Βραδιά Champions League

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Μαρία αποφασίζει να βγει βόλτα με γυναικοπαρέα όπου εκεί θα βρει τους συναδέλφους της. Η βραδιά έχει απρόσμενη εξέλιξη καθώς θα βρεθεί περικυκλωμένη και απομονωμένη με όλη την παρέα που από ότι διαπίστωσε, ήταν πεινασμένη σεξουαλικά.

Η ιστορία:

Με λένε Μαρία είμαι 27 χρονών και φρεσκοπαντρεμένη. Είμαι 1.60 με καστανά μαλλιά και μάτια. Οι φίλες μου λένε ότι τα δυνατά μου σημεία είναι το πρόστυχο προσωπάκι μου και το τουρλωτό κωλαράκι μου. Η ιστορία θα σας διηγηθώ συνέβη πρόσφατα ένα βράδυ Τρίτης που έπαιζε η ομάδα του συζύγου μου, ο Ολυμπιακός, Champions League. Ο καλός μου είχε κανονίσει να δει το παιχνίδι με τους κολλητούς του στο σπίτι και εγώ είχε αποφασίσει με τις κολλητές μου να βγούμε για κανένα καφεδάκι και φαγητό και αν περνάμε καλά ίσως και κανένα ποτάκι. Ετοιμάστηκα και σε ήρθε και με πήρε η κουμπάρα μου και καλύτερή μου φίλη. Σε λίγο ήμασταν μαζί με τις κολλητές μας.

Όλα είχαν ξεκινήσει για να περάσουμε το βράδυ γυναικοπαρέα. Σε ένα μαγαζί που πήγαμε όμως για καφέ συναντήσαμε τυχαία κάποιους συνάδελφους από το γραφείο. Συγκεκριμένα ήταν τρεις συνάδελφοι από το γραφείο μαζί με την παρέα τους. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που τους είδα να έχουν βγει έξω και ότι δεν βλέπει κι αυτοί μπάλα όπως ο σύζυγός μου. Μετά όμως θυμήθηκα ότι ήταν Παναθηναϊκοί, και προφανώς προτίμησαν να βγουν έξω, παρά να δουν τον αντίπαλό τους στη τηλεόραση. Τους χαιρέτησα και πλησίασαν την παρέα μου. Αφού συστηθήκαμε κάθισαν μαζί μας, καθώς τους προσκάλεσε η κουμπάρα μου. Προφανώς της γυάλισαν και ήθελε να πηδηχτεί μαζί τους, αφού ήταν πολύ μεγάλη πουτανίτσα. Έτσι άρχισαν να μας κερνάγανε ποτά, και χαλαρώσαμε όλοι μας. Είχαμε πιει ήδη αρκετά ποτά και η ώρα ήταν μόνο δέκα. Πήγαμε στην τουαλέτα μαζί με την κουμπάρα μου και τότε μου είπε:

-    «Ρε φιλενάδα, τι κούκλοι είναι αυτοί; Έχω σταμπάρει έναν από την παρέα τους και θα τον ξεζουμίσω απόψε!»

Χαζογέλασα και της απάντησα:

-    «Τυχερούλα! Αλίμονο σε εμάς τις παντρεμένες…!»

-    «Καλά, χαζή είσαι;» μου απάντησε και συνέχισε. «Καλό το στεφάνι αλλά η πούτσα, πούτσα φιλενάδα. Εγώ αν είχα τέτοιους άντρες στη δουλειά θα τους είχα πάρει όλους. Και τι πάει να πει ότι είσαι παντρεμένη; Δηλαδή σήμερα που έχει παιχνίδι η ομάδα του, εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να πηδηχτείς επειδή αυτός βλέπει μπάλα; Α, όλα κι όλα Μαρία, όταν θες να γαμηθείς πρέπει να γαμηθείς. Τελεία και παύλα!»

Δεν της απάντησα και γυρίσαμε στην παρέα μας. Είχαν μείνει μόνο οι συνάδελφοί μου με τον έναν φίλο τους.

-    «Οι άλλοι αποφάσισαν να πάνε για, φαγητό. Θέλετε να τους ακολουθήσουμε;» ρώτησε ο κολλητός των συναδέλφων μου.

