Η επανασύνδεση με την Σέρβα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια ξαφνική επίσκεψη μιας Σέρβας κατάκτησης θα κάνει τον φίλο μας να βιώσει μια απίθανη σεξουαλική εμπειρία.

Η ιστορία:

Καλοκαίρι 2010…
Είχαν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία συνεύρεση με την Τάνια από το Βελιγράδι. Η απόσταση μας είχε κάνει να χαθούμε. Μιλάγαμε βέβαια συχνά πυκνά από το ίντερνετ. Ήταν Ιούλιος μήνας κι εγώ βρισκόμουν για ολιγοήμερες διακοπές στην Εύβοια. Τσεκάρω ένα πρωινό το μέιλ μου και τι να δω; Η Τάνια μου είχε στείλει μήνυμα το περασμένο βράδυ ότι έρχεται Ελλάδα διακοπές με τις φίλες της. Θα έφτανε με την πρωινή πτήση στην Αθήνα, το επόμενο πρωί, και θα είχε τρεις ώρες καιρό για να βρεθούμε ώσπου να φύγει με το πλοίο για Πάρο.

Δεν έχασα χρόνο και της έστειλα αμέσως μήνυμα, «Θα σε περιμένω στο αεροδρόμιο στις 12:00». Έπρεπε όλα να γίνουν ταχύτατα. Η Τάνια έφτανε στις 12:00 στην Αθήνα, οπότε γύρω στις 12:30 θα ήμασταν στο αμάξι με κατεύθυνση τον Πειραιά. Το ξενοδοχείο που βρήκα ήταν στο Νέο Φάληρο, κοντά στο λιμάνι δηλαδή, ενώ το πλοίο έφευγε στις 16:00.

Το βράδυ της 15ης Ιουλίου πέρασε δύσκολα καθώς σκεφτόμουν συνέχεια τη συνάντηση μας... Έφτασε επιτέλους το πρωινό της επόμενης μέρας. Ξεκίνησα φουριόζος για το αεροδρόμιο οπότε και έφτασα στην ώρα μου. Περιμένω στο χώρο αφίξεων την Τάνια, οπότε σε μια στιγμή βλέπω μια ξανθά θεά, μαυρισμένη απ’ τον ήλιο να μου λέει με σπαστά Ελληνικά:

-    «Ει! Τι κάνεις μωρό μου;»

Έπαθα πλάκα απ’ το θέαμα και αμέσως την φίλησα με πάθος. Χωρίς χάσιμο χρόνου μπήκαμε στο αμάξι και γρήγορα φύγαμε για το Φάληρο. Εκείνη, μη χάνοντας χρόνο μου έβγαλε το σορτς ενώ οδηγούσα και μου πήρε μια απίστευτη πίπα. Είχα παραλύσει ολόκληρος, με δυσκολία οδηγούσα. Σε τρία λεπτά έχυσα μες στο στόμα της κι εκείνη κατάπιε όλο το σπέρμα μου, λέγοντας μου:

-    «Και ακόμη δεν είδες τίποτα!»

Γύρω στις 13:15 και μετά από έναν αγώνα δρόμου, ήμασταν μέσα στο δωμάτιο μόνοι... Η Τάνια μπήκε για ένα μπάνιο κι εγώ περίμενα στο κρεβάτι ξαπλωμένος. Σε λίγα λεπτά βγήκε και έκλεισε τα φώτα. Με έγδυσε και μου έβαλε το χέρι μου μέσα στο μουνί της. Ήταν φρεσκοξυρισμένο και μούσκεμα. Καύλωσα τρελά και πήγα να τη γλείψω, εκείνη όμως με έσπρωξε βίαια κάτω στο κρεβάτι λέγοντας μου να περιμένω. Τότε έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου για να με καυλώσει παραπάνω.

Μετά άρπαξε το προφυλακτικό και μου το έβαλε κάνοντας απίστευτη πίπα και έκατσε πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου. Ήταν καλύτερη από ποτέ, με σώμα μοντέλου και χοροπήδαγε πάνω κάτω. Η Τάνια εντωμεταξύ δύσκολα τελείωνε πάνω στο σεξ. Αυτή τη φορά όμως, ενώ τη γάμαγα, φρόντιζα να της τρίβω την κλειτορίδα της. Εκείνη άρχισε να καυλώνει επικίνδυνα ώσπου λίγα λεπτά μετά…

-    «Ναι! Αααααααα! Μωρό μου!!!»

Είχε τελειώσει επιτέλους, όχι μόνη της όπως πάντα, αλλά χάρη σε μένα. Αμέσως μετά μου ζήτησε να την πάρω απ’ τον κώλο. Ευτυχώς είχα αγοράσει ειδικό λιπαντικό. Της το έβαλα στην σούφρα της και μπήκα εύκολα μέσα. Την είχα στα τέσσερα στημένη και την πήδαγα ασύστολα. Εκείνη το απολάμβανε και έσπρωχνε μπρος - πίσω την κωλάρα της, ώσπου κι εγώ έχυσα μέσα της. Ξαπλωμένοι κι αγκαλιασμένοι κοιτάμε μετά από λίγα λεπτά το ρολόι… ήταν 15:30 η ώρα, το πλοίο έφευγε σε 30 λεπτά...

Το τι ακολούθησε δε λέγεται! Ένας απίστευτος αγώνας δρόμου για να φτάσουμε στο λιμάνι. Τελικά η Τάνια μπήκε στο πλοίο ενώ ετοιμαζόταν αυτό να σηκώσει την μπουκαπόρτα του. Ανακουφισμένος που πρόλαβε το πλοίο μα και στεναχωρημένος, την αποχαιρέτησα. Από τότε δεν τα ξανάπαμε. Η Τάνια απ’ ότι έμαθα είναι έγκυος και ετοιμάζεται να παντρευτεί...

(Copyright protected OW ref: 34364)