Διηγήσεις (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Το ζευγάρι ξεκινάει για Σαντορίνη για να πραγματοποιήσει την φαντασίωση του και στο καράβι η γυναίκα, ψαρεύει δυο νεαρούς. Η συνέχεια έχει μια παρτούζα που θα μείνει αξέχαστη στο ζευγάρι.

Η ιστορία:

Την άλλη μέρα κατεβήκαμε στον Πειραιά και μπήκαμε στο καράβι για Σαντορίνη. Στο καράβι η «Ν» τριγυρνούσε πότε στο κατάστρωμα και πότε στο μπαρ και γενικά όπου υπήρχε νεαρός κόσμος. Το ίδιο έκανα κι εγώ αλλά την άφηνα να κυκλοφορεί και μόνη. Ήταν αναγκαίο για το στόχο που είχαμε βάλει. Η εμφάνισή της ήταν πολύ καυτή. Ένα πολύ κοντό σορτς και από πάνω μόνο το σουτιέν του μαγιό με ένα διάφανο εντελώς ριχτό από το οποίο μπορούσε κανείς άνετα να διακρίνει τις διαστάσεις και την κατάσταση του στήθους της γυναίκας μου. Τα νύχια της ήταν ωραία βαμμένα και τα μαλλιά της επίσης ωραία χτενισμένα.

Δεν υπήρχε αντρικό βλέμμα πάνω στο καράβι που να μην έπεφτε πάνω στην «Ν» και μάλιστα με πάθος. Αυτό ήταν κάτι που με άναβε. Εκείνη όμως προσπαθούσε να σταμπάρει κάποιον νεαρό, που αν ήμασταν τυχεροί, θα πήγαινε κι αυτός Σαντορίνη και δεν θα κατέβαινε σε κάποια ενδιάμεση στάση του καραβιού. Τελικά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε και πάνω στο καράβι δεν έγινε τίποτα απ’ αυτά που είχαμε στο μυαλό μας.

Φτάσαμε στο νησί ύστερα από έξι ώρες ταξίδι και πήγαμε, μεσημέρι πια, στο δωμάτιο για να τοποθετήσουμε τα πράγματα και να ξεκουραστούμε. Η ιδιοκτήτρια μας περίμενε και μας βοήθησε πολύ στην εγκατάστασή μας. Βουτήξαμε για λίγο στην πισίνα και μετά πέσαμε για ύπνο. Είχαμε αποφασίσει το βράδυ να ξεκινήσουμε μια μεγάλη περιήγηση στην νυχτερινή ζωή του νησιού. Πράγματι μετά από δυο ώρες που ξυπνήσαμε ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε. Η «Ν» είχε ντυθεί πολύ ωραία, βάζοντας τα καινούργια και προκλητικά εσώρουχα που αγόρασε, ωραίο καλσόν και στενά και προκλητικά ρούχα που τόνιζαν τις καμπύλες του σώματός της. Πήγαμε βόλτα στα στενά του νησιού και μετά καθίσαμε για φαγητό. Μετά πήγαμε σ’ ένα μπαράκι για διασκέδαση. Εκεί η «Ν» άρχισε να χορεύει ακατάπαυστα και όσο περνούσε η ώρα γίνονταν αντικείμενο προσοχής απ’ όλο και περισσότερους νεαρούς που βρίσκονταν μέσα στο μπαράκι.

Για κάποιο χρονικό διάστημα χορέψαμε μαζί και μετά κάθισα στο τραπέζι και παρακολουθούσα τον παθιασμένο χορό της γυναίκας μου. Σε κάποια στιγμή είδα να την πλησιάζουν και να χορεύουν μαζί της δυο νεαροί, στους οποίους η «Ν» χαμογέλασε γλυκά, σα να τους έδινε την άδεια να συνεχίσουν να χορεύουν μαζί της και ύστερα κοίταξε προς το μέρος μου σα να προσπαθούσε να πάρει την άδειά μου για να χορέψει με τους νεαρούς. Και πράγματι εγώ της έγνεψα θετικά κι αυτή τότε έγινε πιο ζωηρή και θερμή απέναντί τους. Τράβηξε και τους δυο από τα χέρια και άρχισαν να χορεύουν πιο έντονα.

