Το ξέσκισμα του Πέτρου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Η Ελένη γνώρισε έναν πολύ ωραίο άντρα και ξεσκίζεται ασύστολα. Είναι τόσο αχόρταγη που δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί!

Η ιστορία:

Με λένε Ελένη και είμαι 24 χρονών. Εδώ και ένα χρόνο έχω ελεύθερη σχέση με το Πέτρο 26 χρονών. Πολύ κούκλος και γενικά με καυλώνει πολύ. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε ήξερα ότι θα κάνουμε σεξ γιατί κάτι στο βλέμμα του με τράβηξε. Τον ήθελα από την αρχή. Και έτσι έγινε.

Κάναμε άγριο σεξ και δεν χόρταινε ο ένας τον άλλον. Με ξέσκιζε και μου άρεσε. Μια φορά που βρεθήκαμε πήγαμε κάπου έξω, με έβγαλε από το αμάξι με το ζόρι, με έβαλε στα τέσσερα και άρχισε να με ξεσκίζει δυνατά και να με χτυπάει στον κώλο. Μου άρεσε τόσο πολύ. Με έβριζε και με ρωτούσε αν μου άρεσε το γαμήσι. Εγώ φώναζα να με γαμήσει πιο δυνατά. Δε μου έφτανε. Ήθελα τον πούτσο του μέσα μου βαθιά. Έτσι τελειώσαμε και οι δυο.

Κάποια άλλη στιγμή έτυχε να τον δω κάπου στο δρόμο. Δεν αργήσαμε πολύ. Με πήγε σπίτι του τον έβγαλε έξω. Μου πήρε το κεφάλι με δύναμη και μου έχωσε του πούτσο του μέσα μου. Δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα. Τελείωσε στο στόμα μου και με έβαλε να τα καταπιώ όλα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε τον παρακαλάω να με πηδάει κι όταν μου πει όχι πιάνω τον πούτσο του και κάθομαι πάνω του με δύναμη. Οπότε δεν προλαβαίνει να μιλήσει. Μετά με παρακαλάει αυτός.

Κάποια στιγμή μου είχε πει ότι θα τον έφτιαχνε να το κάνω με ένα φίλο του. Στην αρχή ήμουν αρνητική αλλά μετά δέχτηκα. Πήγαμε σπίτι του και εκεί που το έκανα με το Πέτρο, μπήκε ο φίλος του και μας κοίταζε που πηδιόμασταν. Εγώ στην αρχή ξαφνιάστηκα. Αλλά μετά ήρθε κι αυτός και άρχισε να με γλείφει με μανία στο μουνί και φώναζα από καύλα. Έκατσα στα τέσσερα και άρχισα και τους έγλειφα και τους δυο, μια τον έναν μια τον άλλον. Το ευχαριστιόμουνα.

Μετά έκατσα στα τέσσερα κι ο ένας με έπαιρνε από πίσω και ο άλλος από μπροστά. Μ’ άρεσε που αισθανόμουνα δυο πούτσους να με σκίζουνε τόσο δυνατά. Θέλω να συνεχίσει να με παίρνει εκείνος γιατί με καυλώνει αφάνταστα.

Είχα κατέβει πριν δυο μήνες στην Κρήτη στο Ρέθυμνο και πήγα ξανά σπίτι του. Μπήκα μέσα και με άρπαξε κατευθείαν και με κόλλησε στον πάγκο της κουζίνας. Άρχισε να με γδύνει και να με φιλάει έντονα. Δεν αργήσαμε πολύ. Έβγαλε τον χοντρό και μεγάλο πούτσο του. Μου έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνάκι μου το οποίο είχε γίνει μούσκεμα και άρχισε να με σκίζει δυνατά. Εγώ όμως έπιασα τον πούτσο του τον έσφιξα και τον παρακάλεσα να με γαμήσει με αυτόν.

Δεν άργησε και έτσι άρχισε να με γαμάει δυνατά. Να με σκίζει τόσο πολύ που δεν άντεχα άλλο. Αισθανόμουνα τον πούτσο του και τρελαινόμουνα. Δεν αντέξαμε πολύ. Χύσαμε και οι δυο. Έχυσε μέσα μου και ένιωθα τα καυτά υγρά του μέσα στο μουνί μου. Μετά πήγαμε στο κρεβάτι ξάπλωσε και επειδή ξέρω ότι τον τρελαίνει, άρχισα να του παίρνω πίπα.

Έπιασα τον πούτσο του τον χοντρό, έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και άρχισα να τον γλείφω. Άρχισα να το γλείφω όλο από πάνω μέχρι κάτω και να το ρουφάω με μανία. Τον ήθελα τον πούτσο του και εκείνος τρελαινότανε. Τον φίλαγα και τον ρούφαγα συνέχεια. Έβγαζα τη γλώσσα μου έξω και μου χτύπαγε τον πούτσο του πάνω της. Μετά τον έπιανα εγώ και τον χτυπούσα πάνω στο πρόσωπο μου. Είχα τρελαθεί.

Μου έπιασε το κεφάλι και το πήγαινε πάνω - κάτω στον πούτσο του με μανία. Έβγαλε μια κραυγή και έχυσε μέσα στο στόμα μου. Ρούφηξα και την τελευταία σταγόνα από το κεφάλι του πούτσου του. Τον είχα ρουφήξει όλο μέχρι τέλους. Σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο και εκείνος με ακολούθησε. Με έβαλε να σταθώ στα τέσσερα στη μπανιέρα. Έβαλα το χέρια μου στον τοίχο και περίμενα να με γαμήσει δυνατά με την πούτσα του.

Άρχισε να με χτυπάει στον κώλο δυνατά με τα χέρια του και την πούτσα του. Με έβριζε κι εγώ τον παρακαλούσα να με γαμήσει. Ήθελα να νιώσω να με σκίζει δυνατά η καύλα του. Μου άνοιξε τα κωλομέρια, έβαλε τον πούτσο του στην τρύπα του μουνιού μου και άρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά κι εγώ φώναζα από την τόση καύλα που μου χάριζε ο πούτσος του. Του έλεγα να σταματήσει όμως εκείνος συνέχιζε πιο δυνατά να μου γαμάει το μουνάκι μου και να με χτυπάει στον κώλο μου.

Άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά. Με πήρε, με πέταξε στο κρεβάτι, ήρθε από πάνω μου, σήκωσε τα πόδια μου, τα έβαλε στους ώμους του και άρχιζε να μου σκίζει δυνατά το μουνί. Αισθανόμουνα τον πούτσο του να με σκίζει δυνατά και συνέχιζα να τον παρακαλάω να μη σταματήσει. Μετά τελειώσαμε και οι δυο. Έχυσε τόσο πολύ που το μουνί μου γέμισε με τα χύσια του. Ανυπομονώ να τον ξαναδώ να με γαμήσει. Τον θέλω.

(Copyright protected OW ref: 30857)