Μετά τον καυγά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι μετά από έναν άσχημο καυγά, τα βρίσκει πάλι στο κρεβάτι και σε ένα τρελό ξέσκισμα άνευ προηγουμένου.

Η ιστορία:

Με την Χριστίνα ήμασταν μαζί περίπου δυο μήνες. Ένα βράδυ είχα πάει στο σπίτι της για να μείνω. Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο αλλά εκείνο το βράδυ πλακωθήκαμε άσχημα και ως συνήθως ήταν για κάποια ανοησία δική μου ή δική της. Μετά την εντονότατη λογομαχία καθόμασταν αμίλητοι και βλέπαμε τηλεόραση. Εγώ φορούσα μόνο το μποξεράκι μου, ενώ η Χριστίνα φορούσε ένα σχετικά μεγάλο t-shirt χωρίς σουτιέν από όπου διαγράφονταν οι ρώγες της και ένα καυτό σορτσάκι.

Μετά από περίπου μισή ώρα ησυχίας και κάποιων βλεμμάτων, σηκώθηκα και πήγα δίπλα της. Της χάιδεψα τα ξανθά μαλλιά της και την φίλησα στο μέτωπο. Την κοιτούσα μέσα στα μάτια και είχαμε και οι δυο αυτό το βλέμμα που έχουν συνήθως οι άνθρωποι όταν μετανιώνουν για κάτι που έκαναν. Χαμήλωσα το κεφάλι και την φίλησα απαλά στα χείλη. Ήταν υγρά και ζουμερά. Το φιλί έγινε πιο έντονο. Η γλώσσα της μπήκε στο στόμα μου και άρχισε να το εξερευνεί. Τα χέρια της ήρθαν πίσω από την πλάτη μου και με έσφιξε επάνω της, νιώθοντας τις σχετικά σκληρές της ρώγες επάνω μου.

Την σήκωσα να καθίσει στον καναπέ. Εγώ δίπλα της την φιλούσα στο λαιμό και χάιδευα την κοιλιά της προσπαθώντας να βάλω το χέρι μου κάτω από το ύφασμα να νιώσω το δέρμα της. Όταν το κατάφερα άρχισα να της χαϊδεύω το σώμα φτάνοντας στο στήθος της το οποίο θα μπορούσα να πω ότι ήταν από τα πιο μικρά που έχω δει ποτέ μου, αλλά με υπέροχες ρώγες. Μικρές που με το παραμικρό άγγιγμα πετιόντουσαν σκληρές προς τα έξω. Της χάιδεψα λίγο τις ρώγες με τα δάχτυλα μου και τις ένιωσα πέτρα.

Γονάτισα μπροστά της και άρχισα να την φιλάω στα πόδια. Ξεκίνησα από τα γόνατα και ανέβαινα αργά προς τα επάνω. Τα χέρια μου ήταν στη μέση της και την χάιδευα με τα ακροδάχτυλα. Την ένιωθα που ανατρίχιαζε. Όταν έφτασα ψηλά στα πόδια προσπέρασα το μουνάκι της και πήγα στην κοιλιά της. Έπιασα το t-shirt και με μα κίνηση το έβγαλα και ήταν πλέον γυμνή από την μέση και επάνω. Την φιλούσα και την έγλειφα ανεβαίνοντας προς τα επάνω. Την φιλούσα στην κοιλιά, στα πλευρά και ανέβαινα όλο και πιο ψηλά ώσπου έφτασα στο στήθος της.

Με το δεξί μου χέρι χούφτωσα το δεξί της στήθος. Το πίεζα μέσα στο χέρι μου και το ένιωθα να γεμίζει την παλάμη μου. Η αίσθηση το στήθους μέσα στην παλάμη μου ήταν απίστευτη. Έβαλα την ρώγα της ανάμεσα στα δάχτυλα μου και την κλείδωσα εκεί. Την έσφιγγα με λίγο περισσότερη δύναμη από ότι έπρεπε, την τραβούσα προς τα έξω και μετά την άφηνα να επανέλθει στην θέση της κάνοντας την κίνηση που κάνουν τα ζελέ όταν κουνιούνται.

Άκουγα την Χριστίνα να ανασαίνει βαριά, να έχει αφεθεί και να μου λέει: «Τι μου κάνεις; Μη σταματάς…». Πήρα την αριστερή ρώγα στο στόμα μου και την θήλαζα όπως τα μωρά. Την ρουφούσα, την έγλειφα, την φιλούσα, την δάγκωνα ελαφρά, την τραβούσα προς τα έξω και την άφηνα να ξυθεί επάνω στο δόντια μου.