Σε κάποια στιγμή κατέβηκαν από την πίστα και ήρθαν και οι τρεις στο τραπέζι. Εκεί συστηθήκαμε και τα παιδιά κάθισαν μαζί μας. Ήταν ο Δημήτρης και ο Πάνος, που δεν ήταν τελείως άγνωστοι στη γυναίκα μου, αλλά γνωστοί της από συναλλαγές στη δουλειά της. Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό από την αρχή στο τραπέζι και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε θερμό. Κουβεντιάζαμε για διάφορα θέματα, πίναμε, ενώ παρατήρησα ότι και τα δυο παιδιά δεν έλεγαν να πάρουν τα μάτια τους από το σώμα της «Ν». Τα μάτια τους ήταν συνεχώς καρφωμένα πάνω στα προκλητικά βυζιά της γυναίκας μου, ενώ με πονηρές και λάγνες ματιές ‘’έκοβαν’’ ολόκληρο το σώμα της.

Σε κάποια στιγμή η «Ν» σηκώθηκε και πήγε προς την τουαλέτα και από μακριά μου έκανε νεύμα να την ακολουθήσω. Πράγματι την ακολούθησα και κάναμε οι δυο μας μια μικρή συζήτηση. Μου είπε ότι οι νεαροί είναι η ευκαιρία που ψάχναμε και ότι είναι εχέμυθα και σοβαρά παιδιά, απ’ όσο τα ήξερε. Εγώ συμφώνησα μαζί της και μου είπε ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει και οι δυο να φτιάξουμε κλίμα έτσι ώστε οι νεαροί να έρθουν στο δωμάτιό μας. Πρέπει και οι δυο να είμαστε να είμαστε πολύ θερμοί μαζί τους. Εγώ ήδη είχα ανάψει με αυτά που συζητήσαμε και της είπα ότι θα πρέπει να τους δώσει αρκετό θάρρος όταν θα γυρίσουμε στο τραπέζι. Και πράγματι έτσι έγινε όταν γυρίσαμε στο τραπέζι.

Εκεί η «Ν» ξεκίνησε πρώτη. Σε κάποια στιγμή η γυναίκα μου άρχισε να χαϊδεύει το πόδι του Δημήτρη και το έκανε πολύ γλυκά για να του δείξει τις διαθέσεις της και το ίδιο έκανε μετά από λίγο με το χέρι του Πάνου. Εγώ της χαμογελούσα με τρόπο σαν να την προέτρεπα να συνεχίσει αυτό που έκανε. Αυτό έγινε αντιληπτό και από τους φίλους μας, οι οποίοι άνετα πια άπλωσαν τα χέρια τους πάνω στο σώμα της «Ν» και άρχισαν να την χαϊδεύουν απαλά πότε στην πλάτη και πότε στα μπούτια. Σε κάποια στιγμή εγώ έριξα την ιδέα.

-    «Δεν πάμε παιδιά από το δωμάτιο για έναν καφέ;»

-    «Κι εμένα θα μου άρεσε πολύ να σας περιποιηθώ» συμπλήρωσε η «Ν».

Τα παιδιά κατάλαβαν ότι η διάθεσή μας ήταν ειλικρινής. Ο Δημήτρης μας απάντησε ευγενικά:

-    «Αν δεν σας είναι βάρος δε θα λέγαμε όχι».

