Στην βιβλιοθήκη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Δυο άγνωστοι σε μια βιβλιοθήκη έλκονται από το πάθος τους και με ρίσκο να τους ανακαλύψουν, δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό της ερωτικής τους έλξης…

Η ιστορία:

Απομονωμένος στο πιο μακρινό τραπέζι διάβαζε απορροφημένος το βιβλίο του και σημείωνε στο τετράδιό του. Οι ασκήσεις του και το διάβασμά του τον απασχολούσαν πλήρως. Τίποτα δεν φαινόταν πως μπορούσε να τον αποσπάσει. Και να βομβαρδιζόταν η βιβλιοθήκη, εκείνος θα παρέμενε σκυφτός πάνω από τις σημειώσεις του.

Καθώς είχε σηκώσει το κεφάλι του όμως και χάζευε τριγύρω του, συνέβη κάτι που κατάφερε να τον αποσπάσει. Η εμφάνιση αυτού του θεϊκού πλάσματος λίγα μόλις μέτρα πιο μακριά, φαίνεται πως ήταν πιο ισχυρή από πυρηνική έκρηξη. Δεν κατάφερε να συγκρατηθεί από το να σκεφτεί ότι κοίταζε την πιο όμορφη και ταυτόχρονα πιο καυτή και πρόστυχη ύπαρξη που είχε δει ποτέ.

Τα μάτια τους συναντήθηκαν. Εκείνος ντράπηκε. Έσκυψε βιαστικά πάλι πάνω από τις σημειώσεις του. Τα τακούνια της όμως αντήχησαν σε όλη την αίθουσα καθώς τον πλησίαζε. Την ξανακοίταξε.. και συγκεκριμένα, έριξε μια κλεφτή ματιά στα υπέροχα πόδια της πριν εκείνη καθίσει απέναντί του ακριβώς. Σήκωσε το βλέμμα του και για ελάχιστα δευτερόλεπτα, έμεινε στα καλοσχηματισμένα ολοστρόγγυλα στήθη της τα οποία ήταν απαλλαγμένα από σουτιέν.

Κατάλαβε ότι τον κατάλαβε και ντράπηκε να την κοιτάξει στα μάτια και επικεντρώθηκε ξανά στο τετράδιό του. Την άκουσε να ανοίγει την τσάντα της και να βγάζει τα δικά της βιβλία και μετά ησυχία. Εκτίμησε πως είχε λίγα δευτερόλεπτα στη διάθεσή του να θαυμάσει πάλι το πρόσωπό της, όσο εκείνη διάβαζε.

Και ναι, δεν υπήρχε τίποτα που να μην μπορούσε να θαυμάσει σε αυτό το πρόσωπο. Από τα κόκκινα μαλλιά και τα σαρκώδη χείλη μέχρι τα καστανά μάτια και την τέλεια σχηματισμένη μύτη της. Κοίταξε αλλού, αλλά αυτή η εικόνα είχε κολλήσει στο μυαλό του. Αυτό το πρόσωπο να χαμογελάει. Ή αυτό το πρόσωπο να τον κοιτάει λάγνα καθώς έγλειφε αισθησιακά τον πούτσο του.

Ανατρίχιασε ολόκληρος καθώς ένιωθε το παντελόνι του να φουσκώνει. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις άπειρες εικόνες με τους δυο τους γυμνούς να είναι κολλημένοι να περνάνε από το μυαλό του. Προσπάθησε να ηρεμήσει. Αλλά ακριβώς εκείνη την στιγμή την είδε να βγάζει τα παπούτσια της και να κάθεται σταυροπόδι στην καρέκλα. Μολονότι δεν μπορούσε να δει το θέαμα, τον καύλωνε απίστευτα η εικόνα και μόνο των ποδιών της.

Προσπάθησε να σκεφτεί λογικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να προσπαθούσε εκείνη να προσπαθεί να τον προκαλέσει σε έναν δημόσιο χώρο, πόσο μάλλον σε μια βιβλιοθήκη. Αυτό βέβαια δεν αναιρούσε το πόσο ήθελε να την γδύσει, να την γευτεί και να της χαρίσει την ηδονή. Και τότε τινάχτηκε σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Και σε κλάσματα του δευτερολέπτου, οι σκέψεις του άλλαξαν. Από την απορία αν εκείνη σκεφτόταν ότι κι εκείνος, τώρα αναρωτιόταν πως θα γινόταν να την γαμήσει εκεί, επιτόπου χωρίς να τους καταλάβει κανείς. Είχε περάσει το πόδι της πάνω στο παντελόνι του, ακριβώς πάνω από το σημείο όπου ο πούτσος του παλλόταν.

Δεν το πίστευε. Την κοίταξε περιμένοντας κάποια αντίδραση. Εκείνη τίποτα, ατάραχη. Διάβαζε το βιβλίο της και ταυτόχρονα χάιδευε απαλά τον πούτσο του με το πόδι της. Τον χάιδευε, τον πίεζε και τον ακουμπούσε σαν να προσπαθούσε να εκτιμήσει το μέγεθός του. Και μετά ξανά πάλι από την αρχή. Και όλο αυτό χωρίς να του ρίξει ούτε μια ματιά. Ενώ εκείνος την παρακαλούσε σιωπηρά να τον κοιτάξει και ένιωθε έτοιμος να εκραγεί.

