Στο πάρτι με τους κουμπάρους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την ημέρα των γενεθλίων του Άγγελου, του άντρα μου, είπαμε να οργανώσουμε ένα παρτάκι σπίτι μας (θα ήταν το πρώτο μας πάρτι μιας και μόλις πριν τρεις μήνες είχαμε παντρευτεί) και θέλαμε να είναι "τρικούβερτο".

λοιπόν καλέσαμε όλους τους φίλους μας καθώς και τους κουμπάρους μας που ενώ δεν τους γνωρίζαμε πάρα πολύ καιρό (μόλις ένα χρόνο περίπου) "κολλήσαμε" πάρα πολύ και σαν χαρακτήρες και ηλικιακά αλλά και γενικότερα σαν άνθρωποι. Σπίτι μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος και όλοι διασκέδαζαν πολύ. Εμένα βέβαια μου είχε φύγει ο "πάτος" στο σερβίρισμα αλλά ευτυχώς που βοήθαγε και ο Άγγελος μιας και είχε εντρυφήσει στο θέμα σερβίρισμα, αφού ως φοιτητής (πάνω από επτά χρόνια «αιώνιος»!!!) δούλευε σε διάφορα μαγαζιά.

Καθώς κυλούσε η βραδιά έβλεπα την ήδη επισημασμένη από παλαιότερα, "ιδιαίτερη" περιποίηση του Άγγελου προς την Ιωάννα (κουμπάρα) αλλά και το αντίστροφο. Την σερβίρει συνέχεια, της άναβε τσιγάρο κ.λ.π. Αυτό που πάντα έβλεπα ανάμεσα τους ήταν μια παράξενη "σπίθα" που από στιγμή σε στιγμή μπορούσε να γίνει πυρκαγιά και να μας "κάψει" όλους!

Εκείνο το βράδυ λοιπόν αφού είχαμε ψιλοζαλιστεί σχεδόν όλοι, κάθεται δίπλα μου ο Άγγελος και με σκουντάει να παρατηρήσω την Ιωάννα απέναντι, η οποία είχε καθίσει στην πολυθρόνα με σχεδόν ανοικτά τα πόδια, αποκαλύπτοντας μας το μαύρο κιλοτάκι της που με τίποτα δεν κατάφερνε η κοντή μαύρη φουστίτσα που φορούσε να το καλύψει! Ο άντρας της (Αλέξης) καθότανε στο μπράτσο της πολυθρόνας και την φιλούσε στο λαιμό καθώς το ένα του χέρι χάιδευε απαλά τον ώμο της, και οι δύο ήταν φανερά ζαλισμένοι και σχεδόν εκτός ελέγχου.

Εγώ καταλαβαίνοντας τι συμβαίνει, σχεδόν αυτομάτως ερεθίστηκα τρομερά, διαπέρασε ένα ρίγος το κορμί μου λες και με κτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα! Ένα δεύτερο σκούντημα του Άγγελου με "ξύπνησε" από τη "μέθη" που μου είχε προκαλέσει το θέαμα λέγοντας μου με τη βαριά φωνή του:

-    «Σου αρέσει πολύ αυτό που βλέπεις ή είναι το ποτό που με κάνει να το πιστεύω;»

Εγώ σχεδόν χαμένη και ξέροντας ότι δεν μπορώ να του κρυφτώ του απαντώ:

-    «Μου αρέσει πολύ αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα!»

Και εκείνος με αφήνει άναυδη λέγοντας μου:

-    «Θα ήθελες να τους κάνουμε παρέα;»

Ξέροντας ότι το εννοεί αφού μετά από τόσα χρόνια μαζί (πάνω από δώδεκα) και γνωρίζοντας την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το σεξ, τα παιχνίδια που του αρέσει να κάνουμε και γενικά τη νοοτροπία του: «Το σεξ είναι το πιο ωραίο φυσικό πράγμα που μπορείς να κάνεις πάντα, παντού με τους πάντες και δωρεάν!!!», είπα γεμάτη σιγουριά:

-    «Ούτε να το σκέφτεσαι!»

-    «Οκ. Εγώ πάω μέσα με τα παιδιά κι εσύ αν θες κάτσε εδώ να κοιτάς και το βράδυ να μου περιγράψεις πως εξελίχθηκε το "πράγμα!"», απάντησε εκείνος.

