Το πρώτο γαμήσι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπόθεση: Στην ιστορία μας αφηγείται ο φίλος μας την πρώτη του φορά και πως ξεπαρθένιασε μια πιτσιρίκα.

Η ιστορία:

Με λένε Νίκο, είμαι 34 και θα σας αφηγηθώ μια ιστορία που έγινε πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν πιτσιρικάς. Ήταν Ιούλιος του 1995, σε κάποιο νησί του Β. Αιγαίου. Το σπίτι μου ήταν στην πρωτεύουσα, την χώρα, με μικρά σοκάκια και σπίτια το ένα δίπλα στο άλλο.

Η ενασχόληση μου με τον πούτσο μου είχε αρχίσει πολλά χρόνια πριν. Περίπου δίπλα σε εμένα έμενε μια κοπελίτσα, πιτσιρίκα, αλλά φτιαγμένη για την ηλικία της, πάντως όχι τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση αλλά για πούτσο ότι έπρεπε.

Αυτή κάθε απόγευμα καθόταν έξω στην αυλή και διάβαζε περιοδικά ή άκουγε κασέτες (δεν είχαμε τότε cd) και συνήθως έτρωγε και κανένα παγωτό (σπρώξε - γλείψε) γρανίτα. Εγώ από το παράθυρο που την έβλεπα φαντασιωνόμουν πως κρατούσε την πούτσα μου και μου την ρούφαγε, ε και καταλαβαίνετε.. Η μαλακία πήγαινε σύννεφο.

Μια μέρα είχα ανοίξει το παράθυρο και περίμενα… Αυτή ως συνήθως βγήκε, πήρε το παγωτό (γρανίτα) και άρχισε να γλείφει και να το ρουφάει. Εγώ είχα γίνει μούσκεμα. Καθώς κουβεντιάζαμε, περίμενα περίπου μισή ώρα για να τελειώσει η γρανίτα. Όταν τελείωσε την ρωτώ αν θέλει κι άλλη. Αυτή μου λέει «Ναι» και της λέω να έρθει μέσα. Αυτή αθώα όπως ήταν και απονήρευτη ήρθε και όλο νάζι περίμενε την γρανίτα της και μου λέει:

-    «Άντε, δεν θα πας να φέρεις από την κουζίνα;»

Εγώ της απαντώ ότι την έχω επάνω μου και πρέπει να την βγάλω. Αυτή ακόμη δεν είχε καταλάβει τίποτα. Κάθομαι στα πόδια μου και της λέω:

-    «Αυτή η γρανίτα δεν τελειώνει ποτέ.. μόνο που χαλαρώνει λίγο και θέλει παιχνιδάκια για να σκληρύνει ξανά…»

Αυτή πάλι δεν κατάλαβε τίποτα. Εγώ την ρωτάω αν θέλει να της την δώσω και μου λέει «Ναι». Ε, σηκώνομαι, κατεβάζω ως τα μπούτια μου το τζιν και βγάζω την πούτσα. Αυτή τα έχασε αλλά δεν αντέδρασε, το μόνο που μου είπε ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο. Ο πούτσος μου είναι περίπου 18-19 πόντους και χοντρός, το πουτσοκέφαλο μου είναι σε πλήρη αναλογία με όλο τον πούτσο και ίσιος και κοιτάει πάντα το ταβάνι.

Της πιάνω το χέρι και της το βάζω πάνω στον πούτσο. Αυτή δεν ήξερε τι να κάνει και με κοίταζε κατακόκκινη. Της εξηγώ τι πρέπει να κάνει και άρχισε να μου την μαλακίζει. Μετά της λέω να το γλείψει. Με χίλια δυο ζόρια κατάφερα να πάρει λίγο το κεφάλι και να το πιπιλάει περίπου τρία λεπτά και μετά της γέμισα με ψωλόχυμα.

