Στις τουαλέτες της ταβέρνας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι ανάποδο μπορεί να συμβεί άραγε όταν περιμένεις τον άντρα σου γυμνή με τουρλωμένο κώλο για να του κάνεις έκπληξη κι αντί αυτού εμφανίζεται κάποιος άλλος;

Η ιστορία:

Ήταν απόγευμα παρασκευής όταν με την γυναίκα μου την Δήμητρα αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό σε γνωστή μας ταβέρνα. Εκεί θα συναντούσαμε και ένα ακόμη ζευγάρι (πρόσφατα αρραβωνιασμένο) που συχνά βρισκόμαστε εκεί μαζί. Φτάνουμε λοιπόν στο μαγαζί και καθόμαστε στο συνηθισμένο μας τραπέζι.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά φτάνει και η Ντίνα, χωρίς τον αρραβωνιαστικό της Πέτρο ο οποίος θα ερχόταν λίγο αργότερα. Ο Πέτρος είχε γενέθλια και μαζί με την τούρτα που του ετοιμάσαμε, η Ντίνα του είχε και μια τρελή έκπληξη. Είχε κανονίσει με τα παιδιά από το μαγαζί να κρατήσουν κλειστές τις τουαλέτες μεταξύ 20:00-20:20. Θα πήγαινε μέσα η Ντίνα και θα περίμενε τον Πέτρο. Αυτό εκτός από τα παιδιά που είχαν την ταβέρνα δεν το γνώριζε κανένας.

Κάποια στιγμή κατά τις 19:50 η Κατερίνα, σύζυγος του Βασίλη που έχει το μαγαζί, δεν ένιωσε καλά και η Δήμητρα προσφέρθηκε να την πάει σπίτι. Πηγαίνοντας για το αυτοκίνητο βγήκε έξω και ο Βασίλης, ενώ η Ντίνα πήγε στις τουαλέτες. Εγώ δεν την είδα και σηκώθηκα να πάω για να πλυθώ. Ανοίγω την πόρτα να μπω και βλέπω την Ντίνα με τα χέρια στον τοίχο, πλάτη και τον κώλο πίσω τουρλωμένο. Δεν μίλησα. Τρελάθηκα με αυτό που είδα. Καύλωσα. Γονάτισα αμέσως και έβαλα τη γλώσσα μου στο μουνάκι της. Νόμιζε πως ήμουν ο Πέτρος. Συνέχισα να την γλείφω χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα. Την άκουγα που βογκούσε από καύλα. Το μουνί της άρχισε να στάζει.

-    «Γάμε με. Δεν αντέχω άλλο…» μου λέει.

Χωρίς να πω τίποτα, σηκώνομαι, τον βγάζω και της τον καρφώνω με δύναμη στο μουσκεμένο μουνάκι της.

-    «Έτσι πουτσαρά μου. φώναζε. Σκίσε τη μουνάρα μου! Σου αρέσει το δώρο σου για τα γενέθλιά σου;»

-    «Είναι τέλειο!» της λέω την ώρα που της τον είχα μέσα - έξω. «Μόνο που δεν έχω γενέθλια…»

Έκπληκτη η Ντίνα ανάβει το φως και τραβιέται αμέσως. Με κοιτάει χωρίς να πει κουβέντα. Με το ζόρι μου λέει:

-    «Εσύ; Μα πώς;»

Της λέω στα γρήγορα το πως και αμέσως την βάζω στη στάση που ήταν.

-    «Σταμάτα!» μου λέει. «Τι κάνεις; Θα φωνάξω!»

-    «Η μόνη περίπτωση για να φωνάξεις είναι από καύλα την ώρα που θα χύνεις…» της είπα και της το βάζω με μανία. «Θέλω να σε ξεσκίσω. Να μην το ξεχάσεις ποτέ!»

Η Ντίνα δάκρυσε για λίγο αλλά αμέσως αφέθηκε στις ορέξεις μου. Το ήθελε κι αυτή. Είχε ήδη καυλώσει και δεν μπορούσε να αντισταθεί, όπως κι εγώ. Το γουστάραμε και το ευχαριστιόμασταν και οι δυο απίστευτα. Συνέχισα να την γαμάω ενώ μέσα σε δεκαπέντε λεπτά χύσαμε από δυο φορές μαζί. Και τις δυο μέσα της. Κάποια στιγμή πήγα να της τον βάλω στον κώλο αλλά δεν μ’ άφησε. Μου είπε άλλη φορά. Και εκεί έμεινα κάγκελο.

-    «Τέτοια γαμήσια δεν τα αφήνεις να χαθούν. Άλλαξες τη ζωή μου…», είπε και γύρισε και με φίλησε με πάθος στο στόμα.

Βγαίνω πρώτος εγώ και μετά από λίγο και η Ντίνα. Η Δήμητρα ήρθε λίγο αργότερα μαζί με την Κατερίνα που ήταν καλύτερα και στο δεκάλεπτο εμφανίστηκε και ο Πέτρος. Η βραδιά κύλησε ομαλά μέχρι τη στιγμή που η Ντίνα ζήτησε από τον Πέτρο να χωρίσουν γιατί ερωτεύτηκε κάποιον άλλο. Τον επόμενο μήνα χώρισα κι εγώ με την Δήμητρα που τώρα ζει στην Αμερική. Δεν την ξαναείδα από τότε που χωρίσαμε. Ο Πέτρος έχει παντρευτεί και ζει στην Αθήνα κι εγώ με την Ντίνα είμαστε μαζί, παντρεμένοι με δυο παιδιά εδώ και δώδεκα χρόνια.

(Copyright protected OW ref: 35652)