Η πρώτη παρτούζα της Λέτας (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Απόψε ο φίλος του ζευγαριού θέλει να ξεσκίσει τη Λέτα κι ο άντρας της την καθησυχάζει ότι δεν θα μαθευτεί τίποτα. Ο φίλος έρχεται με άγριες διαθέσεις και η βραδιά θα έχει πολύ ξέσκισμα με την Λέτα να μην χορταίνει…

Η ιστορία:

Αφού την γεμίσαμε με τα χύσια μας, πήγαμε κάναμε ένα μπανάκι και αράξαμε να δούμε την ταινία που είχαμε βάλει για να δούμε πιο πριν. Κατά τις εννέα το βράδυ, πήγαμε με τον Βαγγέλη μια βόλτα μέχρι η Λέτα να ετοιμάσει φαγητό.

Στο δρόμο σχολιάζαμε την φάση και ο Βαγγέλης μου έλεγε το πόσο πολύ καύλωσε με τη Λέτα. Ήθελε να μπει μέσα της τόσο πολύ. Του είπα ότι το βράδυ θα το προσπαθήσουμε και πιστεύω να χαλαρώσει η Λέτα πιο πολύ. Εκεί που τα λέγαμε μου έρχεται μήνυμα από την Λέτα και μας έλεγε ότι το φαγητό σε μισή ώρα θα είναι έτοιμο. Της απαντάω ok και να βάλει κάτι προκλητικό χωρίς εσώρουχα. Η απάντηση της ήταν ένα ξέρω «ξεκόλλα». Αμέσως την πήρα τηλέφωνο να την διαβεβαιώσω ότι όλα είναι ok και να μην σκέφτεται αρνητικά.

-    «Φοβάμαι μην μαθευτεί Κώστα μου…», μου λέει.

-    «Ξεκόλλα μανάρι μου. Τίποτα δεν θα μαθευτεί. Ότι γίνεται μόνο εμείς οι τρεις και παραέξω τίποτα».

-    «Ok αγάπη μου. Ελάτε σε λίγο να φάμε».

-    «Εντάξει πουτανάρα μου γλυκιά, ερχόμαστε. Φόρα κάτι καλό».

Σε μια ώρα γυρίσαμε πίσω. Η Λέτα ήταν στην κρεβατοκάμαρα και άλλαζε. Ο Βαγγέλης κάθισε στο σαλόνι και πήγα μέσα να δω τι κάνει η Λέτα. Όταν μπήκα μέσα έπαθα πλάκα. Φόραγε ένα φόρεμα λευκό στενό λίγο πάνω από το γόνατο και από τη μέση και πάνω διαφάνεια. Τελικά δεν με άκουσε, φόραγε στρινγκάκι και σουτιέν. Την πλησίασα, την έσφιξα πάνω μου και της είπα να βγάλει το σουτιέν αλλά να αφήσει το στρινγκ.

Πήγα μέσα και κάθισα με τον Βαγγέλη στην κουζίνα. Όταν ήρθε η Λέτα ο Βαγγέλης έμεινε σαν χάνος να την χαζεύει. Οι βυζάρες της φαίνονταν κάτω από το άσπρο λεπτό ύφασμα και οι ρώγες της σαν να ήθελαν να το τρυπήσουν. Μας σέρβιρε και καθίσαμε να φάμε. Αφού τελειώσαμε η Λέτα άρχισε να μαζεύει το τραπέζι κι εμείς καθίσαμε στο σαλόνι. Η κωλάρα της διαγραφόταν στο στενό φόρεμα. Οι ρώγες της ήταν καυλωμένες και μαρτυρούσαν την διάθεση της.

Πήγα και κόλλησα πίσω της χουφτώνοντας τις βυζάρες της. Τον πέταξα έξω και τον έτριψα στα κωλομέρια της. Τουρλώθηκε προς τα πίσω ακουμπώντας στον πάγκο της κουζίνας. Χώθηκα με βία στο μουνί της και άρχισα να την γαμάω λυσσασμένα. Την έστησα με την κοιλιά στο τραπέζι και έκανα νόημα στον Βαγγέλη να έρθει. Έβγαλε έξω την πούτσα του και στήθηκε μπροστά της. Η Λέτα τον πήρε στο στόμα με λαιμαργία. Ο Βαγγέλης την είχε πιάσει από το κεφάλι και της γάμαγε το στόμα γρήγορα. Εγώ την ξεμούνιαζα και της έριχνα χαστούκια στην κωλάρα της.

