Ο ωραίος της παραλίας (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Συνεχίζεται η εκδίκηση του ωραίου στην φίλη μας κι ένα ξέσκισμα άνευ προηγουμένου την περιμένει…

Η ιστορία:

Σηκώθηκα και έκανα ότι μου είπε. Ήμουν στη θάλασσα μέχρι τα γόνατα όταν τον είδα να με πλησιάζει. Ο πούτσος του ήταν ακόμα αρκετά καυλωμένος.

-    «Γονάτισε και γλείψε μου τον πούτσο!», με διέταξε.

Ένιωθα τελείως άβουλη. Έκανα ότι μου έλεγε. Πήρα το καυλί του στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω. Τον έβαζα όλο μέσα στο στόμα μου. Ένιωθα να σκληραίνει όλο και πιο πολύ. Έβρεξα από την θάλασσα τα δάχτυλα μου και ακούμπησα τις ρώγες μου. Ήταν σα να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Λίγο πριν χύσει μου έκανε νόημα να σηκωθώ.

Πήγαμε πάλι στην παραλία και με ξάπλωσε μπρούμυτα. Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να επεξεργάζεται τον κώλο μου. Με χάιδευε και με φιλούσε. Έβαλε το δάχτυλό του στο μουνί μου και αφού υγράθηκε αρκετά, το έβγαλε και το έχωσε με δύναμη στον κώλο μου. Πόνεσα και φώναξα δυνατά.

-    «Σκάσε καριόλα!», είπε με θυμό. «Να δεις τι σου έχω για μετά…»

Αφού μπαινοέβγαλε για αρκετή ώρα το δάχτυλό του στον κώλο μου, το έβγαλε και άρχισε να χαϊδεύει άγρια και δυνατά το στήθος μου. Με πονούσε αλλά μου άρεσε πολύ. Καθώς ήταν από πάνω μου, πέρασε το δεξί του χέρι γύρω από το λαιμό μου έτσι ώστε ο αγκώνας του να ακουμπάει στο πηγούνι μου. Ξαφνικά, βάζει δύναμη και ανασηκώνει το κεφάλι μου προς τα πάνω και ταυτόχρονα χώνει το καυλί του στον κώλο μου. Το ουρλιαχτό μου σίγουρα ακούστηκε στον κοντινό οικισμό. Πονούσα πάρα πολύ και του το έλεγα αλλά αυτός συνέχιζε να σκίζει με δύναμη το κωλαράκι μου. Είχα δακρύσει από τον πόνο.

-    «Ούτε θα ξαναμιλήσεις, ούτε καν θα ξανακοιτάξεις την κοπέλα μου. Το κατάλαβες παλιοπουτάνα;»

-    «Όχι, δεν το κατάλαβα. Ξέσκισε με περισσότερο να με κάνεις να το καταλάβω. Αυτό είναι το καλύτερό σου;», τον προκάλεσα.

Πρέπει να τον θύμωσα πάρα πολύ γιατί από εκείνη την στιγμή και μετά ο πούτσος του μπαινόβγαινε στον κώλο μου με τρομερή ταχύτητα και δύναμη ενώ έσφιγγε ακόμα περισσότερο το χέρι του γύρω από το λαιμό μου.

-    «Σκρόφα! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που είπες!», έλεγε ενώ με γάμαγε.

Κατέβασα το κεφάλι μου λίγο πιο χαμηλά και κατάφερα να του δαγκώσω το χέρι. Τον έκανα έξαλλο. Βγήκε από τον κώλο μου, με γύρισε ανάσκελα, κάθισε πάνω μου και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου. Κουνώντας την λεκάνη του μου γαμούσε το στόμα με την ίδια ταχύτητα που μέχρι πριν λίγο μου γάμαγε τον κώλο. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα αλλά ήμουν τόσο μπουκωμένη που δεν μπορούσα καν να διαμαρτυρηθώ. Μέχρι που έχυσε στο στόμα μου. Τα κατάπια όλα αφού και να ήθελα δεν είχα άλλη επιλογή! Ξάπλωσε δίπλα μου λαχανιασμένος. Πέρασαν λίγα λεπτά μέχρι να χαλαρώσουμε και οι δυο. Γύρισα και ξάπλωσα πάνω στο στέρνο του και εκείνος πέρασε το χέρι του στην πλάτη μου.

-    «Συγνώμη…», του είπα. «Δεν ήθελα να προκαλέσω πρόβλημα στην σχέση σου…», απολογήθηκα.

Δεν μίλησε αλλά συνέχισε να χαϊδεύει την πλάτη μου. Σίγουρα είχε αλλάξει η διάθεσή του.

-    «Δεν ήθελα να σε πονέσω…», μου είπε. «Συγνώμη αν το έκανα».

Νόμιζα ότι άλλος άνθρωπος με είχε τώρα στην αγκαλιά του και άλλος με πήδαγε πριν λίγο! Σηκώθηκα και τον κοίταξα απορημένη. Με φίλησε και δεν είπε λέξη. Μας πήρε ο ύπνος αγκαλιασμένους και γυμνούς στην παραλία. Ξυπνήσαμε από το φως του ήλιου πολύ νωρίς το πρωί. Κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα που είχα ρεπό, το μεσημέρι, σε μια παραλία στην άλλη μεριά του νησιού. Κατά το μεσημεράκι της ίδιας μέρας τον είδα να έρχεται από την παραλία στο μαγαζί.

-    «Την έφερες να κάνει το μπάνιο της;», του είπα ειρωνικά μόλις με πλησίασε.

-    «Πρόσεχε πώς μιλάς γιατί θα ξαναπάθεις τα χθεσινά!», μου απάντησε.

-    «Και ποιος σου είπε ότι με χάλασαν τα χθεσινά;», του χαμογέλασα και άρχισα να του φτιάχνω τον καφέ του.

Κανονίσαμε τις λεπτομέρειες για την αυριανή μας απόδραση και αποχαιρετιστήκαμε με ένα κρυφό φιλί στο προθάλαμο του μπάνιου.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 32697)