Ξαφνικά μεγαλώσαμε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ούτε που το φανταζόταν η φίλη μας ότι ο Αλέξης που γνωρίζει τόσα χρόνια θα την έκανε να ζήσει απίστευτες στιγμές καύλας…!

Η ιστορία:

Ούτε είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα ζούσα αυτές τις στιγμές απίστευτης καύλας με κάποιον που κάναμε μαζί διακοπές σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Με τον Αλέξη κάθε καλοκαίρι το περνούσαμε μαζί, όταν πήγαινα στο εξοχικό μας με τα ξαδέλφια μου. Τα σπίτια μας πολύ κοντά κι εκείνος, κολλητός με τον ξάδελφο μου.

Τα χρόνια πέρασαν, μεγαλώναμε, μα ποτέ δεν υπήρξε τίποτα μεταξύ μας και ειδικά στο μυαλό μου ούτε σαν ιδέα. Ένα απόγευμα συναντηθήκαμε τυχαία στο σπίτι του ξάδελφου μου και μου πρότεινε να με γυρίσει σπίτι. Δέχτηκα φυσικά και μετά από λίγο ξεκινήσαμε. Στη διαδρομή η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ερωτική καθώς μιλούσαμε για σεξ γενικά. Φτάνοντας τον ευχαρίστησα και του είπα ότι την επόμενη φορά θα τον περιμένω μέσα! Εκείνος με φίλησε στο στόμα λέγοντας:

-    «Θα ανυπομονώ…»

Μετά από δύο μέρες τον κάλεσα σπίτι ετοιμάζοντας την τέλεια βραδιά. Τον οδήγησα κατευθείαν στο μπάνιο. Η μπανιέρα γεμάτη με άλατα και αιθέρια έλαια, ο φωτισμός μονάχα λίγα κεριά. Χωρίς να μιλάμε καθόλου γδύσαμε ο ένας τον άλλο. Με φιλούσε ασταμάτητα. Δίπλα στην μπανιέρα υπήρχαν ένα δυο ποτήρια σαμπάνιας και μια παγωμένη chrystal κι ένα μπολ με φρούτα. Σταφύλι, ροδάκινο, φράουλες...

Ανοίξαμε τη σαμπάνια, ρίξαμε στα ποτήρια κι εννοείται όλος ο αφρός χύθηκε πάνω μας κι έγινε ένα με τον αφρό της μπανιέρας. Με τάιζε τις φράουλες στο στόμα ενώ το άλλο του χέρι είχε ήδη γλιστρήσει ανάμεσα στα πόδια μου και χάιδευε την κλειτορίδα μου. Άρχιζα ήδη να νιώθω πόσο καυλωμένος ήταν. Αυτό που με τρέλαινε ήταν ότι παντού ήταν αποτριχωμένος.

-    «Θέλω την πρώτη φορά να τελειώσεις στο στόμα μου…», του είπα.

-    «Κι εγώ το ίδιο θέλω καύλα μου».

Άρχιζα να τον γλείφω. Ήταν απίστευτα καυλωμένος. Τον ρούφαγα κι ο πούτσος του έσκιζε το λαρύγγι μου. Εκείνος έπαιζε με το στήθος μου και κάποιες στιγμές μου έσπρωχνε το κεφάλι για να τον πάρω πιο βαθιά. Τραβήχτηκα για λίγο για να του τον παίξω γρήγορα κι εκείνος με τράβηξε πάνω κι άρχισε να με φιλάει με λύσσα. Δεν κρατήθηκε για πολύ. Σε λίγα δευτερόλεπτα τον πήρα στο στόμα μου για να πιω τα χύσια του. Ένιωθα το σπέρμα του να κυλάει μέσα στο λαιμό μου καυτό και πίστευα ότι το μουνί μου θα εκραγεί από καύλα.

Τελείωσε πολύ δυνατά. Με σήκωσε και γονάτισε μπροστά μου. Με φιλούσε στο μουνί και το έπαιζε με τα δάχτυλά του. Δεν άργησα να χύσω. Φώναζα έχοντας μέσα μου σχεδόν όλη την παλάμη του. Με πήρε αγκαλιά, νιώθοντας ακόμα τους σπασμούς του κόλπου μου. Του ζήτησα να πάμε στο δωμάτιο.

Ξαπλώσαμε ακόμα βρεγμένοι από το μπάνιο κι εγώ απίστευτα υγρή... Ο Αλέξης είχε καυλώσει ξανά. Χωρίς να μιλάμε καθόλου ήρθε από πάνω μου και με μια κίνηση μπήκε μέσα μου δυνατά. Τον ένιωσα να με γεμίζει με το μεγάλο του καυλί. Κοιταζόμασταν συνέχεια στα μάτια. Ήταν πανέμορφος κι εκείνη τη στιγμή ήταν δικός μου. Ο έρωτας που μου έκανε μετά από λίγο έγινε απίστευτο γαμήσι.

Αφού με κάρφωσε δυνατά, γύρισα και στήθηκα στα τέσσερα για να τον πάρω πιο σφιχτά μέσα μου και η αίσθηση να μου ανοίγει το μουνί ήταν απίστευτη. Έβαζε τα χέρια του στους ώμους του και με τραβούσε κοντά του. Με σήκωνε για να χαϊδέψει το στήθος μου και με δάγκωνε στο λαιμό, στην πλάτη... Με τρέλαινε η ένταση και οι εναλλαγές που είχαμε. Με γύρισε πάνω του. Τον κοιτούσα στα μάτια και έσκιζα το μουνί μου πάνω στον καύλαρο του.

Λίγο πριν τελειώσουμε ήρθε ξανά από πάνω και με τρεις του δυνατές κινήσεις μούσκεψα ξανά τον πούτσο του με τα χύσια μου. Τα βογγητά μας έγιναν ένα. Χύναμε ταυτόχρονα και οι ανάσες μας εναλλάσσονταν με απίστευτους ρυθμούς.

Μείναμε έτσι αγκαλιά. Μέχρι που αποκοιμηθήκαμε... Ο Αλέξης έχει σχέση. Όπως κι εγώ. Αλλά από ‘κείνο το Αυγουστιάτικο βράδυ συνεχίζουμε να περνάμε απίστευτες στιγμές ηδονής μαζί.

(Copyright protected OW ref: 28418)