Εγώ αποσβολωμένη υπάκουσα λες και θα έδινα διαγώνισμα το βράδυ και έπρεπε να έχω μάθει το μάθημα μου καλά! Παρατηρούσα την Ιωάννα αδύναμη να απωθήσει τα φιλιά και τα χάδια του Αλέξη που την είχαν ερεθίσει αφάνταστα. Τα μάγουλα της ήταν κατακόκκινα, οι ρώγες του στήθους της είχαν πεταχτεί λες και προσπαθούσαν να σκίσουν το μαύρο μεταξωτό μπλουζάκι της, τα χέρια της σχεδόν χάιδευαν το εσωτερικό των μηρών της και είμαι σίγουρη πως παρόλο που δεν άκουγα, άφηνε σιγανές κραυγές καύλας.

Είχα χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον και ένιωθα το μουνάκι μου να έχει μουσκέψει τόσο πολύ που κάποια στιγμή νόμισα πως αν σηκωθώ από τον καναπέ θα υπάρχει λεκές! Δεν ήξερα γιατί μου συμβαίνει αυτό… Είχα δει πολλές φορές ζευγάρια να χαϊδεύονται αλλά τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει. Ίσως το ποτό ίσως τα λόγια και η "μαγική" επιρροή που έχει ο Άγγελος επάνω μου…

Καθώς καθόμουν και απολάμβανα το θέαμα, με καρφώνει στα μάτια η Ιωάννα, που πάντα ένιωθα τον ανταγωνισμό της και ότι θα έκανε το παν για μια βραδιά με τον Άγγελο, και μου λέει με νόημα:

-    «Από ότι καταλαβαίνεις εμείς πρέπει να πηγαίνουμε σιγά - σιγά…»

Ταυτόχρονα χούφτωνε με το χέρι της τον πρησμένο πούτσο του Αλέξη σα να ήθελε να μου πει: «Τώρα που σε κατακαυλώσαμε φεύγουμε!». Εγώ εντελώς ασυναίσθητα και μη θέλοντας να σταματήσει αυτό το υπέροχο θέαμα, αναφώνησα:

-    «Όχι! Δεν έχετε να πάτε πουθενά! Θα στεναχωρηθεί ο Άγγελος αν φύγετε από τώρα!»

Η ώρα ήταν ήδη 2:30. Τα πόδια μου σχεδόν έτρεμαν, το ίδιο και η φωνή μου και σαν από μηχανής θεός μπαίνει ο Άγγελος μέσα και πιάνοντας την Ιωάννα από το χέρι και τον Αλέξη από τον ώμο, λέει με την αυστηρότητα που τον διακρίνει:

-    «Τι έγινε κουμπαράκια; Δεν νομίζω να την "κάνετε" από τώρα; Εσείς οι κουμπάροι μας σήμερα θα φύγετε τελευταίοι από αυτό το σπίτι!!! »

Εκείνοι, λες και απειλήθηκε η ζωή τους και αφού κοιταχτήκανε, συμφώνησαν και ξανά έκατσαν στην ίδια θέση με τη διαφορά ότι τώρα είχε πάρει ένα σκαμπό ο Άγγελος και καθόταν αντικριστά τους. Εγώ προφασιζόμενη ότι πρέπει να μαζέψω λίγα πράγματα στην κουζίνα έφυγα για να ηρεμήσω. Καθώς ήμουνα μπροστά από το νιπτήρα και έκανα πως έπλενα ένα ποτήρι, νιώθω μια ανάσα πίσω μου και ακούω την φωνή της Ιωάννας να λέει:

-    «Θέλεις να σε βοηθήσω σε κάτι;»

-    «Όχι…», της απαντώ θέλοντας να φύγει μιας και φοβόμουν ότι είχε καταλάβει τα πάντα και ντρεπόμουνα αφάνταστα!

-    «Καλά ντε. Εγώ από ενδιαφέρον το είπα, γιατί προηγουμένως μου φάνηκες κάπως… κουρασμένη!»