-    «Καλά δεν είμαστε εδώ;» απάντησε η κουμπάρα μου.

Έτσι συνεχίσαμε να πίνουμε. Σε λίγο η κολλητή μου άρχισε να τρίβεται στον κολλητό των συναδέλφων μου. Η όλη της κίνηση φώναζε από μακριά: «Θέλω να με γαμήσεις!». Γύρισα σε έναν από τους συναδέλφους μου και του ψιθύρισα:

-    «Θα φάει καλά σήμερα ο κολλητός σας. Η φίλη μου θα τον ξεζουμίσει!»

Η γλυκιά ζάλη του αλκοόλ είχε πετάξει τις αναστολές μου.

-    «Καλό ξεκωλάκι είναι η κουμπάρα σου Μαρία!» μου ψιθύρισε ο ένας από τους συναδέλφους μου στο αφτί.

-    «Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι…!» του απάντησα και του έκλεισα το μάτι.

Εκείνη τη στιγμή η κουμπάρα μου σηκώθηκε και μου είπε ότι θα πάει στην τουαλέτα.

«Περίμενε!» της λέω.

Και πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη φράση μου, μου απαντάει:

-    «Δεν χρειάζεται, άσε…»

Σε λίγο κατάλαβα τι εννοούσε, καθώς την ακολούθησε στην τουαλέτα ο κολλητός των συναδέλφων μου, κλείνοντας τους πονηρά το μάτι.

-    «Καλό βόλι!» του ευχήθηκαν οι φίλοι του.

Καθώς καθόμουν μόνη μου με τους συναδέλφους μου σκεφτόμουν ότι η κουμπάρα μου πηδιόταν στην τουαλέτα με κάποιον που δεν τον είχε γνωρίσει ούτε πριν μια ώρα. Καθώς το σκεφτόμουν συνειδητοποίησα ότι είχα ανάψει, καθώς το μουνάκι μου είχε υγραθεί. Τότε γύρισε και ο κολλητός των συναδέλφων μου με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Η κουμπάρα μου, όμως δεν είχε γυρίσει ακόμα. Έτσι αποφάσισα να πάω στις τουαλέτες. Εκεί την βρήκα να φρεσκάρεται και τη ρώτησα:

-    «Τι έγινε κολλητή; Του ‘κατσες;»

-    «Εννοείται Μαράκι! Και έχει και συνέχεια…» μου απάντησε.

-    «Τι εννοείς;» την ρώτησα.

-    «Έχει συνέχεια στο σπίτι του…» μου είπε χαμογελώντας.

-    «Σε ζηλεύω…» της είπα.

-    «Μην είσαι χαζή» μου απάντησε. «Τρία καυλιά σε περιμένουν έξω. Διάλεξε ποιον θες. Στο χέρι σου είναι! Και μη φοβάσαι. Σου κάνω πλάτες εγώ και θα σε καλύψω στον κουμπάρο…» μου είπε κλείνοντάς μου το μάτι.

Έμεινα μόνη στην τουαλέτα και σκεφτόμουνα τι παίχτηκε απόψε. Βγήκα έξω και στο τραπέζι ήταν μόνο οι συνάδελφοί μου. Πριν προλάβω να ρωτήσω που είχε πάει η κολλητή μου, ένας από τους συναδέλφους μου, μου έλυσε την απορία.

-    «Έφυγε με τον φίλο μας, η κουμπάρα σου Μαρία. Μήπως θες να σε πάμε κάπου;» με ρώτησε.

-    «Όχι, ευχαριστώ!» απάντησα και έκατσα στο τραπέζι.

Ένας από τους συναδέλφους μου με γούσταρε από όταν ήμουν ανύπαντρη και συνέχιζε να μου την πέφτει διακριτικά, ακόμα και τώρα που ήμουν παντρεμένη. Εγώ σκεφτόμουν το σκηνικό με την κουμπάρα μου και όσα είχαμε πει στην τουαλέτα. Σε λίγο πήρα τη μεγάλη απόφαση. Γυρνάω στον συνάδελφο που με γούσταρε και του ψιθυρίζω:

-    «Θέλω να με πάρεις τώρα!»

