Η Δασκάλα της ηδονής (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Στη Θεσσαλονίκη για δουλειές βρίσκεται ο φίλος μας όταν θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στο δωμάτιο του από μια καυτή συνάδελφο. Γρήγορα και οι δύο θα ανακαλύψουν ότι το πάθος είναι αμοιβαίο.

Η ιστορία:

Ήταν απόγευμα όταν μπήκαμε με την Λίνα στα δωμάτια μας στο ξενοδοχείο. Είχαμε φτάσει στην Θεσσαλονίκη για δουλειές μιας και είμαστε συνάδελφοι στην ίδια εταιρεία.

Αφού τακτοποίησα τα ρούχα μου, μπήκα για ένα μπανάκι και μετά ξάπλωσα στον καναπέ να ξεκουραστώ πίνοντας ένα ποτάκι με θέα τον Θερμαϊκό. Δεν πρόλαβα να πιω δεύτερη γουλιά και χτύπησε η πόρτα του δωματίου. Ανοίγοντας την, έμεινα άφωνος. Ήταν η Λίνα. Πανέμορφη! Φορούσε ψηλοτάκουνες μπότες, μίνι φούστα, μια πολύ εφαρμοστή μπλουζίτσα που άφηνε να διαφανούν τα υπέροχα στήθη της και ένα μεθυστικό άρωμα.

Με ρώτησε αν μπορεί να περάσει, πράγμα που μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ. Έτσι, κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι μου, με τα υπέροχα πόδια της σταυρωμένα, να αποκαλύπτουν τις καλλίγραμμες γάμπες της. Μου χαμογέλασε και μου είπε ότι αφού την δέχτηκα στο δωμάτιό μου, θα έπρεπε ήδη να την είχα ρωτήσει αν θέλει να πιει κάτι.

Τρέχοντας γρήγορα στο μπαρ, της πρόσφερα το αγαπημένο της ποτό (βότκα) και κάθισα απέναντι της μαγεμένος από την ομορφιά της. Η Λίνα με κοίταξε και χαμογέλασε, καθώς ήταν προφανές ότι δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της.

-    «Πόσο όμορφη με βρίσκεις;» με ρώτησε χωρίς δισταγμό.

Ταράχτηκα καθώς αιφνιδιάστηκα από την ερώτησή της.

-    «Πολύ!» της απάντησα. «Πάρα πολύ!»

Χαμογέλασε ξανά, εμφανώς ικανοποιημένη αυτή τη φορά. Ύστερα σηκώθηκε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ. Ακούμπησε το χέρι της στο δικό μου και άρχισε να το χαϊδεύει απαλά.

Έτρεμα. Εκείνη πήρε το χέρι μου με το δικό της και το ακούμπησε πάνω στα πόδια της, συνεχίζοντας να το χαϊδεύει. Άρχισα να καυλώνω, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Λίνα. Άνοιξε απαλά τα πόδια της οδηγώντας το χέρι μου όλο και πιο κοντά στο καυτό της μουνάκι. Τα μάτια της είχαν καρφωθεί πάνω στον καυλωμένο πούτσο μου που φούσκωνε μέσα από το παντελόνι μου.

-    «Θέλεις να κάνουμε έρωτα λοιπόν;» με ρώτησε.

-    «Σαν τρελός!» της απάντησα.

-    «Ναι αλλά τότε θα γίνει με τους όρους μου» είπε.

Άνοιξε διάπλατα τα πόδια της αποκαλύπτοντας το υγρό της μουνάκι. Δεν φορούσε τίποτα κάτω από τη φούστα της.

-    «Γλείψε με!» μου είπε. «Δείξε μου πόσο πολύ το θέλεις».

Γονάτισα και άρχισα να τρίβω απαλά την γλωσσίτσα μου πάνω στην κλειτορίδα της και στα υγρά μουνόχειλα της. Σύντομα άρπαξε το κεφάλι μου με τα χέρια της και το έσπρωξε προς το υπέροχο μουνάκι της. Τώρα τα υγρά της έτρεχαν ποτάμι στην γλώσσα μου, που βυθιζόταν μέσα της προσφέροντας της ατέλειωτη ηδονή. Βογκούσε όλο και πιο έντονα μέχρι που έφτασε σε έναν απίστευτο οργασμό πνίγοντας με, με τα καυτά της χύσια.

Σηκώθηκε και πήρε γρήγορα κάτι από την τσάντα της. Ήμουν τόσο καυλωμένος και ζαλισμένος που δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Έτσι όπως ήμουν γονατιστός, πέρασε τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου και τα έδεσε με χειροπέδες.

-    «Και τώρα η σειρά μου…» είπε. «Θα σου δείξω τη σημαίνει πραγματική ηδονή».

Με ξάπλωσε στον καναπέ και άρχισε να χαϊδεύει απαλά όλο το κορμί μου, ενώ η καυτή της γλωσσίτσα τριβόταν πάνω στο καυλωμένο πουτσοκέφαλο μου.

-    «Έλα μωρό μου, παρ’ τον στο στόμα σου!» της είπα. «Το θέλω τόσο πολύ!»

Αντί για απάντηση ένιωσα την καυτή της γλωσσίτσα να αφήνει τον πούτσο μου και να ρουφάει τις φουσκωμένες μπαλίτσες μου. Βογκούσα.

-    «Έλα καύλα μου. Θέλω τόσο πολύ να σε χύσω…» της είπα. «Κάτσε πάνω στον πούτσο μου να νιώσω το υγρό σου μουνάκι».

Καμία απάντηση. Μόνο που ένιωσα την υγρή της γλωσσίτσα να κυλιέται προς τα πίσω αγγίζοντας την τρυπούλα μου. Τινάχτηκα από την καύλα. Η Λίνα συνέχισε να στριφογυρίζει την γλωσσίτσα της στην τρυπούλα μου κάνοντας με να τρελαίνομαι όλο και πιο πολύ. Ταυτόχρονα έφερε το χέρι της στο στόμα μου, ζητώντας μου με τον τρόπο της να της γλείψω τα δάχτυλά της.

Πιπιλούσα τα δάχτυλά της ενώ εκείνη στριφογύριζε και προσπαθούσε να βυθίσει την γλωσσίτσα της στην τρυπούλα μου. Ήταν προφανές ότι το απολάμβανε και ότι είχε βάλει στόχο να μου προσφέρει την απόλυτη ηδονή. Όταν είδε ότι είχα φτάσει στα όρια της καύλας μου, πήρε το δάχτυλο της από το στόμα μου και απαλά απαλά άρχισε να το βυθίζει στην τρυπούλα μου. Ταυτόχρονα πήρε τον καυλωμένο πούτσο μου στο στόμα της και τον βύθισε βαθιά μέσα της.

Είχα χάσει τα λογικά μου και η έκρηξή μου δεν άργησε να έρθει. Τινάχτηκα ολόκληρος πλημμυρίζοντας το στόμα της Λίνας με το καυτό μου σπέρμα, ενώ εκείνη συνέχιζε να βυθίζει το δάχτυλο της στην τρυπούλα μου προκαλώντας μου σπασμούς ηδονής.


Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 32993)