Η «Ν» του απάντησε ότι μας είναι χαρά και τότε όλοι και ξεκινήσαμε για το δωμάτιο. Φτάσαμε μετά από ένα τέταρτο με το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει τα παιδιά και μπήκαμε μέσα ενώ το κλίμα ήταν πολύ θερμό μεταξύ μας. Ενώ ξεκλείδωνα την πόρτα, η «Ν» μου έδωσε μερικά παθιασμένα φιλιά στο στόμα μπροστά στους νεαρούς αλλά δεν παρέλειψε να χαϊδέψει τρυφερά τον Δημήτρη στην πλάτη και τον Πάνο στον αυχένα. Μπήκαμε στο δωμάτιο και τα παιδιά κάθισαν στο μικρό καναπεδάκι που υπήρχε απέναντι από το κρεβάτι μας, ενώ η «Ν» στάθηκε απέναντί τους αφήνοντας τα μπούτια της ανοιχτά και το διάφανο κιλοτάκι, που φορούσε, στη θέα των δυο επισκεπτών μας. Ήταν φανερό από το ύφος τους ότι το θέαμα το παρατήρησαν από την πρώτη στιγμή και οι δυο κι αυτό άναψε ακόμα περισσότερο το κλίμα. Εγώ κάθισα δίπλα της και την χάιδευα στην πλάτη και στην κοιλιά. Η «Ν» τότε ρώτησε:

-    «Τι θέλετε από καφέ;»

Τότε εγώ της απάντησα:

-    «Τον καφέ μπορούμε να τον πιούμε αργότερα αγάπη μου. Τώρα νομίζω ότι έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε και γι’ αυτό καλέσαμε τους φίλους μας στο δωμάτιο».

Λέγοντας της αυτά, την φίλησα παθιασμένα στο στόμα και της χάιδεψα τα βυζιά. Οι ρώγες της είχαν γίνει σαν καρφιά και οι αναστεναγμοί της ήταν πολύ δυνατοί. Τα παιδιά είχαν κι αυτά ανάψει. Σηκώθηκαν από το καναπεδάκι και ήρθαν δίπλα μας. Άρχισαν κι αυτά να χαϊδεύουν την «Ν» και να τη φιλούν στο στόμα. Ο Πάνος τη φιλούσε παθιασμένα στα χείλη και οι γλώσσες τους δένονταν η μια με την άλλη ενώ ο Δημήτρης την φιλούσε στο λαιμό και της χάιδευε τα βυζιά. Εγώ είχα τραβηχτεί λίγο πιο πέρα και παρακολουθούσα το παιχνίδι της γυναίκας μου με τους νεαρούς. Ξέροντας μάλιστα τα βίτσια της γυναίκας μου άρχισα να τους προτρέπω να προχωρήσουν.  Έλεγα στον Πάνο να συνεχίσει να την φιλάει παθιασμένα που φαινόταν ότι άρεσε πολύ της «Ν» και είπα στον Δημήτρη να της χαϊδέψει τον κώλο. Εγώ είχα πάει από μπροστά της και της έβγαλα τη φούστα.

Η «Ν» είχε μείνει με το μαύρο διάφανο στρινγκ κιλοτάκι, ενώ το χέρι του Δημήτρη έπαιζε με το προκλητικό κωλαράκι της. Εγώ από μπροστά είχα παραμερίσει το κιλοτάκι της και είχα χώσει τη γλώσσα μου μέσα στο μουνί της. Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά. Τα παιδιά σε κλάσματα δευτερολέπτου έβγαλαν τα ρούχα τους και έμειναν εντελώς γυμνά. Το ίδιο έγινε και μ’ εμένα. Η «Ν» έβγαλε το πουκάμισο και το σουτιέν της και μας φανέρωσε τις ωραίες βυζάρες της. Αμέσως οι ρώγες της βρέθηκαν μέσα στο στόμα του Πάνου που τις έπαιξε για πολλή ώρα, ενώ ο Δημήτρης έπαιζε με τη γλώσσα του την κωλοτρυπίδα της κι εγώ με τη δική μου το μουνί της. Σε μια στιγμή της κατεβάσαμε με τον Δημήτρη το κιλοτάκι και την αφήσαμε εντελώς γυμνή.