Αμέσως τα μάτια του έλαμψαν. Μου ψιθύρισε στο αφτί το όνομα ενός ξενοδοχείου εκεί κοντά, και μου είπε να περιμένω μήνυμα στο κινητό για τον αριθμό του δωματίου. Αμέσως χαιρέτησα τους συναδέλφους, τάχα ότι έπρεπε να φύγω. Σηκώθηκα και κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Αντί να φύγω όμως πήγα στην τουαλέτα να φρεσκαριστώ. Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και του είπα ότι θα κοιμηθώ με την κουμπάρα μας γιατί είχε πιει λίγο παραπάνω και θα την πήγαινα σπίτι. Αφού έκλεισα έστειλα μήνυμα στην κολλητή μου εξηγώντας της τι είχε συμβεί και της ζήτησα να με καλύψει στον σύζυγό μου. Κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και σκεφτόμουν ότι θα κεράτωνα τον άντρα μου. Καθώς έκανα αυτή τη σκέψη ένα μήνυμα ήρθε στο κινητό μου. Ήταν ο αριθμός του δωματίου. Εγώ όμως άρχισα να διστάζω και ήμουν έτοιμη να μην πάω. Εκείνη τη στιγμή όμως με πήρε η κουμπάρα μου τηλέφωνο.

-    «Μπράβο φιλενάδα! Δώσ’ του να καταλάβει. Μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ και δεν θα καταλάβει τίποτα ο άντρας σου…»

Συνέχισε να με ενθαρρύνει κι αυτό έκαμψε τις αναστολές μου. Κατευθύνθηκα στο ξενοδοχείο και είδα ότι ήταν από αυτά που πάνε τα ζευγαράκια. Μπήκα μέσα και ρώτησα στη ρεσεψιόν για το δωμάτιο. Ο υπάλληλος με κοίταγε καλά - καλά γεμάτος έκπληξη. Σάστισε για λίγο και τελικά που είπε που ήταν. Πήρα το ασανσέρ και σε λίγο ήμουν στην πόρτα του δωματίου. Πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα από μέσα μου: «Μαρία απόλαυσέ το χωρίς καμιά αναστολή..». Χτύπησα την πόρτα και σε λίγο μου άνοιξε ο συνάδελφός μου. Σάστισα όταν τον είδα ολόγυμνο. Επεξεργάστηκα το δωμάτιο και μου έκανε εντύπωση το τεράστιο κρεβάτι. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά μου και να με φιλάει στον λαιμό μου.

-    «Το περίμενα πως και πως Μαρία!»

Άρχισα να γδύνομαι βγάζοντας πρώτα το πουκάμισό μου και τελευταίο το παντελόνι μου. Είχα μείνει μόνο με τα εσώρουχα και με το ένα μου χέρι χούφτωσα τα αρχίδια του.

-    «Θέλω να σε γλείψω, μωρό μου…» μου είπε και με ξάπλωσε στο κρεβάτι.

Έβγαλα το στρινγκάκι μου και άνοιξε τα μπουτάκια μου περιμένοντας να αναλάβει δουλειά η γλώσσα του. Έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στο μπούτια μου και άρχισε να τα φιλάει και να τα δαγκώνει ελαφρά, πράγμα που με καύλωνε αφάνταστα. Σε λίγο άρχισε να μου κάνει ένα περιποιημένο γλειφομούνι. Ήταν από τα καλύτερα μου είχαν κάνει. Έκλεισα τα μάτια μου αφημένη στις περιποιήσεις του συναδέλφου μου. Ξαφνικά ένιωσα δυο χέρια να μου χουφτώνουν τα βυζάκια μου. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα αριστερά μου και δεξιά μου τους άλλους δυο συναδέλφους μου με τα παπάρια τους ολόρθια. Τα έχασα. Τότε κατάλαβα γιατί ο υπάλληλος του ξενοδοχείου ήταν έκπληκτος που με είδε. Τρεις άντρες έκλεισαν δωμάτιο και φαντάστηκε ότι ήταν αδελφές και μετά από λίγο εγώ να ζητάω πληροφορίες για το δωμάτιο. Φαντάσου τι θα σκέφτηκε για μένα. Πήγα να σηκωθώ αλλά ήταν αδύνατο καθώς οι άλλοι δυο ήταν πάνω μου και μου έγλειφαν τα βυζάκια μου, πιπιλώντας μου τις ρώγες μου. «Απόλαυσέ το Μαρία, απόλαυσέ το!» είπα από μέσα μου.

