Παρτούζα στο γυμναστήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η παρτουζιάρα φίλη μας δεν χάνει ευκαιρία να σκαρφιστεί μια παρτούζα με τα όμορφα αγόρια του γυμναστηρίου.

Η ιστορία:

Τον τελευταίο καιρό, νιώθω αρκετά σέξι και μου αρέσει να προκαλώ, ιδιαιτέρως τους άντρες. Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχω φτιάξει ένα πολύ ωραίο κορμί με το γυμναστήριο που πηγαίνω ανελλιπώς και ένα μεγάλο και πολύ ωραίο στήθος (με ευνόητους τρόπους).

Στο γυμναστήριο, τις ώρες που πηγαίνω, συνήθως οι γυναίκες σπανίζουν. Οι περισσότεροι εκείνη την ώρα είναι άντρες και μάλιστα αρκετά ωραίοι, με γραμμωμένα κορμιά. Δεν περνάω ποτέ απαρατήρητη και φροντίζω καλά για αυτό. Φοράω τα κολάν μου χωρίς βρακί, και στρίβω κάνα δυο φορές το λάστιχο της μέσης, έτσι ώστε να διαγράφεται καλά το στητό, σφιχτό μου κωλαράκι και η γραμμή από το μουνάκι μου, και φυσικά δεν φοράω ποτέ σουτιέν, αφήνοντας τα βυζιά μου να διαγράφονται πλούσια από τα φανελάκια και τις ρώγες μου να σχηματίζονται έντονα.

Εκείνο το βράδυ ήμασταν στο γυμναστήριο εγώ, δύο γυμναστές και ένας κύριος, ο οποίος δεν έλεγε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω μου. Οι γυμναστές φυσικά ήταν όλο δίπλα μου. Με βοηθούσαν με τα βάρη και με κάθε ευκαιρία όλα και κάτι έπιαναν. Μια το κωλαράκι δήθεν για να μου δείξουν τις ασκήσεις για τους γλουτούς, μια τη μέση και πάει λέγοντας. Φυσικά δεν αντιδρούσα. Ξέρω ότι δεν με κολακεύει αυτό που θα πω, αλλά μου άρεσε. Κι αυτοί μου άρεσαν, και οι δύο.

Το κορμί μου είχε ιδρώσει αρκετά. Το φανελάκι κολλούσε επάνω μου. Αυτό όμως που έβρισκα ακόμη πιο σέξι ήταν ότι είχε ιδρώσει το μουνάκι μου και αυτό ήταν εμφανές. Έκανα τις ασκήσεις για απαγωγούς, προσαγωγούς, με όσο πιο πρόστυχο τρόπο μπορούσα, έχοντας τους δύο πάνω από το κεφάλι μου και τον κύριο απέναντι μου καρφωμένο στο μουνί μου και στη φόρμα του να ξεχωρίζει το καυλί του. Τρελαινόμουν για αυτό που έκανα. Ο κύριος όταν με είδε και τα μάζευα για να την κάνω, άρχισε να ετοιμάζεται κι αυτός. Τα παιδιά όμως, οι γυμναστές, είχαν να μου προτείνουν κάτι πολύ ευχάριστο.

-    «Τι λες για ένα μπάνιο στην πισίνα, πριν την κάνουμε και το κλείσουμε και το μαγαζί;» ρώτησε ο μικρότερος από τους δύο, ο Α. που ήταν μόλις 20 χρονών.

Το σκέφτηκα για λίγο και συμφώνησα.

-    «Το πρόβλημα είναι ρε γαμότο ότι δεν έχω μαγιό…» τους είπα.

-    «Εεε... καλά, και με τα εσώρουχα το ίδιο κάνει» μου απάντησε ο Α.

-    «Ούτε από αυτά έχω», ψιθύρισα και τους είδα και τους δύο που τα έχασαν. «Ας το αφήσουμε για άλλη φορά λοιπόν» είπα κι έκανα να φύγω.

Το άλλο παιδί, ο Κ. με τράβηξε από το χέρι.

-    «Χωρίς τότε» μου είπε και πλησίασε τόσο κοντά μου που ένιωσα την ανάσα του.

Χαμογέλασα. Ήξερα που ήθελαν να πάει η βραδιά.

-    «Αφήστε το καλύτερα....» είπα γελώντας.

Χαμογέλασαν κι αυτοί. Κατέβηκα στα αποδυτήρια. Όλη την ώρα με έτρωγε η προσφορά τους. «Και…;» σκέφτηκα. «Ευκαιρία να κάνω μια φαντασίωση μου πραγματικότητα. Παρτούζα με δυο άντρες». Έκανα ένα γρήγορο ντους και πήγα στο χώρο που ήταν η πισίνα, αφήνοντας στην πόρτα την πετσέτα μου για να καταλάβουν ότι ήμουν εκεί. Γυμνή βούτηξα μέσα. Η αίσθηση του νερού πάνω στο γυμνό κορμί μου ήταν τέλεια. Τους άκουσα που κατέβαιναν τις σκάλες. Κοντοστάθηκαν στην πόρτα, και διστακτικά ανέβηκαν τα σκαλιά. Έκανα ένα μακροβούτι και βγαίνοντας τους είδα και τους δύο να με κοιτάνε σαν χάνοι.

