Ο ωραίος της παραλίας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Αποφάσισε να παιδέψει τον ωραίο άντρα η φίλη μας με μια βασανιστική πίπα, αλλά δεν ξέρει ότι θα το πληρώσει αργότερα όταν εκείνος αποφασίζει να της το ανταποδώσει…

Η ιστορία:

Μου έσπρωξε το κεφάλι προς τα κάτω και βρέθηκε το πρόσωπό μου ακριβώς μπροστά στον πούτσο του. Άρχισα να φιλάω τα αρχίδια του. Τα ρουφούσα. Έβαζα το κάθε μπαλάκι του μέσα στο στόμα μου και το πιπίλαγα.

-    «Βάλε την ψωλή μου στο στόμα σου!», μου είπε αλλά εγώ ήθελα να τον παιδέψω.

Τον έγλειψα με την γλώσσα μου από την βάση και προς τα πάνω χωρίς όμως να τον βάλω στο στόμα μου. Έφτασα στο κεφαλάκι του και του το έγλειψα, τον δάγκωσα ελαφρά. Άρχισα να το βάζω αργά στο στόμα μου αλλά μόνο το κεφαλάκι του. Το ρουφούσα σα να το βύζαινα.

-    «Χώσ’ το όλο μέσα σε παρακαλώ!»

Δεν πίστευα στα αφτιά μου. Ο ωραίος της παραλίας με παρακαλούσε! Αποφάσισα να μην τον παιδέψω άλλο και έβαλα όλο το καυλί του στο στόμα μου. Στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα έπαιζα τον πούτσο του με τα χείλη μου. Η γλώσσα μου βασάνιζε το πουτσοκέφαλο του και τα χέρια μου έπαιζαν με τα αρχίδια του. Το έβαζα όλο στο στόμα μου προσέχοντας να μην ακουμπήσει στα δόντια μου. Ήθελα να του κάνω την τέλεια πίπα. Να την θυμάται για πάντα. Ένιωθα το καυλί του να ακουμπάει στο λαρύγγι μου και άκουγα εκείνον να βογκάει ευχαριστημένος.

-    «Θα σε χύσω…», μου είπε και αμέσως ένιωσα τα καυτά του χύσια στο λαιμό μου.

Τα κατάπια όλα και ξάπλωσα δίπλα του.

-    «Νιώθω σα να γάμησα το καλύτερο μουνί!», είπε κι εγώ χαμογέλασα ευχαριστημένη!

Τα είχα καταφέρει! Η όλη κατάσταση όμως με είχε καυλώσει κι εμένα πάρα πολύ. Ήθελα να του πω ότι θέλω να ξανανιώσω την ψωλή του μέσα μου αλλά δεν τολμούσα. Σα να διάβασε την σκέψη μου ήρθε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Με φιλούσε στο στόμα, στα μάγουλα, στα μάτια. Κατέβηκε πιο κάτω. Φιλούσε το λαιμό μου και το στήθος μου. Δάγκωνε τις ρώγες μου. Με γύρισε μπρούμυτα και φιλούσε τον σβέρκο μου και την πλάτη μου. Καύλωνα όλο και πιο πολύ. Έφτασε στον κώλο μου. Χάιδεψε και φίλησε τα κωλομάγουλα μου. Ανέβηκε πάλι προς τα πάνω.

Ο πούτσος του είχε σκληρύνει και πάλι. Τον ένιωθα. Τον έτριβε πάνω στον κώλο μου και άρχισε να τον βάζει αργά στο μουνί μου μέχρι που τον έβαλε όλον μέσα. Και τότε άρχισε να με πηδάει με έναν ξέφρενο ρυθμό. Πονούσε το στήθος μου πάνω στα βότσαλα. Το κατάλαβε και έπιασε τα βυζιά μου με τα χέρια του. Συνέχισε να με γαμάει με δύναμη. Έχυνα συνέχεια. Η απόλυτη καύλα! Με γάμησε αρκετή ώρα έτσι μέχρι που έχυσε στην πλάτη μου. Κατέβηκε από πάνω μου και με σήκωσε στην αγκαλιά του. Με έπιασε με τα γεροδεμένα χέρια του κι εγώ πέρασα τα δικά μου γύρω από τον λαιμό του. Με πήγε στην θάλασσα και με ξέπλυνε. Με φιλούσε τρυφερά.