-    «Σκίστε με καριόληδες, σκίστε με!» τους φώναξα.

Αμέσως, χωρίς να χάσουν χρόνο ο ένας από τους τρεις ξάπλωσε και οι άλλοι δυο με σήκωσαν όρθια και μου σκαμπίλιζαν τα κωλομάγουλα. Εγώ χωρίς χρονοτριβή τον καβάλησα και άρχισα να απολαμβάνω τον πούτσο που έσκιζε το μουνάκι μου. Οι άλλοι δυο τους ήταν όρθιοι αριστερά και δεξιά μου αντίστοιχα κι εγώ μια τσιμπούκωνα τον έναν και μια τον άλλο. Δεν άργησε η ώρα που ο ένας από τους δύο προσπαθούσε να χώσει το καυλί του στην κωλοτρυπίδα μου. Αναστεναγμοί πόνου και ηδονής έβγαιναν από το στόμα μου, καθώς αργά, αργά η πούτσα του δεύτερου συναδέλφου μου άνοιγε την κωλοτρυπίδα μου. Σε λίγο τα δυο καυλιά είχαν γεμίσει τις δυο μου τρύπες. Είχαν χώσει τις πούτσες τους βαθιά μέσα μου και καθόντουσαν ακίνητοι.

-    «Σ’ αρέσει Μαράκι;» με ρώτησαν και οι δυο ταυτόχρονα.

-    «Άντε ρε μαλάκες, γαμήστε με! Γαμήστε με βρε μαλάκες! Γαμήστε με!» φώναζα γεμάτη καύλα.

-    «Πουτάνα! Θα σε ξεσκίσουμε από παντού!» μου απάντησαν και άρχισαν να με σπρώχνουν σιγά σιγά.

Ο ρυθμός τους ήταν αργός αλλά οι πούτσες τους έμπαιναν βαθιά μέσα μου. Ταυτόχρονα ο τρίτος συνάδελφος μου σκαμπίλιζε το προσωπάκι μου με την ψωλή του. Καθώς οι άλλοι δυο δυνάμωναν τον ρυθμό τους, εγώ πήρα το τρίτο καυλί στο στόμα μου και άρχισα να το πιπώνω. Τότε μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να με σπρώχνει ώσπου το πήρα όλο στο στόμα μου. Η αίσθηση αυτή ήταν μοναδική με όλες τις τρύπες μου γεμάτες με καυλιά. Ήμουν στα ουράνια. Σε λίγο είχαμε γίνει ένα σώμα καθώς οι τρεις εραστές μου είχαν συγχρονιστεί και με πήδαγαν δυνατά. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός τους γινόταν όλο και πιο γρήγορος.

-    «Τι ξεκωλάκι είσαι συ ρε Μαράκι!» φώναζαν οι γαμιάδες μου, ενώ εγώ είχα τον έναν οργασμό πίσω από τον άλλο.

Βρισκόμουνα σε κατάσταση έκστασης, καθώς με γαμούσαν όλο και πιο γρήγορα. Δεν άργησε η στιγμή που ήμουν γονατισμένη και οι γαμιάδες μου άρχισαν να χύνουν ο ένας μετά τον άλλο γεμίζοντας το προσωπάκι μου με τα ψωλόχυμα τους, ενώ οι κραυγές τους, την ώρα που έχυναν, είχαν κυριεύσει το δωμάτιο. Πήγα στο μπάνιο για να πλυθώ. Όταν βγήκα έξω τους βρήκαν αραχτούς να συζητάνε. Όταν με είδαν, ο ένας τους φώναξε:

-    «Καλώς την. Είσαι έτοιμη για την συνέχεια;»

Πριν προλάβω να απαντήσω χτύπησε το κινητό μου. Ήταν η κολλητή μου. Με πήρε γεμάτη περιέργεια για το ποιος ήταν ο τυχερός. Όλο πουτανιά της απάντησα:

-    «Και οι τρεις τους φιλενάδα, και οι τρεις τους!»

