Η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Ο φίλος μας αποφασίζει με την γυναίκα του να την πηδήξει ένας φίλος και βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους…

Η ιστορία:

Γεια σας. Μετά από πάρα πολύ καιρό, σας γράφω μια πρόσφατη ιστορία. Η Τάνια εδώ και καιρό είχε βάλει στο μάτι έναν γνωστό μου τον Γιώργο. Έτσι μου είπε να τον καλέσω για φαγητό. Αυτός είναι 48άρης ελεύθερος και μπήχτης. Είχα δει ότι την λοξοκοίταζε και δεν θα άφηνε ευκαιρία να έβρισκε να την πηδήξει.

Έτσι πράγματι τον κάλεσα. Η Τάνια έβαλε τα τρελά της ντεκολτέ, κοντή φούστα και τον υποδεχτήκαμε. Αυτός το μάτι του γαρίδα στα στήθια της. Αφού φάγαμε κάτσαμε για ποτάκι και λέγαμε διάφορα. Ο Γιώργος ήταν στην τσίτα γιατί η γυναίκα μου φρόντιζε με διάφορες κινήσεις να τον ανάβει.

Κάποια στιγμή πάει μέσα και με παίρνει στο κινητό. Το σηκώνω και μιλάω τάχα με κάποιον από την δουλειά. Ήταν σχέδιο για να φύγω. Λέω ότι πρέπει να φύγω για τρεις ώρες και παραπάνω αν χρειαστεί. Ο Γιώργος σηκώθηκε κι αυτός και του λέω:

-     «Κάτσε εσύ λίγο αν θέλεις».

Πράγματι έφυγα αλλά σε δυο λεπτά ήμουνα στο παράθυρο και ακούω τον Γιώργο να λέει ότι είναι παίδαρος η Τάνια κλπ. και ότι τον έχει τρελάνει. Αυτή του λέει:

-    «Κι εσύ το ίδιο και σε ονειρεύομαι καιρό…», κλπ.

Αυτό ήταν. Πάει, την αρπάζει από την μέση, την φιλάει και αρχίζει να την χουφτώνει παντού. Η Τάνια ήταν ήδη καυλωμένη. Γονατίζει και του βγάζει τον πούτσο και αρχίζει μια σπέσιαλ πίπα. Ο Γιώργος τρελάθηκε. Την αρχίζει στα βρισίδια.

-    «Έλα καριόλα, ρούφα την ψωλάρα μου. Γλείψε τα αρχίδια μου. Μήνες το περίμενα αυτό».

Και σε λίγο δεν άντεξε και άρχισε να χύνει στο στόμα της τα χύσια του, ενώ η Τάνια δεν άφησε σταγόνα. Μετά άρχισε να την γλείφει και σε λίγο έχυσε κι αυτή από καύλες. Αρχίσανε τώρα ένα δεύτερο γύρο με αλληλο-γλείψιμο και μόλις ήταν έτοιμος ο πούτσος του, δυο λεπτά δηλαδή, στήνεται στα τέσσερα η Τάνια και την καρφώνει βαθιά στην μουνάρα της. Κάνανε τρελό πήδημα. Φυσικά εγώ τον έπαιζα. Αυτός την κάρφωνε άγρια και σε λίγο του λέει:

-    «Στον κώλο τώρα γαμιά μου!»

Και πράγματι την καρφώνει στην τρύπα της. Βόγκηξε και άρχισε να χτυπιέται. Ήταν αρκετά μεγάλος. Πάλι λέγανε διάφορα.

-    Βάλτο γαμιά μου!»

-    «Πάρτο πουτάνα. Σε σκίζω!»

-    «Δώστα μου μέσα όλα!»

Σε λίγο άρχισε ο Γιώργος να χύνει στην κωλοτρυπίδα της και να βογκάνε και οι δυο. Τον βγάζει έξω και η Τάνια τον πήρε στο στόμα της και τον καθάρισε. Ο Γιώργος της λέει:

-    «Είσαι πολύ καυλιάρα γυναίκα. Και κατάλαβα ότι με έναν δεν χορταίνεις. Θέλεις να βρεθούμε για παρτούζα;»

Η Τάνια λέει:

-    «Ναι, αν θέλεις φώναξε και τώρα κανένα φίλο σου. Ο άντρας μου θα λείπει όλο το βράδυ στην δουλειά».

Έτσι βλέπω τον Γιώργο να παίρνει τηλέφωνο κάπου και…