ότι ο νεαρός μπορεί να ήταν «gay»!
Το καλοκαίρι (φέτος) αποφασίσαμε οι δύο οικογένειες να πάμε διακοπές κάπου μαζί. Φυσικά η κόρη μου δεν θα ερχόταν μαζί μας διότι θα πήγαινε με την παρέα της. Έλα όμως ότι ο νεαρός θα ερχόταν! Μου φάνηκε εντελώς περίεργο στην ηλικία του να μην έχει δική του παρέα και προτιμούσε να έρθει με τους γονείς τους και με εμάς διακοπές.
Τέλος πάντων, πήγαμε κάπου στην Πελοπόννησο σε ένα παραλιακό μέρος και θα μέναμε εκεί ένα μήνα. Το μέρος αυτό ήταν κοντά στο Λεωνίδιο. Οι πρώτες οκτώ μέρες πέρασαν όπως μπορούν να περάσουν δύο φιλικά ζευγάρια κάποιας ηλικίας. Εκείνο όμως που άρχισα να προσέχω ήταν ότι ο νεαρός όποτε πηγαίναμε όλοι μαζί για μπάνιο, ήταν το πώς με κοιτούσε. Στην αρχή δεν έδωσα μεγάλη σημασία, αλλά όσο οι μέρες περνούσαν, τόσο πρόσεχα ότι πάντα φρόντιζε να παίρνει θέση ακριβώς απέναντι από μένα καρφώνοντας πάντα το βλέμμα του πάνω μου.
Ότι έγινε, έγινε την ένατη μέρα και μάλιστα το απόγευμα. Εκείνη την μέρα το πρωί που είχαμε κατέβει για μπάνιο (τα δωμάτια του ξενώνα απείχαν πενήντα μέτρα από την παραλία), όλοι μαζί, κάθε τόσο ο νεαρός ήταν πρόθυμος να με αλείφει λάδι. Όποτε ήταν να βάλω αντηλιακό πεταγόταν όρθιος και με άλειφε. Αισθανόμουν το χέρι του σχεδόν σαν να με χάιδευε στις πλάτες ενώ έτρεμε ολόκληρος. Το απόγευμα οι άλλοι δεν είχαν όρεξη για μπάνιο, έτσι η φίλη μου, ο άντρας της και ο δικός μου ήθελαν να πάνε μέχρι το Λεωνίδιο για να κάνουν μερικά ψώνια, εγώ πάλι δεν είχα όρεξη για την στενή αυτή πόλη που άλλωστε την είχα δει πολλές φορές κατά το παρελθόν, μου πιάνονταν η ανάσα στα στενά της δρομάκια.
Εγώ και ο νεαρός γιος της φίλης μου θα μέναμε εκεί για να κατέβουμε για ένα απογευματινό μπανάκι. Φόρεσα ένα «παρεό» και μόλις οι άλλοι έφυγαν, κατέβηκα με τον νεαρό γιο της φίλης μου στην παραλία. Φυσούσε όμως αρκετά και η άμμος (πιο πολύ σκόνη ήταν μιας και η παραλία είχε περισσότερες μικρές πέτρες) μας έμπαινε στα μάτια. Τελικά κάναμε μια βουτιά και αποφασίσαμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη μέρα για απογευματινό μπάνιο. Έτσι γυρίσαμε στον ξενώνα μας.
—Πάω να κάνω ένα μπάνιο στο δωμάτιο να φύγει η άμμος και το αλάτι και έλα μετά να πιούμε καφέ στην αυλή, είπα στον νεαρό και μπήκα στο δωμάτιο μου, ξεχνώντας όμως να γυρίσω το κλειδί για να κλειδώσω πίσω μου.
Έβγαλα το μαγιό μου και χώθηκα στο μπάνιο. Τρία περίπου λεπτά αργότερα άκουσα την πόρτα του δωματίου να ανοίγει (την άκουσα επειδή έτριζε όταν άνοιγε).
—Ποιος είναι; Φώναξα.
—Εγώ, ήρθα να πάρω τον frappe που έχει ξεχάσει στην κουζίνα την δικιά σας η μάνα μου.
Ήταν ο νεαρός, συνέχισα να κάνω μπάνιο αλλά δεν άκουσα ξανά την πόρτα να τρίζει, σημάδι ότι εκείνος θα είχε φύγει από το δωμάτιο. Έτσι σταμάτησα το νερό και φώναξα.
—Βρήκες τον καφέ;
Δεν έλαβα καμιά απάντηση. Τελικά υπέθεσα ότι θα είχε βγει και απλά δεν τον είχα πάρει χαμπάρι. Πέντε λεπτά αργότερα, σκουπίστηκα και φορώντας ένα μπουρνούζι βγήκα από το μπάνιο. Έμεινα όμως σαν άγαλμα καθώς ο νεαρός βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου εντελώς γυμνός, με τα φοβερά μεγάλα προσόντα του σε στύση.
