Ξεκαύλωμα με τον παντρεμένο γείτονα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η φίλη μας έχει αντιληφθεί ότι την παίρνει μάτι ο γείτονας και προσπαθεί συνεχώς να τον καυλώνει. Ώσπου μια μέρα δεν άντεξε κι αυτός και της την έπεσε…

Η ιστορία:

Ζω μόνη μου στον Πειραιά, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όταν ήρθα για σπουδές από την επαρχία. Από την αρχή που ήρθα σ’ αυτό το σπίτι παρατήρησα το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειχνε ο άντρας της απέναντι πολυκατοικίας κάθε φορά που έβγαινα στο μπαλκόνι μου. Είμαι αρκετά εντυπωσιακή, ψηλή με ωραίο σώμα, μακριά σγουρά μαλλιά και κάτι χείλια που κολάζουν και άγιο.

Στην αρχή μου άρεσε η ιδέα να πειράξω τον γείτονα (που είναι 35 παντρεμένος με δυο παιδιά). Δεν είναι ωραίος άντρας αλλά μου φάνηκε ότι είχε πλάκα. Συχνά έβγαινα στο μπαλκόνι μόνο με την μπλούζα και το εσώρουχο, ή άλλαζα μπροστά στο παράθυρο και τον παρακολουθούσα να με κοιτάζει και γέλαγα νιώθοντας την καύλα του.

Το τελειωτικό χτύπημα για εκείνον όμως, ήταν ένα βράδυ που με είδε να κάνω τρελό σεξ με το αγόρι μου, ενώ είχα αφήσει επίτηδες το παράθυρο ανοιχτό. Την επόμενη μέρα, με βρήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Χωρίς να μιλήσουμε, με ακολούθησε, μπήκε μαζί μου στο ασανσέρ. Την ώρα που πήγα να βγω για το διαμέρισμα μου με άρπαξε από το μαλλί και τραβώντας με κοντά του μου είπε:

-    «Χθες έχυσα πέντε φορές για πάρτι σου! Σήμερα θα σε πεθάνω στον πούτσο!»

Καύλωσα απίστευτα! Του είπα να μπει μέσα. Μ’ έσπρωξε στο κρεβάτι και με μια κίνηση μου έσκισε την μπλούζα και το κολάν. Στη θέα του τελείως ξυρισμένου μουνιού μου (αφού δεν φορούσα εσώρουχο) κοκάλωσε!

-    «Καριόλα!» μούγκρισε. «Θα σε χύσω τόσο που δεν θα το πιστεύεις!» και έπεσε με τα μούτρα να γλείφει το μουνάκι μου!

Ήμουν τόσο καυλωμένη που γούσταρα και κούναγα το μουνάκι μου πάνω κάτω στην γλώσσα του ζητώντας κι άλλο, κι άλλο...

-    «Έλα από κάτω», του λέω σε μια στιγμή. «Είναι η σειρά μου τώρα!»

Τον έγδυσα κι άρχισα να του γλείφω με μανία τον σηκωμένο του πούτσο (ήταν αρκετά προικισμένος) και να του τραβάω τα αρχίδια. Μούγκριζε από ηδονή και μου τράβαγε τα μαλλιά.

-    «Έτσι μωρή καύλα! Ρούφα τον όλον! Μέχρι το λαρύγγι να σου φτάσει! Τι στόμα είναι αυτό που γαμάω;»

Το μουνί μου είχε πάρει φωτιά, Τα υγρά μου έτρεχαν στα γόνατα μου, Ώσπου δεν άντεξα και τον καβάλησα, Πήρα με μιας το καυλί του μέσα στο υγρό μουνί μου και άρχισα να κουνιέμαι πάνω του σαν τρελή.

-    «Πήδα με γαμιά μου! Πήδα με! Ξέσκισε με!»

-    «Αααααααααααχχχχχχχχχχχχ! Πουτανάκι! Με τρελαίνει το μουνί σου!»

Με χτύπαγε στα κωλομέρια με λύσσα και μου δάγκωνε τις ρώγες ενώ το μουνί μου κατάπινε τον πούτσο του. Με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά. Ούρλιαζα από την καύλα ενώ κοίταγα έξω από το ανοιχτό παράθυρο και φανταζόμουν ότι μας βλέπει η γυναίκα του.

-    «Σκίσε με να δει η γυναίκα σου ότι γαμάς άλλη! Χύσε με στην μούρη να δει τι γαμιά άντρα έχει!»

Στο άκουσμα αυτών, τραβήχτηκε και με τα μάτια θολά από καύλα μου είπε:

-    «Παίξε το μουνί σου παλιοβρώμα όσο θα σε χύνω!»  

Και έχυσε ποτάμια στα βυζιά μου και την κοιλιά μου! Μόλις ηρέμησε λίγο, ντύθηκε, μου έδωσε ένα φιλί και πριν φύγει μου είπε:

-    «Την επόμενη φορά θα σου σκίσω το κωλαράκι…»

Ανυπομονώ!

(Copyright protected OW ref: 36281)