Με την χοντρή 18χρονη βιτσιόζα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια χοντρούλα με ένα τρελό βίτσιο θα γνωρίσει ο φίλος μας και θα ανακαλύψει μια καινούργια εμπειρία…

Η ιστορία:

Καυλωμένος ένα απόγευμα μιλάω με διάφορες στο site. Σε κάποια φάση εκεί που στέλνω γενικώς μηνύματα, παίρνω απάντηση από μια κοπελίτσα χωρίς φωτογραφία. Όχι τίποτα ιδιαίτερο, γεια σου τι κάνεις κτλ. Με ρωτάει αν  θέλω να μπω στο chat να μιλήσουμε κι εγώ με χαρά δέχομαι. Μετά τα κλασικά με ρωτάει τι ψάχνω στο site και ξερά της απαντάω ότι ψάχνω σεξ.

Με την μια η κοπελίτσα μου λέει ότι κι αυτή γουστάρει και ότι έχει πολλές εμπειρίες αν και είναι δεκαοκτώ. Αρχίζει να μου λέει ιστοριούλες κι εγώ να καυλώνω περισσότερο. Ότι έχει κάνει παρτούζα, ότι έχει συμμετάσχει σε όργιο με την κολλητή της, τον θείο της κολλητής της και έναν φίλο του.

Με έχει κατακαυλώσει και την προσκαλώ στο σπίτι (με φιλοξενούσε μια φίλη τότε που ευτυχώς δούλευε). Δέχεται με την μια, αλλά μου είπε όπως είναι φυσικό ότι πρέπει πρώτα να την δω στην κάμερα. Ανοίγει η τύπισσα και βλέπω μια νταρντάνα δεκαοκτάρα κοκκινομάλλα πολύ χοντρή. Σε άλλη περίπτωση θα έβρισκα κάποια δικαιολογία, αλλά το γκομενάκι με τις ιστορίες με είχε κάνει τούρμπο.

-    «Μια χαρά είσαι!», της λέω.

Και παίρνει τον δρόμο να έρθει. Κλείνουμε και το chat και σκέφτομαι ότι έχω πέσει χαμηλά με το να γαμήσω το τοφαλάκι. Πίνω ένα ποτάκι και σε κανένα εικοσάλεπτο σκάει.

-    «Γεια σου, είμαι η Πόπη».

-    «Γεια σου, είμαι ο Χάρης».

Καθόμαστε και μετά από λίγη αμηχανία της προσφέρω ένα ποτό.

-    «Πες μου τι άλλες ιστορίες έχεις να μου πεις;»

Και αρχίζει να μου λέει ιστορίες από γαμήσια που έχει κάνει, τις ίδιες πάνω κάτω που μου έλεγε και στο chat. Ξαφνικά μου πιάνει τον πούτσο έξω από το τζιν και τον χαϊδεύει. Άνετος εγώ της χαμογελάω και πιάνω τις τεράστιες βυζάρες της. Μου ξεκουμπώνει το τζιν και με την μια αρχίζει το τσιμπούκωμα.

Με τα πολλά πάμε στο δωμάτιο και με τη μια με γδύνει καθώς μου κάνει πίπα και φυσικά την γδύνω κι εγώ. Τι ήταν αυτό το πράγμα; Τέτοια ξύγκια δεν είχα ξαναχουφτώσει. Τα βυζιά να κρέμονται όπως και η κοιλιά. Τα μπούτια να κρύβουν το μουνί της και όλα αυτά να τα βλέπω επειδή το δωμάτιο που έμενα δεν είχε παντζούρι. Με την δικαιολογία ότι το κρεβάτι είναι μονό της λέω να πάμε στο δωμάτιο της φίλης μου που έχει διπλό κρεβάτι (και παντζούρι) κι αυτή φυσικά δέχεται.

Εδώ να προσθέσω πως η τύπισσα μου είχε πει ότι έχει βίτσιο να τις δίνουν χαστούκια. Έτσι με το που ξαπλώνω, συνεχίζει το τσιμπούκι (μέτριο) και μετά από λίγο ανεβαίνει πάνω μου (ναι το άντεξα το βάρος) και ξεκινάω στο σκοτάδι να της δίνω χαστούκια στο πρόσωπο κι αυτή να φωνάζει:

-    «Πιο δυνατά!»

Συνεχίζω να την χαστουκίζω με περισσότερη δύναμη και πάλι τα ίδια.

-    «Πιο δυνατά!»

Εκεί λοιπόν σκέφτομαι: «Τώρα θα σου βγάλω το λίπος από τις μαγουλάρες μωρή σαλούφα!». Και δίνω πάρα πολύ δυνατά χαστούκια.

-    «Έτσι γαμιά μου, έτσι. Χτύπα με καυλιάρη μου!»

-    «Σου αρέσει μωρή παλιοπουτάνα; Σε χτυπάνε κι άλλοι έτσι;»

-    «Όχι τόσο καλά όσο εσύ πουτσαρά μου».

Κι εκεί ανακάλυψα ότι με καυλώνει πολύ η φάση με τα χαστούκια. Μετά από διάφορες στάσεις και πολλά χαστούκια σε πρόσωπο και κωλάρα την έχυσα στο στόμα όπου τα κατάπιε όλα. Επαναλάβαμε άλλη μια φορά το πήδημα και της ζήτησα να φύγει. Δεν ξαναβρεθήκαμε φυσικά, αλλά κράτησα την εμπειρία με τα χαστούκια και όπου βρω πρόσφορο έδαφος… χτυπάω.

(Copyright protected OW ref: 31635)