Προφανώς το είπε θέλοντας να με κάνει να νιώσω άσχημα και να μου δώσει να καταλάβω ότι είχε "ψυλλιαστεί" τα πάντα! Εγώ προκειμένου να το παίξω άνετη, της απαντώ ότι όντως είμαι κουρασμένη αλλά δεν ήθελα να το δείξω για να μην την "σπάσω" στον Άγγελο. Εκείνη πιάνοντας με από το χέρι μου λέει:

-    «Αμάν πια με αυτόν τον Άγγελο! Όλα για πάρτη του πια;»

Θέλοντας να την ξεμπροστιάσω της απαντώ σχεδόν θυμωμένα ότι είναι ένας άνδρας που πολλές θα κάνανε πολλά για έστω μια βραδιά μαζί του και προς έκπληξη μου, μου απαντά:

-    «Αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ, αλλά το θέμα είναι τι θα έκανες εσύ έτσι και "ενέδιδε" ο Άγγελος σε μια άλλη γυναίκα…»

Αυτό ήτανε… είχε σχεδόν ομολογήσει ότι θα γούσταρε πολύ φάση με τον Άγγελο και απλά ζητούσε την άδεια μου. Εγώ προσπαθώντας να το παίξω για ακόμα μια φορά άνετη, της λέω ότι εάν το ήθελε κι αυτός το ίδιο πολύ δεν θα είχα καμία αντίρρηση, αφού ήμουν σίγουρη πως ότι και να γινόταν θα με αγαπούσε και θα ξαναγύρναγε σε μένα (όπως ήδη είχε συμβεί μια φορά στο παρελθόν). Αυτή απάντησε γεμάτη νόημα με ένα σαρδόνιο χαμόγελο στα χείλη και με ένα βλέμμα γεμάτο μίσος:

-    «Ενδιαφέρον!!!»

Ήταν σαν να μου έλεγε: «Τώρα θα στον πηδήξω για να δεις!», και έφυγε γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η ώρα είχε περάσει και είχαν μείνει οι κουμπάροι και ακόμα μια φίλη μου η οποία και είχε καλέσει ταξί για να την πάει σπίτι. Εγώ ήμουν σε μια κατάσταση αναμονής να δω τι ήταν αυτό που είχε στο μυαλό της η Ιωάννα φεύγοντας από την κουζίνα και ποια θα ήταν η αντίδραση του Άγγελου αλλά και του Αλέξη σε μια πιθανόν "περίεργη" κατάσταση που θα εξελισσόταν.

Όντως έφυγε και η Μαρία (φίλη μου) και τώρα πια ήμασταν οι τέσσερις μας. Ο δε Άγγελος συνηθισμένος από το οινόπνευμα (τόσα χρόνια στα μπαρ) άντεχε ακόμα και ήταν σε πολύ καλή διάθεση και γεμάτος ενεργητικότητα. Ο Αλέξης μάλλον είχε πιει πέραν του δέοντος και ήταν σε πλήρη αποσύνθεση. Η δε Ιωάννα ήταν σχεδόν σουρωμένη αλλά κι αυτή τα είχε "τετρακόσια" (πάντα τη ζήλευα για την αντοχή της στο ποτό σε αντίθεση με εμένα) κι εγώ αρκετά ζαλισμένη και πολύ κουρασμένη.

Σε κάποια στιγμή και ενώ είχαμε χαμηλώσει τη μουσική, λέει σχεδόν κοιμισμένος πια ο Αλέξης:

-    «Άντε να πηγαίνουμε κι εμείς σιγά - σιγά…»

-    «Σιγά μη σας αφήσουμε να φύγετε οδηγώντας σ’ αυτή την κατάσταση! Θα μείνετε εδώ και αν δεν σας αρέσει, ντύνεστε και φεύγετε!», λέει ο Άγγελος μεταξύ αστείου και σοβαρού και κοιτάζοντας με γεμάτος νόημα.

Εγώ πάγωσα στην ιδέα του ότι μπορεί να δεχτούν αλλά κάτι μέσα μου το επιθυμούσε τρελά.

-    «Και φυσικά θα κάτσουμε. Σιγά μην τον αφήσω να οδηγήσει έτσι όπως είναι…», λέει η Ιωάννα κοιτάζοντας με κι αυτή με το ίδιο βλέμμα που μου είχε "ρίξει" φεύγοντας από την κουζίνα μόνο που αυτή τη φορά το βλέμμα έλεγε: «Ετοιμάσου μικρή…».

