Η πρώτη παρτούζα της Λέτας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Κώστας προσπαθεί να καταφέρει την γυναίκα του να κάνει παρτούζα και μια μέρα που δέχεται επίσκεψη από τον κολλητό του, βρίσκει ένα κόλπο για να καταφέρει το σκοπό του…

Η ιστορία:

Είμαι ο Κώστας και εδώ και δέκα χρόνια παντρεμένος με την Λέτα. Μελαχρινή, με σκούρο απαλό δέρμα, νταρντάνα με πολύ μεγάλο στήθος με σκούρες τεράστιες ρώγες και μια κωλάρα κόλαση! Αράπικη κωλάρα! Όλα κυλούσαν καλά. Σεξ, επικοινωνία, τα πάντα. Ένα διάστημα έφαγα κόλλημα και ήθελα να την πάρω παρτούζα με άλλον άντρα αλλά αυτή αρνιόταν πεισματικά.

Μια μέρα περιμέναμε επίσκεψη από ένα φίλο μας, τον Βαγγέλη, με τον οποίο είχαμε πάρει πολλά πουτανάκια παρτούζα. Κατά τις δυο το μεσημέρι χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξε η Λέτα που φόραγε ένα πολύ κολλητό μπλουζάκι και φόρμα στενή. Ο Βαγγέλης για λίγο κόλλησε τα μάτια του στο στήθος της που έμοιαζε να θέλει να πεταχτεί έξω.

Καθίσαμε για φαγητό και ήπιαμε λίγο κρασάκι. Μετά φτιάξαμε καφεδάκια και βάλαμε να δούμε μια ταινία. Η Λέτα είχε ξαπλώσει στα πόδια μου και ο Βαγγέλης είχε αράξει στην άλλη γωνία του καναπέ πάνω σε ένα μαξιλάρι. Άρχισα να χουφτώνω τη Λέτα και να της χαϊδεύω απαλά τον κώλο. Κατάλαβε τι πήγαινα να κάνω και μου τράβηξε το χέρι.

Προφασίστηκα ότι κρύωνα και της είπα να φέρει μια κουβέρτα. Όταν σηκώθηκε η στενή φόρμα είχε μπει μέσα στην χαραμάδα της κωλάρας της και είδα τον Βαγγέλη να την κοιτάει κλεφτά. Κάτι φούσκωσε κάτω από την φόρμα του. Σίγουρα του άρεσε αυτό που είδε.

-    «Φίλε, τι λες να θυμηθούμε τα παλιά;», του λέω.

-    «Πότε ρε; Έχεις τίποτα καλό;», μου λέει.

-    «Για τη Λέτα σου λέω ρε μαλάκα! Θες να την παρτουζώσουμε;»

-    «Τι λες ρε Κωστή; Θα δεχτεί;»

-    «Αν σιγουρευτεί ότι θα μείνει μεταξύ μας, ίσως…», του λέω.

-    «Ναι ρε συ, αυτό δεν έπρεπε να το πεις;»

-    «Ok. Άσε με Βάγγο να κάνω παιχνίδι. Θα την ξεσκίσουμε! Εσύ παίξ’ το κοιμισμένος σε κανένα δεκάλεπτο».

Έρχεται η Λέτα με την κουβέρτα και με ρωτάει:

-    «Τι λέγατε;»

-    «Τίποτα μωρό μου, τα δικά μας».

Σκεπαζόμαστε και βλέπουμε την ταινία. Αρχίζω να την χουφτώνω κάτω από την κουβέρτα κι αυτή αντιδράει. Κάνω νόημα στον Βαγγέλη να κάνει ότι κοιμάται. Της ξεκουμπώνω το σουτιέν και της λέω:

-    «Κοιμήθηκε, κοίτα».

-    «Πάμε μέσα…», μου λέει.

-    «Όχι μωρό μου, εδώ. Εδώ θα σε γαμήσω».

