Παιχνίδια στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το καλοκαίρι όταν πηγαίνουμε στην θάλασσα μου αρέσει η γυναίκα μου να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη και να την παίρνουνε μάτι. Βέβαια και ντυμένη τραβάει τα βλέμματα με τους μεγάλους βυζαρους μπορείτε όμως να φανταστείτε στην θάλασσα τι γίνεται με τα βυζιά να κρέμονται ελεύθερα και τα αχόρταγα βλέμματα να την κοιτάζουν. Βλέπω διάφορους τύπους να καρφώνονται στις βυζάρες της και μου σηκώνεται.
Όταν μπαίνουμε στο νερό την βάζω να μου τραβάει μαλακία λέγοντας της πόσο με καυλώνει που δείχνει τα βυζιά της στους άντρες γύρω μας. Φαντάσου της λέω πόσοι θα θέλανε να χουφτώσουν τέτοια βυζόμπαλα και μετά να βάλουν την καυλωμένη ψωλή τους ανάμεσα και να σε χύσουν. Μόλις τα έλεγα αυτά δεν άντεχα και πολύ και έχυνα μέσα στο χέρι της στο νερό. Όταν επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο είχα τέτοια καύλα που δεν μπορούσα να κρατηθώ και μόνο την τρομπάριζα ενώ πηδιόμαστε σαν ζώα. Επειδή μας αρέσει και ο γυμνισμός πηγαίνουμε σε παραλίες γυμνιστών η σε απόμερα μέρη που έρχονται και αρκετοί ματακηδες.
Μια φορά ένας τύπος είχε απλώσει την πετσέτα του περίπου δέκα μέτρα απέναντι μας. Είχε καθίσει με τρόπο ώστε ανοίγοντας τα πόδια του να φαίνεται καθαρά η ψωλη του. Τον είδαμε με την γυναίκα μου και σκεφτήκαμε να παίξουμε λίγο. Άρχισα να της βάζω αντηλιακό στα βυζιά ανάμεσα στα μπούτια με τρόπο ώστε να την χαϊδεύω παρά να την αλείφω. Πίσω από τα μαύρα γυαλιά του ο άγνωστος ήταν φανερό ότι δεν ξεκολλούσε τα μάτια του από το γυμνό κορμί της και πρέπει να είχε καυλωσει γιατί μισοκρυβε το καυλι του με το χέρι του.
Το είπα στην γυναίκα μου και εκείνη το μόνο που έκανε ήταν να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα μπούτια της προς το μέρος του. Άρχισα να την χαϊδεύω εσωτερικά στους μηρούς και με τα δάχτυλα να τρίβω το καυτό μουνί της. Αυτός φανερά πια αρχισε να χαϊδεύει την πουτσα του επιδεικτικά μπροστά μας. Εγώ άρχισα να καυλωνω από την φάση και η γυναίκα μου το κατάλαβε. Έπιασε τον πουτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει. Ο άγνωστος είδε τι συνεβαινε και άρχισε να μαλακιζεται πλέον φανερά, κοιτάζοντας προς το μέρος μας. Η γυναίκα μου καυλωμενη κι αυτή συνέχιζε να με μαλακιζει πιο έντονα ενώ εγώ της έτριβα την κλειτορίδα και της έβαζα κάθε τόσο δυο δάχτυλα μέσα. Ενώ τον έβλεπα να την παίζει σκέφτηκα να τον φωνάξω να έρθει δίπλα μας να βάλω την πουτάνα να μας μαλακίζει παρέα και μετά να την χύσουμε και οι δύο. Αλλά μάλλον τελείωνε γιατί σε μια στιγμή τον είδα να τινάζετε αφήνοντας ένα βογκητό καυλας. Δεν άντεξα κι εγω αλλο με αποτέλεσμα να χύσω στο χέρι της.  Έριξα μια τελευταία ματιά στην άγνωστο άντρα που είχε σηκωθεί και περπατούσε προς το μέρος μας περνώντας ακριβώς μπροστά μας αλληλοκοιταχτήκαμε πίσω από τα μαύρα γυαλιά μας, άφησε ένα χαμόγελο και αποχώρησε. Η επιστροφή στο ξενοδοχείο δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς συνέχεια.
-Είδες μωρό μου ο τύπος πως την έπαιζε, τη ρώτησα
-Η αλήθεια είναι ότι και μένα με καυλωσε η εικόνα
-Δηλαδή αν τον φωνάζαμε να ερχότανε τι θα έλεγες
-Θέλεις να σου δείξω τι θα έκανα
Έβγαλε την γλώσσα και άρχισε να μου γλύφει την ψωλή από πάνω μέχρι κάτω.
-Μμμμμ...έτσι θα τον έγλυφα
-Θα ήθελα να σε έβλεπα να τον ρουφάς πουτανα
-Σου αρέσει καύλα μου....
-Συνέχισε γαμιολα με τρελαίνεις....
-Μμμμ....θα σε φάω ψωλαρα μου...θα σε στεγνώσω..
-Θέλω να σε βλέπω να παίρνεις πίπες και να σε χύνουνε πουτανα
-Σε καυλωνει καυλιαρη άντρα...να παίρνω τσιμπούκι σε ξένους...
-Ναι γαμιολα....ναι...πουτανα....
Την άρπαξα από τα μαλλιά και άρχισα να την γαμαω με δύναμη στο στόμα. Ο πουτσος μου γέμιζε το στόμα της και χτύπαγε στο λαρύγγι της. Το μόνο που ήθελα εκείνη την στιγμή ήτανε να της χώσω και τ’ αρχιδια μου μέσα και να την χύσω.
-Παρτον βαθειά πουτανα...σου στέλνω τα χυσια μου...πόρνη...σε χύνω καριολα.....ρούφα τα χυσια μου....παρτααααααααα!
Φίλοι κάπως έτσι το κάνουμε και μας αρέσει
Άκης

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")