Αυτό το μαρτύριο το συνέχισα για αρκετή ώρα ακούγοντας την να βογκάει από την καύλα και να ανασαίνει βαριά. Ξαφνικά με έπιασε από τους ώμους και με σήκωσε όρθιο. Με μια κίνηση μου κατέβασε το μποξεράκι στα γόνατα, ανακάθισε στην άκρη του καναπέ και άρχισε να χαϊδεύει την πούτσα μου που ήταν ήδη πέτρα. Άρχισε να μου κάνει μια υπέροχη πίπα, αρχίζοντας να φιλάει το κεφαλάκι και να το γλείφει ενώ με το ένα χέρι μου χάιδευε τα αρχίδια.

Με μια κίνηση τον πήρε στο στόμα της. Ήταν υγρό, ζεστό και απολύτως καυλωτικό. Της έπιασα το κεφάλι και της γαμούσα το στόμα αργά. Αυτή έχει αγκαλιάσει με το χέρι της την πούτσα μου και στην άκρη είχε το στόμα της. Ένιωθα το προερωτικά υγρά να τρέχουν. Μετά από ένα λεπτό της λέω:

-    «Καύλα μου, θα χύσω…»

Αρχίζει να μου τον παίζει γρήγορα έχοντας το κεφαλάκι στο στόμα της. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχυνα ποσότητες σπέρματος στο στόμα της. Αφού τα κατάπιε ξαναπήρε την πούτσα μου στο στόμα της και την καθάρισε μέχρι τελευταία σταγόνα.

-    «Ώρα να κάνουμε ένα μπανάκι...», της λέω.

-    «Πάω να το ετοιμάσω κι έλα…», μου λέει.

Μετά από πέντε λεπτά βρεθήκαμε στο μπάνιο γυμνοί. Είχαμε το ντους να τρέχει επάνω μας και φιλιόμασταν παθιασμένα. Την γύρισα να κοιτάει τον τοίχο και της φιλούσα τον λαιμό, τους ώμους και άρχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω φιλώντας την ραχοκοκαλιά της. Γονάτισα και της φιλούσα τον κώλο ενώ τα δάχτυλα μου χάιδευαν το μουνάκι της.

Έσπρωξα απαλά ένα δάχτυλο και γλίστρησε πολύ εύκολα μέσα. Της δάγκωνα τον κώλο και της γαμούσα το μουνί με το δάχτυλο μου. Είχα γίνει πάλι πέτρα. Η γλώσσα μου ίσα που άγγιξε την κωλοτρυπίδα της και με αυστηρό τόνο μου είπε:

-    «Γάμησε με τώρα! Γάμησε το μουνάκι μου!»

Σηκώθηκα, την γύρισα με πλάτη στον τοίχο, της έπιασα το δεξί πόδι και το σήκωσα στη μέση μου. Η Χριστίνα είχε το ένα χέρι στον λαιμού μου και με το άλλο έπιασε την πούτσα μου και την οδήγησε στο μουνάκι της. Ακούμπησε το κεφαλάκι στα χείλη του μουνιού της και σπρώχνοντας μπήκα μέσα της. Άρχισα να την πηδάω αργά αλλά δυνατά. Όταν η πούτσα μου ήταν μέσα της κάποιες φορές σταματούσα για λίγο να νιώσω πιο καλά το μουνί της.

-    «Γάμησε το μουνί μου! Σκίσε με!», μου έλεγε και βογκούσε.

Μετά από λίγο είχε τον πρώτο της οργασμό. Τυλίχτηκε το μουνί της γύρω από την πούτσα μου και προσπαθούσε να την πνίξει. Έσφιγγε δυνατά και ένιωθα τα υγρά της να πνίγουν την πούτσα μου. Τα πόδια της άρχισαν να τρέμουν.. της κόπηκε η ανάσα. Βγήκα από μέσα της και την φίλησα. Την έστησα στα τέσσερα και πήγα από πίσω της. Οδήγησα την πούτσα μου στο μουνί της και με μια κίνηση την έβαλα όλη μέσα. Φώναξε από την καύλα και συνέχεια μου έλεγε:

-    «Γάμησε με! Σκίσε με! Γάμα το μουνάκι μου. Πιο δυνατά!»

Εγώ φυσικά ακολουθούσα τις εντολές της.

-    «Πιο δυνατά.. πιο γρήγορα!»

