Βιτσιόζα διεστραμμένη δασκάλα (7ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 

Η Μαριάννα είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Οι δυο ψωλές που είχε γλείψει είχαν κυριολεκτικά αναστατώσει το μυαλό της. Είχε χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Το πρόσωπό της ήταν πασαλειμμένο από τα χύσια. Αλλά δεν την πείραζε καθόλου. Αυτό ήταν πολύ καλύτερο από το να πεθαίνει από τα χτυπήματα.

Οι σκέψεις όμως κόπηκαν απότομα καθώς η βυζαρού αμαζόνα, η Άντα απομάκρυνε τον πούτσο του Τάκη από μπροστά της και πιάνοντας το κεφάλι της Μαριάννας το πίεσε πάνω στο μεγάλο σκουρότριχο μουνί της. Ο κόσμος σκοτείνιασε για την Μαριάννα καθώς το μουνί της γυναίκας γέμισε όλο της το πρόσωπο. Τα ρουθούνια της βρέθηκαν ξαφνικά ανάμεσα στις πυκνές μακριές μουνότριχες και ανάπνεε με δυσκολία. Μια αλμυρή γεύση γέμισε τα χείλια της. Η έντονη γυναικεία μυρωδιά ήταν ασφυκτική.

-    «Μμμφφφ!», μούγκρισε η Μαριάννα προσπαθώντας να πάρει ανάσα αλλά αυτό ήταν αρκετά δύσκολο.

Η γονατισμένη στο λιγδιασμένο πάτωμα δασκάλα ένιωσε τις μπουτάρες της μεγαλόσωμης βουνίσιας να κλείνουν με δύναμη ανάμεσά τους το κεφάλι της ακινητοποιώντας την. Η Μαριάννα αισθανόταν μια φοβερή ντροπή να την κυριεύει. Έπρεπε να γλείψει το μουνί μιας άλλης γυναίκας. Και ήξερε πολύ καλά ότι θα έπρεπε να το γλείψει είτε της άρεσε είτε όχι!

Ο πυκνός θάμνος τρίφτηκε στο πρόσωπό της αλλά η Μαριάννα αποφασιστικά άνοιξε το στόμα της και έστειλε την γλώσσα της να γλείψει τα κλειστά σκουρόχρωμα μουνόχειλα της αμαζόνας. Η Άντα ανατρίχιασε καθώς η γλώσσα της ξανθιάς ακούμπησε φευγαλέα την κλειτορίδα της. Η Μαριάννα με τη γλώσσα της άνοιξε δρόμο ανάμεσα στις πυκνές μουνότριχες και μετά γλείφοντας παραμέρισε το μουνόχειλο αποκαλύπτοντας την ροζ σάρκα του μουνιού της Άντας.

-    «Ααχχχ!!», βόγκηξε η γυναίκα του χωριού.

Όρθια με τις μπουτάρες της διάπλατα ανοιγμένες και τα χέρια της στο κεφάλι της ξανθιάς κοπέλας που το πίεζε πάνω στο μουνί της. Η Μαριάννα με τη γλώσσα της έγλειψε τα τρεμάμενα μουνόχειλα δοκιμάζοντας τη γεύση του γυναικείου μουνιού που τη βρήκε αηδιαστική. Δεν τολμούσε όμως να σταματήσει.

-    «Χώσε τη γλώσσα σου μέσα στην τρύπα της μουνάρας μου τσούλα! Και κάντο γρήγορα! Έχω ανάγκη να νιώσω κάτι μέσα μου!»

Η Μαριάννα που ήθελε να ευχαριστήσει την βασανίστριά της ώστε να μη σκεφτεί να την ξαναχτυπήσει υπάκουσε. Άπλωσε την γλώσσα της και χώρισε τα καυτά μουνόχειλα στα δύο. Μετά χωρίς δισταγμό έστειλε την υγρή γλωσσάρα της κατευθείαν μέσα στη μουνότρυπα της Άντας. Άρχισε να γλείφει τα εσωτερικά τοιχώματα του μουνιού της κουνώντας παθιασμένα τη γλώσσα της προς όλες τις κατευθύνσεις.

-    «Ααααχχχ! Ναι!!!» βόγκηξε η Άντα που ανατρίχιασε ολόκληρη. «Έτσι! Έλα γλείψε μου τη μουνάρα. Μούσκεψε το μουνί μου παντού πουτανάκι. Έτσι… φάε με!!!»

