Το αστέρι από τη Γερμανία (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Σας γράφω την ιστορία με την γκόμενα του φίλου μου του Γιάννη που πλέον είναι μαζί μου. Όπως σας είχα γράψει στην προηγούμενη ιστορία «Το αστέρι από την Γερμανία» είχα πάθει μεγάλη ζημιά από τότε που την είδα με εκείνο το λευκό κολάν και την λευκή μπλούζα. Είχε τις ρώγες και τα μουνόχειλα εντελώς από έξω και από τότε κόλλησα και είπα αν ποτέ το διαλύσουν αυτοί οι δυο δεν το συζητάω θα την γαμήσω αυτή την γκόμενα.

Πέρασαν λοιπόν τρία χρόνια από τότε κι αυτή δεν ήταν πλέον μαζί και εγώ με των Γιάννη τσακωμένη δηλαδή ότι καλύτερο που λέμε. Την πέτυχα ένα βράδυ σε ένα μπαράκι και χωρίς να χάσω την ευκαιρία πάω και πιάνομαι στη συζήτηση μαζί της αλλά για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες δεν έκατσε φάση και έσκασα από το κακό μου. Μετά από ένα μήνα περίπου ξεκίνησα να πάω σε έναν γάμο και σε ένα μέρος καμιά ώρα από εδώ με το αμάξι ενός φίλου μου που δυστυχώς δεν είχε ούτε καν ράδιο διότι ήταν καινούργιο, και τότε λοιπόν μου μπαίνει η ιδέα να στείλω κανένα μηνυματάκι περίεργο στο μωράκι.

Χωρίς να τα παραλέω, μιλάγαμε στα μηνύματα από τις δώδεκα το μεσημέρι που ξεκίνησα έως τις μία το βράδυ ασταμάτητα. Κλείσαμε ένα ραντεβού για όταν έρθω και βρεθήκαμε στις μία που έφτασα. Τα λέγαμε επί τρεις ώρες περίπου και φύγαμε χωρίς καν να φιληθούμε (βλέπεις δεν ήθελα να με πάρει και στραβά από την πρώτη φορά). Από τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε κάθε βράδυ κι εγώ είχα τρελαθεί γιατί περίμενα σαν τρελός να γευτώ και να αγγίξω εκείνα τα υπέροχα μουνόχειλα που με είχαν τρελάνει τόσο καιρό. Μετά από τρεις - τέσσερις φορές που με είχε σταματήσει όταν γλειφόμασταν βρεθήκαμε σε ένα υπέροχο μέρος όπου πότε γλειφόμασταν και πότε μιλάγαμε.

-    «Είμαι πολύ πιασμένη και με πονάει η πλάτη παρά πολύ. Εσύ…;» μου λέει.

Χωρίς να χάσω ευκαιρία της λέω:

-    «Γύρνα αλλιώς και σε κανένα τέταρτο δεν θα πονάς καθόλου».

Ξάπλωσα πάνω της και άρχισα να της κάνω ένα υπέροχο μασάζ πάνω από την μπλούζα. Μετά από ένα τέταρτο περίπου δεν άντεξε αυτή και καθώς σηκώνει ελαφρώς την πλάτη της, πετάει την μπλούζα και το σουτιέν που φόραγε. Τώρα μου έκατσε φάση λέω λοιπόν από μέσα μου. Πήρα μια ανάσα και συνέχισα το μασάζ αλλά τώρα πιο έντονα και σιγά κατέβαζα αργά και τρυφερά για αυτήν τα δάχτυλα μου προς τα υπέροχα βυζιά που ήθελα πως και πως να γλείψω. Μετά από λίγο, που πλέον είχα καταλάβει ότι ο αναστεναγμός της δεν ακουγόταν όπως στην αρχή, δηλαδή από πόνο, έσκυψα και άρχισα να την γλείφω στην πλάτη της καθώς τα χέρια μου είχαν κολλήσει στις άκρες τον βυζιών της. Όταν λοιπόν μετά από κανένα εικοσάλεπτο κατάλαβα ότι κόντευε να τελειώσει, πήγα από δίπλα και άρχισα να τρίβω και να χαϊδεύω τα υπέροχα μουνόχειλα της.

Τότε δεν άντεξε και άρχισε να τρέμει και να χύνει ασταμάτητα. Μετά που τελειώσαμε μου είπε μάλιστα ότι είχε να τελειώσει πάνω από οκτώ μήνες. Για φαντάσου τώρα τι κατέβασε ε! Την γύρισα με τρόπο από την άλλη και άρχισα να της γλείφω τα βυζιά και απαλά τις ρώγες. Το τι είχε πάθει δεν μπορούσε να το περιμένει ούτε αυτή. Έτρεμε ολόκληρη από ερεθισμό και από ηδονή. Μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν άντεχε και ότι ήθελε να μπω μέσα της αλλά εγώ καθυστερούσα επίμονα για να την φτάσω στο σημείο να τρελαθεί εντελώς. Όταν μετά από πολύ ώρα άρχισα να μην κρατιέμαι κι εγώ μπήκα ανάμεσα της και ετοίμασα καλά τον πούτσο μου που κόντευε να σπάσει.

-    «Άντε λοιπόν. Έσκασα, δεν κρατιέμαι άλλο. Έμπα μέσα μου και κάνε με να νιώσω αυτό που τόσο καιρό περιμένω. Κάνε με δικιά σου» μου λέει.

Τότε σπρώχνω αργά τον πούτσο μου προς τα μέσα και βγαίνει ένας γλυκός αναστεναγμός:

-    «Ααααχ! Με τρέλανες! Τι είναι αυτό που μπήκε μέσα μου; Κάνε με να ξανατελειώσω το ίδιο απαλά όπως πριν. Μπες όσο πιο μέσα μου γίνεται!»

Μπαίνω εντελώς μέσα της αργά και τότε δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει δυνατά:

-    «Με έσκισες μανάρι μου; Την διέλυσες! Την έκανες όλη δικιά σου μανάρι μου! Γάμα την άγρια τώρα! Κάν’ τη να πονέσει. Γάμα την δυνατά μανάρι μου. Είσαι τέλειος. Τον νιώθω μέσα μου μανάρι μου. Με τρέλανες!»

-    «Θα σε ξεπατώσω!» της λέω.

Άρχισα να της τον βάζω πιο άγρια και πιο γρήγορα μέσα της και μετά από λίγο ένιωσα τα χύσια μου να ανεβαίνουν στο κεφαλάκι μου. Τον βγάζω από μέσα της και μου λέει:

-    «Λούσε με παντού με τα χύσια σου!»

Χωρίς να αντέχω άλλο αρχίζω να βγάζω πράγματα τα οποία δεν είχα ξαναβγάλει στη ζωή μου. Άρχισε να τα απλώνει στα βυζιά της και στην κοιλιά της.

-    «Αυτό είχα να το νιώσω πολύ καιρό!» μου λέει. «Με έκανες κομμάτια μανάρι μου. Κακώς κρατιόμασταν τόσο καιρό και λογαριάζαμε τους άλλους και οι δυο μας».

-    «Από εδώ και πέρα μανάρι μου δεν θα σκεφτόμαστε κανέναν θα κάνουμε τα πάντα οι δυο μας».

Και όπως φάνηκε στη συνέχεια μέχρι και τώρα είμαι κοντά στον έναν χρόνο μαζί της και δεν φαντάζεστε που έχουμε φτάσει και το τι τρέλες έχουμε κάνει και πόσες ακόμα έχουμε να κάνουμε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")