Δυο βδομάδες γεμάτες καύλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα τηλεφώνημα με μια πρόσκληση ξεσηκώνει τη φίλη μας που αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μάρκου, έτοιμη για όλα. Εκεί θα ζήσει παράξενες σεξουαλικές εμπειρίες…

Η ιστορία:

Με λένε Χριστίνα, είμαι από Κύπρο και θα σας διηγηθώ πολλές από τις ιστορίες μου. Είμαι 1.74 και 55 kg. σπουδάζω και μένω μόνη μου. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ αφορά εμένα και τον Μάρκο (Έλληνας). Ο Μάρκος δεν είναι το αγόρι μου, είναι ο άντρας που απλά τον ικανοποιώ και με ικανοποιεί.

Με τον Μάρκο είχαμε να μιλήσουμε και να βρεθούμε περίπου δυο μήνες. Ώσπου πριν ένα μήνα με παίρνει στο κινητό. Ήταν πολύ γρήγορος. Μου είπε απλά: «Βάλε μόνο ένα σέξι φόρεμα και έρχομαι σε πέντε λεπτά να σε πάρω». Δεν πρόλαβα να πω τίποτα και μου το έκλεισε. Λαμβάνω ένα μήνυμα στο κινητό: «Μόνο ένα φόρεμα. Ούτε βρακί ούτε σουτιέν».

Ήταν ακριβής. Στα πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Κατέβα». Στη διαδρομή για το σπίτι του δεν μου είπε σχεδόν τίποτα παρά μόνο αυτό:

-    «Το φόρεμα τράβηξε το να φαίνεται το μουνί σου καριόλα!»

Εμένα γνωρίζει ότι όταν με διατάζει καυλώνω. Υπάκουσα ως καλή πουτανίτσα. Επίσης μου αρέσει να με χτυπάνε και να με εξευτελίζουν. Πήγαμε στο σπίτι του. Μόλις μπήκαμε μου τράβηξε τα μαλλιά και με έριξε στο πάτωμα. Γυρίζω και τον βλέπω και του λέω:

-    «Κάνε με ότι θες γαμιά μου! Εγώ είμαι η σκλάβα σου!»

Άνοιξα τα πόδια μου και του είπα:

-    «Ξέσκισε με μωρό μου!»

Με έπιασε από τα μαλλιά, με έβαλε στον καναπέ και μου είπε:

-    «Έχω να σου κάνω μια πρόταση που δεν μπορείς να την αρνηθείς…»

Του είπα κατευθείαν «Ok!». Τότε μου είπε:

-    «Θα είσαι σκλάβα μου για δυο βδομάδες!»

Εννοείται πως χάρηκα και του είπα:

-    «Ότι θες Αφέντη μου!»

Με άπαξε από τα μαλλιά και με πήγε στο μπάνιο, δίπλα από τη λεκάνη. Με έγδυσε και με έντυσε με χειροπέδες.

-    «Θα μείνεις εδώ και θα περάσεις καλά».

Μου άνοιξε και τα δυο πόδια και με άφησε έτσι. Μετά από πέντε λεπτά είχε φέρει επτά φίλους του, οι οποίοι με γάμησαν όλοι. Ο μόνος που φοβόμουν ήταν ο Κοσμάς ο οποίος ήταν 44 χρονών. Όταν με πήδηξε δεν μου άρεσε. Ο πούτσος του ήταν 23cm και δεν με ερέθισε, απλά με χτυπούσε. Ήξερε ο Μάρκος ότι δεν μου άρεσε καθόλου και με απειλούσε ότι αν δεν κάνω ότι θέλει, θα βάλει τον Κοσμά να με γαμήσει. Περιττό να σας πω ότι με γάμησαν και με έχυσαν ξανά και οι επτά εκτός από τον Κοσμά που δεν ήρθε.