Αφού κάτσαμε και είδαμε λίγο τηλεόραση, σηκώνεται ο Αλέξης και λέει:

-    «Πάω για νανάκια γιατί είμαι λιώμα…»

Σηκώνομαι κι εγώ μαζί του να πάω να του δώσω σεντόνια και να στρώσω και το κρεβάτι θέλοντας ενδόμυχα να αφήσω για λίγο μόνους τον Άγγελο και την Ιωάννα. Αφού τελείωσα γύρισα στο σαλόνι όπου οι δυο τους είχαν αρχίσει να λένε σόκιν ανέκδοτα και να χαμογελούν.

Σε ένα ανέκδοτο σχετικά με κάποιον που του κόπηκε ο πούτσος σε ένα ατύχημα, διακόπτω το χαμόγελο τους υπενθυμίζοντας στον Άγγελο για ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του και παραλίγο να χάσει όχι μόνο τη ζωή του αλλά και το πουλί του, αφού του είχε προκαλέσει συν όλα τα άλλα και ένα τεράστιο τραύμα στο εσωτερικό του μηρού του. Η Ιωάννα δεν έχασε την ευκαιρία και σχεδόν φωνάζοντας είπε:

-    «Θέλω να το δω αυτό…»

Ο Άγγελος κοιτάζοντας με σηκώνεται και περιμένοντας ένα "σήμα" μου ήταν έτοιμος να ξεκουμπωθεί. Του γνέφω καταφατικά κι εκείνος αρχίζει να ξεκουμπώνεται αργά σε στιλ στριπτίζ. Εγώ κοιτάζοντας το "διψασμένο" βλέμμα της Ιωάννας ένιωσα μια απερίγραπτη καύλα ανάμεσα στα πόδια μου. Ο Άγγελος είχε ήδη κατεβάσει το παντελόνι του και η Ιωάννα εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι δεν υπήρχε πολύ φως στο σαλόνι (μιας και υπήρχε μόνο ένα λαμπατέρ αναμμένο) έσκυψε προς τα σκέλια του για να… δει καλύτερα. Εγώ εκείνη τη στιγμή φαντάστηκα την εικόνα της Ιωάννας να κρατάει τον πούτσο του Άγγελου και να τον ρουφάει με μανία.

Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου εκείνη τη στιγμή… Από τη μία ήθελα να χιμήξω επάνω της και να τη σκοτώσω, από την άλλη ένιωθα τέτοια απερίγραπτη καύλα που είχα παραλύσει. "Ξυπνάω" από το επιφώνημα της Ιωάννας:

-    «Πω πω! Τι μεγάλο!!!», εννοώντας το τραύμα.

-    «Ναι. Όντως είναι πολύ μεγάλο!», λέω κι εγώ, εννοώντας τον πούτσο του Άγγελου.

Ο Άγγελος αφού σηκώνει το παντελόνι του και ενώ εγώ έχω "σκάσει" από καύλα, προσφέρεται να μας δείξει αυτή τη φορά η Ιωάννα ένα τραύμα της που είχε ακριβώς κάτω από το αριστερό κωλομέρι από τζαμαρία που είχε "περάσει" μικρή. Βλέποντας το βλέμμα του Άγγελου και με έναν "ειδικό" κώδικα που έχουμε κατάλαβα ότι: «Ή τώρα ή ποτέ». Ένιωσα πολύ ερωτικά και αποφασισμένη για τα πάντα και λέω στην Ιωάννα με πολύ νόημα:

-    «Θέλω πολύ να το δω Ιωάννα μου. Ίσως περισσότερο από τον Άγγελο…»

Εκείνη κατάλαβε ότι είμαι πλέον "μέσα" στο παιχνίδι. Σηκώθηκε από τον καναπέ και άρχισε να σηκώνει την κοντή μαύρη φούστα που φορούσε. Από κάτω φόραγε ένα πολύ πρόστυχο δικτυωτό καλσόν και μαύρες ψηλές μπότες που την έδειχναν ακόμη ψηλότερη από ότι είναι (1.75 περίπου). Ενώ έχει σηκώσει τη φούστα της ο Άγγελος της ζητάει να κατεβάσει το καλσόν διότι δεν… βλέπει πολύ καλά. Εκείνη τη στιγμή επεμβαίνω και λέω με φανερά καυλωμένη φωνή:

