Κάνε με ότι θέλεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα ζευγάρι ζει τον έρωτα μέσα από μια ιδιαίτερη σχέση εξουσίας όπου σημαντικό ρόλο παίζουν και τα… ειδικά βοηθήματα.

Η ιστορία:

Η μέρα ξεκίνησε σαν όλες τις άλλες. Ξύπνησα το πρωί στο σπίτι μου, έφαγα πρωινό και πήγα στη δουλειά. Γενικά η σχέση μου μαζί του εκτός σπιτιού (του) είναι κανονικές σαν νορμάλ ζευγάρι. Δεν θέλει αυτά που κάνουμε στο κρεβάτι μας να βγαίνουν πέρα από τα όρια του σπιτιού μας ή ακόμα κι αν βγουν να το ελέγχει 100%. Είπαμε από το κινητό τις τυπικές καλημέρες και τα νέα μας και δώσαμε ραντεβού μετά την δουλειά στο σπίτι του.

Πέρασε λοιπόν η μέρα και έφτασα στο σπίτι του. Με υποδέχτηκε χαμογελαστός και με φίλησε τρυφερά στο στόμα. Με πήρε αγκαλιά και μου χάιδευε τα μαλλιά και ξαφνικά νιώθω να μου τα τραβάει και με καθίζει στα γόνατα. Σάστισα για μια στιγμή καθώς το «παιχνίδι» μας ξεκινάει πάντα μετά τον καφέ και τα νέα μας. Υπάκουσα όπως πάντα και εκείνος έφυγε αφήνοντας με μπροστά στην πόρτα.

Μου πέταξε στα πόδια του το butt plag μου και με πρόσταξε να γδυθώ και να το φορέσω και μόλις το κάνω, να πάω στην κουζίνα, φυσικά στα τέσσερα. Μόλις λοιπόν πήγα στην κουζίνα, είδα ένα πιατάκι κάτω με λίγο φαγητό και το λουράκι δεμένο στο τραπέζι και το κολάρο να με περιμένει να το φορέσω.

-    «Δεν έχω φάει ακόμα και σε περίμενα να φάμε μαζί. Ελπίζω να πεινάς…»

Μου έδειξε με το χέρι του το πιατάκι κι εγώ έγνεψα καταφατικά.

-    «Καλή όρεξη σκύλα!», μου είπε.

-    «Επίσης κύριε…», απάντησα.

Προσπάθησα να φάω αλλά μου ήταν δύσκολο καθώς είχε σφίξει το στομάχι μου. Εκείνος έφαγε. Μετά πήρε το μισογεμάτο πιάτο μου και πέταξε το υπόλοιπο στα σκουπίδια. Έπειτα μου έβαλε το κολάρο και με πήρε μαζί του στο σαλόνι όπου είχε ετοιμάσει από πριν καφέ και κάθισε στον καναπέ βάζοντας με στα τέσσερα μπροστά του κι άπλωσε τα πόδια του πάνω στην πλάτη μου.

Δεν μιλούσα παρά μονάχα κάποιες φορές έριχνα κλεφτές ματιές. Σε μια από αυτές με είδε και με κατσάδιασε που τον κοιτούσα. Μου έριξε μερικές στο γυμνό μου κώλο και με ένα μαντίλι μου έκλεισε τα μάτια. Κλαψούριζα σαν σκυλάκι που το μάλωσαν και εκείνος νευρίασε ακόμα πιο πολύ. Σηκώθηκε όρθιος και έβγαλε τη ζώνη του και μου κοκκίνισε τον κώλο. Βογκούσα σαν δαρμένο σκυλί και με τράβηξε στο δωμάτιο. Εκεί με έδεσε στο κρεβάτι.

Μου εξήγησε ότι δεν ήμουν πολύ καλό σκυλάκι και έπρεπε να τιμωρηθώ γι’ αυτό για να μάθω να συμπεριφέρομαι. Μου έβαλε μανταλάκια στις ρώγες, στα χείλια, στο μουνί μου το οποίο έσταζε. Στερέωσε και το δονητή μέσα στην τρύπα μου και τον άνοιξε στην πολύ χαμηλή δόνηση. Ήρθε δίπλα μου και του έγλειφα τον πούτσο καθώς εκείνος με χαστούκιζε ανάμεσα στα μπούτια κάθε φορά που του άρεσε κάτι που του έκανα με τη γλώσσα μου.

Αφού είχε απολαύσει το τσιμπούκι μου, με έλυσε και μου έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη και με έφερε στα τέσσερα. Μόνο που δεν στερεωνόμουν στα χέρια αλλά σε δυο μαξιλάρια που μου είχε βάλει κάτω από το κεφάλι και τους ώμους. Έβγαλε το plag από τον κώλο και έβαλε το δονητή πίσω και τον κράτησε μέσα. Έπειτα έχωσε τον πούτσο του στο μουνί μου και με γάμαγε ήρεμα μαζί με τον δονητή στον κώλο.

-    «Χρειάζεσαι μάλλον και κάτι στο στόμα…», μου είπε και μου έβγαλε το δονητή και τον έχωσε στο στόμα μου και μου ξανάβαλε το plag στη κωλοτρυπίδα μου.

Μετά άρχισε να με γαμάει με δύναμη και να μου ρίχνει δυνατά χαστούκια στον κώλο. Σταμάτησε κάποια στιγμή απότομα και πήρε τη βέργα. Μέτρησα με το δονητή στο στόμα 30 χτυπήματα, μέσα σε κλάματα από τον πόνο. Με ξαναγάμησε δυνατά και μετά πάλι ξανά 30 χτυπήματα. Ο κώλος μου έκαιγε κι εγώ ένιωθα σαν βιασμένη. Με έπιασε από τα μαλλιά και μου είπε πως όταν γίνω καλό σκυλάκι, δεν θα κλαίω, θα βογκάω από ηδονή όσες φορές και αν με χτυπάει.

Σταμάτησε, με γύρισε ανάποδα και κάθισε πάνω στο πρόσωπο μου με τον κώλο και με πρόσταξε να του γλείψω τα αρχίδια ενώ εκείνος μαλακιζόταν και μου τραβούσε τα μανταλάκια από τις ρώγες και το μουνί. Πήρε το δονητή από δίπλα και μου τον έβαλε στο μουνί και με μαλάκιζε κι εμένα όπως κι αυτός. Έχυσε πάνω στα βυζιά μου.

Με άφησε εκεί πάνω στο κρεβάτι, δεν ξέρω για πόση ώρα. Με αιφνιδίασε ένα χτύπημα στην πλάτη από flogger. Μετά από αυτό ακολούθησαν πολλά… στην κοιλιά, στο στήθος, στα πόδια, στον κώλο. Με χτύπησε μέχρι που παρακαλούσα κλαίγοντας για έλεος. Εκείνος γελούσε σαδιστικά και πάλι με μαλάκισε για να χύσω. Έχυσα πέντε - έξι φορές. Κάθε φορά στεκόταν μπροστά στο μουνί μου και έγλειφε με μανία τα χύσια μου...

Όταν πια είχα κουραστεί και το κατάλαβε, με πήρε αγκαλιά, μου έδωσε ένα γλυκό φιλί, όπως ακριβώς άρχισε και το παιχνίδι μας... μου έλυσε τα μάτια και τα χέρια, με πήρε στα χέρια του και με έκανε ένα ζεστό μπάνιο...

-    «Είσαι υπέροχη! Σ' αγαπάω…», μου είπε, καθώς μου φιλούσε τα χέρια.

(Copyright protected OW ref: 29330)