Όταν με ξεπαρθένεψε η ερωμένη μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η μικρή του ερωμένη του επιφυλάσσει μια έκπληξη… Με έναν πονηρό… ‘φίλο’ της για βοηθό, θα προσπαθήσει να του πάρει την παρθενιά της πίσω πόρτας.

Η ιστορία:

Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήμουν στον πρώτο χρόνο του γάμου μου. Είχα μια ερωμένη μικρότερη μου κατά πέντε περίπου χρόνια, ομορφούλα, λίγο κοντούλα, με υπέροχο στητό στήθος και ένα τουρλωτό και λαχταριστό κωλαράκι, από αυτά που καυλώνεις μόνο που τα βλέπεις.

Για να μην πολυλογώ, επειδή βρισκόμασταν τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα και μας έτρωγε το αυτοκίνητο, είπαμε να βρούμε κάποια γκαρσονιέρα, κάτι που έγινε, πήραμε στρώματα κλπ. Είχε περάσει λίγος καιρός και περνούσαμε καλά. Γαμιόμασταν συνέχεια με πάθος και τα τοιαύτα.

Έτσι κάποιο βράδυ που ήμασταν ολόγυμνοι και απολάμβανα γλείψιμο σε όλο το κορμί, με γυρίζει μπρούμυτα και αρχίζει το γλείψιμο (κάτι που κάναμε συνέχεια μιας και ήταν από τα αγαπημένα μου). Από τα αφτιά, στο λαιμό, στη ραχοκοκαλιά μέχρι τη βάση της μέσης μου. Λίγο πριν την κωλοτρυπίδα μου με βασανιστικά αργό ρυθμό να ανεβοκατεβαίνει εγώ να βογκάω γιατί ήταν υπέροχο και ήξερε πολύ καλά να γλείφει με μεγάλη μαεστρία.

Κάποια στιγμή φτάνει στη βάση μου και φευγαλέα περνάει τη γλωσσίτσα της από την κωλοτρυπίδα μου. Τινάχτηκα. Δεν είπα τίποτα, ούτε και εκείνη βέβαια και συνέχισε το γλείψιμο. Μετά από λίγο το ξανακάνει. Πετάγομαι πάλι και ξανά δεν είπαμε τίποτα. Σαν να μη συνέβη τίποτα. Μου πήρε μια απίστευτη πίπα, γαμηθήκαμε παθιασμένα και ο καθένας πήγε σπίτι του.

Την επομένη, αφού τηλεφωνηθήκαμε δώσαμε ραντεβού και βρεθήκαμε στη γαμηστρώνα μας. Πάλι το ίδιο βασανιστικό αλλά εκπληκτικό γλείψιμο. Ξανά η ίδια ιστορία.. περνάει τη γλώσσα της από την κωλοτρυπίδα μου δυο - τρεις φορές τώρα, τινάζομαι εγώ.

-    «Δεν σου αρέσει;» μου λέει.

-    «Ναι!» της απαντάω, γιατί πραγματικά ήταν πολύ καυλωτικό.

Τέλος πάντων αυτό συνεχίστηκε για ημέρες και κάθε μέρα η «στάση» της γλώσσας της στην κωλοτρυπίδα μου ήταν όλο και περισσότερο σε σημείο που με έκανε να χύνω. Ώσπου μετά από μερικά βράδια μετά τη «στάση» στο κωλαράκι μου γλείφοντάς το μου αργά, βασανιστικά, άρχισε να βάζει τη γλώσσα της μέσα.

Δεν άντεχα, βογκούσα από καύλα, είχα τρελαθεί, μου είχε φύγει το μυαλό. Σε λίγο νιώθω κάτι άλλο μέσα μου. Ήταν το δάχτυλό της. Με πόνεσε και της το είπα. Το βγάζει, το σαλιώνει καλύτερα και το ξαναβάζει πιο αργά. Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι. Δεν άντεχα άλλο και της λέω:

-    «Δεν αντέχω, θα χύσω…»

Με γυρνάει ανάσκελα, αρχίζει να μου παίρνει πίπα και ξαναχώνει το δαχτυλάκι της στο κωλαράκι μου, που μάλλον το έψαχνε. Βογκούσα σαν πουτάνα. Ήταν το κάτι άλλο. Χύνω, τα πίνει και έρχεται και με φιλάει στο στόμα όπου και μου αφήνει τα χύσια μου. Πρώτη φορά μου το έκανε αυτό και γενικότερα πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν είπα τίποτα γιατί μάλλον μου άρεσε.

-    «Σου άρεσε μωρό μου;» μου λέει.

-    «Ναι!» της απαντάω.

-    «Πώς σου φάνηκαν;» λέει.

