Η δύσκολη φίλη της μαμάς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Γιώργος δέχεται επίσκεψη από μια φίλη της μαμάς του την ώρα που εκείνη λείπει κι εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να της την πέσει ερωτικά.

Η ιστορία:

Ας πούμε ότι με λένε Γιώργο. Είμαι είκοσι ετών αλλά είμαι μικρόσωμος και γενικά φαίνομαι λίγο μικρότερος. Δεν έχω εμπειρίες παρά μόνο σε μπουρδέλο. Πάντα μου άρεσαν οι ώριμες γυναίκες. Ειδικά μια φίλη της μητέρας μου που ας πούμε ότι την λένε Μαρία.

Πάντα με καύλωνε όταν την έβλεπα αν και μόνο τα τυπικά μου έλεγε όταν βλεπόμασταν δηλαδή τι κάνεις, πως πας στη σχολή κ.λ.π. Πάντα όμως είχα φαντασίωση μαζί της ότι κάνω κάτι μ’ αυτήν.

Ένα μήνα πριν λοιπόν έγινε κάτι που δεν το περίμενα με τίποτα και φυσικά μου άρεσε πολύ. Ήταν πρωί και δεν είχα σχολή. Η μάνα μου έλειπε για κάποια δουλειά και θα αργούσε. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω και ήταν η Μαρία.

-    «Έλα Γιώργο, τι κάνεις;»

-    «Καλά, εσείς;»

-    «Καλά. Είναι η μητέρα σου εκεί; Θέλω να έρθω για λίγο να της δώσω κάτι».

Αμέσως το μυαλό μου δούλεψε γρήγορα και της λέω:

-    «Δεν είναι τώρα εδώ αλλά θα έρθει σε λίγο. Ελάτε να την περιμένετε, δεν θα αργήσει».

-    «Εντάξει, έρχομαι!», μου λέει.

Μετά από ένα τέταρτο χτυπάει το κουδούνι και ήταν η Μαρία. Μπαίνει μέσα και χαιρετιόμαστε. Λίγα λόγια για τη Μαρία: Γύρω στα 45 κοντούλα με σώμα συνηθισμένο σε τέτοιες γυναίκες δηλαδή λίγο γεματούλα. Μαλλιά μακριά ίσια. Μπαίνει λοιπόν στο σπίτι και κάθεται στον καναπέ του σαλονιού. Κάθομαι κι εγώ απέναντι της σε μια πολυθρόνα. Καθόταν σταυροπόδι(το οποίο με τρελαίνει) κι εγώ απέναντι της άρχισα να ανάβω.

Αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα πράγματα και κάθε τόσο με ρώταγε πότε θα έρθει η μάνα μου. Εγώ την καθησύχαζα λέγοντάς της ότι τώρα όπου να ναι θα έρθει. Μετά από κανένα μισάωρο σηκώθηκε να φύγει. Τότε σκέφτηκα ότι είναι η μεγάλη μου ευκαιρία και της λέω:

-    «Μου αρέσεις πολύ!»

Κοκαλώνει εκείνη και μου λέει:

-    «Τι είπες Γιώργο;»

-    «Μου αρέσεις πάρα πολύ. Πάντα μου άρεσες».

-    «Τι είναι αυτά που λες; Δεν ντρέπεσαι;»

Τότε αμέσως την πιάνω και αρχίζω να την φιλάω. Στην αρχή έβαζε αντίσταση αλλά μετά με φίλαγε κι αυτή με πάθος. Φιλιόμασταν αρκετή ώρα και στο τέλος την έριξα στον καναπέ. Άρχισα να την γδύνω. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα. Την φίλαγα παντού. Στο στήθος της, στην κοιλιά της στα χείλια της, παντού. Αφού την έγδυσα εντελώς άρχισα να της χαϊδεύω το μουνί. Έβγαζε ανάσες ικανοποίησης κι αυτό με τρέλαινε.

Μετά από λίγο μου βγάζει το τζιν και άρχισε να μου παίρνει μια υπέροχη πίπα. Ένιωθα τέλεια. Ο πούτσος μου είχε γίνει τούρμπο. Την πιάνω και την τραβάω ώστε να σηκωθεί. Της κάνω νόημα να κάτσει πάνω μου. Και τότε έγινε αυτό που σκεφτόμουν για χρόνια. Αυτή η γυναικάρα καθόταν τώρα πάνω μου και της τον έχωνα. Άρχισε να κουνιέται πάνω - κάτω με μανία κι εγώ της έπιανα τα κωλομέρια. Κάθε τόσο της έλεγα:

-    «Σου αρέσει;»

-    «Με τρελαίνεις αγόρι μου!», έλεγε εκείνη.

Πρέπει να περάσανε γύρω στα δέκα λεπτά και πια δεν άντεξα άλλο, ήθελα να χύσω.

-    «Θα χύσω…», της λέω.

Αμέσως σηκώνεται από πάνω μου και τον έβαλε στο στόμα της. Έχυσα πολύ πράμα εκείνη τη στιγμή. Μετά απ’ αυτό καθίσαμε και οι δύο αγκαλιασμένοι στον καναπέ. Μετά από λίγη ώρα έφυγε.

Δυστυχώς δεν ξανακάναμε τίποτα από τότε γιατί μου είπε ότι αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα μπροστά στη μητέρα μου αφού είναι χρόνια φίλες. Πάντως ήταν κάτι το καταπληκτικό και θα ήθελα να το επαναλάβω.

(Copyright protected OW ref: 30937)