Το κανόνισα έτσι ώστε να μου πηδήξει την γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Όταν η γυναίκα σου είναι ζαλισμένη από το ποτό και σου την πηδάει άλλος, τι άλλο μπορεί να σε περιμένει…;

Η ιστορία:

Είχε σφηνωθεί στο μυαλό μου εδώ και καιρό. Δεν μπορούσα να χύσω αν δεν φανταζόμουν να την πηδάει ένας άλλος. Εγώ είμαι 42 χρονών ενώ η Βάσια μόλις 34. Εγώ είχα πολύ έντονη και με πολλούς συντρόφους ερωτική ζωή, και λόγω ότι δούλευα σε μπουζούκια η παρτούζα πήγαινε σύννεφο. Η Βάσια είχε πάει μόνο μαζί μου και παρόλο που ήταν πολύ ζουμερή και όμορφη. Όσο περνούσαν τα χρόνια, το σεξ γινόταν πιο απλό, μόλις τελείωνε ήθελε να τελειώσω κι εγώ και να κοιμηθούμε.

Είχε πέσει με τα μούτρα στα παιδιά μας και όποτε ήθελα να κάνω σεξ πάντα μου έλεγε να περιμένω να κοιμηθούν. Συχνά την ρωτούσα την ώρα που πηδιόμασταν πως θα ήθελε να την πηδήξει κάποιος άλλος κι αυτή να συμμετείχε μεν αλλά να ήξερα ότι το έκανε για να τελειώσω και να κοιμηθούμε. Η Βάσια είχε ένα θέμα με το ποτό: αν έπινε λίγο παραπάνω χανόταν και κάναμε τα γαμήσια της ζωής μας και την άλλη μέρα δεν θυμόταν τίποτα και με ρωτούσε να της πω τι κάναμε.

Ένα μεσημέρι λοιπόν της είπα ότι θα πάμε για ουζάκι με έναν παλιό φίλο, τον Άκη, και μάλιστα της πήρα ένα πολύ ωραίο φορεματάκι, όχι πολύ μίνι, αλλά ότι πρέπει γι’ αυτό που σχεδίαζα. Ο Άκης είναι ένας πενηντάρης κολλητός άρρωστος με το μουνί. Δεν είναι πολύ όμορφος αλλά επειδή είχαμε παρτουζώσει κάνα δυο τραγουδιάρες ήξερα ότι ο πούτσος του ήταν χοντρός σαν τον καρπό μου. Καθώς ντυνότανε της πρότεινα εγώ ποια εσώρουχα ήθελα να βάλει. Περιττό να πω ότι μόνο που σκεφτόμουν τι ήθελα να γίνει, τον είχα παίξει δυο φορές.

Στο ούζο είχα βάλει μπρος το σχέδιο. Είχα αρχίσει να της δίνω τα κρασάκια με το ρυθμό που ήθελα εγώ. Ο δε Άκης ανέμελος έπινε κι αυτός με το παραπάνω. Κάποια στιγμή της ζήτησα να πάει στην τουαλέτα και να μου φέρει το εσώρουχο της. Αυτό ήταν. Πήγε κατευθείαν από ‘κει. Κατάλαβε ότι ήμασταν έτοιμοι. Μόλις ήρθε, τους βάζω από μια μεγάλη δόση κρασιού και τους λέω: «Άσπρο πάτο!». Εδώ η Βάσια καθάρισε και μου είπε πως δεν αισθάνεται καλά και ήθελε να φύγουμε. Πρότεινα στον Άκη να πάμε να πιούμε κι ένα ποτό στο μπαλκόνι μου, πράγμα που το δέχτηκε αμέσως.

Ώσπου να φτάσουμε στο σπίτι η Βάσια είχε ’’χαθεί’’. Ο Άκης όταν με είδε να την παίρνω σηκωτή δεν το πίστευε. Βέβαια τον έβλεπα πως κοίταζε το τι γινόταν κάτω από το φόρεμα της και ήταν συνέχεια κοντά μου. Του είπα να περιμένει στο σαλόνι και την πήγα στην κρεβατοκάμαρα, την ξάπλωσα μπρούμυτα και σήκωσα το φουστανάκι έτσι ώστε να φαίνεται το μισό της κωλαράκι και το μουνάκι της ολόκληρο. Βγήκα στον Άκη και του είπα ότι έχει πιει πάρα πολύ η γυναίκα μου και πρέπει να πάω ως την πόλη σε ένα φαρμακείο για να μου δώσουν κάτι να την ψιλο-συνεφέρω και τον παρακάλεσα να μείνει σπίτι μέχρι να έρθω μήπως και πάθει τίποτα.