-    «Λίγο αρμυρούτσικα…» της απαντάω. «Γιατί;»

-    «Τίποτα, ήθελα να δω αν θα τα έπινες, γιατί σκοπεύω κάθε φορά που χύνεις να σου τα επιστρέφω…» μου απαντά.

Χαμογέλασα… δεν είπα τίποτα. Το ήθελα. Το γούσταρα τελικά. Κάναμε τσιγάρο λέγοντας διάφορες μαλακίες περί ανέμων και υδάτων. Μετά από λίγο άρχισε να με χαϊδεύει πάλι και να με γλείφει. Εγώ αρχίζω να γίνομαι τούρμπο. Με γυρνάει μπρούμυτα και αρχίζει το βασανιστικό αργό τέλειο γλείψιμο της στην πλάτη μου, στο λαιμό φτάνοντας μέχρι το κωλαράκι μου όπου αρχίζει να το γλείφει, να βάζει τη γλωσσίτσα της μέσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε. Εγώ να έχω παραδοθεί. Αρχίζει να βάζει το δαχτυλάκι.

-    «Πονάει!» της λέω.

-    «Δεν πειράζει…» μου λέει. «Σε λίγο δεν θα πονάς. Αφού σου αρέσει! Μη μιλάς και απόλαυσέ το».

Αρχίζει ένα απίστευτο γλειφοκώλι σε συνδυασμό με το δαχτυλάκι της που μπαινόβγαινε και με έκανε να μην μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Να έχω λιώσει. Συνεχίζει με το δάχτυλο και τη γλώσσα της να σαλιώνει την τρύπα μου και πλέον όλο το δάχτυλό της να είναι μέσα μου και να το μπαινοβγάζει.

-    «Δεν αντέχω, θα χύσω…» της λέω.

Δεν προλαβαίνω να το πω και μούσκεψα τα σεντόνια.

-    «Μπράβο αγόρι μου!» λέει. «Θα ξαναχύσεις σε λίγο. Θα γίνεις δικός μου απόψε όπως ποτέ».

Δεν έδωσα σημασία. Με τέτοια καύλα, πού να σκεφτώ; Το μόνο που ήθελα ήταν να συνεχίσει να με γαμάει με το δαχτυλάκι της. Ήταν υπέροχο.

-    «Σου αρέσει;» λέει.

-    «Ναι! Μη σταματάς…» της απαντάω.

Αυτό μάλλον ήθελε να ακούσει. Σηκώνεται…

-    «Μη γυρίσεις!» λέει.

Κάτι ψαχούλεψε στην τσάντα της και ξανάρχεται.

-    «Μωρό μου το κωλαράκι σου είναι υπέροχο! Το θέλω!» λέει.

Εγώ ο μαλάκας με την καύλα που είχα της λέω:

-    «Δικό σου είναι μωρό μου».

Αρχίζει το γλειφοκώλι πάλι. Βάζει το δάχτυλο της πάλι μέσα μου κι εγώ βογκάω σαν τρελός. Αυτή συνεχίζει όπου ξαφνικά νιώθω κάτι κρύο στην τρύπα μου.

-    «Τι κάνεις;» της λέω.

-    «Μη φοβάσαι, θα σου αρέσει περισσότερο…» μου λέει.

Ήταν κάποιο τζελ που έβαλε γιατί ξαφνικά αρχίζω να πονάω πάλι.

-    «Τι κάνεις;» της λέω ξανά.

-    «Μη φοβάσαι μωρό μου, δεν θα μετανιώσεις…» λέει ενώ είχε αρχίσει να βάζει δεύτερο δάχτυλο στο κωλαράκι μου.

Ήμουν πλέον παραδομένος είχα τρελαθεί. Πονούσα λιγάκι αλλά βογκούσα σαν τρελός και της έλεγα:

-    «Μη σταματάς».

-    «Το θέλεις μωρό μου, το θέλεις πολύ!» λέει.

-    «Ναι! Το θέλω πολύ! Μη σταματάς…»

-    «Σου το είπα μωρό μου, θα γίνεις δικός μου απόψε!»

-    «Ναι θα γίνω δικός σου!» φωνάζω. «Θα γίνω ότι θες!»

-    «Μπράβο το μωράκι μου!» λέει.

Πλέον τα δάχτυλά της μπαινόβγαιναν σαν πιστόνια μέσα στο κωλαράκι μου. Δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα.

-    «Κι άλλο μωρό μου!» φωνάζω. «Πιο βαθιά μωρό μου. Με τρελαίνεις!»

-    «Ναι μωρό μου, θα σου το βάλω πιο βαθιά. Μην ανησυχείς. Δικό σου θα γίνει από δω και πέρα!»

-    «Μη γυρίσεις!» μου λέει και ακούω κάτι περίεργους θορύβους.

Κάνω να γυρίσω το κεφάλι για να δω και μου αστράφτει ένα δυνατό σκαμπίλι στο κωλαράκι μου.