Ενώ τα χέρια της γυναίκας της πίεζαν τώρα περισσότερο το κεφάλι η Μαριάννα έκανε ότι της είχε ζητήσει. Άρχισε να γλείφει την καυτή μουνότρυπα γεμίζοντας την με τα σάλια της που τώρα ανακατεύονταν με τους χυμούς που έσταζαν από το μουνί της Άντας. Τα χιλιάδες νεύρα που υπάρχουν στα μουνόχειλα που έγλειφε η Μαριάννα έκαναν τη Άντα να ανατριχιάσει και να τρέμει σύγκορμη.

Ύστερα από λίγες στιγμές και ενώ το δωμάτιο είχε γεμίσει με τους ήχους του γλειψίματος η Άντα δεν άντεξε άλλο. Άρχισε να παρακαλεί την αιχμάλωτη γυναίκα.

-    «Έλα, γάμα με, με τη γλωσσάρα σου! Έλα γρήγορα σκύλα! Χώσε μου την καυτή σου τη γλωσσάρα μέσα στο μουνί μου! Γάμα με!»

Η μακριά υγρή γλωσσάρα της ξανθιάς δασκαλίτσας υπάκουσε στις προσταγές της Άντας. Χώθηκε όσο πιο βαθιά μπορούσε στην τρύπα του μουνιού της Άντας που είχε πλημμυρίσει υγρά από την καύλα. Άρχισε να μπαινοβγάζει την γλώσσα της στο μουνί της Άντας μιμούμενη τις κινήσεις ενός πούτσου. Έκανε στη Άντα ότι ακριβώς είχαν κάνει στο δικό της μουνί ο Μαρκ, ο Τάκης, ο Μιχάλης ακόμα και ο νεαρός βενζινάς. Γαμούσε το μουνί της γυναίκας μόνο που αντί για πούτσο εκείνη χρησιμοποιούσε τη γλωσσάρα της.

Ρίγη ηδονής απλώθηκαν σ’ ολόκληρο το κορμί της βουνίσιας γυναίκας. Τα μάτια της Άντας γλάρωσαν απ’ την αφόρητη καύλα που ένιωθε.

-    «Αααιιι!! Φάε με! Γάμα με! Χώστη μου την γλωσσάρα σου βαθιά! Έλα τσούλα, γλείψε την μουνάρα μου! Έτσιιιι!!!»

Η Μαριάννα κουνούσε τώρα όσο πιο γρήγορα γινόταν τη γλώσσα της μέσα κι έξω από το μουνί της Άντας που έτρεμε. Κάποια στιγμή η γλώσσα της ακούμπησε στην πρησμένη κλειτορίδα της Άντας. Τότε η Άντα άρχισε να φωνάζει και να βογκάει δυνατά. Η καύλα είχε κυριεύσει ολόκληρη την κορμάρα της. Η ξανθιά μόλις είδε την αντίδρασή της χωρίς να χάσει καιρό άρχισε να της πιπιλάει μα μανία την πρησμένη κλειτορίδα.

Η Άντα έχασε τελείως το μυαλό της από την καύλα. Άρχισε να τρίβει παθιασμένα το μουνί της πάνω στο πρόσωπο της Μαριάννας κουνώντας κυκλικά τους γοφούς της. Το πρόσωπο της ξανθιάς δασκάλας που ήταν γονατισμένη γέμισε με γυναικεία χύσια που ανακατεύτηκαν με τα προηγούμενα αντρικά.

-    «Αααχχχ!!! Έλα σκύλα! Έτσι! Κάνε με να χύσω!», ούρλιαξε η Άντα.

Η Μαριάννα έσφιξε ανάμεσα στα χείλια της την κλειτορίδα της Άντας κι άρχισε να την πιπιλάει και να την γλείφει όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Μετά έσφιξε λίγο τα δόντια της πάνω στην ερεθισμένη κλειτορίδα δαγκώνοντάς την απαλά. Η Άντα δεν άντεχε άλλο. Το κορμί της σπάραζε από την καύλα. Ένας δυνατός σπασμός την τράνταξε ενώ είχε ρίξει πίσω το κεφάλι της και βογκούσε καυλωμένη!

-    «Ναι! Έτσι!!! Δεν μπορώ άλλο! Ναι! Τώρα! Τώρα! Χύνωωωωω!!! Χύνω στο στόμα σου πουτάνα! Ρούφα τα χύσια μου! Φάε με!!! Ναι χύνωωω!!!», ούρλιαζε η Άντα ασυγκράτητη καθώς οργασμοί αλλεπάλληλοι χτυπούσαν το κορμί της.

