Πηγαίνοντας για μπάνιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο φίλος μας μένει σε τουριστική περιοχή και πηγαίνοντας μια μέρα με τον κολλητό του στην παραλία γυμνιστών συναντά δυο Αμερικάνες και πολύ γρήγορα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία διαπιστώνοντας ότι τα κορίτσια είναι έτοιμα για… όλα!

Η ιστορία:

Η ιστορία συνέβη φέτος το καλοκαίρι. Μένω σε μια αρκετά τουριστική περιοχή και ειδικά φέτος είχαμε γεμίσει τουρίστες από την Αμερική, κυρίως μεγάλα γκρουπ. Κυκλοφορούσαν και κάτι ξέμπαρκα ζευγάρια και οικογένειες, αλλά κυρίως γκρουπ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι παραλίες που ήταν κοντά να είναι κάθε μέρα πήχτρα. Έτσι, μαζί με ένα φίλο μου πηγαίναμε κάθε μέρα σε μια παραλία γυμνιστών, που ήταν πιο μακριά (κοντά 30 χλμ.) και είχε λιγότερο κόσμο.

Μια μέρα, όπως πηγαίναμε για μπάνιο, βλέπουμε ένα αυτοκίνητο σταματημένο στην άκρη του δρόμου με το καπό ανοιχτό και μια γκόμενα να μας κουνάει τα χέρια. Σταματάμε και πάμε να βοηθήσουμε. Συναντάμε λοιπόν τις ιδιοκτήτριες του αυτοκινήτου, τη Λάρα και την Ανν, δυο αμερικανίδες που είχαν έρθει διακοπές. Η Λάρα ήταν ψηλή, με μακριά καστανά μαλλιά και γεμάτο στήθος. Η Ανν ήταν λίγο πιο κοντή, με αγορίστικα ξανθά μαλλιά, μέτριο στήθος και άσπρη σαν γάλα.

Είχαν μάθει για την παραλία γυμνιστών και είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο για να πάνε, αλλά χάλασε. Ο φίλος μου, μηχανικός στο επάγγελμα, του έριξε μια ματιά και είπε ότι πρέπει να καλέσουμε γερανό, μιας και ήθελε συνεργείο. Ο γερανός έκανε τρία τέταρτα για να έρθει κι εμείς είχαμε πιάσει την πάρλα με τις γκόμενες. Τελικά τις πείσαμε να πάρουν τα πράγματά τους και να έρθουν μαζί μας για μπάνιο. Με το αυτοκίνητό τους φορτωμένο στο γερανό και τα πράγματα στο τζιπάκι του φίλου, φύγαμε για την παραλία, ο φίλος με την Λάρα μπροστά, εγώ με την Ανν πίσω.

Όσο ακόμα περιμέναμε το γερανό είχανε πέσει κάτι "τυχαία" αγγίγματα, αλλά μόλις μπήκαμε στο τζιπάκι η κατάσταση αγρίεψε. Εκεί που μιλούσα με την Ανν, νιώθω το χέρι της να χαϊδεύει το μπούτι μου και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το σορτσάκι και αρχίζει να μου τον μαλάζει. Δεν χάνω ευκαιρία και σκύβω και την φιλάω, χουφτώνοντας παράλληλα τα βυζιά της. Σε κάποια φάση κοιτάω μπροστά και βλέπω την Λάρα να την έχει βγάλει έξω στο φίλο μου και να του την παίζει.

Λίγα μέτρα πριν φτάσουμε στην παραλία. ο φίλος μου έκανε δεξιά και μπήκε σε ένα μικρό δασάκι που υπάρχει εκεί. Κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του. Βγήκαμε έξω και απλώσαμε κάτω τις πετσέτες θαλάσσης και μια κουβέρτα που είχε στο αυτοκίνητο. Μέχρι να το κάνουμε εμείς αυτό, οι γκόμενες βγήκαν έξω γυμνές. Το θέαμα δεν μας απογοήτευσε καθόλου. Η Λάρα είχε εντελώς ξυρισμένο το μουνάκι της, ενώ η Ανν είχε μια μικρή ξανθιά γραμμούλα. Βγάζουμε κι εμείς τα σορτσάκια και οι πούτσες κάγκελο.