-    «Σου είπα να μη γυρίσεις! Θέλω να σου κάνω έκπληξη…» μου λέει.

-    «Τι;» ρωτάω.

-    «Θα δεις μωρό μου…»

Όταν σταμάτησαν οι θόρυβοι άρχισε να μου χαϊδεύει πάλι το κωλαράκι και με τα πόδια της όπως ήμουν μπρούμυτα μου ανοίγει τα δικά μου μέχρι εκεί που άνοιγαν. Νιώθω πάλι τζελ στην τρύπα, δαχτυλάκι, μετά ξανά τζελ, δεύτερο δαχτυλάκι και λίγο μετά νιώθω κάτι άλλο που δεν ήταν δάχτυλο. Κάτι πιο χοντρό.. Άρχισε να πιέζει να μπει στην τρύπα μου. Άρχισα να φωνάζω:

-    «Πονάω! Τι κάνεις;»

Ρίχνει όλο της το κορμί πάνω μου και με μια δυνατή κίνηση το χώνει μέσα μου. Μου κόπηκε η αναπνοή. δεν μπορούσα να πάρω ανάσα από τον πόνο. Αλλά και ούτε να μιλήσω μπορούσα. Τόσος πόνος, απίστευτος. Εγώ να προσπαθώ να ξεφύγω αλλά όπως ήταν από πάνω μου ήταν δύσκολο. μου είχε πιάσει και τα χέρια και με τον πόνο να μου καίει την κωλοτρυπίδα μου να κουνιέμαι να ξεφύγω… Τίποτα. Όμως όπως κουνιόμουνα για να ξεφύγω, αυτό έμπαινε πιο πολύ. Αυτή δεν έκανε τίποτα. Έμενε ακίνητη και με έγλειφε στο λαιμό, στα αφτιά… Εγώ τα έκανα όλα τελικά. Κάθε κούνημα και λίγο παραμέσα και άντε πάλι τα ίδια.

-    «Μωρό μου μην αντιστέκεσαι, πονάς περισσότερο έτσι. Άσε με εμένα. θα σου αρέσει. Θα δεις, πίστεψέ με!» μου λέει.

Συγχρόνως, ενώ μου μιλούσε, άρχισε να κουνιέται απαλά, σιγά σιγά, μέσα - έξω κι εγώ να αρχίσω να νιώθω κάτι να κινείται μέσα μου. Κάτι σαν το δαχτυλάκι που μου έβαζε στην αρχή. Αλλά αυτό ήταν πιο χοντρό. Με ξέσκιζε. Και πονούσε πολύ. Και όλο και δυνάμωνε και όλο το ένιωθα περισσότερο και σιγά σιγά ο πόνος άρχισε να μετριάζεται. Γινότανε καυλωτικός. Ήταν ένας πόνος που καταλάγιαζε μεν αλλά παρέμενε και με καύλωνε.

Άρχισα να κουνάω, ασυναίσθητα στην αρχή, κι εγώ το κωλαράκι μου. Το ένιωσε η μικρή και δυνάμωσε σε ταχύτητα αλλά και να μου το βάζει όλο και πιο βαθιά. Όσο πιο βαθιά έμπαινε πονούσε περισσότερο αλλά με τρέλαινε. Καιγόταν το κωλαράκι μου, καιγόμουν εγώ. Μου άρεσε. Το ήθελα περισσότερο, το ήθελα πιο βαθιά. Δεν ήξερα πια τι ήθελα. Είχα χάσει τα λογικά μου.

Ήμουν πλέον έρμαιο της μικρής που ήξερε τι ήθελε. Ήθελε να με κάνει το πουτανάκι της και το έβλεπε μπροστά της πλέον ότι θα γινόμουν. Με είχε κουρελιάσει. Με γαμούσε, με ξέσκιζε για την ακρίβεια, με μαεστρία, με τέχνη.. με οδηγούσε εκεί που ήθελε.

Συνέχιζε να με γλείφει στο λαιμό αλλά και να μη σταματάει το γαμήσι. Τώρα γίνονταν όλο και πιο γρήγορο και συνάμα πιο βίαιο. Έμπαινε μέσα μου με δύναμη και σε λίγο από ότι κατάλαβα είχε μπει όλο μέσα μου. Το ένιωθα να σκάβει βαθιά την κοιλιά μου. Άρχισε να βαριανασαίνει και γινόταν πιο σκληρή.

-    «Σου αρέσει που σε γαμάω μωρό μου;» λέει.

-    «Ναι…» απαντάω ξέπνοα

-    «Θέλεις να σταματήσω;»

-    «Όχι, μη σταματάς!»

-    «Μωρό μου, σου είπα ότι θα σε κάνω δικό μου απόψε και το έκανα. Είσαι δικός μου πλέον».