Αυτή συνέχιζε ατάραχη το παιχνίδι της. Εκείνος δεν άντεχε άλλο. Ήταν έτοιμος να χύσει χωρίς να έχει αγγίξει καν τον εαυτό του. Και τότε σταμάτησε. Ένα βιβλίο της είχε πέσει κάτω και έσκυψε να το πιάσει. Και πάνω που καταριόταν την ατυχία του, ένιωσε δυο απαλά χέρια να ξεκουμπώνουν το παντελόνι του και να του το κατεβάζουν μαζί με το εσώρουχό του.

Και τότε ένιωσε την εικόνα που φαντάστηκε πριν. Έκανε λίγο πίσω και την είδε να παίρνει απαλά - απαλά και σιγά σιγά τον πέτρινο πούτσο του στο στόμα της. Τον τρέλαινε καθώς έπαιζε με τη γλώσσα της το κεφαλάκι. Την περνούσε γύρω - γύρω και το έγλειφε ενώ τον χάιδευε με τα χείλη της. Τρελάθηκε με αυτό που του συνέβαινε. Ήταν τρέλα. Θα μπορούσε να τους δει κάποιος, αλλά ως τώρα ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής του. Και έμελλε να γίνει πιο όμορφη.

Πήρε τον πούτσο του βαθιά μέσα στο στόμα της ενώ ταυτόχρονα τον έπαιζε με χέρι της. Τον χάιδευε και τον έπαιζε κυκλικά με την παλάμη της και αμέσως μετά τον έπαιρνε στο στόμα της, ως το λαρύγγι. Πάλι ένιωσε έτοιμος να χύσει. Και πάλι σταμάτησε στο ίδιο σημείο. Ανασηκώθηκε μπροστά του και σκαρφάλωσε πάνω του. Είδε πως είχε βγάλει το παντελόνι της, ενώ πιθανότατα δεν φορούσε καθόλου εσώρουχα εκείνο το απόγευμα.

-    «Τρελάθηκες; Θα μας δουν!» της ψιθύρισε.

Εκείνη ούτε που του έδωσε σημασία και με μια κίνηση κάθισε πάνω στον πούτσο του χώνοντας τον στο μουνί της. Εκεί αυτός τα ξέχασε όλα. Δεν τον ενδιέφερε ακόμα κι αν τον συλλάμβαναν. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να συνεχίσει να γαμάει αυτό το υπέροχο μωρό. Και αυτό έκανε. Το στενό μουνί της υποδεχόταν με ζεστασιά τον πούτσο του. Ήθελε να τον νιώθει όσο πιο πολύ γίνεται.

Καθώς τα μουνόχειλα της τρίβονταν με το παλαμάρι του, τα πρώτα της υγρά άρχισαν να στάζουν από αυτά. Τώρα ήταν πιο εύκολο να μπαινοβγαίνει, καθώς τα υγρά της είχαν λούσει τον πούτσο του. Και το έκανε όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο έντονα και άκουγε τους ψιθυριστούς της αναστεναγμούς στο αφτί του και τον καύλωνε όσο δεν είχε καυλώσει ποτέ στη ζωή του. Οι αναστεναγμοί έγιναν σιγανά βογκητά μαζί με όλο και περισσότερους χυμούς να βγαίνουν από το μουνί της. Δεν άντεξε άλλο… Του ήρθε να χύσει για τρίτη φορά.
-    «Τώρα κάντο…» του ψιθύρισε εκείνη, τα πρώτα λόγια που του είπε.

Εκείνος δεν το σκέφτηκε. Τα χύσια του γέμιζαν το μουνί της ασταμάτητα και καθώς αυτή τα ένιωθε μέσα της, έφτασε σε κορύφωση κι αυτή. Το μουνί της έγινε μούσκεμα σε δευτερόλεπτα και τα βογγητά έγιναν πιο έντονα από ποτέ. Ανάσαιναν και οι δύο βαριά. Μετά από λίγο εκείνος επανήλθε στην πραγματικότητα και κοίταξε γύρω του.. κανείς δεν φαινόταν να τους είχε δει. Εκείνη σηκώθηκε και έσκυψε πάλι.

Στα γρήγορα πήρε πάλι το όργανό του στο στόμα της. Μόνο που ήταν για δευτερόλεπτα, ίσα - ίσα να τον καθαρίσει και ύστερα έκατσε στο τραπέζι με τα πόδια ανοιχτά. Εκείνος ανταπέδωσε τη χάρη. Όταν την κοίταξε στα μάτια, εκείνη του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί, κατά τη διάρκεια του οποίου, αντάλλαξαν τα χύσια τους στα στόματά τους.

(Copyright protected OW ref: 31399)