Την κρατούσα από τη μέση και την τραβούσα επάνω μου, να μπω όσο το δυνατόν πιο βαθιά γινόταν μέσα της. Το μουνί της πάλι άρχισε να σφίγγει την πούτσα μου και έφτασε σε έναν ακόμα πιο έντονο οργασμό. Συνέχισα να την γαμάω από το μουνί χωρίς σταματημό. Δυνατά, άγρια, να της βάζω την πούτσα μου όσο το δυνατόν πιο βαθιά, να φωνάζει από την καύλα. Την έπιανα από τα μαλλιά και την τραβούσα προς τα πίσω, την έπιανα από τους ώμους και την κρατούσα ακίνητη να μπω πιο βαθιά μέσα της. Έφτασε σε σημείο να έχει πολλαπλούς οργασμούς. Ήμασταν σε μια νιρβάνα του σεξ. Δεν μας ένοιαζε τίποτα παρά μόνο να φτάσουμε στην απόλυτη καύλα.

Μετά από λίγη ώρα μου ζήτησε να σταματήσω γιατί πονούσε το μουνί της. Ήμουνα ακόμα καυλωμένος αλλά μακριά από το να τελειώσω. Γύρισε και με πήρε στο στόμα της. Με έγλειφε άγρια σαν λυσσασμένη, μου την έπεσε δυνατά και γρήγορα, μου έγλειφε τα αρχίδια και τα έπαιρνε στο στόμα της. Η καύλα μου ήταν απίστευτη αλλά εξακολουθούσα να μην τελειώνω. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε από την στιγμή που μπήκαμε στο μπάνιο αλλά δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ.

Της ζήτησα να γυρίσει πάλι για να μπω μέσα της. Το έκανε απρόθυμα. Μπήκα αργά και έμεινα για λίγο ακίνητος. Το μουνί της ήταν καυτό σαν να έμπαινα σε φούρνο και απίστευτα υγρό. Μου είπε ότι πονούσε αρκετά και έτσι βγήκα από μέσα της και άρχισα να της βάζω δάχτυλο στον κώλο. Της άρεσε πολύ. Το είχα κάνει κι άλλες φορές αλλά μέχρι τότε δεν είχα καταφέρει να μπω μέσα της από τον κώλο γιατί πονούσε πολύ. Το ένα δάχτυλο έγιναν δυο και ο ρυθμός πιο έντονος.

Έπιασε την πούτσα μου και την οδήγησε στην κωλοτρυπίδα της. Άρχισα να σπρώχνω αργά και μπήκε το κεφάλι. Της ζήτησα να χαλαρώσει και το έκανε. Με αργές κινήσεις κατάφερα και μπήκα όλος στον κώλο της. Έμεινα ακίνητος και μου είπε ότι πονούσε λίγο αλλά την καύλωνε πάρα πολύ αυτό. Ήταν στενός και απίστευτα καυλωτικός. Άρχισα να την γαμάω στην αρχή σιγά - σιγά και όσο περνούσε η ώρα αύξανα την ένταση και τον ρυθμό. Ήμουνα πιστευτά καυλωμένος. Ήταν η πρώτη φορά που γαμούσα μια κοπέλα από τον κώλο.

Πλέον την γαμούσα με όλη μου την δύναμη. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν στο μουνί της, της έριχνα σφαλιάρες στον κώλο, την έβριζα…

-    «Σου σκίζω τον κώλο μωρή καριόλα όπως σου ξέσκισα και το μουνί!», της έλεγα.

-    «Με τέτοια πούτσα μόνο να με σκίσεις μπορείς!», μου έλεγε.

-    «Είσαι μια ξεσκισμένη πουτάνα που γουστάρει καυλιά να την σκίζουν από παντού!»

Όλο αυτό το σκηνικό μας είχε απογειώσει και τους δυο. Δεν άντεχα άλλο. Τα αρχίδια μου κόντευαν να σκάσουν.

-    «Χύνωωωωω!!!», της φωνάζω και φεύγει η πρώτη ριπή μέσα στον κώλο της.

Βγαίνω από τον κώλο της και αρχίζω να την παίζω και την χύνω στην πλάτη και στον κώλο της. Της έκανα τον κώλο άσπρο από τα χύσια. Όταν άδειασε και η τελευταία σταγόνα, η πούτσα μου πονούσε αρκετά. Αφού ανακτήσαμε και πάλι την αναπνοή μας σηκωθήκαμε και πλυθήκαμε. Σκουπιστήκαμε και όπως ήμασταν γυμνοί πέσαμε στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι και κοιμηθήκαμε.

Με την Χριστίνα έχουμε χωρίσει επειδή μαλώναμε αρκετά αλλά κάναμε καταπληκτικό σεξ.

(Copyright protected OW ref: 30426)