Με την παλιά συμμαθήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια παλιά του συμμαθήτρια συναντά τυχαία ο φίλος μας και προς έκπληξή του διαπιστώνει πως έχει γίνει γκομενάρα. Δεν χάνει ευκαιρία και την καλεί για καφέ και σύντομα θα βρεθούν σπίτι της…

Η ιστορία:

Η ιστορία μου συνέβη πριν από δυο χρόνια. Ήταν καλοκαιράκι και επέστρεφα από κάτι δουλειές στο κέντρο, όταν πέτυχα στον δρόμο μια ωραία κοπέλα που κάτι μου θύμιζε. Γενικά παίζει το μάτι μου, οπότε την κάρφωσα κι αυτή προς έκπληξή μου σταμάτησε και με χαιρέτησε. Εγώ σάστισα, αφού δεν το περίμενα με τίποτα. Σαν να την ήξερα αλλά είχα κολλήσει εκείνη τη στιγμή. Τότε σαν να διάβασε τη σκέψη μου, αποφασίζει να με διαφωτίσει.

-    «Με θυμάσαι; Είμαι η Χριστίνα από το σχολείο».

Επιτέλους άρχισα να στροφάρω. Η Χριστίνα, μια πολύ μέτρια γκόμενα στο Λύκειο που μου ήταν τελείως αδιάφορη, είχε γίνει τώρα τρελό μωρό. Την είδα πολύ διαχυτική και με διάθεση να μιλήσει οπότε δεν έχασα ευκαιρία και της είπα να πάμε για έναν καφέ αργότερα να τα πούμε. Δέχτηκε και σε λίγες ώρες συναντηθήκαμε.

Ήταν ντυμένη σχετικά απλά, με μια φουστίτσα και ένα στενό μπλουζάκι, αλλά εμένα με καύλωνε πολύ και από την αρχή του ραντεβού κιόλας προσπαθούσα να κρύψω τις καύλες μου. Αφού συζητήσαμε με τις ώρες περί ανέμων και υδάτων και μετά και από κάποια πονηρά υπονοούμενα από τη μεριά μου και από τη δική της, φύγαμε τελικά και προσφέρθηκα να την πάω σπίτι. Μόλις φτάσαμε της είπα αν θέλει να ανέβω σπίτι της να συνεχίσουμε με κανένα ποτάκι και δέχτηκε αμέσως. Ύστερα από λίγη κουβεντούλα μου λέει:

-    «Ξέρεις… στο Λύκειο σε γούσταρα τρελά. Ήμουν καψούρα μαζί σου. Αλλά εσύ ούτε να με φτύσεις…»

Εννοείται ότι έμεινα μαλάκας μόλις το άκουσα και πριν προλάβω να συνέλθω από το αρχικό σοκ, πλησίασε τα χείλη της στα δικά μου για να με φιλήσει. Άρχισα να την φιλάω με πάθος και ο πούτσος μου τινάχτηκε αμέσως από την καύλα.

-    «Μμμ… το καυλί σου έχει γίνει πέτρα!» μου είπε και άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι.

Με το που πετάχτηκε η πούτσα έξω την έβαλε αμέσως στο στοματάκι της και άρχισε να μου παίρνει ένα ωραιότατο τσιμπούκι. Με πίπωνε αρκετή ώρα μέχρι που κόντεψα να χύσω αλλά τη σταμάτησα εγκαίρως και ξάπλωσα στον καναπέ κάνοντάς της νόημα. Αφού γδύθηκε τελείως, ήρθε από πάνω μου και κάρφωσε το ξυρισμένο μουνάκι της στον καυλωμένο πούτσο μου, βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς.

Τρελαμένος από καύλα άρχισα να τη γαμάω άγρια, δίνοντάς της δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια της ενώ ταυτόχρονα είχα ορμήξει πάνω στα βυζάκια της και είτε τα δάγκωνα είτε έγλειφα τις ρώγες τις με μανία. Έδειχνε να γουστάρει αρκετά γιατί ανέβασε ρυθμό και ανεβοκατέβαινε πλέον στο καυλί μου πολύ γρήγορα και έντονα. Τα είχα δει όλα!

-    «Έτσι μωρό μου. Έτσι… Σου ξεσκίζω το μουνάκι. Αυτό δεν ήθελες από παλιά; Πάρτην όλη την πούτσα μου τώρα! Στα δυο θα στο ανοίξω καριολάκι!» φώναζα μεταξύ άλλων.

-    «Ναι! Έτσι… Σκίσε με την πουτανίτσα σου. Επιτέλους με ξεσκίζεις! Με έχεις τρελάνει μωρό μου!» μούγκριζε.

Μετά από λίγη ώρα δεν άντεξα άλλο και της είπα ότι θα έχυνα. Αμέσως κατέβηκε από πάνω μου και πήρε την πούτσα μου πάλι στο στόμα της. Έχυσα αμέσως και τα κατάπιε όλα κοιτάζοντάς με στα μάτια.

-    «Είδες τι έχανες παλιά..;» μου είπε ναζιάρικα.

-    «Ναι καύλα μου είδα. Αλλά τώρα δεν τα ξαναχάνω!» απάντησα με νόημα.

Αφού κάναμε ένα διαλειμματάκι συνεχίσαμε αργότερα να πηδιόμαστε σχεδόν όλο το βράδυ. Φυσικά δεν άφησα τέτοιο κελεπούρι να ξεφύγει και συνεχίσαμε να βρισκόμαστε και να ρίχνουμε τρελά γαμήσια για περίπου πέντε μήνες. Μετά έφυγε από την πόλη και ξεκόψαμε. Εύχομαι να ναι καλά και να την ξαναπετύχω σύντομα.

(Copyright protected OW ref: 35608)