Άρχισε να κουνάει την κωλάρα της και να καρφώνεται δυνατά πάνω στην πούτσα μου. Την γυρίσαμε ανάσκελα πάνω στο τραπέζι με το κεφάλι της να κρέμεται κάτω και πήγαμε και οι δυο στο στόμα της. Ο Βαγγέλης έβγαλε μια κραυγή και έχυσε στη μάπα της λέγοντας:

-    «Πάρτα μωρή βυζαρού! Πάρτα στη μούρη καριόλα!»

Αυτή άρχισε να χαϊδεύει τη μουνάρα της και να χύνει τρελά.

-    «Γαμήστε με δυνατά! Μη σταματάτε… Θέλω τις πούτσες σας μέσα μου!»

Πήγα και της τον έχωσα στο μουνί. Καθάριζε με τη γλώσσα της τα χύσια από την πούτσα του Βαγγέλη κι αυτός της χούφτωνε τις βυζάρες. Το θέαμα με έκανε να θέλω να χύσω. Δεν άντεξα και τα άφησα όλα μέσα στη μήτρα της.

-    «Μου έκαψες τη μουνάρα άντρα μου. Με καις με τα χύσια σου!»

Έσφιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και άρχισε να χύνει σαν τρελή. Την πιάσαμε και την οδηγήσαμε στην κρεβατοκάμαρα. Την ξαπλώσαμε ανάσκελα και της βγάλαμε το φόρεμα. Ο Βαγγέλης πήρε θέση να την γλείψει. Η έξαρση στο πρόσωπο της ήταν εμφανής. Μου τον πήρε στο στόμα και ανά διαστήματα τον χτύπαγε πάνω στις ρώγες της. Ο Βαγγέλης σηκώθηκε και μπήκε με μανία στο μουνί της. Έκανε να τραβηχτεί αλλά την έπιασε και την έσφιξε με τα χέρια του και το βάρος του σώματος του.

-    «Θα σε ξεσκίσω τώρα καριόλα. Με καυλώνεις πολύ και θα στο δείξω τώρα αυτό!»

Άρχισε να την καρφώνει δυνατά. Αγκάλιασε τις βυζάρες της, τις ένωσε και άρχισε να της δαγκώνει τις ρώγες. Της τον έχωσα στο στόμα και άρχισα να της ρίχνω χαστούκια στη μούρη.

-    «Έτσι, έτσι!», Φώναξε. «Να με γαμάτε και να με δέρνετε. Έτσι γαμιάδες μου… έτσι την πουτανάρα σας!»

Την έβαλε ο Βαγγέλης στα τέσσερα και άρχισε να την γαμάει.

-    «Τι κωλάρα έχεις ρε Λέτα!»

Και ρίχνοντας της μια σφαλιάρα δυνατή άρχισε να την γαμάει. Η Λέτα άρχισε να χύνει και πάλι και ο Βαγγέλης την έπιασε από το μαλλί και την πήδαγε σαν σκύλα.

-    «Δεν αντέχω μωρή ξεκωλιάρα. Που θες να σε χύσω μωρή;»

-    «Στο στόμα Βαγγέλη, στο στόμα μου. Διψάω η καριόλα!»

Σηκώθηκε και με μια γρήγορη κίνηση χώθηκε στο στόμα της. Η Λέτα άρχισε να καταπίνει με μανία. Εγώ πήρα θέση στη μουνάρα της και άρχισα να την πηδάω. Ο Βαγγέλης της τον χτύπαγε στα μούτρα και ασχολιόταν με τις βυζάρες της. Μετά από μερικά χωσίματα ένιωσα τα πόδια της να με σφίγγουν και άρχισα να την πηδάω πιο δυνατά. Άρχισε πάλι να χύνει και για άλλη μια φορά την έχυσα μέσα στη μούνα της.

Πήρα θέση να καθαρίσει την πούτσα μου και ο Βαγγέλης άρχισε να την γλείφει και να τρώει το μουνόχυμα της αλλά και τα χύσια μου που έβγαιναν από μέσα. Αφού κάναμε μπάνιο και οι τρεις αποφασίσαμε να κοιμηθούμε όλοι μαζί αλλά με το Λετάκι στη μέση και από ότι φαντάζομαι αύριο θα δηλώσω ασθένεια στη δουλειά. Θα είναι μεγάλη η νύχτα...

(Copyright protected OW ref: 30640)