Η Μαριάννα έκλεισε τα μάτια της και το στόμα, της και περίμενε αβοήθητη να σταματήσει να χύνει ποτάμι η Άντα για να ησυχάσει λίγο. Ζουμιά έτρεχαν απ’ η το πρόσωπό της στο λαιμό της και κυλούσαν στα βυζιά της. Ακόμα και μέσα στα ρουθούνια της είχαν κυλήσει χύσια και την εμπόδιζα να αναπνεύσει. Πριν προλάβει να συνέλθει, οι δύο άντρες που παρακολουθούσαν παραμέρισαν τη Άντα και την πλησίασαν απειλητικά.

-    «Αρκετό μουνί έγλειψες τσούλα. Τώρα μπορείς να πάρεις και κανένα τσιμπούκι για να μην ξεχνιέσαι!», της είπε ο Μιχάλης κρατώντας θεόρατη πούτσα του καυλωμένη και πάλι μπροστά στόμα της.

Η Μαριάννα δεν είχε καιρό να σκεφτεί. Άνοιξε υπάκουα το στόμα της και ρούφηξε βαθιά στο λαιμό της την ψωλάρα του άντρα. Τα χείλια της είχαν μάθει πια καλά τη δουλειά τους. Πηγαινοέρχονταν αργά αλλά σταθερά πάνω στη χοντρή πούτσα που εξαφανιζόταν σχεδόν στην στοματάρα της. Ένιωσε τα βαριά τριχωτά αρχίδια του άντρα να χτυπάνε με φόρα στα μάγουλά της και το λαιμό της..

Την ίδια στιγμή η Μαριάννα ένιωσε έναν άλλο πούτσο να ακουμπάει στο μάγουλό της. Ήταν ο Τάκης που είχε πλησιάσει ζητώντας το μερίδιό του απ’ το στόμα της. Μη Θέλοντας να δυσαρεστήσει ή να εξαγριώσει κανέναν τους η Μαριάννα άφησε την ψωλή του Μιχάλη να γλιστρήσει έξω από το στόμα της και γυρνώντας ελαφρά το κεφάλι της ρούφηξε την πούτσα του Τάκη.

Άρχισε να του τη ρουφάει και να την πιπιλάει. Ο Τάκης άρχισε να βογκάει και να τρέμει από την καύλα. Τότε ο Μιχάλης την τράβηξε από τα μαλλιά και η Μαριάννα χωρίς να χάσει ούτε δευτερόλεπτο άφησε τη μια ψωλή και άρχισε αμέσως να γλείφει την άλλη! Τα μάγουλά της φούσκωναν και ξεφούσκωναν από τις χοντρές πούτσες που ρουφούσε εναλλάξ. Η Μαριάννα έκλεισε τα μάτια της. Τουλάχιστον να μην βλέπει κιόλας τι έκανε.

-    «Αααχχ! Έτσι!!! Γλείψε με! Ρούφα την ψωλή μου τσούλα!», βόγκηξε ο Μιχάλης που έσπρωχνε τους γοφούς του προσπαθώντας να γαμήσει με την ψωλή του το λαρύγγι της ξανθιάς κοπέλας.

Ο Τάκης έσπρωξε λίγο με το καυλί του το μάγουλο της Μαριάννας που κατάλαβε και αμέσως άφησε τον Μιχάλη και άρχισε να παίρνει τσιμπούκι σ’ αυτόν. Ρουφούσε, έγλειφε, πιπιλούσε και φιλούσε όσο καλύτερα μπορούσε τις ψωλάρες των δύο αντρών. Κατάλαβε ότι και οι δύο πούτσαροι ήταν έτοιμοι να εκραγούν. Ήθελε να τους κάνει να χύσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν. Ίσως τότε την άφηναν ήσυχη.

Τα χείλια της είχαν μουδιάσει καθώς κουνιόντουσαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στις δυο ψωλές. Έχωσε την πούτσα του Μιχάλη στο στόμα της και τη ρούφηξε μέχρι το λαρύγγι της. Ο άντρας βόγκηξε από την καύλα. Αμέσως μετά έκανε το ίδιο και στον Τάκη. Ο Μαρκ πρώτος τραντάχτηκε από ένα σπασμό και άρχισε να αδειάζει το φορτίο των αρχιδιών του πάνω στο πρόσωπο της Μαριάννας που στο μεταξύ ρουφούσε την ψωλάρα του Τάκη.

-    «Ωωωχχχχ!! Χύνωωω!!! Δεν αντέχω άλλο… Τι καύλα είναι αυτή! Πάρ’ ταααα! Σε χύνω στη μούρη καριόλα! Χύνωωωωω!!!», ούρλιαζε ο Μιχάλης ενώ πίδακες από άσπρα παχιά χύσια τιναζόντουσαν από το πουτσοκέφαλό του που σπαρταρούσε κατευθείαν στα μάτια, τη μύτη, τα μάγουλα και το λαιμό της κοπέλας.

