Η γκόμενα μου είναι ξεκωλιάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο φίλος μας έχει μια επιθυμία: θέλει να δει την γκόμενα του να πηδιέται με άλλους. Αυτό όμως θα έχει και το ανάλογο κόστος…

Η ιστορία:

Η ιστορία που θα σας πω είναι πέρα για πέρα αληθινή. Εγώ είμαι 36 χρονών κι εδώ και πέντε χρόνια τα έχω με μια χωρισμένη σαράντα χρονών, μάνα ενός κοριτσιού. Είναι αδυνατούλα, με πολύ ωραίο στητό κωλαράκι και ωραίο στήθος. Τα πρώτα μας γαμήσια τα είχαμε ρίξει πριν ακόμα χωρίσει με τον άντρα της, τον οποίο γνώριζα από κάποιον κοινό γνωστό.

Τότε λοιπόν, που ακόμα δεν ξέραμε ότι αυτό θα εξελιχθεί σε σχέση, δεν είχε λόγο να μου το παίξει αθώα, που και καλά πρώτη φορά της συμβαίνει και μου μιλούσε άνετα για έναν συγγενή του άντρα της, ναυτικό, που τα τελευταία δυο - τρία χρόνια, όταν γυρίζει, βγάζουν τα μάτια τους στα ξενοδοχεία. Εμένα με καύλωνε αυτό και την είχα βάλει να μου πει λεπτομέρειες. Αυτό που με τρέλανε ιδιαίτερα όμως ήταν το πως ξεκίνησε η φάση.

Στην αρχή αυτός ήταν παντρεμένος και έκαναν πολύ παρέα σα ζευγάρια. Πάντα υπήρχε ένα κλίμα ανάμεσα τους, αλλά πέρα από κάποιες κουβεντούλες, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, δεν είχε γίνει τίποτα. Μετά που χώρισε όμως, το πράγμα έγινε πιο έντονο. Την κοιτούσε περίεργα, δεν έχανε ευκαιρία να την αγγίζει, δήθεν στο χαβαλέ και κάποια μέρα που είχαν κανονίσει να πάει σπίτι του, για να του καθαρίσει, το καμάκι έγινε ακόμα πιο πιεστικό. Στην αρχή του αρνήθηκε, δίνοντας όμως ένα περιθώριο.

Έτσι, ένα επόμενο βράδυ, είχαν μαζευτεί σπίτι της, αυτός μαζί με έναν άλλο φίλο του άντρα της και μια ξαδέρφη. Η βραδιά κυλούσε με ποτό, χαβαλέ κτλ., ώσπου έφτασε η ώρα να φύγει η ξαδέρφη και προσφέρθηκε ο άντρας της, μαζί με τον φίλο του να την πάνε σπίτι κι επί ευκαιρίας να πεταχτούν για τσιγάρα και ποτά. Με το που έμειναν μόνοι, εκείνος άρχισε να της λέει πόσο καύλα είναι και πόσο τρελαμένος είναι με την πάρτι της. Εκείνη αντί να κόψει την κουβέντα εκεί, γέλασε και τον ρώτησε πόσο τρελαμένος είναι.

Εκείνος τότε, όπως καθόταν στον καναπέ, άνοιξε λίγο τα πόδια του και της έδειχνε τον καυλωμένο πούτσο του που φούσκωνε στο παντελόνι. Μετά άρχισε να της λέει επιτακτικά να πάει να το χαϊδέψει κι εκείνη του είπε μόνο ότι φοβάται μη βγει απ’ το δωμάτιο η μικρούλα κόρη. Αφού έριξε μια βιαστική και αγχωμένη ματιά στην πόρτα του δωματίου της, τον πλησίασε, κάθισε δίπλα του κι άρχισε να το χαϊδεύει κοιτώντας το συνέχεια. Μετά από λίγο τον έβγαλε έξω κι άρχισε να το ρουφάει με μανία.

Όση ώρα τον τσιμπούκωνε εκείνος την έλεγε καριόλα και απίστευτο πουτανάκι. Όσο το άκουγε αυτή τόσο καύλωνε. Το τσιμπούκι συνεχίστηκε μέχρι που άκουσε το αμάξι του άντρα της από κάτω και με βιαστικές κινήσεις τον έκανε να χύσει στο στόμα της. Όταν ο άντρας της μπήκε στο σπίτι, μόλις είχε προλάβει να μπει στην τουαλέτα για να πλυθεί απ’ τα χύσια.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η εικόνα, παρόλο που μαζί κάναμε μια καλή σχέση και για πολύ καιρό, δεν μου είχε δώσει αφορμές απιστίας, με έκανε να την βλέπω πάντα σαν πουτανάκι που μαζί της ίσως θα μπορούσα να ζήσω κάποιες ξεχωριστές εμπειρίες. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να της λέω πως την φαντάζομαι με άλλον άντρα και ότι αυτό με καυλώνει πολύ. Αφού στην αρχή απλά το συζητούσαμε και λειτουργούσε ερεθιστικά για τα γαμήσια μας, την ρωτούσα αν υπάρχει κάποιος που της την πέφτει αυτόν τον καιρό και θα μπορούσε να γαμηθεί μαζί του.

