Η φίλη μας και το ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Συγχαρητήρια για την σελίδα σας και τις ατέλειωτες καύλες που μας προσφέρετε.

θα σας περιγράψω την πιο έντονη σεξουαλική εμπειρία που είχα. Έμενα στο σπίτι του θείου μου όπου φιλοξενούσε και τον γαμπρό του και τη νύφη του. Τις πρώτες τρεις νύχτες δεν κοιμήθηκα καθόλου, άκουγα το ζευγάρι να πηδιέται και μάλιστα ο τύπος μίλαγε, έβριζε και βογκούσε πολύ δυνατά.

Ένα βράδυ διάβαζα ένα βιβλίο και χτυπάει η πόρτα και είναι η θερμόαιμη φωνακλού νύφη του θείου μου. Ήθελε να της δώσω μανό και έκατσε εκεί να βάψει τα νύχια της. Από δω από κει μου γυρνάει την κουβέντα σε ερωτικό περιεχόμενο. Αν έχω φίλο και αν με ικανοποιεί και τελικά η ερώτηση βόμβα αν το έχω κάνει ποτέ με γυναίκα. Της απαντάω όχι και με ρωτάει αν θα ήθελα να το κάνω.

Η τύπισσα δεν ήταν όμορφη αλλά είχε τέλειο σώμα αν και πενηντάρα και πολύ μεγάλο στήθος. Εγώ είμαι 25 χρονών ξανθιά πράσινα μάτια 1.65 ύψος, 52 κιλά, όχι ιδιαίτερα μεγάλο στήθος αλλά με φοβερό κώλο. Συγκαταλέγομαι στα όμορφα θηλυκά. Από εδώ από εκεί αρχίζει να μου κάνει μασάζ και εγώ να είμαι αγχωμένη μέχρι αηδίας. Μου έλεγε να χαλαρώσω και αρχίζει να μου βγάζει τα ρούχα μου με πολύ αισθησιακό τρόπο. Μου άρεσε αλλά ταυτόχρονα ήμουνα και σφιγμένη.

Τελικά έμεινα ολόγυμνη και αυτή να με τρίβει όχι όμως στα απόκρυφα σημεία μου. Είχα κατακαυλώσει έκλεισα τα ματάκια μου και αφέθηκα. Μου άνοιξε τα πόδια και μου χύνει κόκα κόλα κατευθείαν στην τρύπα μου. Μετά έκανε το στρινγκάκι μου ένα κουβάρι και σιγά - σιγά μου το έχωσε στο μουνάκι με εμένα να τρέμω από καύλα. Άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες και μετά φτάνει στο περιποιημένο μου μουνάκι όπου το φτύνει και χτυπάει δυνατά. Πέφτει επάνω μου σαν λυσσασμένη και το ρουφάει. Μου έλεγε για τη γεύση του με πολύ χοντρή φωνή, όχι πάντως τη δικιά της. Και μετά αρχίζουν τα όργια, ότι έβρισκε μπροστά της μου το έχωνε, (κουτάλι, χτένα, μπουκάλι άρωμα ), με ξέσκισε!

Μου γλείφει μετά στα τέσσερα την κωλοτρυπίδα και αφού της λέω ότι είναι αγάμητη ενθουσιάστηκε. Και τότε η πουτάνα χτυπάει τον άντρα της στο κινητό και του λέει:

-    «Μωρό μου την ετοίμασα. Έλα και έχουμε και παρθένο κωλαράκι».

Μου την είχαν στημένη παίδες Έρχεται και κάθεται στην πολυθρόνα ενθουσιασμένος με αυτό που βλέπει. Αυτή μου κάνει πλακομούνι και με χύνει στο μουνί με τα ζουμιά μας να τρέχουν σαν ποτάμια. Με ξαναγυρνάει στα τέσσερα και μου ξαναγλείφει την κωλοτρυπίδα.

Βλέπω την πουτσάρα του και τρελαίνομαι γιατί από φύσης μου είμαι στενούλα και δεν έπαιρνα όλο αυτό το παλαμάρι, πόσο μάλλον από το κωλαράκι. Η τύπισσα παίρνει μια φράουλα και μου την λιώνει στην κωλοτρυπίδα, έρχεται αυτός και μου τρίβει το πουτσοκέφαλο. Μετά από αρκετή ώρα μπήκε ο μισός μέσα μου και εγώ σφάδαζα από τον πόνο. Η άλλη μου έχωσε τις βυζάρες της στο πρόσωπο και με έδερνε με αυτές. Ο πόνος αντικαταστήθηκε από καύλα και ο κύριος γκάριζε σαν ζώον από την καύλα φωνάζοντας ότι είμαι στενή.

Με έχυσε στην σούφρα και η καλή του γυναικούλα τα έφαγε. Μου κάνει ένα τελικό γλειφομούνι και μου βάζει ολόκληρη την παλάμη της στην μούνα μου. Έχυσα θεϊκά και ανακάλυψα ότι γουστάρω πολύ να γαμιέμαι με γυναίκες, ξέρουν τι να σου κάνουν. Μετά από αυτό δεν ξανάγινε τίποτα αλλά πολύ θα ήθελα να συνεχίσω να έχω εμπειρίες με γυναίκες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")