Έφυγα από το σπίτι και κάνοντας την γύρα με το αμάξι μου, έφτασα ξανά πίσω στο ανοιχτό παντζούρι της κρεβατοκάμαρας. Όπως το είχα σχεδιάσει, ο Άκης ήταν ήδη μέσα και χάιδευε απαλά το ζουμερό κωλαράκι της γυναίκας μου ενώ αυτήν κοιμόταν βαθιά. Ο πούτσος μου είχε γίνει τούμπανο. Σιγά - σιγά ο Άκης άνοιξε το παντελόνι και πέταξε τον πούτσο του έξω και ενώ έβαζε σιγά δαχτυλάκι μέσα στο μουνάκι της Βάσιας με το άλλο τον έπαιζε. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι είχε βάλει και τα δυο του δάχτυλα και έσκυψε χαμηλά και της έγλειφε το μουνάκι. Ξαφνικά είδα την γυναίκα μου να ανταποκρίνεται και να πηγαίνει πάνω κάτω το κωλαράκι της, μην ξέροντας ποιος είναι πίσω της.

Ο Άκης είχε τρελαθεί. Ο πούτσος του είχε γίνει τεράστιος και ξαφνικά τον βλέπω να κατεβάζει το παντελόνι του στα γόνατα. Δεν πίστευα ότι θα το κάνει. Ήμουν έτοιμος να πάω από μπροστά και να χτυπήσω την πόρτα αλλά η καύλα μου δεν με άφηνε. Όπως είναι λοιπόν πάνω της, έφτυσε πάνω στο μουνάκι της και ανέβηκε πίσω της. Ήταν έτοιμος να χώσει την χοντρή του πούτσα για πρώτη φορά, μετά από μένα, μέσα σε αυτό το μουνάκι. Δεν την υπολόγισε καθόλου, μπήκε μέσα της με τόση φόρα που φοβήθηκα ότι θα τα καταλάβει όλα. Αντίθετα όμως άρχισε να ανταποκρίνεται και να λέει:

-    «Πήδα με καυλιάρη μου. Πήδα με μωρό μου. Μη σταματάς…»

Αμέσως κατάλαβα ότι νόμιζε ότι ήμουν εγώ. Το ίδιο και ο Άκης ο οποίος πλέον την ξέσκιζε. Είχε χάσει τον έλεγχο και μούγκριζε. Το μουνάκι της έπαιρνε με δυσκολία αυτό τον χοντρό πούτσο αλλά δεν σταματούσε ούτε κι αυτή και τότε κατάλαβα από τις φωνές ότι ήταν έτοιμη να χύσει.

-    «Μη σταματάς… Χύνωωωω! Χύνωωωω! Μωρό μου!»

Και έπεσαν και οι δυο κάτω. Τότε ο Άκης βγήκε και είδα ότι είχε χύσει μέσα της ο μαλάκας. Σκουπίστηκε στην μπλούζα του, την σκέπασε και ντύθηκε αμέσως. Σε τρία λεπτά είχα φτάσει στην πόρτα και μπήκα μέσα. Εκεί ρώτησα αν όλα είναι καλά και ο φίλος μου με καθησύχασε λέγοντας μου ότι τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Τον ευχαρίστησα και του είπα ότι τον ευχαριστώ πολύ και ζήτησα συγγνώμη για την εξέλιξη που πήρε το ούζο. Αυτός βέβαια μου είπε:

-    «Δεν πειράζει, φίλοι είμαστε, θα ξαναβρεθούμε…» και έφυγε.

Εγώ πήγα κατευθείαν μέσα και βγάζοντας γρήγορα τα ρούχα μου, ξάπλωσα δίπλα της.

-    «Γάμησε με ξανά μωρό μου. Τι γαμήσι ήταν αυτό! Σε θέλω πάλι…»

Και χωρίς δεύτερη κουβέντα μπήκα μέσα στο πλημμυρισμένο από τα χύσια του Άκη μουνάκι της και άρχισα να την πηδάω.

-    «Τι έγινε μωρό μου; Σου έπεσε;» με ρώτησε.

-    «Γάμα με όπως πριν που είχες κατακαυλώσει και πονούσε το μουνάκι μου. Γάμα με. Ξέσκισε το όπως πριν. Μην με ξενερώνεις…»

Προσπάθησα αλλά ήταν αδύνατο να την κάνω να αισθανθεί κάτι μετά από εκείνο τον χοντρό πούτσο που είχε φάει, και κατευθείαν έχυσα κι εγώ μέσα της ενώ αυτή συνέχιζε να παίζει το μουνάκι της ώσπου τελείωσε και έπεσε εξαντλημένη να κοιμηθεί. Το βραδάκι όταν ξύπνησε μου έλεγε ότι δεν πονάει τόσο το κεφάλι της όσο το μουνάκι της.

-    «Τι καύλες ήταν αυτές αγόρι μου! Μου το κατέστρεψες. Δεν μπορώ να περπατήσω. Πονάω, καταλαβαίνεις; Και ύστερα με ρωτάς πως θα ήταν να με πηδήξει άλλος πούτσος. Μπροστά σε αυτό το γαμήσι που μου έριξες δεν φτουράει κανείς».

Έτσι λοιπόν εκπλήρωσα την φαντασίωση μου αλλά επειδή πάντα μου λέει πόσο καυλωμένος ήμουν εκείνη την ημέρα, σκέφτομαι να κανονίσω κανένα ούζο με τον Άκη…

(Copyright protected OW ref: 35397)