Ήταν πια η σειρά της «Ν» να ασχοληθεί μ’ εμάς. Πρώτα ανέλαβε τους πούτσους των νεαρών. Εγώ κάθισα στο καναπεδάκι και παρακολουθούσα την όλη φάση παίζοντας τον δικό μου. Η «Ν» είχε γονατίσει μπροστά τους και κρατώντας τους πούτσους τους στα χέρια της, τους έγλειφε πότε τον έναν και πότε τον άλλο. Παράλληλα τους έπαιζε με τα χέρια της και τους έκανε να βγάζουν ηδονικές κραυγές. Στη συνέχεια άρχισε να τους τσιμπουκώνει άγρια πότε τον ένα και πότε τον άλλο. Εγώ συνέχισα να παρακολουθώ καυλωμένος από τον καναπέ και σε κάποια στιγμή πλησίασα και της πρότεινα και τον δικό μου πούτσο. Τον πήρε με πάθος στο στόμα της και με ξεθέωσε, μέχρι που λίγο έλειψε να χύσω. Στη συνέχεια ο Πάνος ξάπλωσε στο κρεβάτι και ζήτησε από τη «Ν» να καβαλήσει τον καυλωμένο και μεγάλο πούτσο του, πράγμα που η γυναίκα μου έκανε γρήγορα και με πολύ ευχαρίστηση. Αμέσως έτρεξε, καβάλησε τον πούτσο του και άρχισε να χορεύει πάνω του με πάθος. Βογκούσε ασταμάτητα και το ίδιο έκανε κι αυτός.

Εγώ και ο Δημήτρης παρακολουθήσαμε τη φάση για κάποιο διάστημα και μετά προχωρήσαμε για να πάρουμε κι εμείς μέρος στο γαμήσι. Ο Δημήτρης ασχολήθηκε με την κωλοτρυπίδα της κι εγώ της τον έδωσα και πάλι τσιμπούκι. Αυτή τον πήρε με ευχαρίστηση και σε κλάσματα δευτερολέπτου ο πούτσος μου χάθηκε μέσα στο στόμα της. Μου τον πήρε με μεγάλο πάθος και με ανέβασε στα ψηλότερα σημεία της ηδονής. Παράλληλα είδα τον πούτσο του Δημήτρη να χάνεται μέσα στην κωλοτρυπίδα της και να τη γαμάνε και οι δυο με πρωτόγνωρο πάθος. Το σώμα της τραντάζονταν ολόκληρο από το γαμήσι που της έκαναν οι δυο άντρες. Παρά την πρωτόγνωρη ηδονή που ένιωθε, δεν σταμάτησε καθόλου να με τσιμπουκώνει και μάλιστα να το κάνει με πάθος.

Το γαμήσι της γυναίκας μου κράτησε πολλή ώρα και είχε στην κυριολεξία ξεπατωθεί. Τα βογκητά της ακούγονταν σε όλο το δωμάτιο και πρώτη φορά την έβλεπα σε τόσο έξαλλη κατάσταση. Τους φώναζε ότι την ξέσκιζαν αλλά αυτοί δεν έλεγαν να σταματήσουν με τίποτα. Συνέχιζαν να τη γαμάνε αλύπητα, σαν να τη μαχαιρώνουν και πραγματικά η μουνάρα της και ο κώλος της είχαν πάρει φωτιά. Πρώτη φορά έκανε τόσο σκληρό γαμήσι και πραγματικά έδειχνε να το απολαμβάνει. Οι δυο πούτσες που έμπαιναν μέσα της ταυτόχρονα τη συντάραζαν ολόκληρη κι αυτό φαινόταν στα μάτια της που ήταν σαν να πετάγονταν έξω και από την έκφραση του προσώπου της. Ήταν σε μόνιμη κατάσταση έκστασης, γεμάτη από την ικανοποίηση της ηδονής και την έκπληξη για τη δύναμη αυτών που τη γαμούσαν και από τις δυο τρύπες.