-    «Τι θα γίνει; Θα βουτήξετε;» τους είπα γελώντας.

Γδύθηκαν σε χρόνο ρεκόρ κι έπεσαν στην πισίνα. Αρχίσαμε να παίζουμε σαν τα πεντάχρονα που τα βουτάνε μέσα στο νερό. Πατητές, κυνηγητό και πάει λέγοντας. Τα κορμιά μας ακουμπούσαν το ένα το άλλο. Κάποια στιγμή ο Κ. δηλώνει ότι θα βγει λίγο και θα επιστρέψει. Ο Α. δεν χάνει ευκαιρία. Με στριμώχνει στην γωνία, κολλάει επάνω μου και με φιλάει διστακτικά. Χώνω τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα του και τον φιλάω σαν λυσσασμένη.

Νιώθω το καυλί του να σκληραίνει και να ακουμπάει με πίεση επάνω στο μουνάκι μου. Έδεσα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος, ενώ το καυλί του εισβάλει μέσα στο μουνί μου. Εκείνη την ώρα επιστρέφει κι ο Κ, ο οποίος δεν χάνει στιγμή. Βουτάει μέσα στο νερό και μας πλησιάζει. Φιλιέμαι και με τους δύο. Μια ο ένας μια ο άλλος, ενώ τα χέρια τους με χαϊδεύουν παντού. Με σηκώνουν και με βγάζουν εκτός πισίνας.

Βγαίνουν και οι δύο. Κάθομαι γονατιστή και στο στόμα μου μπροστά είναι δύο καυλιά το ένα καλύτερο από το άλλο. Μια βάζω το ένα στο στόμα μου μια το άλλο. Με ρίχνουν στα τέσσερα. Ο Α. ξαπλώνει μπροστά μου, έτσι ώστε σκύβοντας να σπρώχνω τον πούτσο του βαθιά στο λαρύγγι μου. Ο Κ. από πίσω, αρχίζει να πηδάει το μουνάκι μου. Νιώθω τέλεια. Αλλάζουν θέσεις. Ο μικρός με πηδάει καλύτερα από τον μεγάλο. Μου ζητάνε να με πάρουνε κι οι δύο μαζί από την μουνάρα μου.

-    «Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Μπορεί να γίνει;»

-    «Με τόσο υγρή μουνάρα που έχεις; Άνετα!» λέει ο μικρός.

Ο Κ. κάθεται κάτω και κάθομαι από πάνω του με την πλάτη γυρισμένη σ’ αυτόν και ξαπλωμένη πάνω του. Ο μικρός γονατίζει και πιάνοντας το καυλί του σιγά σιγά το νιώθω που το σπρώχνει μέσα στην μουνάρα μου. Νιώθω να σκίζομαι καθώς μπαίνει. Και μπήκε. Η αίσθηση είναι μαγική. Δύο πούτσοι μέσα στην μουνάρα μου.

-    «Αααχχχχ… Ναι! Ξεσκίστε με! Έτσι… Με τρελαίνει! Γαμιάδες μου!» φωνάζω με όση δύναμη μου απομένει από την ηδονή που νιώθω.

Ο μικρός με πηδάει σταθερά. Για τον Κ. τα πράγματα είναι πιο δύσκολα καθώς δεν είναι εύκολο να κουνηθεί. Πιάνει με τα χέρια του τα βυζιά μου και τα σφίγγει, ενώ τον ακούω που αναστενάζει, ενώ κουνάει ρυθμικά με τον Α. την λεκάνη του. Η αίσθηση είναι φανταστική. Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι με πηδάνε δυο πουτσαράδες παράλληλα. Πάντα ήθελα να κάνω παρτούζα αλλά αυτό ξεπερνά κάθε προσδοκία.

-    «Θα χύσω» λέει ο μικρός.

-    «Κι εγώ» λέει ο Κ.

-    «Μην βγείτε!» φωνάζω. «Χύστε τη μουνάρα μου κι οι δύο. Είμαι η πουτάνα σας. Αφήστε τα υγρά σας να τρέξουν μέσα στο μουνάκι μου».

Κι έτσι έγινε. Ένιωσα να τρέχει μέσα στη μουνάρα μου τόσο υγρό! Το ένιωθα ζεστό, ζεστό. Τέλειωσε ό ένας ακριβώς μετά τον άλλον, βγάζοντας και οι δύο κραυγές ευχαρίστησης.

-    «Ήξερα ότι ήσουν καυλιάρα, αλλά τόσοοοο…;» είπε ο Κ ο οποίος μας άφησε γρηγορότερα, όντας παντρεμένος.

Με τον μικρό μείναμε λίγο ακόμη. Πηδηχτήκαμε για μια ακόμη φορά μέσα στην πισίνα. Δεν είχα ξαναπηδηχτεί μέσα σε νερό. Η αίσθηση ήταν φοβερή. Χωρίσαμε, υποσχόμενοι ότι θα επαναληφθεί...

(Copyright protected OW ref: 35000)