-    «Ναι, είμαι δικός σου!» λέω.

-    «Θα σε ξεσκίσω μέχρι το πρωί μωρό μου! Θα σε κάνω να με παρακαλάς να σε ξαναγαμήσω. Θα πας στη γυναικούλα σου ξεπαρθενεμένος, γαμημένος άγρια, από την ερωμένη σου και δεν θα μπορείς να τη γαμήσεις. Θα σκέφτεσαι μόνο εμένα και θα θέλεις να έρθεις σαν τρελός να με βρεις!»

-    «Χύνωωωωωωωωωωωω!!!» φωνάζω και ξαναέχυσα με όλα αυτά που έλεγε αλλά και με την πούτσα που έτρωγα βαθιά.

Δεν είχα πια μυαλό παρά μόνο πως να νιώσω πιο καλά με τον πούτσο που έτρωγα.

-    «Μη σταματάς, γάμησε με παλιοκουφάλα! Ξέσκισε με! Είμαι δικός σου. Θα κάνω ότι θέλεις!» φώναζα.

-    «Ότι θέλω μωρό μου;» λέει

-    «Ναι, ναι. Ότι θέλεις!» λέω.

-    «Θα γίνεις το πουτανάκι μου;»

-    «Ναι, ναι θα γίνω ότι θέλεις!»

-    «Ωραία! Όταν έρθει η ώρα, να θυμηθείς τι είπες…» λέει.

Και συνεχίζει πιο άγρια να με ξεσκίζει το κωλαράκι μου που είχε πάρει φωτιά. Να το βγάζει σχεδόν όλο και μετά να μπαίνει όσο πιο δυνατά μπορούσε. Και κάθε φορά που το έκανε αυτό πονούσε. Δεν σταματούσε κι εγώ από την καύλα να την παροτρύνω να συνεχίσει πιο πολύ, πιο βαθιά, πιο άγρια και πάει λέγοντας. Δεν ξέρω πια πόση ώρα είχε περάσει που με γαμούσε ανελέητα, οπότε μάλλον από κούραση θα έλεγα, σταμάτησε, βγήκε από μέσα μου λέγοντας μου:

-    «Τώρα είσαι έτοιμος. Από ‘δω και πέρα θα είσαι το πουτανάκι μου».

Πηγαίνει στο μπάνιο πλένει το «πράμα» της και επιστρέφοντας μου το δείχνει. Ένα 22ποντο και χοντρό στραπόν στο χρώμα του δέρματος. Τρελάθηκα! Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Το πιάνω στα χέρια μου να το αισθανθώ, γιατί ήδη το είχα νιώσει για τα καλά μέσα μου. Με είχε ξεσκίσει. Το περιεργάστηκα και ασυναίσθητα άρχισα να παίζω το χέρι μου πάνω - κάτω, σαν να τραβούσα μαλακία.

-    «Σου αρέσει βλέπω μωρό μου;» λέει η μικρή. «Καλή αρχή, γιατί από ‘δω και πέρα όλο δικό σου θα είναι. Μη μου πεις ότι δεν σου άρεσε; Να ξέρεις ότι αυτό θα είναι το «αγόρι» σου. Αυτό θα σε γαμάει. Αυτό θα ξεσκίζει κάθε μέρα το ωραίο κωλαράκι σου. Εγώ απλά θα είμαι η κινητήριος δύναμη. Η δύναμη να σε κάνω το πουτανάκι μου».

Και αρχίζει την πίπα ξανά και ώσπου κάναμε ίσως τον καλύτερο έρωτα από κάθε άλλη φορά. Ήταν από τις πολύ λίγες φορές που ήρθαμε σε οργασμό μαζί. Και ήταν φοβερό γιατί τέτοιους σπασμούς την ώρα που τελείωνε δεν είχα ματαξαναδεί. Και η ρουφιάνα είχε δίκιο τελικά. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το μυαλό μου από αυτό που μου συνέβη. Συγχρόνως περίμενα πως και πως να έρθει η ώρα να ξαναβρεθούμε.

Και πράγματι συνεχίστηκε για πολύ καιρό η παράνομη σχέση αλλά και το ξέσκισμα μου. Το ζητούσα σαν τρελός, το ποθούσα. Μέχρι που έφτασα να την παρακαλέσω να πάρει καινούργιο στραπόν πιο μεγάλο. Και φυσικά το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση γιατί γούσταρε να με βλέπει να κατρακυλάω τόσο χαμηλά. Γούσταρε που με έκανε ότι ήθελε. Γούσταρε γιατί ήξερε ότι με έκανε πουτανάκι. Έτσι με φώναζε εδώ και καιρό πλέον, σχεδόν είχε ξεχάσει το όνομα μου…

(Copyright protected OW ref: 31506)