Εκείνη είχε κάποιες αμφιβολίες για το αν κάτι τέτοιο δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση μας, αλλά μετά τις διαβεβαιώσεις μου, μου μίλησε για δυο άτομα, έναν σεκιουριτά στη δουλειά της και για έναν τύπο που κάνει τα ντελίβερι σ’ ένα μικρό καφέ κοντά στο σπίτι της. Και οι δυο δεν έχαναν ευκαιρία να της κάνουν κομπλιμέντα κι αυτή τους έβλεπε σαν πολύ ωραία παιδιά και πονηρούτσικα. Αφού αρχικά τους φαντασιωθήκαμε, αρχίσαμε να συζητάμε το πως έπρεπε να γίνει.

Δική μου επιθυμία και απαίτηση ήταν το ότι δεν μου αρκεί να μου πει ότι γαμήθηκε, αλλά έπρεπε και να το δω. Της είπα λοιπόν ότι απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι την ώρα που θα γίνεται η φάση να ζητήσει απ’ το γαμιά να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες με το κινητό της, ή ακόμα και κάποιο βιντεάκι, τάχα ότι είναι επιθυμία της να τον βλέπει και όταν θα είναι μόνη της. Αυτό και κάποιες άλλες λεπτομέρειες, την έκαναν να απορρίψει το σεκιουριτά και να στραφεί προς το παιδί του καφέ, που θα μπορούσε και να μην τον ξαναδεί ποτέ.

Δεν πέρασαν δυο, τρεις μέρες και με ειδοποίησε με μήνυμα πως θα πάει στο Γιωργάκη της. Ενώ άλλες φορές έπαιρνε καφέ ή κάτι να φάει κι έλεγαν δυο κουβέντες στα γρήγορα, εκείνη την ημέρα κάθισε μαζί του σ’ έναν πάγκο, ανταπέδωσε κάποια κομπλιμέντα που της έκανε και αφού του είπε με νόημα ότι της κράτησε ωραία παρέα και πως σύντομα θα την ξαναχρειαστεί, έδωσαν ένα φιλάκι στο μάγουλο και ανανέωσαν το ραντεβού τους. Εγώ καύλωσα πολύ με αυτό και της ζήτησα να μην καθυστερήσει την επόμενη συνάντηση.

Μετά από δυο μέρες έκανε ότι περνούσε τυχαία για να έλεγε μια καλημέρα, αλλά δεν τον βρήκε εκεί και προχώρησε. Αφού πήγε παρακάτω και στάθηκε σε μια βιτρίνα, ένιωσε ένα χέρι χαμηλά στην πλάτη της και γυρνώντας απότομα βλέπει τον τύπο να της χαμογελάει. Τότε αυτός άρχισε να της λέει ότι είναι η τυχερή του μέρα και χάρηκε πολύ που την ξαναβλέπει. Η δικιά μου δεν έχασε ευκαιρία και του είπε χαμογελαστή ότι δε γίνεται εκείνη να θέλει παρέα κι αυτός να λείπει απ’ το μαγαζί, θα πρέπει να έχει κι ένα τηλέφωνο, ίσως και για ντελίβερι στο σπίτι αν χρειαστεί. Εκείνος ενθουσιάστηκε με αυτό και της έδωσε το κινητό του για ότι χρειαστεί.

Το ίδιο βράδυ που τα συζητούσαμε, έδειχνε πολύ χαλαρή για πάρτι του κι εμένα αυτό με άγχωνε μεν, αλλά συνέχιζε να με καυλώνει θέλοντας τη συνέχεια. Αποφασίσαμε λοιπόν να μην το τραβήξει καιρό και πως ότι είναι να γίνει ας γίνει γρήγορα. Το επόμενο βράδυ πήγαμε μαζί σ’ ένα καρτοτηλέφωνο, για να μην έχει το κινητό της και τον πήρε τηλέφωνο. Εκεί σάλταρα. Μετά από λίγο χαβαλέ, την έβλεπα να λιώνει στο τηλέφωνο και να του λέει ότι δεν μπορούσε να έχει το τηλέφωνο του και να μην το χρησιμοποιεί και ότι θα ήθελε να βρεθούνε κι εκτός δουλειάς. Τότε έδωσαν ραντεβού γι’ αύριο στο μαγαζί να κανονίσουνε κάτι από κοντά.

Εκείνο το βράδυ την ξεκώλιασα ενώ μου έλεγε τι θέλει να του κάνει. Για την επόμενη μέρα μου είπε ότι θα πλυθεί, θα ξυριστεί, θα βάλει ότι πιο πρόστυχο έχει και θα μου στείλει ένα μήνυμα πριν πάει. Μια τελευταία ευκαιρία για να την εμποδίσω. Ξέροντας τι ώρα σχολάει μου είπε ότι σκόπευε να πάει να τον βρει στο τέλος μπας και φύγουν μαζί. Εγώ της είπα να πάει και από τότε πήγαινα να τρελαθώ. Αφού πέρασε κανένα μισάωρο απ’ την ώρα που υποτίθεται σχόλαγε, δέχομαι ένα μήνυμα:

«Είμαι μαζί του στη μηχανή και πάω».