-    «Ωωωχχχ! Ναι!!! Έλααα!!! Χύνω κι εγώ! Χύνωωωωωωω!!!», ούρλιαζε κι ο Τάκης.

Η Μαριάννα άνοιξε το στόμα τη διάπλατα και γυρνούσε πότε στο μέρος του ενός και πότε στο μέρος του άλλου, δίνοντας την ευκαιρία και στους δύο να σημαδέψουν με τα χύσια τους το λαρύγγι της! Για μια στιγμή και η Μαριάννα μούγκριζε τρελαμένη απ’ όλη αυτή την προσπάθεια και ενώ χύσια είχαν γεμίσει παντού ολόκληρο το πρόσωπό της. Και τότε το βασανισμένο κορμί της χαλάρωσε και η Μαριάννα σωριάστηκε στο πάτωμα λιπόθυμη.

Όταν μετά από ώρα συνήλθε, κατάλαβε ότι την είχαν ξαπλώσει πάνω στον ξύλινο πάγκο. Δεν φορούσε πλέον χειροπέδες. Τα χέρια της όμως ήταν σηκωμένα ψηλά πάνω απ’ το κεφάλι της και οι καρποί της είχαν δεθεί στις γωνίες του τραπεζιού.

Ο κώλος της και το μουνί της ήταν ακριβώς στην κόχη του τραπεζιού και τα πόδια της κρέμονταν στον αέρα λίγα εκατοστά πάνω απ’ το έδαφος. Γρήγορα η Μαριάννα κατάλαβε ότι η θέση της είχε δυσκολέψει αντί να καλυτερέψει μετά απ’ όλα αυτά που είχε τραβήξει. Κατάλαβε ότι γι’ αυτούς δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ένα παιχνιδάκι. Το μόνο που είχε αλλάξει τελικά ήταν ότι οι καρποί της είχαν δεθεί τώρα με σχοινιά ενώ προηγουμένως με ατσάλινες χειροπέδες.

Η Άντα και ο Τάκης στέκονταν πλάι της, ένας από κάθε μεριά κρατώντας στα χέρια του κάτι παράξενα μεταλλικά αντικείμενα. Δεν ήταν σίγουρη για το τι σχεδίαζαν να της κάνουν. Ο Μιχάλης είχε πάρει θέση ανάμεσα στα μισάνοιχτα μπούτια της. Μπορούσε όμως καλά να μαντέψει ότι αυτά που κρατούσαν τα είχαν για να την βασανίσουν...

Και είχε μαντέψει σωστά. Μόλις μπόρεσε να διακρίνει πιο καθαρά, είδε ότι τα αντικείμενα δεν ήταν τίποτε άλλο από δύο μεγάλους μεταλλικούς σφιγκτήρες. Σφικτήρες σαν αυτούς που χρησιμοποιούν στα αυτοκίνητα για να στερεώσουν τα λάστιχα του καλοριφέρ πάνω στη μηχανή. Ετοιμαζόταν να τους ρωτήσει τι θα της έκαναν, όταν η Άντα της έλυσε την απορία. Πέρασε τον σφιγκτήρα πάνω στο αριστερό βυζί της και το έσπρωξε μέχρι που ολόκληρο σχεδόν το βυζί της είχε περάσει μέσα από τον σφιγκτήρα.

-    «Ει! Σταματήστε! Τι πάτε να κάνετε; Αφήστε ήσυχα τα βυζιά μου σας παρακαλώ!», είπε η Μαριάννα που την ίδια στιγμή προσπάθησε απεγνωσμένα να κλωτσήσει τον Μιχάλη που στεκόταν ανάμεσα στα μπούτια της.

Πιο γρήγορος όμως εκείνος την πρόλαβε και της ακινητοποίησε τα πόδια. Η Άντα αφού στερέωσε όσο πιο μέσα στο βυζί της το σφιγκτήρα με ένα σαρκαστικό χαμόγελο άρχισε να σφίγγει τη βίδα που μίκραινε το σφιγκτήρα. Η Μαριάννα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Το βυζί της άρχισε να μικραίνει στη βάση του και να πρήζεται και να φουσκώνει γύρω από τη ρώγα.

-    «Σας παρακαλώ… Σας ικετεύω. Σταματήστε!», τους είπε.