Με γαμούσαν και οι επτά για δυο μέρες και όταν κάναμε διαλείμματα για να με ταΐσουν, γιατί εγώ ήμουνα δεμένη, δεν μπορούσα να φύγω, με τάιζαν από τα σκατά τους γιατί ήμουνα δίπλα στην τουαλέτα, μου έλεγε ο Μάρκος. Μπορεί αν σας φανεί άσχημο, εμένα όμως μου άρεσε και με καύλωνε. Την τέταρτη ημέρα έμεινα μόνη εγώ και ο Μάρκος. Ήρθε στην τουαλέτα, μου έλυσε την χειροπέδα και μου είπε να πάω στα τέσσερα στο σαλόνι. Υπάκουσα.

Τον βρήκα να κάθεται στον καναπέ. Μου είπε να του βγάλω τα παπούτσια, τις κάλτσες και να του γλείψω τα πόδια. Εμένα αυτό ξέρει ότι με καυλώνει. Όπως του έγλειφα τα πόδια, με μαστίγωνε και σιγά - σιγά άρχισα να πηγαίνω πιο πάνω ώσπου μου έβγαλε το καυλί του και τον πίπωσα. Με έχυσε και μου είπε να τα καταπιώ (τα χύσια είναι το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει). Τα κατάπια χωρίς να αρνηθώ. Όταν με έχυσε, τον ξαναπήρα στο στόμα μου και τον έσφιξα καλά - καλά για να τον καθαρίσω. Καθώς τον έσφιγγα, με κατουρούσε παντού. Άκουσα τη φωνή του να μου λέει:

-    «Σκλάβα, προχώρα! Πρέπει να με κάνεις μπάνιο…»

Πήγα τον έκανα μπάνιο καυλωμένη από το τσιμπούκι πριν του κάνω άλλο ένα στο μπάνιο τον παρακαλούσα δέκα λεπτά να με γαμήσι αλλά αδιαφορούσε. Με έδεσε και έφυγε από το σπίτι. Μου είπε ότι αν πεινάσω μπορώ να χέσω και να τα φάω. Το έκανα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή. Κατά τις δέκα το επόμενο πρωί, άκουσα κλειδιά στην πόρτα. Χάρηκα γιατί ήθελα λίγο γαμήσι. Άκουσα μια γυναικεία φωνή και την φωνή του Μάρκου. Ήρθαν γυμνοί στο μπάνιο, έτοιμοι να το κάνουν στα όρθια. Εγώ ήμουν δεμένη από το χέρι και από τα πόδια .Τους έβλεπα και καύλωνα. Φώναζα:

-    «Γάμησε με κι εμένα Αφέντη. Σε ικετεύω…»

Το μουνί μου είχε αρχίσει μόνο του να τρέχει. Χύσια και κάτουρα είχαν γίνει ένα. Ώσπου βλέπω τον Μάρκο να έρχεται κατά πάνω μου. Με γυρνάει στα τέσσερα, κάθεται πάνω μου και φωνάζει την Σβετλάνα. Άρχισαν να γαμιούνται επάνω μου. Άρχισα να κλαίω και να φωνάζω:

-    «Γάμησε με κι εμένα, σε ικετεύω…»

Όταν έχυσε στην πλάτη μου κι αυτός κι αυτή ήρθε η Σβετλάνα και με τάισε το μουνί της. Έγλειφα ανελέητα λες και ήμουν λεσβία (δεν ήταν και άσχημο). Ο Μάρκος με γάμησε τελικά από τον κώλο. Να μην σας τα πολυλογώ, έφτασε η τελευταία εβδομάδα και η τελευταία μέρα. Ο Μάρκος μετά από πολλά άγρια βίαια αλλά γεμάτα καύλα γαμήσια, την τελευταία μέρα με έσκισε από όλες μου τις τρύπες. Με έχυσε και με έδειρε όπως μου αρέσει. Όταν ήρθε η ώρα να φύγω, έσκυψα στα τέσσερα και του φίλησα τα πόδια. Του είπα:

-    «Αφέντη μου, όποτε θέλεις να το επαναλάβουμε…»

Μου υποσχέθηκε ότι θα γίνει ξανά σύντομα. Εγώ χαρούμενη γαμημένη και ξεσκισμένη, πήγα στο σπίτι και έκανα ένα μπάνιο, μιας και είχε δυο εβδομάδες να κάνω.

(Copyright protected OW ref: 33985)