-    «Ιωάννα, άφησε να στο κατεβάσω εγώ. Σίγουρα θα αρέσει πιο πολύ στον Άγγελο να το κάνω εγώ…»

Σκεπτόμουν ότι δεν θα την αφήσω σε καμία περίπτωση να κάνει αυτή το "παιχνίδι". Ο Άγγελος έχοντας και μια παρόμοια εμπειρία παλιότερα (τρίο) ήταν χαλαρός. Έκατσε στον καναπέ και απολάμβανε το θέαμα. Την πλησίασα από πίσω με χιλιάδες πράγματα να περνάνε από το μυαλό μου, αλλά αυτό που υπερίσχυε ήταν η καύλα που ένιωθα και η επιθυμία μου να δείξω στον Άγγελο ότι "δεν μασάω" κι ότι αυτή δεν έπιανε "μία" μπροστά μου!

Έβαλα τα χέρια μου κάτω από τη φούστα της και άρχισα να της την σηκώνω σιγά - σιγά. Ένιωθα την ταραχή της και την ανάσα της να γίνεται όλο και πιο γρήγορη. Της ψιθυρίζω στο αφτί:

-    «Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν ξυπνήσει ο Αλέξης;»

Είχα σκοπό να την τρομοκρατήσω και να μην έχει το πάνω χέρι. Και εκείνη απαντάει:

-    «Σκάσε και συνέχισε!»

Καθώς έχει λιώσει από καύλα αρχίζω να της κατεβάζω το καλσόν και να γονατίζω ταυτόχρονα πίσω της, νιώθω και μυρίζω το ξαναμμένο δέρμα των μηρών της να ακουμπάει στο πρόσωπο μου. Κοιτάω των Άγγελο, ο οποίος βλέπει να ικανοποιείται η φαντασίωση του (να με βλέπει καθώς πηδιέμαι με μια γυναίκα) και πραγματικά το απολαμβάνει.

Ο πούτσος του έχει καυλώσει και είναι έτοιμος να βγει έξω από το ξεκούμπωτο παντελόνι του. Καθώς το βλέπω αυτό, παίρνω ακόμα περισσότερο "αέρα". Σηκώνομαι απότομα, κολλάω το σώμα μου επάνω στης Ιωάννας και της ξαναψιθυρίζω στο αφτί:

-    «Τώρα θα δεις τι θα πει γαμήσι!»

Εκείνη έβγαλε αμέσως ένα βογκητό καύλας το οποίο τρέλανε κι εμένα αλλά πολύ περισσότερο τον Άγγελο που τώρα πια είχε βάλει το χέρι του μέσα από το παντελόνι και χάιδευε τον πούτσο του. Περνάω τα χέρια μου μπροστά της και αρχίζω να χουφτώνω το στήθος της. Είχε ένα υπέροχο στητό και μεγάλο στήθος που ασφυκτιούσε μέσα στο λεπτό μπλουζάκι της.

Εκείνη έχει σχεδόν παραλύσει κι εγώ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που κάνω, αλλά δεν κάνω πίσω με τίποτα. Πρώτα γιατί νιώθω υπέροχα και μετά γιατί δεν θα την άφηνα με τίποτα να κλέψει τις εντυπώσεις απέναντι στον Άγγελο που το ευχαριστιόταν αφάνταστα. Την γυρίζω απότομα μπροστά μου και αρχίζω να την φιλάω στον λαιμό. Σηκώνω και βγάζω το μπλουζάκι της και αποκαλύπτονται μπροστά μου τα δύο υπέροχα στήθια της. Μέσα σε ένα μαύρο δαντελωτό σουτιέν τριών τετάρτων, που πάντα ζήλευα λόγω μεγέθους.

Αρχίζω και τη φιλάω απαλά στο λαιμό και τη νιώθω καυτή επάνω μου. Σκέφτομαι ότι σίγουρα δεν το περίμενε αυτό από εμένα και τώρα λιώνει από καύλα και την κάνω ότι θέλω εγώ. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ δυνατή πια και όλα πλέον έχουν έρθει υπό τον έλεγχο μου…

Αρχίζω να κατεβαίνω προς τα κάτω και ταυτόχρονα κατεβάζω την κόκκινη κοντή φούστα που φορούσα. Αυτή έχει λαχανιάσει και νιώθω ότι είναι έτοιμη να με παρακαλέσει να τη γαμήσω. Βλέπω τον Άγγελο να μου ψιθυρίζει:

-    «Είσαι υπέροχη!»

