Η Δασκάλα της ηδονής (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Σήμερα η Λίνα έχει μια τιμωρία για τον φίλο μας και θα τον ξαφνιάσει με ένα ακόμη μάθημα ηδονής…

Η ιστορία:

Περίληψη προηγούμενου επεισοδίου: Η Λίνα έχει αποφασίσει να μετατραπεί σε Δασκάλα της ηδονής προσφέροντας στον φίλο μας, όλο και πιο καυτές στιγμές.

Η Λίνα όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Η μάλλον για να το πω πιο σωστά μόλις είχε αρχίσει να με μαθαίνει τι σημαίνει υπέρτατη ηδονή. Σηκώθηκε λοιπόν, πλησίασε το πρόσωπο της στο δικό μου και χαμογελώντας πονηρά μου είπε να της έχω εμπιστοσύνη. Έδεσε τα μάτια μου με το φουλάρι της ενώ ένιωθα την καυτή υγρή γλωσσίτσα της να κυλιέται από το λαιμό μου προς τα κάτω κάνοντάς με να ανατριχιάζω πάλι από ηδονή.

Τινάχτηκα ολόκληρος όταν ένιωσα να μου δαγκώνει τις ρώγες μου.. αλλά εκείνη συνέχισε ατάραχη να χαϊδεύει το κορμί μου με τη γλωσσίτσα της, μέχρι που την ένιωσα να αγγίζει απαλά τον πούτσο μου. Μιας και μόλις είχα χύσει, δεν ήμουν ακόμη πολύ καυλωμένος. Αυτό όμως δεν φάνηκε να την απογοητεύει καθόλου. Ξαφνικά ένιωσα τα δάχτυλά της να τσιμπάνε τις ρώγες μου με δύναμη, προκαλώντας μου αρκετό πόνο αλλά και απέραντη καύλα. Ο πούτσος μου τινάχτηκε και φούσκωσε και η Λίνα τον πήρε αμέσως όλο στο στόμα της βογκώντας από ηδονή.

-    «Α, ώστε σε καυλώνεις να σου τσιμπάω τις ρώγες σου μωρό μου;», μου είπε, δίνοντάς τους άλλη μια ακόμα πιο δυνατή τσιμπιά.

Δεν είχε κανένα νόημα να απαντήσω, αφού ο πούτσος μου σπαρταρούσε καυλωμένος μέσα στο στόμα της, αποκαλύπτοντας το τι ακριβώς ένιωθα.

-    «Ξέρεις τι ανακάλυψα;», μου λέει η Λίνα. «Ότι μαζί σου μου αρέσει πολύ να σε χρησιμοποιώ για να καυλώνω εγώ..»

-    «Μμμμμμμ…» βόγκηξα καθώς τσιμπούσε για άλλη μια φορά τις καυλωμένες ρώγες μου.

-    «Και ξέρεις κάτι μωρό μου;» μου είπε. «Δεν θα ξαναχύσεις χωρίς την άδειά μου. Θα μείνεις έτσι καυλωμένος, για να με θέλεις συνέχεια…» συμπλήρωσε.

Σηκώθηκε και κάθισε πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου με τέτοιο τρόπο, ώστε απλά να αγγίζει ο πούτσος τα υγρά μουνόχειλα της, ενώ με φιλούσε παθιασμένα στο στόμα. Έτριβε το υγρό της μουνάκι πάνω στον πούτσο μου, κάνοντας με να την ικετεύω να τον πάρει όλο μέσα της…

-    «Μπα, έχουμε και απαιτήσεις;» είπε δίνοντας μερικές ακόμα πιο δυνατές τσιμπιές στις ρώγες μου. «Το βράδυ που θα τις νιώθεις ευαίσθητες τις ρώγες σου μωρό μου, θα καυλώνεις και θα με σκέφτεσαι!» μου είπε. «Αλλά μην τολμήσεις να αγγίξεις τον πούτσο σου! Μόνο θα με ονειρεύεσαι...»

