Μια παρθένα κωλοτρυπίδα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τι γίνεται όταν μια γυναίκα κάνει την δύσκολη; Ο φίλος μας έχει άλλη λύση και πηγαίνει στην διάνοιξη της πίσω πόρτας.

Η ιστορία:

Πλησίασα την Καίτη από πίσω, μέσα στο σκοτάδι της αποθήκης και χωρίς να το περιμένει, ακούμπησα τον πούτσο μου στον κώλο της.

-    «Μη φοβάσαι…», της είπα. «Δεν θα το μάθει κανένας».

Καθώς αυτή τραύλιζε κάτι δικαιολογίες, το χέρι μου, ήδη χάιδευε την κιλότα της.

-    «Όχι!», μου είπε. «Αυτά δεν είναι πια για μένα».

Ενώ συνέχιζα να την χουφτώνω, της ψιθύρισα στο αφτί φιλώντας την στο λαιμό για να την καυλώσω.

-    «Μα τι είναι αυτά που λες τώρα; Τι εννοείς;. Ότι αυτός ο φοβερός κώλος, αυτές οι μπουτάρες, αυτή η μουνάρα, θα πάνε χαμένα τώρα και δεν θα τα γευτεί ξανά πούτσος; Πρέπει να είσαι τρελή!», της είπα καθώς το χέρι μου είχε πια χουφτώσει το μουνί της και το μάλαζε.

Η Καίτη άρχισε να παραδίνεται. Η καύλα την είχε συνεπάρει. Συναισθήματα που τα είχε ξεχάσει, την κατέκλυσαν και επειδή είχε άπειρο καιρό να γαμηθεί, δεν μπορούσε να τα ελέγξει. Άνοιξε, χωρίς να το καταλαβαίνει, δειλά τα πόδια της δίνοντας μου πιο ελεύθερη πρόσβαση για το πράμα της. Το χέρι μου χώθηκε πιο βαθιά, μέσα στην κιλότα της.

-    «Σε θέλω πάρα πολύ καιρό. Θέλω να σου κάνω έρωτα».

Το πρόσωπο μου χώθηκε στα βυζιά της.

-    «Θέλω να μπω μέσα σου…»

Το δάχτυλό μου χώθηκε βαθιά στο μουνί της . Η Καίτη άρχισε να βογκάει και να πιέζει το πράμα της πάνω στο χέρι μου, καθώς άρχισα να την φιλάω στο στόμα. Το χέρι μου χώθηκε πιο βαθιά ανάμεσα στα σκέλια της, μέχρι πίσω στην κωλοτρυπίδα της.

-    «Έλα…», της είπα καθώς της κατέβαζα την κιλότα στα γόνατα. «Ανέβα στον μπάγκο. Θέλω να σου γλείψω το μουνί».

Παρά τις διαμαρτυρίες της, την ανέβασα μισόγυμνη στο μπάγκο και της άνοιξα τα πόδια αποκαλύπτοντας ορθάνοιχτο το ζεστό, υγρό, κόκκινο μουνί της. Σχεδόν με το ζόρι, της άνοιξα πιο πολύ τα σκέλια και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. Βόγκηξε από καύλα και παραδόθηκε. Άρχισα να της κάνω ένα φοβερό γλειφομούνι, απολαμβάνοντας την γεύση από το εσωτερικό του σώματος της. Η Καίτη βόγκηξε και άρχισε να παραμιλάει.

-    «Δεν θέλω να κάνουμε ολοκληρωμένο έρωτα. Δεν θέλω να μου το βάλεις μέσα…», μου είπε.

Καθώς το χέρι μου είχε προχωρήσει πίσω της ανάμεσα στα κωλομέρια της, μου ήρθε μια φοβερή ιδέα.

-    «Μη στεναχωριέσαι…», της είπα. «Δεν θα σου το βάλω μπροστά. Θα σου τον βάλω στον κώλο».

Αγρίεψε και πήγε να σηκωθεί. Την κράτησα με το ζόρι με ανοιχτά τα πόδια, πιστεύοντας ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η καύλα της, θα ξεπερνούσε τις αντιρρήσεις της. Σιγά, βέβαια, το δάχτυλό μου, προετοίμαζε το έδαφος, χαϊδεύοντας και μπαίνοντας, λίγο - λίγο στην παρθένα κωλοτρυπίδα της Καίτης. Συνέχισα μέχρι που κατάλαβα, ότι από την καύλα δεν θα μπορούσε πλέον να μου πει όχι, σ’ αυτό που είχα σκοπό να κάνω στον κώλο της.

-    «Θέλω να είσαι προσεκτικός όμως…», μου είπε καθώς την γύρναγα μπρούμυτα, πάνω στον πάγκο. «Δεν το έχω κάνει ποτέ από πίσω».

-    «Μη φοβάσαι…», της είπα καθώς της φίλαγα και της χάιδευα τον γυμνό της κώλο, που της τον είχα τουρλώσει μέσα στην σκοτεινή αποθήκη. «Έχω μεγάλη εμπειρία στο να ανοίγω ένα παρθένο κώλο σαν τον δικό σου».