Και τώρα πια τον έχει βγάλει έξω και τον παίζει. Ξανασηκώνομαι και λέω στην Ιωάννα:

-    «Γύρνα να δεις τι σε περιμένει πουτάνα!»

Εκείνη έχει καταλάβει τι την περιμένει και έχει ξεροχύσει αλλά δεν γυρνάει. Την αρπάζω από τα μαλλιά και την γυρίζω απότομα προς τον Άγγελο λέγοντας της:

-    «Αυτό δεν ήθελες πάντα παλιοπουτάνα; Τώρα τράβα να το ρουφήξεις βρώμα!»

Καθώς την βρίζω χυδαία νιώθω να καυλώνει ακόμα περισσότερο αλλά κι εγώ το ίδιο. Την γονατίζω μπροστά στον τεράστιο από καύλα πούτσο του Άγγελου και της σπρώχνω το κεφάλι επάνω του. Καθώς ο πούτσος του χώνεται με δύναμη στο στόμα της, του ξεφεύγει ένα βογκητό ευχαρίστησης που με τρελαίνει, αλλά ταυτόχρονα με τρομάζει γιατί ο Αλέξης ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξυπνήσει και τότε τι θα γινόταν…; Αυτό ήταν ακόμα κάτι πρωτόγνωρο διότι ακόμα και αυτό με έστελνε στα "ουράνια".

Καθώς η Ιωάννα ρούφαγε με μανία τον πούτσο του Άγγελου γδύνομαι τελείως. Την πλησιάζω από πίσω, βάζω το χέρι μου μέσα από το κιλοτάκι της και αρχίζω και χαϊδεύω το μουσκεμένο μουνάκι της. Βογκάει, κουνιέται με τον ρυθμό του χεριού μου, έχει ιδρώσει και εγώ θέλω αφάνταστα να την κάνω να με παρακαλάει. Της τραβάω απότομα το κεφάλι και βγαίνει ο πούτσος του Άγγελου από το στόμα της, και της λέω:

-    «Βρώμα! Για να του επιτρέψω να σε γαμήσει, πρώτα θα μου το γλείψεις μέχρι να χύσω!»

Και την ξαπλώνω ανάσκελα στο χαλί ενώ ο Άγγελος έχει σηκωθεί και γδύνεται. Την αφήνω εκεί και πηγαίνω στον Άγγελο, γονατίζω και αρχίζω να του παίρνω ένα τρελό τσιμπούκι και ταυτόχρονα χαϊδεύω το μουνάκι μου, που λίγες φορές το έχω νιώσει τόσο μουσκεμένο. Σηκώνομαι λίγο πριν χύσει και τον ρωτώ τι θέλει να της κάνω.

-    «Κάτσε πάνω στο στόμα της. Θέλω να σε δω να την χύνεις…»

Αυτό ήταν διαταγή για εμένα που έπρεπε να εκτελέσω αμέσως. Έτσι και έγινε. Η Ιωάννα σπαρτάραγε χαϊδεύοντας το μουνί της που είχε πάρει φωτιά. Κάθομαι επάνω στο πρόσωπο της και αρχίζω να κουνιέμαι ρυθμικά. Αυτό με τρέλαινε! Ήταν καταπληκτικό το ότι ήτανε σκλάβα μου, που μπορούσα να την κάνω ότι ήθελα ακόμα και να την χτυπήσω. Το ήθελα πολύ αλλά συγκρατιόμουνα.

Νιώθω να είμαι έτοιμη να χύσω, να της δώσω τα χύσια μου στο στόμα της όταν ξαφνικά νιώθω πίσω μου τον Άγγελο να μου ακουμπάει τον πούτσο του στο μουσκεμένο μου μουνάκι. Στρέφω το κεφάλι μου προς τα κάτω και βλέπω τον πούτσο του να τρίβεται μεταξύ του στόματος της Ιωάννας και του μουνιού μου. Εκεί δεν άντεξα και έχυνα για πολλή ώρα συνέχεια.