Η Άντα όμως αδιάφορη συνέχισε να βιδώνει το σφιγκτήρα, πάνω στη μαλακή σάρκα του βυζιού της ξανθιάς αιχμάλωτής τους. Κύματα πόνου ξανάρχισαν να διαπερνάνε το ταλαιπωρημένο κορμί της. Ένιωθε λες και κάποιος είχε χώσει τα νύχια του βαθιά στη σάρκα της και την τσιμπούσε μανιασμένα.

-    «Σας παρακαλώ! Όχι ξανά! Όχι άλλο! Δεν αντέχω! Σταματήστε! Μην με πονάτε άλλο!», τους ικέτευε ενώ αναρωτιόταν τι θα συνέβαινε όταν η κυκλοφορία του αίματος κοβόταν εντελώς στο βυζί της.

Πραγματικά σε λίγο στα σημεία που σφιγγόταν η σάρκα της από το σφιγκτήρα το αίμα μαζεύτηκε και η σάρκα έγινε κατακόκκινη. Η Μαριάννα είχε γουρλώσει τα μάτια της απ’ το φόβο καθώς έβλεπε τι συνέβαινε.

-    «Αααχχχ!», ούρλιαζε κουνώντας το κεφάλι της απεγνωσμένα και δαγκώνοντας τα χείλια της. «Ωωωωχχχχχ!»

Η ρώγα της γρήγορα πρήστηκε φοβερά. Ήταν τρεις φορές μεγαλύτερη από το κανονικό της μέγεθος. Και μεγάλωνε ακόμα περισσότερο καθώς η Άντα αδίστακτα έσφιγγε κι άλλο τον σφιγκτήρα. Το βυζί της έμοιαζε τώρα με ένα κόκκινο μπαλόνι που φούσκωνε επικίνδυνα κινδυνεύοντας από στιγμή σε στιγμή να σκάσει.

Πονούσε φοβερά. Το βυζί της είχε φτάσει στα όριά του. Δεν γινόταν να σφιχτεί κι άλλο αυτό το απαίσιο πράγμα που της είχε βάλει η Άντα. Η Άντα πράγματι σταμάτησε και κοίταξε ικανοποιημένη το έργο της.

-    «Διάολε τώρα είναι ότι πρέπει για γλείψιμο!», είπε η Άντα χαμογελώντας σατανικά.

Άπλωσε το χέρι της και πέρασε το δάχτυλό της πάνω στην πρησμένη ρώγα απαλά. Η Μαριάννα ανατρίχιασε σύγκορμη στο άγγιγμα της. Το σφιγμένο βυζί της είχε γίνει τρομερά ευαίσθητο. Η Άντα έσκυψε το κεφάλι της πάνω στην πρησμένη ρώγα της ξανθιάς. Την πήρε στο στόμα της και την πιπίλισε λίγο. Αμέσως μετά χωρίς να διστάσει κάρφωσε τα δόντια της στη σάρκα του βυζιού της κι άρχισε να την δαγκώνει!

-    «Ααααχχχχ!», ούρλιαξε απάνθρωπα η Μαριάννα. «Μη! Όχι τα δόντια σου! Μη με δαγκώνεις. Πονάωωωω’!!!»

Η Άντα αδιαφορώντας για τις φωνές και τα παρακάλια της δεμένης δασκάλας άρχισε να μπήγει τα δόντια της με μανία παντού στο σφιγμένο βυζί ξετρελαίνοντας από τον πόνο την Μαριάννα. Γρήγορα η σάρκα του βυζιού της κοπέλας είχε γεμίσει με σημάδια απ’ τα δόντια της Άντας. Η Μαριάννα ούρλιαζε και έκλαιγε και χτυπιόταν από τους πόνους και η Άντα γελούσε απαθέστατη.

Μόλις ο Τάκης είδε πόση πλάκα είχε η Μαριάννα με τον σφιγκτήρα στο βυζί της αποφάσισε να χρησιμοποιήσει και τον δικό του στο άλλο της βυζί. Χωρίς να χάσει καιρό της τον πέρασε και της τον έσφιξε με περισσότερη δύναμη απ’ όση η Άντα. Η Μαριάννα ούρλιαζε από τους φριχτούς πόνους. Είχε τώρα και τα δυο της βυζιά πρησμένα και οι ρώγες τους ήταν θεόρατες. Ο Τάκης έσκυψε κι αυτός κι άρχισε να της δαγκώνει το άλλο της βυζί.

Ο Μιχάλης που όλη αυτή την ώρα στεκόταν ανάμεσα στα πόδια της κρατώντας για να μην κλωτσάει είχε καυλώσει φοβερά με αυτά που έβλεπε. Έτσι με το ένα του χέρι έπιασε την πρησμένη ψωλάρα του και την οδήγησε κατευθείαν μέσα στην ορθάνοιχτή μουνότρυπα της δεμένης ανάσκελα πάνω στο τραπέζι ξανθιάς δασκάλας. Ο άντρας ένιωσε τα απαλά μουνόχειλα της κοπέλας να σφίγγουν την θεόρατη πούτσα του.

