Μία, σκλάβα για βραδινό μπάνιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Η Μία, ακολουθεί πιστά τις εντολές του Κυρίου της για να καταλήξει ξεσκισμένη σε ένα ερημικό μέρος…

Η ιστορία:

Δώσαμε ραντεβού σε ένα μπαρ. Μου ζήτησες να φορέσω σφιχτό μαύρο κορσέ, ζαρτιέρες, χωρίς εσώρουχο και ψηλά μαύρα τακούνια. Ένα μικρό μαύρο φουστάνι με βαθύ ντεκολτέ κάλυπτε με το ζόρι το στήθος μου και την άκρη της ζαρτιέρας, ενώ ανεμίζοντας μου προκαλούσε φοβερό ερεθισμό ανάμεσα στα πόδια.

Έφτασα στο ραντεβού και κάθισα σε ένα ψηλό σκαμπό στο μπαρ, όπως με είχες διατάξει. Πήρα ένα ποτό και περίμενα.. δέκα λεπτά, μισή ώρα, τρία τέταρτα. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ζεστή ανάσα πίσω μου. Ένα χέρι να κινείται γρήγορα ανάμεσα στα πόδια μου και ένα δάχτυλο να μπαίνει μέσα μου γρήγορα. Το ίδιο χέρι κινήθηκε βιαστικά ανάμεσα στα χείλια μου και μου άνοιξε ελαφρά το στόμα για να το ρουφήξω. Ο μπάρμαν με κοίταξε περίεργα, αλλά δεν έδωσα σημασία.

Το ίδιο χέρι έβγαλε το παγάκι από το ποτό που έπινα και το πέρασε στο λαιμό μου και τελικά στη ρώγα μου. Το άφησε εκεί να λιώσει, ενώ ο μπάρμαν εξακολουθούσε να κοιτάζει από τη γωνία μαγνητισμένος. Στο τέλος τα δυο σου δάχτυλα άνοιξαν το ντεκολτέ μου αποκαλύπτοντας τη ρώγα μου στον περίεργο ξένο που σχεδόν έπεσε από το σκαμπό του.

-    «Ήρθε ο Κύριος σου!», μου ψιθύρισες και μου έδωσες ένα μαύρο μαντίλι και τα κλειδιά ενός αυτοκινήτου. «Θα κατέβεις κάτω, θα κάτσεις στο μπροστινό κάθισμα και θα δέσεις τα μάτια σου. Μετά θα ανοίξεις τα πόδια σου σαν καλή πουτανίτσα και θα ανοίξεις το φουστάνι, ώστε να φαίνονται οι άκρες από τις ρώγες σου. Εκεί θα με περιμένεις. Κατάλαβες, σκλάβα;».

Υπάκουσα. Λίγα λεπτά μετά ήμουν στο αυτοκίνητο με δεμένα τα μάτια. Σε λίγο ήρθες κι εσύ.

-    «Κατέβασε το φουστάνι σου, δείξε τα στήθη σου σκλάβα!», μου είπες.

Άρχισες να μου τσιμπάς τις γυμνές ρώγες και σε κάθε φανάρι έτρεμα ότι κάποιος θα μας δει. Αργότερα κατάλαβα ότι βγήκαμε από την πόλη και πηγαίναμε σε πολύ ερημικούς δρόμους. Σε ένα φανάρι ένιωσα να γράφεις κάτι στο στήθος μου. Δεν τόλμησα να ρωτήσω τι. Ξαφνικά σταματήσαμε. Ήμασταν κοντά στη θάλασσα, ένιωθα την άμμο και άκουγα τα κύματα. Εκεί μου είπες να γονατίσω και έβαλες τον πούτσο σου στα χείλια μου. Άρχισες να απομακρύνεσαι κι εγώ σε ακολούθησα μπουσουλώντας, ενώ εσύ με έβριζες άγρια και με ρωτούσες πόσο διψάω για το σπέρμα σου.

Τρελαμένη από την καύλα, σου φώναζα ότι θέλω να τα πιω όλα, ότι είμαι η πουτάνα σου, η βρώμικη σκλάβα σου κι εσύ με χαστούκιζες που και που στα βυζιά μέχρι που ένιωσα τα γόνατα μου να βυθίζονται σε υγρή άμμο και το νερό να με βρέχει ως το λαιμό. Ξαφνικά, ένιωσα να με αλείφεις με άμμο στο πρόσωπο και στα βυζιά και να μου λες ότι θέλεις να με βλέπεις βρώμικη όπως μου αξίζει. Εγώ σε ικέτευα να μου γαμήσεις το στόμα, αλλά εσύ εξακολουθούσες να με ακουμπάς με τον πούτσο στον στόμα και να τραβιέσαι.

Τότε με διέταξες να πάρω μια χούφτα άμμο και να την τρίψω πάνω μου, εκεί στα τέσσερα, στην άκρη της θάλασσας, τυφλή και καυλωμένη. Μόλις άρχισα λίγο να ανακουφίζομαι από το τρίψιμο, με σταμάτησες, και τον έβαλες βαθιά στο στόμα μου, τόσο που παραλίγο να πνιγώ.

-    «Ρούφα τον σκλάβα, πουτάνα, σου αξίζει να πνιγείς στο σπέρμα!», είπες.

Εγώ ρυθμικά σε κατάπινα και κουνούσα τη λεκάνη μου με δύναμη για να με χτυπήσει το νερό και να ικανοποιηθώ.  Τότε βγήκες πάλι βίαια. Μου είπες να ανοίξω καλά το στόμα και με έχυσες από μακριά, σκορπίζοντας τα χύσια σου παντού στο πρόσωπο μου. Με διέταξες να γλείψω όσα μπορώ, να φτάσω με τη γλώσσα μου και να μείνω εκεί ακίνητη, περιμένοντας να πέσουν και τα υπόλοιπα στο στόμα μου, από τα μάγουλα και τη μύτη μου. Μου είπες ότι δε θα πήγαινα πουθενά μέχρι να τα τελειώσω όλα. Απεγνωσμένα έγλειφα, ενώ εσύ εξακολουθούσες να με πηδάς με τα δάχτυλα σου και να μου λες ότι δεν έχεις ξαναδεί τόσο βρώμικη σκλάβα, να θέλει με τόση μανία να την ταΐσουν χύσια.

Απανωτοί οργασμοί ήρθαν και στο τέλος κατάφερα να πιω όλο το σπέρμα σου. Τότε μου έβγαλες το μαντίλι από τα μάτια και με έβαλες να δω τον εαυτό μου σε ένα μικρό καθρέφτη. Ξεσκισμένη, υγρή, γεμάτη άμμο και χύσια, στα τέσσερα σε μια αμμουδιά, τα μαλλιά μου να χύνουν, το στήθη μου γεμάτα μελανιές και πάνω τους διάβασα αυτό που είχες γράψει: «Η σκλάβα μου» με μεγάλα μαύρα γράμματα.

(Copyright protected OW ref: 32890)