Αυτού του είδους το γαμήσι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που η «Ν» αλλά και οι υπόλοιποι δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τις κραυγές μας. Είχε έρθει η ώρα να χύσουμε και πρώτα απ’ όλα η δικιά μου. Χωρίς να θέλω να συγκρατηθώ πολύ, γέμισα το στόμα και το πρόσωπο της γυναίκας μου με τα χύσια μου. Στην κυριολεξία την έλουσα. Τα πρώτα πετάχτηκαν μέσα στο στόμα της καθώς ο πούτσος μου δεν είχε προλάβει να βγει απ’ αυτό και στη συνέχεια εκσφενδονίστηκαν κατευθείαν στο πρόσωπο και άρχισαν να ρέουν προς το σαγόνι της. Καθώς συνέχισα να χύνω, μια από τις επόμενες δόσεις την πήρε στο ένα μάτι και της το γέμισε με χύσια ενώ μερικά πετάχτηκαν πάνω στα μαλλιά της. Η «Ν» δεν έδειξε καθόλου να δυσαρεστείται από το πως είχε γίνει το πρόσωπο της και η ηδονή που της είχε προσφέρει το δυνατό γαμήσι την είχε κάνει να δέχεται τα πάντα.

Αφού τελείωσα το χύσιμο, μου πήρε και πάλι τον πούτσο μου στο στόμα της και τον έγλειψε με τέτοια διάθεση σα να ήθελε να τον φάει. Εγώ βέβαια είχα τελειώσει και το μόνο που μου έμενε πλέον ήταν να καθίσω στον καναπέ και να παρακολουθήσω και το χύσιμο και των άλλων δυο γαμιάδων της γυναίκας μου. Δίπλα μου, καθώς τελείωνα, ήταν ο Πάνος με τον πούτσο του καυλωμένο που τον έπαιζε με το χέρι του καθώς περίμενε τη σειρά του. Όταν εγώ τελείωσα πήγε και στάθηκε μπροστά στο χυμένο πρόσωπο της γυναίκας μου χωρίς να πει λέξη. Άρχισε να μαλακίζεται με μανία μπροστά της και πριν η «Ν» προλάβει να του τον πιάσει με το χέρι της, τα χύσια του άρχισαν να εκσφενδονίζονται σε όλο της το πρόσωπο, γεμίζοντας της τα χείλη και τα σαγόνια. Μερικά είχαν φτάσει μέχρι τα μαλλιά της, ενώ τα δικά μου που είχαν χυθεί προηγούμενα έτρεχαν τώρα στο λαιμό της και πάνω στα βυζιά της.

Το θέαμα ήταν πολύ καυλωτικό, καθώς είχαν γεμίσει και οι ρώγες της. Η τελευταία δόση από τα χύσια του Πάνου την πήρε περισσότερο στα μαλλιά και στο δεξί αφτί. Τελευταίος έχυσε πάνω στην «Ν» ο Δημήτρης. Ήταν σαν να χύνει ποτάμι. Το πρόσωπό της είχε γεμίσει εντελώς και συνέχεια έρρεαν προς το λαιμό και στο στήθος της. Μην έχοντας που αλλού να χύσει, άρχισε να την χύνει πάνω στα μαλλιά και πρώτη φορά είδα τη γυναίκα μου έτσι. Είχα καυλώσει φοβερά με το θέαμα. Το πρόσωπό της, τα μαλλιά της, τ’ αφτιά, ο λαιμός και τα βυζιά ήταν στην κυριολεξία γεμάτα από χύσια. Αυτό δεν την ενόχλησε καθόλου, όπως σας είπα και πιο πάνω, και συνέχισε να παίζει με του πούτσους των παιδιών που είχε κοντά της σα να ήταν το πολυτιμότερο πράγμα που είχε εκείνη τη στιγμή.