Στην ερώτηση μου αν πάνε σπίτι του, απλά δεν απάντησε. Αυτό που ένιωθα εκείνη την ώρα δεν περιγράφεται. Από τη μια καύλωνα, αλλά απ’ την άλλη δεν ήξερα πως θα αντιδράσω. Ήδη αισθανόμουν κερατωμένος, αλλά δεν μπορούσα να στείλω άλλο μήνυμα μπας και σταματήσει. Έπειθα τον εαυτό μου να το δεχτεί. Ή τώρα ή ποτέ έλεγα και άρχισα να τον παίζω στη σκέψη και μόνο. Η ώρα περνούσε και αρρώσταινα πιο πολύ. Φανταζόμουν τα πάντα, να γίνονται αυτή τη στιγμή. Μετά από σχεδόν ένα δίωρο, χτυπάει το κινητό.. μήνυμα... ! Η πρώτη λέξη με τσάντισε.

«Ήταν... Καύλα! Έτοιμος;»

Δεν απάντησα αμέσως. Ξαφνικά ένιωσα άδειος. Είχε γίνει... Έχω το κινητό στα χέρια, σκέφτομαι τι να απαντήσω και ξαφνικά κι άλλο μήνυμα.

«Εγώ στέλνω!», μου λέει. «Δεν το έκανα για να μην το δεις!»

Περιμένω λίγο και αρχίζει να φορτώνει εικονομήνυμα. Τρελάθηκα! Φαίνονται τα πόδια του στο κρεβάτι κι εκείνη στα τέσσερα, με τα βυζάκια να κρέμονται, φορώντας το στρινγκάκι της, να πλησιάζει για τσιμπούκι. Το βλέμμα της μες στην καύλα! Επόμενη φωτογραφία, το χέρι της στο καυλί του και η μούρη χωμένη στ’ αρχίδια του. Αυτό ήταν.. άρχισα πάλι να τον παίζω περιμένοντας. Στην επόμενη ρουφούσε το πουτσοκέφαλο του και κοιτούσε έντονα στην κάμερα. Μετά ήρθε και το πρώτο βιντεάκι! 35 δευτερόλεπτα απίστευτης καύλας. Την έχει πιάσει απ’ τα μαλλιά ο τύπος και όπως ανασηκωνόταν της γαμούσε το ορθάνοιχτο στόμα. Εκείνη ψιλοπνιγόταν κι άκουγα αυτόν να της λέει:

-    «Πάρτα μωρή, πάρτα!»

Ήθελα να χύσω από τώρα, αλλά κρατήθηκα να δω τη συνέχεια. Πριν στείλει κάτι ακόμα της γράφω:

«Ξεκωλιάρα!»

Η απάντηση της στην επόμενη φωτογραφία ήταν:

«Περίμενε…»

Κι εκείνη καβάλα, με το καυλί όλο μέσα στο μουνί και το κεφάλι της ριγμένο πίσω. Μετά άλλο μήνυμα:

«Μετά απ’ αυτό που είδες με γύρισε στο πλάι και με έσκιζε κάνα τέταρτο, ενώ ρουφούσα το δάχτυλο του. Δε Βόλευε να βγάλει φωτογραφία. Τον έπεισα όμως να τραβήξει ένα ακόμα μικρό βιντεάκι».

Και τι να δω; Στα τέσσερα η γαμιόλα, εκείνος ζουμάρει στην κωλότρυπα και της βάζει δαχτυλάκι. Τον ακούω να της λέει:

-    «Αυτό θέλεις καύλα;»

Εκείνη βογκάει σαν πουτανάκι και σπρώχνει την κωλάρα της να μπει το δάχτυλο πιο βαθιά. Μετά από λίγο έρχεται η ψωλή και σφηνώνεται στην τρύπα. Εκείνη βγάζει ένα έντονο βογκητό και γρήγορα η ψωλή μπήκε μέχρι τη μέση και άρχισε τα μέσα - έξω. Τότε ακούγεται εκείνη να λέει:

-    «Έλα, κλείσε τώρα την κάμερα και σκίσε με!»

Ενώ είμαι έτοιμος να χύσω, την παίρνω τηλέφωνο και διαπιστώνω ότι όση ώρα στέλνει, έχει ξαπλώσει στον καναπέ και μαλακίζεται. Άρχισα να την ρωτάω κάποιες λεπτομέρειες και μετά από λίγο χύναμε μαζί. Μετά απ’ αυτό υπήρχε μια παγωμάρα μεταξύ μας αλλά φαίνεται πως το ξεπεράσαμε και δεν νιώθουμε την ίδια ανάγκη πια. Εγώ βέβαια κράτησα τις φωτογραφίες και τα βίντεο και κάποιες φορές μυστικά απ’ την γκόμενα μου τα χαζεύω και μαλακίζομαι…

(Copyright protected OW ref: 31958)