Καθώς η Καίτη ανατρίχιαζε, έχωσα το πρόσωπο μου μέσα στον κώλο της και χρησιμοποιώντας το σάλιο μου, της έχωσα το δάχτυλό μου μέσα στη στενή της σούφρα. Καθώς το δάχτυλό μου προχώρησε πιο βαθιά μέσα στο σώμα της, ένα πνιχτό βογκητό, ξέφυγε από τα χείλη της Καίτης. Τα χέρια μου αγκαλιάσανε στο ύψος του μουνιού της το σώμα της και πίεσα τον κώλο της στο πρόσωπο μου.

-    «Γιατί μου φυλαγόσουνα τόσο καιρό και δεν μ’ άφηνες να σε γαμήσω;», την ρώτησα.

Σηκώθηκα και πήρα θέση ανάμεσα στα πόδια της με την ψωλή μου έτοιμη να έχει βρει την θέση της στην κωλοτρυπίδα της και να σπρώχνει για να εισχωρήσει μέσα στα σωθικά της Καίτης. Αυτή άρχισε να μουρμουρίζει κάτι μισοκλαίγοντας από φόβο και ντροπή, ενώ εγώ έστελνα τον πούτσο μου, βαθιά μέσα στα ακόμα αφιλόξενα σωθικά της. Κάπου η ψωλή μου βρήκε αντίσταση και καθώς η Καίτη έβγαζε πνιχτά ουρλιαχτά για να μην ακουστεί την κατέκτησα από πίσω.

Τώρα άρχιζε η μεγάλη απόλαυση. Έσπρωξα την Καίτη να ξαπλώσει εντελώς πάνω στον μπάγκο, ενώ είχα όλο τον πούτσο μου χωμένο μέσα στον κώλο της και άρχισα με αργές μεγάλες παλινδρομήσεις να της γαμάω την πίσω της δίοδο. Ο σωλήνας της είχε σφίξει σαν γάντι γύρω από τον πούτσο μου και η αίσθηση ήταν φοβερή. Καθώς ο αέρας που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο σφικτήρα της, προσπαθούσε να διαφύγει, ακουγότανε ένας σφυριχτός γνώριμος ήχος από πίσω της.

Η Καίτη, είχε κρύψει το πρόσωπο της, μέσα στα χέρια της και έκλαιγε βουβά, γεμάτη ντροπή. Εγώ της είχα σηκώσει εντωμεταξύ το φόρεμα της πάνω μέχρι το λαιμό και καθώς της γαμούσα τον κώλο, της φίλαγα, της έγλειφα και της δάγκωνα την πλάτη. Η είσοδος του εισβολέα από την πίσω τρύπα, είχε αναστατώσει τα σωθικά της Καίτης και της είχε φέρει δυσφορία.

-    «Σε παρακαλώ…», μου είπε. «Τελείωνε. Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να πάω τουαλέτα».

-    «Έτσι νομίζεις…», της είπα, καθώς την άρπαζα από τα μπούτια και χωνόμουν ολόκληρος μέσα στον κώλο της. «Κρατήσου μωρό μου, γιατί έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε στην αποθήκη. Μόλις αρχίσαμε το γλέντι…»

Καθώς της μιλούσα για να την ηρεμήσω. τα χέρια μου, διέτρεχαν όλο το γυμνό αφράτο κορμί της Καίτης, που τώρα είχα στην διάθεση μου, καθώς γαμούσα τον κώλο της. Δεν ήξερα τι να πρωτοπιάσω. Τις βυζάρες της, τις μπουτάρες της ή να ανασηκώνω τα σκέλια της και να χουφτώνω ανάμεσα; Η καύλα ήταν φοβερή. Άρχισα να βαράω τα καπούλια της, να τα τσιμπάω και στο τέλος, χουφτώνοντας τα άσπρα της κωλομάγουλα, άδειασα το σπέρμα μου, βαθιά μέσα στον εντερικό σωλήνα της Καίτης.

-    «Όταν θα πας ύστερα τουαλέτα…», της ψιθύρισα στ’ αφτί. «…να ξέρεις ότι μόλις καθίσεις και ανοίξεις τα μπούτια σου στην λεκάνη, το πρώτο πράμα που θα τρέξει από την κωλοτρυπίδα σου θα είναι τα χύσια μου».

Την σήκωσα όρθια και άρχισα να την φιλάω στο στόμα. Η γλώσσα μου της άνοιξε τα χείλη και μπήκε μέσα στο στόμα της. Καθώς η Καίτη πήγε να διαμαρτυρηθεί, άρχισα να γλείφω την στοματική της κοιλότητα και να βυζαίνω την γλώσσα της, καθώς ο κώλος της ξερνούσε τα χύσια μου, πάνω στα μπούτια της.

(Copyright protected OW ref: 29131)