Πλησιάζουν οι γκόμενες και αρχίζουμε το χαμούρεμα, εγώ με την Ανν, ο φίλος με τη Λάρα. Ξαφνικά, πέφτουν στα γόνατα και μας αρχίζουν στις πίπες. Η Ανν μου έδειχνε πόσο καλά ξέρει να χρησιμοποιεί τη γλώσσα της, στριφογυρίζοντας την διαρκώς ενώ με είχε στο στόμα της. Ο φίλος δίπλα γάμαγε το στόμα της Λάρας. Βλέποντας όμως ότι δεν θα άντεχε πολύ, τη σταματάει και την ξαπλώνει κάτω. Έπαιξε λίγο με το μουνάκι της και με μια κίνηση της τον βάζει όλο ιεραποστολικά.

Η Ανν σταματάει την πίπα και μου λέει ότι θέλει γαμήσι. Πάει και στήνεται στα τέσσερα δίπλα στη Λάρα. Την τον χώνω με μια κίνηση και αρχίζω να την γαμάω γρήγορα. Σε αντίθεση με την Λάρα που έβγαζε μερικούς αναστεναγμούς ηδονής, η Ανν φώναζε. Με κάθε σπρωξιά φώναζε να την γαμήσω πιο πολύ και πιο άγρια. Ο φίλος δεν άντεξε πολύ και έχυσε πάνω στην κοιλιά της Λάρας. Ενώ εκείνος σηκώθηκε και πήγε να φέρει χαρτί, εκείνη απλά μετακινήθηκε λίγο πιο δίπλα οδήγησε το κεφάλι της Ανν στην κοιλιά της.

Η Ανν έγλειψε λαίμαργα όλα τα χύσια και μετά κατέβηκε στο μουνάκι της Λάρας και άρχισε να το γλείφει με μανία. Η Λάρα έχυνε από το γλείψιμο της Ανν κι εγώ, μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο, έχυνα πάνω στην πλάτη της Ανν. Ο φίλος είχε γυρίσει με το χαρτί (που δεν χρειαζόταν πλέον) και είχε ξανακαυλώσει. Η Λάρα τον ξάπλωσε κάτω και οδήγησε την Ανν στα τέσσερα να του πάρει πίπα. Εγώ είχα κάτσει λίγο να πάρω δυνάμεις, αλλά η Λάρα είχε άλλα σχέδια…

Με πλησίασε και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Δεν ήταν τόσο επιδέξια όσο η Ανν, αλλά μπορούσε να κάνει το βαθύ λαρύγγι. Σε λίγο ήμουν πάλι καυλωμένος. Σταμάτησε και με οδήγησε δίπλα στη Ανν, η οποία ήταν ακόμα στα τέσσερα και έπαιρνε πίπα. Η Λάρα άρχισε να γλείφει τα χύσια από την πλάτη της Ανν και συνέχισε προς τα κάτω, μέχρι που άρχισε να της γλείφει την κωλοτρυπίδα. Όση ώρα την έγλειφε, τρομπάριζε εμένα. Όταν σταμάτησε, οδήγησε τον πούτσο μου στην πίσω πόρτα της Ανν. Άρχισα να σπρώχνω ελαφρά. Σιγά - σιγά μπήκα όλος μέσα.

Η Ανν βόγκαγε γύρω από τον πούτσο του φίλου μου. Άρχισα να την γαμάω σιγά στην αρχή, αλλά μετά πιο γρήγορα. Η Λάρα, για να μην μείνει παραπονεμένη, πήγε και κάθισε στο πρόσωπο του φίλου μου και εκείνος άρχισε να την γλείφει. Και εκεί που είμαστε όλοι συγχρονισμένοι και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, ακούμε ξαφνικά μια φωνή να λέει:

-    «Έτσι καύλες! Πάρτε τον από παντού!»

Μέσα στο γαμήσι μας είχαμε ξεχάσει ότι ήμασταν πολύ κοντά στην παραλία. Ένας τύπος γύρω στα πενήντα μας έβλεπε και τον έπαιζε. Η Λάρα σηκώθηκε από το πρόσωπο του φίλου και πλησίασε τον πενηντάρη. Έπεσε στα γόνατα και του άρχισε πίπα. Κανείς δεν κράτησε πολύ. Ο φίλος μου άδειασε μέσα στο στόμα της Ανν κι εγώ στο κωλαράκι της, ενώ ο πενηντάρης έκανε άσπρο το πρόσωπο της Λάρας. Ο τύπος αφού έχυσε μας έκλεισε το μάτι και έφυγε.

Με όλα αυτά, ξεχάσαμε το μπάνιο, αλλά για όσες μέρες έμειναν τα κορίτσια στην Ελλάδα, πηγαίναμε μαζί. Και πολλές φορές δεν τα καταφέραμε να φτάσουμε στην παραλία...

(Copyright protected OW ref: 28393)