Αυτό κράτησε όλο το καλοκαίρι. Όταν άρχισε το σχολείο, αυτή δεν ξαναπήγε διότι δεν τα πήγαινε και πολύ καλά και φρόντιζε το σπίτι και να βοηθάει και την αδελφή της που ήταν νιόπαντρη. Από το Σεπτέμβρη και μετά κι εγώ δεν έμενα μόνος στο σπίτι, γυρνάγανε και οι δικοί μου από το εξοχικό ε και ότι κάναμε το κάναμε έξω (γήπεδο, έξω από νεκροταφεία, παλιά σπίτια και άλλες περιοχές).

Για να την ξεπαρθενιάσω πέρασαν περίπου πέντε μήνες. Δεν ήθελε, φοβόταν μην πονέσει και άλλες τέτοιες μαλακίες. Τελικά ένα Σάββατο βράδυ του Μαρτίου, ήμουν μόνος στο σπίτι. Την περίμενα να βγει για να πάει σε μια φίλη της διότι οι γονείς της την είχαν κάπως περιορισμένη. Έρχεται σε εμένα και αρχίσαμε τα γνωστά.. φιλάκια, χαδάκια και λίγο τσιμπουκάκι. Της πιάνω το μουνί και της λέω ότι πρέπει να γαμηθεί, ήταν πλέον στην κατάλληλη ηλικία.

Της βγάζω τα ρούχα και πάμε στο ντους. Μέσα εκεί της γλείφω τα βυζάκια και το μουνάκι. Αυτή σπαρτάραγε από καύλα. Την παίρνω αγκαλιά και την πάω στο κρεβάτι. Εκεί την βάζω να ξαπλώσει, της ανοίγω τα πόδια και άρχισα να της των χώνω σιγά - σιγά. Μόλις τρυπήθηκε, την γάμησα λίγο μέσα - έξω, πάμε ξανά στο ντους να καθαρίσει το αιματάκι από πάνω μας και μετά πίσω ξανά.

Εκεί άρχισε το κανονικό γαμήσι. Για περίπου πέντε - έξι λεπτά από την καύλα που είχα ούτε καπότα είχα φορέσει την χύνω μέσα αρκετό χύσι με τον πούτσο όλο μέσα. Αυτή δεν ήξερε τι μπορεί να συμβεί αλλά της άρεσε. Ε, κι εγώ να σκέφτομαι μόνο με το κάτω κεφάλι. Αυτό έγινε και ξανάγινε. Μου άρεσε να χύνω μέσα της.

Σε περίπου δυο μήνες είχαμε τα πρώτα συμπτώματα και μετά είχαμε μπελάδες. Δηλαδή: γάμος και παιδί. Για αρχή μόνο αρραβώνας, το παιδί το φρόντιζε η αδελφή της αλλά μες στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός. Δηλαδή η αδελφή της δεν μπόρεσε να κάνει παιδιά και έτσι κράτησαν το δικό μας, με αποτέλεσμα να μην γίνει γάμος. Από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε ερωτικά μόνο ως καλή φίλοι.

Εγώ σε δυο χρόνια πέρασα στην Ευελπίδων και για τέσσερα χρόνια πήγαινα στο νησί μόνο στις γιορτές. Τώρα είμαι παντρεμένος με μια κρητικιά, την Λενιώ, ξανθιά μουνάρα και με τρία παιδιά και ένα που δεν το ξέρουν και πολύ ούτε καν η γυναίκα μου. Φυσικά που και που ρίχνω και κανέναν πούτσο σε κανένα ξέκωλο.

Κι αυτή παντρεύτηκε και έκανε και δυο παιδιά και η αδελφή της έκανε τελικά μετά από διαφορές θεραπείες. Με την Μαρία, έτσι την έλεγαν, την ξαναπήδηξα μετά από τόσα χρόνια. Η πρώτη φορά δεν ξεχνιέται εύκολα και ο άντρας της είναι κοιλαράς και κοντούλης.

Γι’ αυτό πιτσιρικάδες γαμάτε μόνο με καπότα ή να τραβιέστε την κατάλληλη στιγμή.

Ο καυλιάρης Λοχαγός

(Copyright protected OW ref: 30357)