Η μάνα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μάρκος γίνεται μάρτυρας των απιστιών της μητέρας του και μας τις περιγράφει. Δεν λείπει από την παρέα ο κολλητός του μπαμπά και ο κολλητός του γιου.

Η ιστορία:

Γεια χαρά. Με λένε Μάρκο, είμαι 23 ετών και είμαι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη. Η μάνα μου είναι 44 αλλά είναι μουνάρα. Πολλοί μου το έχουν πει στα ίσια ότι είναι όνειρο να την γαμήσουν. Δεν ξέρω γιατί δεν με πείραζε, ίσως γιατί πίστευα ότι δεν θα γίνει ή επειδή είναι 1.70, λεπτή, με πολύ ωραίο κώλο και στήθος φυσιολογικό. Για την ηλικία της ντύνεται πολύ ωραία και προκλητικά. Κάποιες φορές που την έχω δει με τα εσώρουχα ήταν πολύ καυτή αλλά δεν την είχα δει ποτέ γυμνή. Ώσπου ήρθε η μέρα να την δω να γαμιέται με έναν οικογενειακό φίλο.

Κάποια μέρα έφυγα από Θεσσαλονίκη χωρίς να το πω σε κανέναν γιατί είχα κάτι προβλήματα. Όταν έφτασα στο σπίτι δεν ήταν κανένας. Ο πατέρας μου στην δουλειά και η μάνα μου θα είχε βγει έξω. Εγώ πήγα κατευθείαν στο δωμάτιο μου και καμιά ώρα μετά ήρθε και η μάνα μου. Μέχρι να πάω να της μιλήσω, είχε μπει στο μπάνιο και έκανε ντους. Κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι. Εγώ υπολογίζοντας ότι έχει τελειώσει από το μπάνιο θα ανοίξει εκείνη αλλά αυτό δεν σταματούσε μέχρι που πήγα να ανοίξω. Ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου ακούω φωνές (το δωμάτιο μου είναι μερικά σκαλιά πάνω και μακριά από την εξώπορτα, έχουμε μονοκατοικία και μένουμε έξω από τη πόλη) και βλέπω την μητέρα μου ημίγυμνη να έχει ανοίξει την πόρτα στον φίλο του πατέρα μου.

Προς στιγμήν τα έχασα. Μετά πηγαίνει προς το μπάνιο γιατί είχε αφρούς και του λέει να καθίσει. Εγώ σκέφτηκα να μην εμφανιστώ γιατί τους είδα πολύ άνετους και κατευθείαν σκέφτηκα πονηρά. Αυτοί μεταξύ τους συνέχισαν να μιλάνε και κατάλαβα ότι όλα ήταν αθώα τελικά και ότι πέρασε για να την πάρει με το αυτοκίνητο γιατί θα πήγαιναν και οι δυο στην πόλη. Τότε σκέφτηκα να εμφανιστώ κι εγώ αλλά καθώς περπατάω βλέπω τον Κώστα να στέκεται στην πόρτα του μπάνιου και η μητέρα μου να ακούγεται από μέσα. Τότε ήμουν σίγουρος ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους και πήγα πάλι πίσω. Λίγο αργότερα βγαίνει η μητέρα μου από το μπάνιο και πηγαίνουν και οι δυο προς την κουζίνα. Η μητέρα μου ήταν με το μπουρνούζι της κι αυτός κάπως κομπλαρισμένος. Τότε του λέει:

-    «Θες καφέ;»

-    «Θα έπινα έναν…»

-    «Να ντυθώ λίγο και θα σου κάνω».

Τότε μπήκα στο δωμάτιο μου γιατί πήγε στην κρεβατοκάμαρα να ντυθεί και μόλις βγήκε αυτή βγήκα κι εγώ και την βλέπω γυμνή να πηγαίνει στην κουζίνα αλλά κάτι κρατούσε.. ήταν ένα μαύρο στρινγκ και ένα μαύρο με κόκκινο σουτιέν και του λέει:

-     «Κώστα, στο σπίτι όλα καλά; Τα παιδιά στο σχολείο;»

-    «Όλα καλά μωρέ. μια χαρά τα πάμε. Εσύ είσαι καλά; Γιατί, πολύ περίεργη είσαι…»

-    «Τι έχω;»

-    «Από την στιγμή που ήρθα είσαι γυμνή».