Το πρόσωπο της Ιωάννας είχε γεμίσει με τα χύσια μου κι αυτή τα ρουφούσε και το χαιρόταν αφάνταστα. Σηκώνομαι και αμέσως ο Άγγελος χώνει για δεύτερη φορά τον πούτσο του στο στόμα της Ιωάννας. Είχα εκστασιαστεί τελείως! Ζούσα ένα όνειρο… Λέω στον Άγγελο να σηκωθεί από πάνω της γιατί θέλω να την "τιμωρήσω". Υπάκουσε. Την γύρισα μπρούμυτα και της έβγαλα το κιλοτάκι.

-    «Σήκω παλιοπουτάνα και κάτσε στα τέσσερα! Ήρθε η ώρα που πάντα ονειρευόσουνα…»

Αμέσως έρχεται πίσω της ο Άγγελος και της τον χώνει βαθιά μέσα στο μουνί της. Μούγκρισε σαν ζώο από ηδονή και πόνο μαζί. Η εικόνα των δυο τους να πηδιούνται σαν σκυλιά με ξανακαύλωσε αλλά δεν ήθελα να επέμβω. Ο Άγγελος καθώς την γαμούσε πολύ δυνατά, με κοίταγε στα μάτια ενώ έπαιζα με το μουνάκι μου, και με ένα βλέμμα που μου έλεγε: «Ευχαριστώ για το δώρο γενεθλίων!». Η Ιωάννα είχε ξεφύγει τελείως! Βόγκαγε και ψιθύριζε:

-    «Γάμησε με πουτσαρά μου! Πάντα ονειρευόμουνα αυτό το ξέσκισμα. Κάνε με να χύσω!»

Ήταν και οι δύο έτοιμοι να χύσουν αλλά δεν τους άφησα. Ήθελα πολύ να την βασανίσω αλλά και να παρατείνω την ηδονή που ένιωθε ο Άγγελος. Πηγαίνω κοντά τους, αρπάζω τα κωλομέρια της Ιωάννας, και καθώς τα ανοίγω, "ξεπροβάλει" μια υπέροχη, ροζ, φρεσκοξυρισμένη κωλοτρυπίδα, έτοιμη για πήδημα!

Τα μάτια του Άγγελου άστραψαν. Ήταν το αγαπημένο του σημείο! Σχεδόν χαμογελώντας μου κάνει νόημα να… προχωρήσω. Αφού βγάζω τον πούτσο του από το μουνί της τον βάζω στο στόμα μου. Η αίσθηση των χυσιών της Ιωάννας ήταν κάτι απερίγραπτο! Μια πολύ απαλή και σχεδόν γλυκιά γεύση πλημμύρισε το στόμα μου. Φανταστικό! Τον ακουμπάω απαλά στην τρυπούλα της και της λέω με αυστηρότητα:

-    «Ετοιμάσου να τιμωρηθείς τσούλα!»

Εκείνη καταλαβαίνοντας τι πάει να γίνει, τραβιέται και λέει:

-    «Όχι από πίσω… Είναι μεγάλος και θα πονέσω!»

Αυτό με έκανε να θέλω ακόμα περισσότερο να θέλω να την ξεσκίσει ο Άγγελος, μέχρι να κλάψει από πόνο. Την αρπάζω από τα μαλλιά και της λέω:

-    «Τώρα που άνοιξες το κουτί της Πανδώρας θα υποφέρεις. Δεν μπορείς να ξεφύγεις!!!»

Τα λόγια μου αντί να την τρομάξουν όπως νόμιζα και επιθυμούσα, την έκαναν να παραδοθεί τελείως λες και όντως δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Έσκυψε τουρλώνοντας τον κώλο της και περιμένοντας το "μοιραίο". Με τρέλανε η πουτάνα! Αυτή η αίσθηση παράδοσης σε κάθε μας επιθυμία ήταν κάτι το ασύλληπτο. Και εγώ και ο Άγγελος αιθεροβατούσαμε. Πιάνω τον πούτσο του Άγγελου και αφού φτύνω την κωλοτρυπίδα της, τον σπρώχνω προ τα μέσα. Μπαίνει λίγο το πουτσοκέφαλο και εκείνη σχεδόν κλαίει από πόνο…

-    «Χώσε το μέσα της!», λέω στον Άγγελο.