Αυτή η αίσθηση τον ξετρέλανε. Έσπρωξε του γοφούς του λίγο ακόμα και η ψωλάρα του χώθηκε βαθιά στην καυτή της μουνότρυπα. Ο άντρας ανατρίχιασε από καύλα καθώς το στενό μουνί έσφιγγε πολύ την πούτσα του. Έσφιξε λίγο περισσότερο τα χέρια του στις μπουτάρες της για να κρατηθεί καλύτερα και έσπρωξε ακόμα πιο βαθιά το κρεάτινο παλούκι του.

-    «Εεε! Ααααααχχχχχ! Όχιιιι!!! Αυτό παραπάει! Δεν πάει άλλοοοο!!! Πονάωωωω!!!», ούρλιαξε η Μαριάννα που από τον πόνο είχε χάσει το μυαλό της.

Ο Μιχάλης συνέχισε να σπρώχνει το καυλί του μέχρι που τα βαριά αρχίδια του χτυπούσαν στα μουνόχειλα της Μαριάννας. Μετά με αργές κινήσεις και βογκώντας άρχισε να της ξεσκίζει το μουνί με την ψωλάρα του.

-    «Αααχχχ! Πονάωωωω!! Γιατί δεν με σκοτώνετε να ησυχάσω; Γιατί μου το κάνετε αυτό;», φωνάζει η Μαριάννα.

Η Άντα και ο Τάκης εξακολουθούσαν να της δαγκώνουν με μανία και να της πιπιλάνε τα βυζιά και τις ρώγες που ήταν φοβερά πρησμένα από τους απαίσιους σφιγκτήρες. Και ο Μιχάλης άρχισε να την γαμάει όλο και πιο δυνατά όλο και πιο βίαια, καρφώνοντας τη θεόρατη ψωλάρα του μέχρι τον πάτο της ανοιγμένης διάπλατα μουνάρας της. Το τραπέζι που ήταν ξαπλωμένη η Μαριάννα άρχισε να τρίζει επικίνδυνα.

Η ψωλή του Μιχάλη χωνόταν τόσο βαθιά και τόσο σκληρά μέσα της που η κοπέλα νόμιζε πως σύντομα θα της έφτανε στο στόμα. Το μουνί της είχε πάρει φωτιά από το ξέφρενο γαμήσι του άντρα. Τα μάτια της είχαν γλαρώσει. Η αναπνοή της βάρυνε καθώς μια γλυκιά ανατριχίλα είχε απλωθεί στα μπούτια της και τη μουνάρα της. Μια δυνατή φλόγα έκαιγε τα σωθικά της αλλά και τις βυζάρες της.

Η Άντα της έγλειψε την πρησμένη ρώγα της. Η γλώσσα της έστειλε χιλιάδες βολτ να ηλεκτρίσουν το κορμί της δεμένης ανάσκελα, ανήμπορης να αντιδράσει ξανθιάς.

Ο χοντρός σκληρός πούτσαρος του Μιχάλη εξακολουθούσε να χώνεται αλύπητα μέσα στην μουνότρυπα της. Ο άντρας φοβερά καυλωμένος της σήκωσε τα μπούτια ψηλά στον αέρα. Ακούμπησε τις θαυμάσιες γάμπες της στους ώμους της και συνέχισε να την ξεσκίζει καθώς η ψωλάρα του κόντευε να φτάσει στην μήτρα της. Τα χέρια του χούφτωσαν τα κωλομέρια της κι άρχισαν να τα τρίβουν και να τα τραβάνε προς το μέρος του για να μπορεί να της χώνει όλο και πιο βαθιά το θεόρατο καυλί του.

Άρχισε να κουνάει κυκλικά τους γοφούς του στέλνοντας το ζωντανό παλαμάρι του να της γεμίσει κάθε γωνιά και κάθε εκατοστό του μουνιού της. Η Μαριάννα είχε τρελαθεί. Ένιωθε την μουνότρυπα της να ξεχειλώνει από το φοβερό καυλί του άντρα!!!

-    «Μφφφ… Ααααχχχχ!!! Τι ψωλάρα είναι αυτή που έχεις; Με σκοτώνει η ψωλάρα σου!! Αααχχχχχ!!!», ούρλιαζε η Μαριάννα που δεν άντεχε άλλο.

