Με την Ειρήνη στην Χαλκιδική

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένα πολύ ωραίο μέρος, κι ένα ζευγάρι μέσα στην καύλα κάνουν τον πιο απίθανο συνδυασμό για ένα πολύ καλό ξέσκισμα.

Η ιστορία:

Πριν από περίπου ένα μήνα πήρα την τότε κοπέλα μου και είπαμε να πάμε για ψαράκι και ουζάκι σε ένα μαγαζί στην Χαλκιδική.

Η Ειρήνη είναι μια κοπέλα στα 34 με ωραίο σώμα κοντά στα 70 κιλά και ύψος 1.75, με ωραίο πεταχτό κώλο για πολλά χαστούκια, πάντα ξυρισμένη παντού, και ένα πολύ μικρό στήθος αλλά με υπέροχες ρώγες που με το παραμικρό σκληραίνουν και φαίνονται ακόμα και μέσα από ενισχυμένο σουτιέν.

Ξεκινήσαμε από Θεσσαλονίκη και καταλήξαμε στις Φώκαιες σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα. Καθίσαμε όσο πιο κοντά στην θάλασσα μπορούσαμε και παραγγείλαμε. Όση ώρα τρώγαμε δεν λείπανε τα υπονοούμενα αλλά και τα χάδια κάτω από το τραπέζι και τα παθιασμένα φιλιά. Αφού κάτσαμε εκεί για περίπου δυο ώρες και ήμασταν και οι δυο ήδη ερεθισμένοι, είπαμε να πάμε για παγωτάκι και μετά στο σπίτι για τα υπόλοιπα, να καλμάρουμε τον ερεθισμό μας με τον γνωστό τρόπο.

Από αυτό πήγαμε στο Πευκοχώρι για να πάρουμε παγωτό και από εκεί αποφασίσαμε να πάμε σε μια παραλία να φάμε το παγωτό και ίσως και για μπανάκι αν μας το επέτρεπε η ώρα. Καταλήξαμε σε έναν μικρό και σχεδόν απρόσιτο κολπίσκο κοντά στην Αγία Παρασκευή. Φανταστείτε ότι για να πάτε εκεί πρέπει να έχετε οπωσδήποτε κάποιο τζιπ και μόλις φτάσετε έχετε μπροστά σας ένα κολπίσκο που με το ζόρι χωράει δέκα - δώδεκα ομπρέλες (λόγω του ότι κάνω ψαροντούφεκο ξέρω αρκετά τέτοια μέρη).

Είχαμε απόλυτη ησυχία εκτός από τον παφλασμό του ήρεμου κύματος. Απλώσαμε μια πετσέτα κάτω, κάτσαμε και αρχίσαμε να τρώμε το παγωτό. Τάιζε ο ένας τον είτε με το κουταλάκι, είτε με φιλί. Είχαμε γίνει και οι δυο τούρμπο από όλη αυτή την διαδικασία και έτσι το τάισμα κατέληξε σε παθιασμένα φιλιά, με τις γλώσσες μας να παίζουν μεταξύ τους, να παλεύουν στα στόματα μας. Με συνοπτικές διαδικασίες απαλλαγήκαμε από τα ρούχα μας και συνεχίσαμε αυτό τον άγριο αλλά συνάμα αισθησιακού ρυθμό πάλης που είχαμε.

Την φιλούσα στον λαιμό, την έτρωγα κυριολεκτικά, κατέβαινα στις ρώγες που με τρέλαιναν, τις έπαιρνα στο στόμα μου, τις έτριβα με τα δάχτυλα μου και τις έκανα σκληρές σαν πέτρα. Ακουγόταν τα οι ανάσες μας, τα βογκητά μας και μύριζε η ατμόσφαιρα από τα υγρά μας. Κατέβηκα στο μουνάκι της και άρχισα να το γλείφω σαν λυσσασμένος, με γρήγορες κινήσεις της γλώσσας πάνω - κάτω, με τα δάχτυλα μου να το ανοίγω και να το γαμάω με την γλώσσα μου. Η Ειρήνη ανάσαινε βαριά και μου έλεγε:

-    «Έλα μέσα μου τώρα. Σε θέλω εδώ και τώρα!»

Όπως ήμασταν ανέβηκα επάνω της και μπήκα αργά μέσα της. Στην αρχή με αργές κινήσεις και μετά με γρήγορες και δυνατές την γαμούσα. Μέσα σε τρία λεπτά έχυσα μέσα της αλλά χωρίς να την ικανοποιήσω. Μόλις βγήκα από μέσα της με ξάπλωσε κάτω και άρχισε να μου καθαρίζει τον πούτσο και σε χρόνο ρεκόρ σηκώθηκε και πάλι. Η Ειρήνη ακάθεκτη συνέχισε το υπέροχο τσιμπούκι γλείφοντας το κεφαλάκι, γλείφοντας τα αρχίδια μου, αλείφοντας τον πούτσο με λίγο παγωτό και το έτρωγε από τον πούτσο μου.

Ήρθε και έκατσε πάνω μου. Μπήκα μέσα της τόσο βαθιά που ακουμπούσα τα τοιχώματα του μουνιού της. Γαμιόταν άγρια και δυνατά. Εγώ απολάμβανα το θέαμα και το υπέροχο μουνί της. Την μια χοροπηδούσε επάνω μου και την άλλη ξάπλωνε λίγο πίσω και πήγαινε μπρός - πίσω γρήγορα. Ο πρώτος οργασμός της δεν άργησε να έρθει και τον ένιωσα τόσο έντονα που τρελάθηκα. Μετά από λίγη ώρα είχε κι άλλους οργασμούς απανωτούς. Σταμάτησε για λίγο, κατέβηκε από επάνω μου και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο να μην χαλαρώσει, πράγμα δύσκολο έτσι όπως ήμασταν.

Την έστησα στα τέσσερα και μπήκα μέσα της. Την γαμούσα δυνατά και της έριχνα σφαλιάρες στον κώλο. Από τα πολλά υγρά της ο πούτσος άρχισε να βγαίνει. Τον έβγαλα από το μουνί της και τον ακούμπησα αργά στον κώλο της. Έσπρωξα αργά και μπήκε μέσα όλος. Με αργές κινήσεις άρχισα να την γαμάω από τον κώλο. Ήταν στενός και ζεστός με απίστευτη αίσθηση. Η Ειρήνη φώναζε από την καύλα. Την έπιασα από την μέση και άρχισα να την γαμάω δυνατά φωνάζοντας:

-    «Χύνω! Χύνω καριόλα!!!»

Και μόλις μου είπε χύσε με καύλα μου άδειασα μέσα στον κώλο της μια τεράστια ποσότητα σπέρματος. Χωρίς να βγω από μέσα της και με σπασμούς στον πούτσο και σε όλο μου το σώμα, ξαπλώσαμε να ανακτήσουμε τις ανάσες μας. Πέρασε ένα πεντάλεπτο μέχρι να συνέλθουμε. Μετά από λίγα χάδια, μερικά πεταχτά φιλιά και μια ζεστή αγκαλιά, ντυθήκαμε και πήραμε τον δρόμο του γυρισμού. Σε όλη την διαδρομή ήμασταν όσο μπορούσαμε αγκαλιά μέσα στο αμάξι και μόλις φτάσαμε στο σπίτι πέσαμε ξεροί για ύπνο από την κούραση.

Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός. Όσοι είναι από βόρειο Ελλάδα ίσως γνωρίζουν το μέρος που αναφέρω.

(Copyright protected OW ref: 29212)