Εκείνος με μια σιγανή αλλά συνεχόμενη ώθηση τον βάζει μέσα σχεδόν ολόκληρο. Εκείνη έκανε σα σκύλα και μας παρακαλούσε να σταματήσουμε αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Ο Άγγελος ήταν εκστασιασμένος το ίδιο κι εγώ. Είχαν θολώσει τα μάτια μου και σαν σε όνειρο έβλεπα την μορφή του Άγγελου να κινείται ρυθμικά.

Σε μια στιγμή και ενώ η Ιωάννα έχει πλέον εξαντληθεί, βαριανασαίνοντας και σχεδόν παράλυτη από πόνο και καύλα μαζί, σπρώχνω τον Άγγελο, την γυρνάω ανάσκελα και ζητάω από τον Άγγελο να της χύσει το πρόσωπο… Σχεδόν αμέσως κάθεται γονατιστός από πάνω της και της τον χώνει στο στόμα, εκείνη είναι σχεδόν λιπόθυμη από την έκσταση…

-    «Τώρα ρούφα τα και μη σου ξεφύγει σταγόνα!», της λέω.

Εκείνη σαν έρμαιο στα χέρια μας κάθεται και περιμένει, ανήμπορη να αντιδράσει, τη λύτρωση. Ο Άγγελος με ένα βογκητό απελευθερώνει το καυτό του σπέρμα στο πρόσωπο της. Εκείνη ανοίγει το στόμα της σαν διψασμένη. Βλέπω να πλημμυρίζει το στόμα της με χύσια. Ταυτόχρονα χύνω κι εγώ με σπασμούς. Το πρόσωπο της είναι γεμάτο με χύσια, ο Άγγελος γονατιστός από πάνω της, εγώ εξαντλημένη και η Ιωάννα μισολιπόθυμη. Αμέσως μετά από αυτό σηκώνομαι, φιλάω τον Άγγελο στο στόμα και μου ψιθυρίζει γεμάτος ευγνωμοσύνη:

-    «Ευχαριστώ αγάπη μου. Ήσουν υπέροχη!»

Και νιώθω μια απέραντη αγάπη γι’ αυτόν αλλά και τα συναισθήματα μου για την Ιωάννα έχουν μετατραπεί, από μίσος και επιθυμία για τιμωρία, σε συμπάθεια και σε κάτι μυστήριο… κάτι μεταξύ λύπησης και έρωτα.

Έσκυψα από πάνω της, τη σκούπισα, την φίλησα τρυφερά στο στόμα και ξάπλωσα δίπλα της στο χαλί αγκαλιάζοντας την απαλά λες και της ζητούσα να με συγχωρέσει για την ταπείνωση που την υπέβαλα. Εκείνη ήρεμη πια μου λέει:

-    «Μετά από αυτό που συνέβη, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μη σου πάρω τον Άγγελο, αλλά εκείνος σίγουρα πρέπει να ανησυχεί μην του πάρω εσένα…»

Χαμογελάσαμε όλοι. Και αφού καθίσαμε λίγη ώρα χωρίς να βγάλουμε άχνα, πήγαμε και ξαπλώσαμε, η Ιωάννα μαζί με τον Αλέξη ο οποίος φυσικά δεν κατάλαβε το παραμικρό και εγώ με τον Άγγελο στο κρεβάτι μας. Ήταν ο καταπληκτικότερος ύπνος που έκανα ποτέ!

Την επόμενη μέρα το πρωί σηκωθήκαμε όλοι λες και όλα αυτά τα είχαμε ζήσει μόνο στο όνειρο μας και αφού πήραμε πρωινό, σηκώθηκαν τα παιδιά να φύγουν για το σπίτι τους. Αφού χαιρετηθήκαμε και ενώ συνόδευα την Ιωάννα προς την πόρτα, γυρίζει, μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και μου λέει:

-    «Αυτό που ζήσαμε θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή και θα ονειρεύομαι τη μέρα που θα ξανασυμβεί!»

Αυτή είναι η ιστορία μου.

Εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε αν είναι αληθινή ή φανταστική. Γι’ αυτό που είμαι σίγουρη είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις είναι μια υπέροχη εμπειρία που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")