Και τότε κατάλαβε η Μαριάννα ότι το κορμί της από μόνο του είχε αρχίσει να κουνιέται στον ίδιο ρυθμό με τον άντρα που την ξεμούνιαζε με το πούτσο του! Το μουνί της είχε γεμίσει και με τα δικά της ζουμιά ενώ τα μουνόχειλα της τρεμόπαιζαν πάνω στο θεόρατο παλαμάρι του Μιχάλη που τώρα την πήδαγε ξέφρενα.

Καυτές ανατριχίλες που σιγά σιγά διαπερνούσαν το κορμί της την έκαναν να απορεί γιατί τώρα πια δεν ένιωθε και τόσο πόνο εκεί πάνω. Έκλεισε τα μάτια της και έγλειψε τα χείλια της. Πρωτόγνωρες αισθήσεις άγριας ηδονής κύκλωναν από παντού το κορμί της. Το μυαλό της είχε σταματήσει πια να σκέφτεται. Είχε αρχίσει να απολαμβάνει.

Η ψωλάρα του Μιχάλη χωνόταν με φοβερή ορμή μέσα της, γεμίζοντας κάθε εκατοστό της ανοιγμένης, διάπλατα μουνάρας της. Αναστεναγμοί του άντρα και δικά της βογκητά ακούγονταν τώρα πιο καθαρά. Τα βαριά αρχίδια του Μιχάλη χτυπούσαν μανιασμένα στα κωλομάγουλα της. Η Μαριάννα κουνούσε τους γοφούς της ρουφώντας στο διψασμένο μουνί της ολόκληρη τη θεόρατη ψωλάρα.

-    «Ωωωχχχχχ!!! Αμάν πονάω! Πονάω αλλά μ’ αρέσει!!! Με έχεις τρελάνει!! Αααχχχχ!!!», ούρλιαξε η Μαριάννα ξετρελαμένη.

Ο άντρας καυλωμένος κι αυτός φοβερά, κάρφωσε τα νύχια του στα τρυφερά της κωλομάγουλα για να πιαστεί και να μπορεί να μπαινοβγαίνει πιο γρήγορα μέσα της. Ιδρώτας έτρεχε από το κορμί του καθώς κουνιόταν γαμώντας την τρομερά γρήγορα. Έσφιξε τα δόντια του έγειρε πίσω το κεφάλι του και συγκεντρώθηκε στο φανταστικό γαμήσι που του πρόσφερε αυτή η ξανθιά δασκαλίτσα που ήταν δεμένη πάνω στο τραπέζι με τις βυζάρες της σφιγμένες από τους απαίσιους σφιγκτήρες και παρόλα αυτά κατάφερνε να κουνάει τους υπέροχους γοφούς της καταπίνοντάς τον στην στενή της μουνότρυπα!

Ο άντρας ανάπνεε βαριά και αναστέναζε από την καύλα. Καυτά ζουμιά έσταζαν από την μουνότρυπα της Μαριάννας που δεν είχε νιώσει ποτέ πριν στη ζωή της τόση καύλα. Εκείνη τη στιγμή ο άντρας έχασε τελείως τον έλεγχό του.

-    «Αααχχχχχ!!! Ωωωωωωχχχχχ! Ναιιιι!!! Χύνωωω! Στα χύνω όλαααα!!! Πάρτα στην μουνάρα σου! Σου χύνω στη μήτρα κουκλάρα μου!!!», ούρλιαζε ο Μιχάλης που άρχισε να εκτοξεύει τεράστιες ποσότητες καυτά άσπρα παχιά χύσια στον πάτο της μουνάρας της.

-    «Αααχχχχ! Και εγώωωω! Ναι! Έτσι! Δώστα μου όλααα! Χύνωωωω! Η μουνάρα μου χύνει πάνω στη ψωλάρα σου! Έτσι γαμιά μου… χύστα μου όλαααα!!!», φώναξε έξαλλη η Μαριάννα, καθώς δυνατοί σπασμοί τράνταζαν τη γυμνή κορμάρα της.

Η κοπέλα δεν πίστευε στ’ αυτιά της! Αυτή είχε ξεστομίσει όλες αυτές τις κουβέντες; Άλλος ένας οργασμός χτύπησε το κορμί της. Τα τελευταία απομεινάρια της λογικής της διαλυθήκαν στην απεραντοσύνη της έκστασης και της ηδονής! Τα κορμιά τους τρανταζόντουσαν για αρκετή ώρα χύνοντας μαζί αδιάκοπα χωρίς να μπορούν να ησυχάσουν.