—Θεέ μου! Τι κάνεις εδώ; Καλά δεν ντρέπεσαι; Φώναξα.
—Σε θέλω, από τα 15 μου χρόνια σε ήθελα. Είσαι το όνειρο μου, είμαι τρελός για σένα, είπε και με ένα σάλτο βρέθηκε κοντά μου.
Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, με είχε αγκαλιάσει σφιχτά, μου είχε ρίξει το μπουρνούζι στο πάτωμα και τώρα είχε αρχίσει να ρουφάει τις ρόγες από τα πλούσια βυζιά μου. Είχα παραλύσει στην κυριολεξία από την καύλα, καθώς ο σηκωμένος πούτσος τους ακουμπούσε στην κοιλιά μου. Χωρίς καν να σκεφτώ τι έκανα εκείνη την ώρα, κατέβασα τα χέρια μου και άρχισα να χαϊδεύω το ζεστό και λίγο υγρό από τα προσπερματικά υγρά πουτσοκέφαλο του νεαρού. Εκείνος είχε κολλήσει τα χείλια του στα δικά μου και προσπαθούσε με την γλώσσα του να βρει την δικιά μου. Με σήκωσε στην αγκαλιά του και με ξάπλωσε απαλά στο κρεβάτι. Αισθάνθηκα την γλώσσα του ανάμεσα στα μουνόχειλα μου και ένα γλυκό μούδιασμα αγκάλισε όλο μου το κορμί. Τέτοια αίσθηση είχα να την νοιώσω από τότε που ήμουν νέα. Το μουνί μου άρχισε να γίνετε μούσκεμα, εκείνος με ρουφούσε γλυκά, ενώ κάθε τόσο η γλώσσα του έκανε κύκλους πάνω στην άκρη της πρησμένης μου από την καύλα κλειτορίδας.
Ήταν τέτοια η καύλα μου που έπιασα το κεφάλι του, το κράτησα σταθερό και άρχισα να ανεβάζω και να κατεβάζω το σώμα μου πάνω στην γλώσσα του. Έχυνα συνεχώς ενώ οι οργασμοί μου γίνονταν κάθε φορά ακόμα πιο έντονοι. Μετά από λίγο ήρθε με τα γόνατα και στάθηκε με το χοντρό και μεγάλο καυλί του ακριβώς δίπλα στο κεφάλι μου. Ήταν προφανές ότι ήθελε να του κάνω πίπα. Πίπα είχα να κάνω εδώ και πολλά χρόνια στον άντρα μου. Κι όμως έτσι όπως έβλεπα τον νεανικό εκείνο καυλί να πάλετε κοντά στο στόμα μου, δεν δίστασα καθόλου και άρχισα να του το βάζω (όσο χώραγε) σαν λυσσασμένη στο στόμα μου. Ξαφνικά ένοιωσα το σκληρό καυλί του να σκληραίνει ακόμα πιο πολύ και το στόμα μου γέμισε από καυτά και πηχτά σπερματικά υγρά που άρχισαν να κυλάνε από τις άκρες των χειλιών μου καθώς αρνιόμουν να το βγάλω από το στόμα μου. Ο νεαρός είχε τελειώσει μέσα στο στόμα μου. Ακόμα έσταζε ο πούτσος του, χωρίς καν να του πέσει μου άνοιξε τα πόδια και μου τον έχωσε βαθιά μέσα μου. Η ηδονή μου έφθασε στο αποκορύφωμα. Είχα αρχίσει να έχω σπασμούς σε όλο μου το σώμα. Ένοιωθα το γλυκό καυλί του να με κτυπάει στην μήτρα και τα υγρά μου είχαν αρχίσει σχεδόν να τον καταβρέχουν όχι απλά να τον χύνουν. Κράτησε αρκετή ώρα και μάλιστα έχυσε για ακόμα μια φορά αλλά αυτή την φορά μέσα μου. Όταν τελείωσε και κοιτάξαμε την ώρα, μας ήρθε συγκοπή. Εκείνος έβαλε το σορτς του και έφυγε από το δωμάτιο και εγώ άρχισα να ντύνομαι γιατί όπου και να ήταν σε λίγο οι άλλοι θα γυρνούσαν.
Μόλις που πρόλαβα να στεγνώσω τα μαλλιά μου και άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Ήταν ο άντρας μου. Η καρδιά μου ακόμα χτυπούσε σαν τρελή και το πρόσωπο μου ήταν ακόμα κόκκινο από την κάψα του γαμησιού μου με τον νεαρό. Όσο μείναμε στις διακοπές, σχεδόν κάθε βράδυ που κοιμόταν ο άντρας μου πήγαινα στην ερημική παραλία με τον νεαρό και κάναμε έρωτα. Ακόμα και σήμερα που σου γράφω φίλε Δεσμώτη, ακόμα και σήμερα συναντιόμαστε και ζούμε στιγμές τρέλας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")