Πλησίασα κι εγώ στην παρέα και το ίδιο έκανε και με τον δικό μου. Μάλιστα θεώρησα την όλη φάση πολύ ωραία καθώς αυτό το γλείψιμο μας ξεκούραζε και νομίζω ότι το ίδιο συνέβαινε και με τα δυο άλλα παιδιά. Μετά η «Ν» μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί και εμείς με τα παιδιά ανάψαμε τσιγάρο. Εγώ ρώτησα αν τους είχε ξανατύχει τέτοια φάση και γενικά πως τους φάνηκε. Ο Πάνος μου είπε ότι περιστασιακά του είχε τύχει κάτι ανάλογο όταν υπηρετούσε στο στρατό, δηλαδή πριν από τρία με τέσσερα χρόνια, ενώ ο Δημήτρης είπε ότι την τελευταία χρονιά βρισκόταν σταθερά μ’ ένα παντρεμένο ζευγάρι. Εγώ τους ζήτησα να μου πουν τις ιστορίες τους αλλά ξαφνικά ακούστηκε από το μπάνιο η φωνή της γυναίκας μου που είπε:

-    «Όχι τώρα παιδιά, θέλω να είμαι κι εγώ ν’ ακούσω…»

-    «Θα σε περιμένουμε αγάπη μου…» της απάντησα και πήγα να ετοιμάσω ποτά για τα παιδιά προκειμένου να φτιάξουμε ακόμα καλύτερα την ατμόσφαιρα της παρέας.

Η «Ν» τελείωσε σχετικά γρήγορα από το μπάνιο και μπαίνοντας στο δωμάτιο πήγε στα πράγματά μας και φόρεσε μπροστά μας ένα καινούριο στρινγκάκι απ’ αυτά τα πολύ πρόστυχα που είχε αγοράσει για το ταξίδι στη Σαντορίνη. Ήρθε στη συνέχεια και κάθισε δίπλα μου αγκαλιάζοντας με και είπε με πολύ ναζιάρικο ύφος στα παιδιά:

-    «Θα ήθελα ν’ ακούσω με πολύ ενδιαφέρον τις ιστορίες σας…»

Πραγματικά ήταν κάτι που μας καύλωνε πολύ και τους δυο. Να ακούμε δηλαδή ιστορίες με παρτούζες και τρίγωνα άλλων. Τρελαινόμαστε να διαβάζουμε τέτοιες ιστορίες στο διαδίκτυο, πόσο μάλλον όταν μας τις διηγούνται ζωντανά φίλοι μας που έχουν κάνει ανάλογα πράγματα. Ήταν φαίνεται μια χρόνια κατά πιεσμένη επιθυμία που τώρα βρήκε την ευκαιρία να γίνει πραγματικότητα.

Στην αρχή τους μιλήσαμε εμείς σαν ζευγάρι, τους είπαμε για τις φαντασιώσεις μας και τις επιθυμίες μας αλλά και την ατυχία που είχαμε μέχρι τότε να μην μπορέσουμε να κάνουμε κάτι σταθερό σ’ αυτό τον τομέα που το θέλαμε πολύ και οι δυο μας. Στη συνέχεια η «Ν» τους είπε για το τρίγωνο που έκανε με τη φίλη της και το γκόμενο της πριν έρθουμε στη Σαντορίνη και ότι η περιπέτεια που είχαμε μαζί τους ήταν η δεύτερή μας εμπειρία και η πιο συναρπαστική. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πάνος και μας διηγήθηκε την περιπέτεια του από το στρατό…


Σημ.: το πρώτο μέρος της ιστορίας είναι στην κατηγορία: Αμφισεξουαλικές.

(Copyright protected OW ref: 35241)