Ο Τάκης είχε καυλώσει φοβερά από το γλείψιμο της πρησμένης ρωγάρας της Μαριάννας και από το τρελό γαμήσι που είχε παρακολουθήσει. Έτσι γρήγορα τραβήχτηκε από το σφιγμένο βυζί της κοπέλας και κατεύθυνε την καυλωμένη πούτσα του στο πρόσωπό της. Άρχισε να χαστουκίζει με την ψωλή του τα καυτά μάγουλα της κοπέλας που δεν είχε συνέλθει από τους αλλεπάλληλους οργασμούς.

Η Μαριάννα χωρίς να το καλοσκεφτεί καν άνοιξε το στόμα της διάπλατα και λαίμαργα ρούφηξε μέσα την ψωλή του Τάκη. Έτσι τώρα είχε μια ψωλή να χύνει ασταμάτητα σπαρταρώντας στη μουνάρα της και μια άλλη να σπαρταράει στο στόμα της. Η Μαριάννα δεν σκεφτόταν πια τίποτε άλλο!

-    «Ωωωωχχχχ!!! Έλα μωρό μου! Ετσι… Γλείψε την ψωλή μου! Έτσι… γλείψε με καριόλα! Έτσι!! Γουστάρωωωω!!!»

Η Μαριάννα ανταποκρινόταν απόλυτα στις επιθυμίες του Τάκη. Ρουφούσε και πιπίλαγε μ’ όλη της τη δύναμη την ψωλή του στο στόμα της. Άφησε το κρεάτινο παλούκι να χωθεί μέχρι βαθιά μέσα στο λαιμό της. Ο Τάκης δεν άντεξε άλλο! Ο πούτσος του τινάχτηκε μέσα στην καυτή στοματάρα της ξανθιάς και άρχισε κι αυτός να χύνει.

-    «Ααααχχχχ! Ναι! Ναι! Χύνω κι εγώ!!! Πάρ’ τααα!!! Στα χύνω στο λαρύγγι γαμιόλα!!! Χύνωωω!!!», ούρλιαζε ο Τάκης που κόντευε να λιποθυμήσει απ’ την καύλα.

Η Μαριάννα τρελαμένη κατάπινε τα καυτά χύσια που τιναζόντουσαν στο λαιμό της με φανερή ευχαρίστηση. Για λίγη ώρα ακόμα τιναζόντουσαν από ρίγη ηδονής και τα τρία γυμνά κορμιά. Μετά, πρώτα ο Μιχάλης, άφησε την ικανοποιημένη πούτσα του να γλιστρήσει έξω από τη μουνότρυπα της. Το ίδιο έκανε και ο Τάκης και τραβήχτηκε έξω από το στόμα της.

Η Άντα άρχισε να ξεβιδώνει τους σφιγκτήρες από τα φοβερά ταλαιπωρημένα βυζιά της. Η Μαριάννα που σιγά σιγά συνερχόταν δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχαν συμβεί όλα αυτά στην πραγματικότητα. Ξαφνικά εκείνη τη στιγμή ο Θωμάς που ήταν έξω για να κρατάει τσίλιες μπήκε αλαφιασμένος στο δωμάτιο.

-    «Γρήγορα! Κοπανίστε την! Ο γαμημένος ο σερίφης βρήκε τη μέρα να ‘ρθει στο χωριό! Γρήγορα!», ούρλιαξε πραγματικά τρομοκρατημένος.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο... Στο μικρό δωμάτιο του βενζινάδικου έγινε χαμός! Ο Μαρκ άρχισε να λύνει την Μαριάννα όσο πιο βιαστικά μπορούσε. Δεν υπήρχε χρόνος για να την αφήσει να ντυθεί. Οι υπόλοιποι με τα ρούχα τους στα χέρια πήδηξαν από ένα μικρό παράθυρο που έβγαζε στην πίσω αυλή του βενζινάδικου.

Ο Μαρκ κρατώντας την Μαριάννα που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της μετά απ ‘ όλα όσα είχε τραβήξει, δοκίμασε να το σκάσει απ’ την πόρτα. Βρέθηκε όμως ξαφνικά μπροστά στην απειλητική κάνη του πιστολιού του σερίφη που δεν αιφνιδιάστηκε βλέποντας τους!

-    «Ακίνητοι! Διάολε, μείνετε εκεί ακριβώς που είστε! Μου φαίνεται πως έχεις μπλεχτεί πολύ άσχημα μικρέ! Μείνε ακίνητος! πέτα μακριά σου το πιστόλι που έχεις στη ζώνη σου! Και πρόσεχε! Όχι κολπάκια αν αγαπάς τη ζωή σου!», είπε με σκληρή φωνή ο σερίφης.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")