-    «Δεν ήθελα να σε αφήσω μόνο σου».

-    «Όταν έρχεται κάποιος ξένος στο σπίτι, εσύ του τα δείχνεις όλα;»

-    «Όχι κι εσύ δεν είσαι ξένος».

Καθώς μιλούσαν η μάνα μου φορούσε τα εσώρουχα της.

-    «Το καφεδάκι θα μου το κάνεις;», λέει εκείνος.

Και αυτή του λέει:

-    «Δεν έχω απατήσει ποτέ τον Φώτη (ο πατέρας μου) αλλά θέλω να με γαμήσεις».

Εκείνος δεν είπε τίποτα. Εγώ με το που το άκουσα αυτό τρελάθηκα και από εκεί που ήμουνα δεν έβλεπα τίποτα και ξαφνικά τους βλέπω να πηγαίνουν στον καναπέ του καθιστικού όπου είχα καταπληκτική θέα. Λέει εκείνος:

-    «Να το κάνουμε. Κι εγώ το θέλω πολύ από τότε που σε γνώρισα γιατί είσαι πολύ ωραία, αλλά αν μαθευτεί καήκαμε!»

-    «Δεν θα μαθευτεί και δεν θα ξαναγίνει. Μόνο σήμερα και θα το ευχαριστηθούμε και οι δυο».

Μετά ξεκίνησε η μάνα μου να του παίρνει πίπα κι αυτός να βογκάει. Μετά ξεκίνησε να την γαμάει από το μουνί αλλά σταμάτησαν γρήγορα γιατί δεν είχε προφυλακτικό και έρχεται προς το μέρος μου. Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα και παίρνει ένα, του το φοράει και συνεχίζουν. Την έβλεπα ότι το ήθελε πολύ αυτό που έκανε και γι’ αυτό δεν με πείραξε καθόλου. Όταν τελείωσαν ντύθηκαν και έφυγαν για το κέντρο. Μια εβδομάδα μετά δεν άντεξα και το είπα στον κολλητό μου. Με το που τελείωσα, μου είπε πως θα της την πέσει για να την γαμήσει. Εγώ του είπα πως δεν έχει ελπίδες και έτσι έγινε. Μόλις ήρθε η μάνα μου Θεσσαλονίκη ήρθε κι αυτός στο σπίτι μου και προσπαθούσε να με διώξει. Μόλις πήγε η μάνα μου για μπάνιο έφυγα και έμειναν μόνοι τους. Λίγα λεπτά μετά μπήκε κι αυτός μέσα με την δικαιολογία να κατουρήσει αλλά η μητέρα μου ήταν στην μπανιέρα και τους χώριζε μια κουρτίνα. Τότε αυτός τα έβγαλε όλα και μπήκε μέσα στην μπανιέρα. Του λέει η μάνα μου:

-    «Τι κάνεις; Πας καλά;»

-    «Μια χαρά πάω, αλλά θέλω να σε γαμήσω…»

-    «Είμαι παντρεμένη κι έχω και έναν γιο που είναι φίλος σου».

-    «Το ξέρω αλλά με έχεις τρελάνει!»

-    «Αν μπει μέσα ο γιος μου, τι θα γίνει;»

-    «Έφυγε. Πήγε στο κορίτσι του».

-    «Φύγε και εσύ πήγαινε βρες κανένα κορίτσι της ηλικίας σου».

Και τότε πάει να φύγει απογοητευμένος και του λέει:

-    «Έλα εδώ βρε που στεναχωρήθηκες…»

Και του πιάνει τον πούτσο και τον βάζει στο στόμα της αλλά για λίγο. Τον ρούφηξε μόνο δυο φορές. Όταν μπήκα στο σπίτι, τους είδα και τους δυο γυμνούς να βγαίνουν από το μπάνιο και τη μάνα μου που έφυγε για να ντυθεί κατευθείαν. Όταν γύρισε ντυμένη, πήγε να μου εξηγήσει και της είπα ότι τα ξέρω όλα και αν θέλει να κάνει κάτι μαζί του εμένα δεν με πειράζει και δεν θα μιλήσω. Μόνο γέλασε και μας είπε να πάμε να φάμε.

(Copyright protected OW ref: 29009)