Αντί για απάντηση την άκουσα να ζητωκραυγάζει.

-    «Ξεζούμισέ τους, Μαρία, ξεζούμισε τους!»

Και με αυτή τη φράση το έκλεισε. Πριν προλάβω να αφήσω το κινητό μου, με έβαλαν στα τέσσερα.

-    «Ετοιμάσου για τη συνέχεια παλιοτσουλάκι!»

Ο ένας τους άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα μου ενώ οι άλλοι δυο ήταν μπροστά μου με τα καυλιά τους στο χέρι. Καθώς συνέχιζε να μου κάνει γλειφοκώλι εγώ τσιμπούκωνα μια τον έναν και μια τον άλλο.

-    «Φτύστους Μαράκι, φτύστους!» μου φώναζαν κι εγώ υπάκουγα.

Σε λίγο και ο τρίτος ήρθε μπροστά μου και άρχισα να γλείφω και να φτύνω την πούτσα του. Τότε ένιωσα τον έναν τους να μπαίνει μέσα στον κώλο μου. Έχωσε το καυλί του βαθιά μέσα στον πάτο μου και έσκυψε στο αφτί μου λέγοντάς μου:

-    «Πίπα, κώλο μωρό μου. Πίπα, κώλο μωρό μου. Πίπα, κώλο!»

Και άρχισε να με ξεκωλιάζει με δύναμη. Οι κραυγές μου πλημμύρισαν το δωμάτιο, έως ότου μια πούτσα γέμισε το στοματάκι μου. Με γάμαγαν πίπα, κώλο εναλλάξ. Είχα αφεθεί στις ορέξεις τους, καθώς οι τρεις τους άλλαζαν θέση συνέχεια και με γάμαγαν από τον κώλο και το στόμα μου, ενώ ταυτόχρονα σκαμπίλιζαν τα κωλομάγουλα μου. Η σούφρα μου είχε ανοίξει για τα καλά. Σε λίγο ο ένας μετά τον άλλο έχυνε στο στόμα μου κι εγώ ρούφαγα τα χύσια τους, μέχρι τελευταίας σταγόνας.

-    «Έτσι, κατάπιε τα Μαράκι, κατάπιε τα!» φώναζαν καθώς έπινα τους χυμούς τους.

-    «Αυτά είναι, ρε μάγκες, αυτά είναι!» φώναξε ο ένας, ενώ ο άλλος τους έλεγε:

-    «Σας το ‘χα πει ρε ότι είναι μεγάλο ξεκωλάκι!»

Εγώ καθόμουν ξαπλωμένη έχοντας στο στόμα μου την γεύση από τα πηκτάδια τους. Εκείνη τη στιγμή ξαναχτύπησε το κινητό μου. Αυτή τη φορά όμως ήταν ο άντρας μου. Με πήρε για να με καληνυχτίσει, χαρούμενος καθώς είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός.

-    «Καληνύχτα, αγάπη μου» του είπα καθώς κλείναμε το τηλέφωνο.

-    «Και που να ΄ξερε ο κερατάς…!» είπε ο ένας από τους συναδέλφους μου και συνέχισε: «Αυτός κοιμάται και η τύχη του δουλεύει. Έτσι δεν είναι Μαράκι;»

Και άρχισαν να γελάνε και οι τρεις του. Πριν προλάβω να αντιδράσω, με σήκωσαν όρθια και άρχισαν μια ξεχωριστή περιποίηση. Ο πρώτος άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι, ο δεύτερος την σούφρα μου και ο τρίτος άρχισε να γλείφει τα βυζάκια μου. Η αίσθηση από τρεις γλώσσες που ήταν πρόθυμες να με ικανοποιήσουν ήταν εξαιρετική. Σε λίγο άρχισα να νιώθω να διαπερνά ηλεκτρισμός το κορμί μου, καθώς το πρώτο κύμα οργασμού με κυρίευε. Άρχισα να χύνω ξανά και ξανά…