Ταυτόχρονα, έφερε το ένα χέρι της πίσω από την πλάτη της, αρχίζοντας να χαϊδεύει απαλά και να ζουλάει τις μπαλίτσες μου, κάνοντάς με να λιώνω από καύλα. Ένιωθα τον καυλωμένο πούτσο μου να τρίβεται στα υγρά μουνόχειλα της. Τα καυτά της χύσια να τρέχουν πάνω του. Την γλώσσα της να βυθίζεται μέσα στο στόμα μου, ενώ τώρα το ένα της δάχτυλο είχε βυθιστεί μέσα στην τρυπούλα μου και το άλλο της χέρι τσιμπούσε με απίστευτη βία τις καυλωμένες ρώγες μου. Ζαλιζόμουν από ηδονή… την ικέτευα να με αφήσει να μπω βαθιά μέσα της... ήθελα τόσο πολύ να την νιώσω… να της κάνω έρωτα…

-    «Πόσο πολύ με θέλεις καύλα μου;», με ρώτησε.

Ενώ ταυτόχρονα με μια απότομη κίνησή της έπαιρνε όλο τον καυλωμένο πούτσο μου μέσα της. Βογκούσα από την απέραντη ηδονή που μου χάριζε. Αν και ήμουν ακόμα δεμένος με τις χειροπέδες, προσπαθούσα κουνώντας την λεκάνη μου να της προσφέρω ακόμη περισσότερη καύλα… ξέροντας ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να ξανακερδίσω τον έλεγχο.

Μάταια όμως… η Λίνα ήταν αποφασισμένη σήμερα να συνεχίσει το παιχνίδι με τους δικούς της όρους. Σηκώθηκε απότομα και με άφησε να σπαρταράω καυλωμένος. Πήρε απαλά τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον γλείφει πολύ προσεκτικά για να μην χύσω, λέγοντας μου πόσο όμορφα νιώθει που γεύεται τα υγρά της δικής της ηδονής.

-    «Αλήθεια πόσο πολύ θα ήθελες να γευτείς κι εσύ τα χύσια μου καύλα μου;», με ρώτησε.

-    «Όσο τίποτα άλλο στον κόσμο!» της απάντησα ζαλισμένος από την απέραντη καύλα μου

-    «Πολύ ωραία λοιπόν, αφού το θέλεις όσο τίποτα άλλο, αυτό θα είναι το δώρο σου για σήμερα!» μου είπε.

Και με μια περίτεχνη κίνηση τύλιξε τα πόδια της στο λαιμό μου κολλώντας το υγρό της μουνάκι στα χείλια μου… Άρχισε να κουνιέται αργά - αργά στην αρχή και ύστερα πιο γρήγορα σαν να είχε τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Τα υγρά της έτρεχαν ποτάμι στην γλώσσα μου, που βυθιζόταν μέσα της, προσφέροντας της την ηδονή που τόσο είχε ανάγκη. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα μόνο λεπτά μέχρι να την ακούσω να βογκάει από καύλα.

-    «Χύνω μωρό μου... Χύνω! Ααααααχχχχχ…» την άκουσα να λέει καθώς ποτάμια τα υγρά της έτρεχαν στο στόμα μου.

Αφού κάθισε για λίγο ακίνητη, σηκώθηκε, ντύθηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα και πετώντας μου τα κλειδιά για τις χειροπέδες, είπε:

-    «Κι όπως είπαμε καύλα μου… να θυμάσαι ότι από εδώ και πέρα θα σε χρησιμοποιώ για τη δική μου ηδονή. Και μην τολμήσεις να αγγίξεις τον πούτσο σου ξανά μέχρι να σου δώσω την άδεια. Κι αν είσαι καλό και υπάκουο παιδί, μπορεί να σε αφήσω να χύσεις ξανά σύντομα. Αλλιώς… θα δεις…»

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 33621)