Στη θάλασσα και να μας βλέπουν

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι πηγαίνει διακοπές κι ένα απλό αστείο, φτάνει για να καταλήξει σε ένα μεγάλο ξεφτίλισμα και για τους δυο. Ο μόνος ευχαριστημένος θα είναι ένας γέρος στην παραλία που θα επωφεληθεί της κατάστασης…

Η ιστορία:

Η ιστορία συνέβη το καλοκαίρι σε νησί του Αιγαίου. Η Ελένη είναι μια κοπέλα χωρίς πολλές εμπειρίες. 22 χρονών, μελαχρινή, 1.68 ύψος και 67 κιλά. Μπορείς να την πεις γεματούτσικη κοπέλα. Το στήθος της είναι μεγάλο αλλά κάπως κρεμάσει, κάτι που την έκανε να ντρέπεται αλλά εμένα με έφτιαχνε, ειδικά όταν κρέμεται στα τέσσερα. Έχουμε σχέση τέσσερα χρόνια και αρκετές φορές φαντασιωνόμουν να μας βλέπουν όταν το κάνουμε.

Έχουμε πάει λοιπόν διακοπές στο νησί και οι διακοπές κυλούν σε χαλαρό ρυθμό. Μια μέρα όμως έχουμε πάει για μπάνιο μεσημέρι προς απόγευμα και η Ελένη όπως πάντα έλιωνε στην ηλιοθεραπεία. Σε κάποια φάση την παίρνει ο ύπνος κι εγώ έχω βαρεθεί απίστευτα. Σε αυτή τη γωνία της παραλίας που είμαστε δεν έχει τρελό κόσμο. Πιο πολύ οικογένειες και ντόπιους γέρους.

Μέσα λοιπόν στη βαρεμάρα, αποφασίζω να της κάνω μια πλάκα. Όπως κοιμόταν της λύνω το μαγιό. Μετά την ακουμπάω ελαφρά στο πόδι σαν κάτι να περπατά πάνω της. Όταν αρχίζει να το καταλαβαίνει τότε της φωνάζω:

-    «Τι είναι αυτό στο πόδι σου;»

Εκείνη πετάγεται και γυρίζει ανάποδα αφήνοντας τα βυζιά της σε κοινή θέα χωρίς να το παίρνει χαμπάρι για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Την όλη φάση την βλέπει ένας γέρος που ήταν μόνος του και γελάει πονηρά. Η Ελένη με το που το καταλαβαίνει αρχίζει να μου λέει:

-    «Είσαι μεγάλος μαλάκας! Γιατί μου το έκανες;», κι άλλα πολλά.

-    «Σιγά…», της απαντάω. «Δεν έγινε και τίποτα».

-    «Τι λες ρε;», μου λέει. «Κοίτα πως με κοιτάει ο γέρος».

-    «Έλα… Του έδωσες μια χαρά του καημένου!», της λέω.

-    «Σου έχω πει ότι ντρέπομαι για τα βυζιά μου».

Ξέχασα να σας πω πως η Ελένη έχει μεγάλες ρώγες που την χαλάει κι αυτό.

-    «Α, αυτό σε πείραξε; Εάν δεν είχες κόμπλεξ με τα βυζιά σου θα σου άρεσε ε;», της λέω.

-    «Δεν έχω κόμπλεξ και το ξέρεις καλά!», μου φώναζε.

-    «Καλά…», της απαντάω ειρωνικά.

-    «Τι καλά ρε;», λέει. «Ωραία! Δες…»

Και τότε σηκώνεται, πετάει το μαγιό και αρχίζει και κόβει βόλτες στην παραλία με τα βυζιά της έξω. Κοιτάει τον γέρο και γελάει κι εκείνος αφήνει την ψωλή του να γλιστρήσει πλάγια από το μαγιό διακριτικά. Έχω μείνει μαλάκας και εκείνη με γράφει σκύβοντας πολλές φορές και καλά ότι παίζει με το νερό αφήνοντας τα βυζιά της να κρέμονται σε κοινή θέα. Έχω καυλώσει πολύ και πάω και την παίρνω να μπούμε μέσα στη θάλασσα.

-    «Γιατί το έκανες αυτό;», της λέω.

-    «Να δεις ότι καμαρώνω για τα βυζιά μου. Εσύ δεν παραδέχεσαι τίποτα και το παίζεις άντρας».

-    «Δηλαδή;», της λέω.

Τότε με μια κίνηση μου κατεβάζει το μαγιό και μου βάζει δάχτυλο στον κώλο. Έχω μείνει μαλάκας αλλά μου αρέσει. Το δάχτυλο της στριφογυρίζει στον κώλο μου και ταυτόχρονα μου τον παίζει. Τελικά χύνω και μόλις τότε καταλαβαίνω ότι όταν μου έβγαλε το μαγιό το άφησε κιόλας και το πήρε το κύμα στο άγνωστο.

-    «Σου άρεσε να με ξεφτιλίσεις ε; Να σε δω πως θα βγεις τώρα έξω!», λέει.

Εγώ ντρέπομαι τρελά αλλά δεν έχω επιλογή.

-    «Έλα… θα σε βοηθήσω κι εγώ…», μου λέει.

Και τότε πετάει και το κάτω μέρος του μαγιό και περπατάει προς τα έξω αφήνοντας το ξυρισμένο μουνί της σε κοινή θέα όσο πάει προς τα έξω. Την ακολουθώ με το πουλί μου να κρέμεται και τρέχουμε και ξαπλώνουμε μπρούμυτα χωρίς να φοράει εκείνη τίποτα και αφήνοντας και τον κώλο της σε κοινή θέα.

Ο γέρος έχει γυρίσει και γελάει και παίζει με δυο δάχτυλα διακριτικά το πουλί του ενώ τον κοιτάει πονηρά η Ελένη. Τελικά εκείνος χύνει και φεύγει δίνοντας έτσι την λήξη εκείνου του απογεύματος. Ήταν ένας τρόπος να ξεφτιλιστούμε και οι δυο τελικά... μετά από αυτές τις διακοπές χωρίσαμε…

(Copyright protected OW ref: 30253)