-    «Χύνω, χύνω παλιοπούστηδες! Χύνω. Ααααααχχχ…»

Οι κραυγές μου είχαν γεμίσει το δωμάτιο, καθώς απανωτοί οργασμοί συντάρασσαν το κορμί μου. Σε λίγο οι πούτσες τους αντικατέστησαν τις γλώσσες τους. Με κάρφωναν και οι τρεις τους με όλη τους τη δύναμη.

-    «Έτσι δε σ’ αρέσει παλιοπουτάνα;» μου φώναζαν και μπουκωμένη όπως ήμουν άφηνα κραυγές ηδονής.

Άλλαζαν συνεχώς θέσεις καθώς με γαμούσαν από παντού. Με είχαν ξεσκίσει από παντού. Σε λίγο ήμουν γονατισμένη και περίμενα να τελειώσουν στο προσωπάκι μου. Άρχισα να ρουφάω τα αρχίδια του καθενός τους, με τη σειρά ενώ ταυτόχρονα μαλάκιζα το παλαμάρι τους. Έτσι ο ένας μετά τον άλλο άδειαζε τα αρχίδια του στο πρόσωπό μου.

-    «Χύνω Μαράκι μου, χύνω! Ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ…» φώναζαν ο ένας μετά τον άλλο γεμίζοντας το μουτράκι μου με χύσια.

Ήμασταν και οι τέσσερις μας ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, όταν ο ένας τους μου είπε:

-    «Είσαι μεγάλο ξεκωλάκι!»

Αντί για απάντηση χαζογέλασα και χούφτωσα τα αρχίδια του. Σε λίγο άρχισα πήρα την πούτσα του στο στόμα μου και άρχισα να ρουφάω μια το πουτσοκέφαλο του και μια τα αρχίδια του. Σε λίγο ο μάγκας άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Συνέχισε και που και που με άφηνε να ξεκουραστώ. Μετά από λίγο έχυνε μέσα στο στόμα μου κι εγώ έπινα τα χύσια του. Αφού άδειασε και την τελευταία σταγόνα του, γύρισα στους άλλους δυο και τους ρώτησα:

-    «Ποιος έχει σειρά, τώρα;»

Αμέσως ο ένας τους έβαλε τα καυλί του μπροστά στο στόμα μου. Εγώ το πήρα στα χέρια μου και άρχισα να το γλείφω. Σε λίγο κι αυτός με πήδαγε από το στόμα και άδειαζε τα ψωλόχυμα του στο λαρύγγι μου. Για να μην τα πολυλογώ το ίδιο έκανε και ο τρίτος της παρέας. Ήμουν η πουτάνα τους και αυτό με εξίταρε. Ήταν ξημερώματα πλέον αλλά όλοι συμφωνήσαμε για έναν τελευταίο γύρο. Αυτή τη φορά ο ένας μετά τον άλλο γαμούσαν το μουνάκι μου. Δεν ξέρα γιατί, ίσως επειδή ήξεραν ότι ήταν το τέλος της βραδιάς με γάμησαν όλοι τους με απίστευτη δύναμη. Όταν ο πρώτος ήταν έτοιμος να χύσει, ένας από τους δυο του έδωσε ένα ποτήρι και άρχισε να χύνει μέσα του. Πριν καταλάβω τι γινόταν άρχισε να με γαμάει με μανία ο επόμενος από τους καβαλάρηδές μου. Το μουνάκι μου είχε πάρει φωτιά και άρχισα να χύνω ξανά και ξανά. Σε λίγο κι αυτός έχυνε με τη σειρά του στο ποτήρι και ταυτόχρονα ο τελευταίος ξέσκιζε το μουνάκι μου. Δεν άργησε και αυτός να τελειώσει με τη σειρά του στο ποτήρι. Πριν προλάβω να πω οτιδήποτε, μου έδωσε το ποτήρι που είχε τα χύσια τους και μου είπε:

-    «Άσπρο πάτο, τσουλάκι!»

