Η παρθένα Ιταλίδα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Μάκης και μια καυλιάρα γειτόνισσα, παρθένοι και οι δυο, θα ζήσουν την πιο ερωτική πρώτη τους φορά…

Η ιστορία:

Με λένε Μάκη και μένω στην Κέρκυρα. Κάθε καλοκαίρι πάω στο χωριό μου που είναι κοντά στην παραλία, σκέτος παράδεισος σας λέω. Μετά την παραλία μου αρέσει να κάνω ντους έξω με λάστιχο, γυμνός.

Στο διπλανό σπίτι υπάρχει μια οικογένεια Ιταλών που έρχονται κι αυτοί για διακοπές. Έχουν μια κόρη ψηλή με μακριά μελαχρινά μαλλιά. Αυτή ήταν δεκαοκτώ και από σώμα θεά. Κάθε φορά που έκανα μπάνιο έξω, με παρακολουθούσε κρυμμένη. Εγώ μόλις είχα αρχίσει να αναπτύσσομαι στα διάφορα σημεία και καύλωνα στην ιδέα ότι με κοίταγε και για την ηλικία μου η πούτσα μου γινόταν μεγάλη.

Ώσπου μια μέρα έγινε. Ενώ γύρισα από την παραλία και ετοιμαζόμουν για μπάνιο, ήρθε εκείνη φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό και με ρώτησε αν ήθελα να κάνουμε μπάνιο μαζί στην καινούργια μπανιέρα. Σκέφτηκα ότι είναι η τυχερή μου μέρα. Μπαίνουμε σπίτι της αλλά αυτή με πάει στο δωμάτιο της. Ήταν γεμάτο με αφίσες από ξένους ηθοποιούς και τραγουδιστές. Αυτή με πιάνει και με ρίχνει στο κρεβάτι, έρχεται από πάνω μου και μου λέει:

-    «Δεν το έχεις ξανακάνει έτσι;»

-    «Όχι…», λέω.

-    «Ούτε εγώ, επειδή μου αρέσει να γαμιέμαι με μικρότερους όπως εσένα αλλά δεν έχω βρει κανένα μέχρι εσένα…»

Και αρχίζει να φιλάει ενώ τριβόταν πάνω μου. Με καύλωσε απίστευτα. Κατεβαίνει και κατεβάζει το μαγιό μου και πετάγεται η ψωλή μου (αυτό που ήθελα). Εκείνη λέει ότι είναι καλύτερη από ότι περίμενε. Στην αρχή μου την χαϊδεύει γύρω από το κεφαλάκι (ερεθιστικό πολύ). Αρχίζει να μου γλείφει τα αρχίδια με τη γλώσσα της. Δεν είχα βγάλει τρίχες ακόμα και ήταν απολαυστικό για εκείνη και πρωτόγνωρο για εμένα.

Μετά ανεβαίνει στο πουτσοκέφαλο γλείφοντας το επίσης με την γλώσσα. Εκεί δεν άντεξα και άρχισα να βγάζω υγρά από την πούτσα μου. Αυτή μόλις τα είδε τα έγλειψε βάζοντας τον στο στόμα της. Μετά πήγε λίγο παρακάτω ώσπου έχυσα.

-    «Κρίμα…», μου λέει. «Αλλά θα σε κάνω να καυλώσεις ξανά…»

Σηκώνεται και βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό και τότε είδα τις βυζάρες της, μεγάλες και στρογγυλές. Τον παίρνει και τον βάζει ανάμεσα τους, τρίβοντας τα πάνω του. Εκεί τα έχασα. Σε χρόνο ρεκόρ ήμουνα σε στύση ξανά. Ο πούτσος μου το ευχαριστιόταν. Τώρα ήρθε η ώρα… Βγάζει και το κάτω μέρος του μαγιό της και το άτριχο μουνάκι της μπροστά μου προοριζόταν για την πούτσα μου. Βγάζει μια καπότα και την βάζει. Παραδόξως ήταν στο σωστό μέγεθος.

Έρχεται από πάνω μου και μου λέει ότι ούτε αυτή το έχει ξανακάνει. Είπα από μέσα μου: «Θα γαμήσω Ιταλίδα παρθένα. Τέλεια!». Ανοίγει τα πόδια της ώστε το μουνάκι της να είναι πάνω από τον πούτσο μου. Κατεβαίνει και τρίβει το μουνάκι της στο πουτσοκέφαλο μου.

-    «Έτοιμος;», μου λέει.

-    «Ναι!», της λέω.

Και με μια κίνηση τον παίρνει με δύναμη και γρήγορα μέσα της όλον. Ένιωσα ένα εμπόδιο.. αυτό πρέπει να ήταν ο υμένας της. Αυτή δάκρυσε λίγο αλλά αμέσως μετά άρχισε η απόλαυση. Η πούτσα μου μέσα της άρχισε να χάνεται και να φαίνεται με υγρά ανακατεμένα με αίμα να τρέχουν, η μουνάρα να ξεσκίζεται πάνω στον πούτσο μου να μουγκρίζει από ηδονή κι εγώ με όλα αυτά τα συναισθήματα να είμαι ακίνητος.

Αυτή πήγαινε πιο γρήγορα με τον πούτσο μου να είναι έτοιμος να εκραγεί, αλλά χύνει αυτή πρώτα με τα χύσια της να τρέχουν πάνω στον πούτσο μου και σηκώνεται και τα γλείφει. Είδε ότι δεν έχυσα κι έτσι κάθεται στα τέσσερα και μου ανοίγει τα κωλομέρια της με την κωλοτρυπίδα της να φαίνεται. Μου λέει:

-    «Θέλω ξεπαρθένιασμα και στις δυο τρύπες…»

Χωρίς δισταγμό, την πιάνω από τα κωλομέρια και της τον ακουμπάω. Μου λέει:

-    «Σάλιωσε τον πριν τον βάλεις…»

Εγώ σιχαινόμουν να της γλείψω τον κώλο. Έτσι τον βάζω με δύναμη μέσα της μέχρι τα αρχίδια σχεδόν. Αυτή ούρλιαξε από τον πόνο.

-    «Γιατί;», μου λέει.

-    «Σκάσε!», της λέω και αρχίζω να την γαμάω.

Αυτή φώναζε πολύ. Ο πούτσος της σφυροκοπούσε την κωλοτρυπίδα. Είχα πάρει τον αέρα. Αργότερα αυτή σταμάτησε, προφανώς άρχισε να το απολαμβάνει, χαϊδεύοντας το μουνάκι της από κάτω. Λίγο αργότερα έχυσα και τον έβγαλα από μέσα της. Αυτή σηκώθηκε και μου είπε:

-    «Είσαι κακό αγόρι αλλά το ευχαριστήθηκα!»

Μου βγάζει την καπότα και γλείφει πάνω από τον πούτσο μου τα χύσια μου καθαρίζοντας τον.

-    «Ήταν τέλεια! Να το κάνουμε ξανά όποτε θέλεις!», της λέω.

Και όντως έτσι έγινε. Με αυτήν αλλά και με κορίτσια της ηλικίας μου. Ιστορίες που θα σας διηγηθώ άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 28235)