-    «Τι λες ρε Κώστα; Εδώ; Δεν υπάρχει περίπτωση!»

Αρχίζω να της τρίβω την κλειτορίδα μέσα από την φόρμα και μαλακώνει κάπως. Την γδύνω, παρά τις αντιρρήσεις της, και μπαίνω μέσα από την κουβέρτα και την γλείφω. Αρχίζει να με σφίγγει ανάμεσα στα πόδια της. «Τώρα» λέω από μέσα μου, «θα παρτουζωθείς καριόλα!». Της τον χώνω πισωκολλητά πλαγιαστά και παίζω με τις βυζάρες της. Μου λέει να πάμε μέσα και αρχίζω να την ξεσκεπάζω σιγά - σιγά.

Αρχίζει να τραβάει την κουβέρτα πάνω της και την πιάνω και την ξεσκεπάζω ολόκληρη. Ο Βαγγέλης που μας είχε γυρίσει πλάτη και έκανε ότι κοιμόταν, μάλλον είχε καυλώσει τρελά. Έβλεπα που ανάσαινε βαριά. Λέω στην Λέτα:

-    «Πιάς’ του τον πούτσο πουτάνα μου!»

-    «Τι λες ρε Κώστα;», μου λέει. «Ξεκόλλα!»

Την βάζω να κάτσει πάνω μου και έτσι που δεν έβλεπε τον Βαγγέλη, τον σκουντάω και γυρνάει βλέποντας την κωλάρα της Λέτας μπροστά του. Του κάνω νόημα να την χουφτώσει. Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν το χέρι μου αλλά όταν της έπιασα τα μαστάρια κατάλαβε. Με κοίταξε με νεύρα και της έκλεισα το στόμα.

-    «Σήμερα είσαι το τσουλάκι μας καριόλα! Θα κάνεις ότι σου πούμε και μένει εδώ. Ο Βάγγος είναι έμπιστο παιδί. Βάγγο, έλα να της γαμήσεις το στόμα ρε συ!»

Σηκώνεται πάνω και της τον δίνει στο στόμα. Στην αρχή τον φίλαγε μόνο. Της πιάνω το κεφάλι και το τρίβω στα αρχίδια του Βαγγέλη.

-    «Ρούφα τα πουτάνα! Κάνε καλή πίπα αλλιώς χάθηκες!»

Άρχισε να τον παίρνει βαθιά.

-    «Τι βυζάρες έχει η ξεκωλιάρα!», λέει ο Βάγγος.

-    «Σου αρέσουν φίλε;»

-    «Δεν έχω ξαναδεί ρε συ μεγαλύτερα. Μου φαίνεται θα τα γεμίσω χύσια».

-    «Χύσε την όπου θες φίλε! Έλα να τι γαμήσεις κι εσύ Βάγγο!»

-    «Όχι Κώστα, όχι αυτό. Πίπα θα του κάνω και ισπανική αν θες, αλλά όχι αυτό».

Σηκώνεται όρθια και κάθεται στην πολυθρόνα.

-    «Ελάτε να γαμήσετε τα βυζιά μου!», μας λέει.

Πάω και της σηκώνω τα πόδια ψηλά και την καρφώνω. Ο Βαγγέλης την καβαλάει και χώνει την πούτσα του ανάμεσα στα βυζιά της.

-    «Ρε φίλε, μου την εξαφάνισε!», μου λέει. «Ρε τι βυζάρες είναι αυτές; Θα την χύσω!»

Και αρχίζει να της χύνει βυζιά και μάπα. Πριν τελειώσει πάω και την χύνω κι εγώ. Την ασπρίσαμε την πουτάνα.

-    «Ρε μαλάκα Βάγγο, δεν κοιμάσαι εδώ το βράδυ; E Λέτα, τι λες εσύ;»

-    «Εγώ δεν έχω πρόβλημα Κώστα, ok. Αλλά να μπει μέσα μου όχι. Μόνο έτσι».

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 30510)