Πήρα το ποτήρι στα χέρια μου και τότε και οι τρεις τους άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά:

-    «Μαράκι! Μαράκι! Μαράκι!»

Εγώ έβαλα ένα δάχτυλο μου μέσα και ανακάτευσα τα ψωλόχυμα τους. Καθώς το έκανα αυτό ο ένας τους τραβούσε βίντεο με το κινητό του. Γύρισα προς το μέρος του και με μιας ήπια το κοκτέιλ από τα χύσια τους. Επευφημίες γέμισαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μετά από αυτό έκανα ένα μπάνιο και ντύθηκα. Με ευχαρίστησαν για την όμορφη βραδιά και με τη σειρά τους άρχισαν να ετοιμάζονται. Έφυγα πρώτη και καθώς έφτασα στη ρεσεψιόν έκλεισα το μάτι στον υπάλληλο και του είπα:

-    «Τους ξεζούμισα και τους τρεις τους!»

Χαμογελούσα καθώς πήρα ταξί για να πάω σπίτι. Καθώς κόντευα να φτάσω σπίτι χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ένας από τους γαμιάδες μου. Με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι είχε πέσει το πορτοφόλι μου από την τσάντα και ότι θα μου το έδινε στο γραφείο. Καθώς έφτασα σπίτι γύρισα στον ταρίφα και του είπα μισό λεπτό γιατί έμεινα από λεφτά.

-    «Να σας αφήσω το κινητό μου, για να ανεβώ μια στιγμή να πάρω λεφτά…;» του είπα.
Με κοίταξε καλά - καλά και μου είπε:

-    «Με ένα τσιμπουκάκι είμαστε εντάξει!» και κατέβασε το φερμουάρ.

-    Κόλλησα λίγο αλλά είπα από μέσα μου: «Και τι έγινε; Για μια πούτσα ακόμη; Ρούφα τον Μαρία!»

Έσκυψα και άρχισα να τσιμπουκώνω τον ταρίφα.

-    «Τι πουτανάκι είσαι εσύ!» έλεγε συνέχεια καθώς τον πίπωνα.

Σε λίγο άρχισε να χύνει κι εγώ έπινα τα πηκτάδια του.

-    «Χύνω γαμιόλα, χύνωωωωωωωωω! Ααααχχχχχχχχ…»

Αφού ήπια και την τελευταία σταγόνα από το πουτσοκέφαλο του, βγήκα από το ταξί και του είπα:

-    «Καλή βάρδια!»

Ανέβηκα στο διαμέρισμά μου και ο άντρας μου κοιμόταν σαν πουλάκι. Χωρίς να κάνω θόρυβο άλλαξα ρούχα και πήγα να φτιάξω έναν καφέ στην κουζίνα. Πριν φύγω για το γραφείο, τον ξύπνησα με ένα φιλί στο μάγουλο. Καθώς οδηγούσα για το γραφείο πήρα τηλέφωνο την κολλητή μου και της είπα με το νι και με το σίγμα τι έγινε εχτές βράδυ. Όταν έφτασα στο γραφείο ήμουν το μουνάκι μου ήταν υγρό. Με έκπληξη είδα ένα τεράστιο μπουκέτο τριαντάφυλλα πάνω στο γραφείο μου με μια κάρτα που έγραφε να το ξανακάνουμε. Την είχαν στείλει και οι τρεις τους για να με ευχαριστήσουν και να ζητήσουν να επαναληφθεί η χθεσινή βραδιά. Εννοείται ότι θα τα ξαναέκανα. Άλλωστε τόσα βράδια με Champions League, πώς θα πέρναγα την ώρα μου;

ΥΓ: Η παρτούζα αυτή επαναλήφθηκε αρκετές φορές. Μάλιστα τις τελευταίες φορές έχω παρτενέρ την κολλητή μου και τα παιδιά από το γραφείο φέρνουν και κάποιους φίλους τους. Αλλά αυτό αφορά τις άλλες μου ιστορίες.

(Copyright protected OW ref: 31771)