-    «Είναι αργά και δουλεύω το πρωί…», του είπα.

Ντυθήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε με παθιασμένα φιλιά. Την άλλη μέρα περίμενα πως και πως να έρθει για τον καθιερωμένο του καφέ. Αντί γι’ αυτόν όμως εμφανίστηκε η κοπέλα του. Άλλαξα χίλια χρώματα από τον θυμό μου. Μου ζήτησε τον γνωστό καφέ.

-    «Ο Θάνος;», την ρώτησα.

Με κοίταξε λίγο έκπληκτη και μου απάντησε ότι είναι στην παραλία και ότι μπορούσα να τον βρω εκεί αν τον ήθελα.

-    «Δεν προλαβαίνω να κατέβω στην παραλία αλλά δώσ’ του τα φιλιά μου!», της είπα.

Μετά αναρωτήθηκα τι έκανα! Η μέρα πέρασε με πολύ δουλειά και μετά το κλείσιμο πήγα να κάνω το τσιγαράκι μου στην παραλία. Μετά από λίγο άκουσα αυτοκίνητο να κατεβαίνει. Ήταν εκείνος. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου.

-    «Τι είπες στην Άννα;», με ρώτησε εμφανώς νευριασμένος .

-    «Συγνώμη…», του είπα αφού είχα καταλάβει τι πατάτα είχα κάνει.

-    «Νομίζεις ότι θα γλιτώσεις με ένα συγνώμη;», είπε. «Σήκω και γδύσου τελείως!», με πρόσταξε.

Έκανα ότι μου είπε. Με ξάπλωσε στα βότσαλα και ανέβηκε από πάνω μου. Ήταν γυμνός. Με δάγκωσε δυνατά στο λοβό του αφτιού μου. Εκεί κατάλαβα ότι θα περάσω μια πολύ ενδιαφέρουσα νύχτα… Συνέχισε να με δαγκώνει με πολύ άγριες διαθέσεις στο λαιμό και στο στήθος μου.

-    «Δε θα τολμήσεις να ξαναμιλήσεις στην Άννα! Το κατάλαβες;»

-    «Όχι…», του απάντησα ειρωνικά.

Τότε πέρασε τον δείχτη και τον αντίχειρα του δεξιού χεριού του γύρω από το λαιμό μου και με έσφιξε με αρκετή δύναμη ώστε να νιώθω την πίεση αλλά αρκετά χαλαρά ώστε να μπορώ να αναπνέω άνετα.

-    «Θα σε σκίσω καριόλα!», μου αποκρίθηκε και έχωσε με δύναμη τον πούτσο του στο μουνί μου που ήταν ήδη πολύ υγρό.

Ούρλιαξα από την καύλα που ένιωσα. Με το αριστερό του χέρι μου έκλεισε το στόμα ενώ συνέχισε να σφίγγει το λαιμό μου με το δεξί. Ο πούτσος του μπαινόβγαινε στο μουνί μου. Ένιωθα να με καρφώνει και έχυνα συνεχώς. Με γάμησε έτσι για κανένα εικοσάλεπτο. Η πλάτη μου πονούσε από τα βότσαλα αλλά ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε. Με έχυσε στον αφαλό πάνω στο σκουλαρίκι μου.

-    «Πήγαινε στη θάλασσα να ξεπλυθείς!», μου είπε αυστηρά. «Απόψε θα σε ξεκωλιάσω!»

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 32576)